E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.381
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceren geçmiş olsun arkadaşım meleğine acil şifalar diliyorum.
canlarım şu an hepiniz uykudasınızdır belki de.benim kuzular bu gece saat 12 de 2 yaşına girdiler.koskocaman 2 sene daha dün gibi geliyor.elime aldığımda kızım 1600 oğlum 1800 kg idi elim kadardılar değimine tam uyuyordu bizimkiler..şimdi kocaman oldular.aslında pekte kocaman değiliz ama. doğum günü partisi yapıp yapmıyacağımız belli değil daha.yarın belli olur.genelde çekirdek aile olarak kutladık doğum günlerini yani 1 yaşlarını kimseye haber vermedik yani.yine öyle olucak gibi gözüküyor.
KİRAZLARIMA
Daha anlamazsınız duygularımı okuyamazsınız yazdıklarımı.sizi ne kadar çok sevdiğimi bir bilseniz kuzularım dünyaları verseler değişmem sizleri.benim kirazlarım.ne badireler atlattık neler çektik siz bu yaşa gelene kadar hepsine DEĞER SİZİN SEVGİNİZ..kuzularıma söyleyemiyorum daha bunları anlamıyorlar beni.sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah.:teselli:
kızlar cerenim ateşlendi..1 haftadır ağır grip..evde bütün ilaçlar old.için dr.a götürmedim..nerdeyse bir şişe şurup bitirdik ama grip şiddetli öksürüğe dönüştü..bu gecede ateşimiz 38 e çıkmış.şimdi ateş düşürücü şurupla fitil verdim..daha önce iki kez havale geçirdik..allahım 3. olmasın lütfen..bu gece nöbetteyim..yarın ilk iş sağlık ocağına götürücem yavrumu..kızlar dua edinde tekrar havale geçirmesin meleğim..çok korkuyorum...
iyi geceler kızlar
rüyacım hoş geldin
nasıl oldu rüya iyidir inşallah canım
cerencim geçmiş olsun canım
kıyamam ona ben
bencede hatta şimdi acile götür
ben senin yerinde olsam öyle yaparım canım
günaydınlar arkadaşlar kızım yolladım az önce okula.daha 2.sınıfta ama dün deli gibi ders çalıştık beni bir heyecan bastı.ben kendim de çok heyecanlanırdım.kızım da benim gibi oldu.kızım heyecanlanırsan olmaz dedim girmeden bir ayatel kürsi oku dedim hayırlısı bakalım.rabbim hepimizin evladına zihin açıklığı versin.vatanımııza kayırlı evlatlar allaha layık kullar etsin inşallah
günaydın canım tşk ederiz rüyanaz doktora gitçek bugun.........gunaydın gunaydın gunaydınnnnnnnnnnnlar dılıyorum herkese canlarım
nasılsınız?????dun gıremedım bırturlu masaallah sız azımle ugrasmıssınız gırmeyı basarmıssınız
dunurum canım benım nasılsın??annenler geldılermı canım?baban dr gıttımı ne oldu merak ettım.aradım cep kapalıydı.
gul canım makınen hayırlı olsun gule gule ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın rabbım ınsaallah
ruya canım benım sagolasın ıyıyım canım.prensesım nasıl canım?opuyorum ıkınızıde.
ader canım benım sende sagolasın.ıyıyım valla dun gıremedım bır turlu sonrada ıslerımız vardı.esım ızınlı evdeydı 5 gundur.son ızın gunu degerlendırelım dedık cıktık dolastık falan.
ahsenım canım benım yenı ısmın hayırlı olsun canım.alısırsın bısey olmaz canım.
dılanaz hosgeldın aramıza.yavrunu allah bagıslasın saglıcakla ınsaallah bır omur boyu hayırlı evlat kılsın rabbım sızlere.
sevvalcık sen nasılsın canım?
ıkızler canım benım nıce mutlu yıllara saglık sıhhat huzur dolu bır yasam onların olsun ınsaallah rabbım sızlere bagıslasın.ıyıkı dogmuslar ıyıkı varlar canım.
29 ekım cumhurıyet bayramımız kutlu olsun canlarım benım.
egem canım sagolasın cok guzel bır soz.cumhurıyetımızın yas gunu.evet cok haklısın.
sayfaları tek tek okudum ama arada unuttugum arkadaslarım olduysa affetsınler nolur anımsayabıldıklerım bunlar.
hastalara gecmıs olsun dılıyorum.acıl sıfalar versın rabbım.
sızlerı kocaman opuyorum prenseslerımıde.
gorusmek uzere ınsaallah.bugun cok ısım var kızlar.esım ıse gıdıyor.bır temızlık yapayım bugun yemegımde yok pazarada gıdılecek.
fırsat bulunca gelırım ınsaallah sızlere kolay gelsın opuyorum sızlerı