Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

len nerdesin len sen kirdirmayin bacaklarinizi bana hic kimseelr gelmez olu özletmeyin kendinizi heeeee

selamlar canlarım herkese güzel bir akşam diliyorum bugün az işlerim vardı kendime bakım yaptım uzun zaman olmuştu bakmayalı salmıştım kendimi söyle bir silkelendim kendime geldim bakıma aldım kendimi:))
sonra ev yemek derken akşam oldu şimdide elif ödev yapıyor bende sizlere bakayım azcık dedim
herkesler iyidir inşaallah opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimede kocaman muckkkkkkkkkkkkk
görüşmek üzere kib

slm arkadaslar nasılsınız bende bayram tatılı arkasından gel valızlerı yerlestırr cocuklar dersler amannnnnnnnn yarabbım bı fırsat olmadı gırmeye ama sımdıde kımsecıkler yokkk neyse opuyorum sızı meleklerınızı a.e.o

merhaba şekerler
bugün 1. sınıftaki kızımın sınıfında öğretmenler günü için kutlama yaptık.herkes evinde birşeyler yapıp götürdü.hediye olarakta çiçek yaptırdık.günümüz keyifli geçti kutlamamız güzel oldu
diğer kızımın sınıfında kutlama olmadı ortak hediyede alınmadı herkes kendi birşeyler almış.benda sabah kızımla gittim onun beğendiği küçük bir hediye aldık birde şiir yazdı öğretmenine cadım
şimdi de kk takılıyorum biraz dünden yemeğim var rahatım
öptüm hepiniziii

iyi geceler hanımlar...
kimseler uğramaz oldu topiğe gerçekten facede birbirimizi gördüğümüz için gerek duymuyoruz herhalde
mihribancım bir sen yoksun facede sende gelde bari tamam olalım.şevvalim grup kurdu bize facede orada görüşüyoruz bir sen eksiksin canım...

ben face falan sevmiyorum canım yaa
zaten o kadarına zamanımda olmaz.
oraya gelen buraya da uğrasın özletmesinler kendilerini

selam kızlar nasılsınız canlarım uzun bır aradan sonra topıge ugruya bıldım sukur yanı optum hepınızıde arada gelırım ınsallah

günaydınlar şekerler
nasılsınız bakalım canlarım?
mihribanım rüyam belinaycığım kaprisim kuşummmmmmmm gamzem herkese muckkk şekerlerrrrr
bugün accık işlerim var kaçıcam hemen kuzum gelmeden bitireyim işlerimi de malum günümdeymişim bugün sabah sabah süpriz olduda sırtım ağrıyordu 2 gündür bitsinde oturayım dinleneyim
kib meleklerimide kocaman opuyorumnanaktan canlarım sizleri seviyorum

hayırlı cumalarrr şekerlerrrr
nasılsınızzz site değişmişş baya ben girmeyeli
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

Benimde birr meleğimm olcak İnşalla hkısmetse Aralıkta doğacak..Çok mutluyuz gerçekten bir kızımız olcağı için..Melekler etrafımızda uçuşsun fena mı..:)

Benimde birr meleğimm olcak İnşalla hkısmetse Aralıkta doğacak..Çok mutluyuz gerçekten bir kızımız olcağı için..Melekler etrafımızda uçuşsun fena mı..:)

allah tamamına erdirsin inşaallah bişey kalmamış hadi hayırlısı canım
tabi mutlu olursun kız olsun çamurdan olsun ayol:)
bende 2 tane var dünyaya değişmem cadılarımı bak gör bir dillensinde tadından yenmez ilk zamanlar sonra başlar ana kız kavgalar:)ama hepsi ayrı güzel ne mutlu sanada hadi güzel haberlerle gelirsin inşaallah en kısa sürede canım
mis kokulu bebeği özlemiştik topikde demi şekerler yaaaaaaaaa

günaydınlar şekerlerrrrrr gününüz aydın olsun inşaallah canlarım benim herkesi opuyorumnanaktan kuzucuklarımıda ısırın benim için
hafta içi accık işlerim var dışarlarda o nedenle bugün ev temizliği yapıcam accık kolay gelsin herkesede canlarım
bu arada meleklerimizede güzel bir hafta diliyorum.kuzucuğum cuma günü karne öncesi değerlendirme raporu almış hepsi çok iyi ve öğretmen görüşü kısmına harikasın güzel kızım yazmış öğretmeni çooooooookkkkkkkkk mutlu meleğim ve tabiki bende
bugünde sunumu var onu hazırladıda sunmaya gitti
hadi byeee şimdilik benden bu kadar arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…