Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar cumanız mübaret olsun minigim mihriban geçmiş olsun ..
tüm hastalara acil şifalar diliyorum.......

çok sağolun hanımlar teşekkürler
eşime 45 gün rapor verdi doktor.bayramımızıda bu şekilde geçireceğiz işte

merhaba herkese
eşimin iş arkadaşları gelicek birazdan ben yine de kaçtım geldim yanınıza
çok gelemem artık malum eşim de evde gelen giden de oluyor
herkes iyidir umarım
öptüm

iyi akşamlar canlarım benim
herkesi kocaman öpüp kaçıcam hiçbiyerim tutmuyor sabah 8de tüm evi kaldırdım dip bucak yer değişikliği çamaşır sil süpür odaların düzenini değiştir derken canım çıktı
kuzumada bir dünya ödev vermişler 10 fotokopi kağıdı 9 gün boyunca yapsınlar diye
çocuk bayram tatilim rezil olmasın diye 4den beri ödev başında kağıt üstünde yap oku onu ezbere deftere yaz derken kafayı yiyecek yavrum ama azimli tatil hakkını kullanacakmış hepsini en geç yarın öğlene bitirecem diyor:))
kahvaltı sonrası biter diye hesaplıyor:)
sabah erken kalkıyor biz uyanıp kahvaltıyı hazırlayana kadar kalanı yapacakmış
okul başından beri böyle alıştırmıştım kendide artık alıştı sanırım programa uyuyor çok şükür
ödev derdide bitsinde yarın dinleneceğim
şimdilik herkesi opuyorumnanaktan kaçıyorum ben kuzucuklar
hastalarıma acil şifalar canlarım kib
meleklerimede iyi tatillerrrrrrrrr

selam nerelerdesiniz sekerler hepinizi öpüyorum
hepinizin kurban bayramini simdiden kutluyorum muckkkkkkkkk

iyi akşamlar canlarım
herkesin bayramı mübarek olsun şekerler
akşama evin yolunu ancak buluruz sanırım biz eşimin ailesi vede benikiler beraber kesicez
sabahtan bizimkilere git kes eşimin ailesinin etini götür eve gel derken tüm günüm iptal yani
kendi evime gelincede hemen etlerimi halledeceğim akşama canım çıkar
bugün bütün günde evle uğraştım yine çok yoruldum
herkesi opuyorumnanaktan canlarım benim
görüşmek üzere kib
meleklerimi benim için öpüverin şekerler

Hayırlı bayramlar şekerlerrrr
kızlar babaannelerinde,eşim işte nöbeti var bugün ve yarın ,bende evdeyimmm görüşmek üzere öpüldünüzzz

allahım allahım siteye ne olmuş yaaa anlayana kadar aklan karayı seçtim resmen de hala anladımda denemez:)))
nasılsınız şekerler?
bayramınız güzel geçmiştir inşaallah
herkesi opuyorumnanaktan canlarım tatil keyfi yapacağız biraz eşimle film keyfi yapmayı düşünüyoruz
muckkk hepinize

merhaba şekerler
kurban bayramınız mübarek olsun
4 gündür evde yoktum eşimin memleketi benim memleketime gittik akrabalarla bayramlaştık.dün akşam evimize döndük
şimdi bir yandan ev temizliği yapıyorum diğer taraftan ortancanın ödevlerini yapmaya çalışıyoruz cadı sürekli kaytarıyor dünya kadar ödevi var biraz yapınca sıkılıyor hemen
bu arada şekerler siteye nolmuş böylebu şeklini hiç beğenmedim umarım bir an önce eski haline döner
neyse kaçtım ben hepinizi öptüm byyyyy

iyi geceler mihribanım nabersin canım
oh oh iyi gezmeler şekerciğim iyi olmuş gezmiş gelmişsin
kolay gelsin canım benim
evet ya bende alışamadım dünden beri
hadi bende kaçtım yarın son gün banyolar okuma tekrarı derken gün geçer gider tatilde bitti eşimle 2 gündür film keyfi yapıyoruz ben kaçar film izleyeceğiz muckkk herkese iyi geceler
opuyorumnanaktan sizleri canlarım kib meleklerimide benim için öpüverin annecikleri

merhaba şekerler
miniğim ne olsun iyiyim canım kızın ödevleriyle uğraşıyorum bir yandan da hala geçmişe olsuna gelenler oluyor onlarla da ilgileniyorum.
ödev daha bitmedi akşamada kalanını yaptırıp bitireceğim artık tabi cadı kaytarmazsa
bu arada site hala aynı kimsede gelmemiş topiğe
nerde bu hatunlar acaba:44:
öptüm

abowwwww nw olmus buralara böyle burayi zor buldum :)))
neysem selam herkeslere naberisiniz bakalim muckkkkkkkkkk

selamlar kızlar..
birkaç gün önce girmiştim yazdığım mesaj yok olmuştekrar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
yeniden okul telaşımız başladı begümü okula bırakıp geldim...hepinizi öpüyorum

merhaba hanımlar
iyi akşamlar herkese
umarım herkes iyidir
.yarın kızımın toplantısı var okula gideceğim bakalım öğretmen ne diyecek
şimdi de ödev yapıyoruz bir yandan da kk ne bakıyım dedim
öptüm

Merhaba !Sevgi düşümUtangaç gülüşümİlk yaşam çığlığıGelin duvağı...Türkü tadındaki yaşamYürekteki sevda, gözlerdeki ışıltıDudaktaki şarkı,Özlemi çekilen yarınlarİçerdekiler dışardakilerHasreti kanayan dostlar Gün(ünüz)Aydın Olsun...

bu arada girmyeli bayyaaaaaaaaaaaa bir zaman oldu özlemişim valla sizleri
sitede çok değişmiş zor buldum burayı öpüldünüz şekerler

merhaba hanımlar
lahanacım hoşgeldin canım nasılsın çoktandır yoktun
bugünlerde ihmal eden çok topiği zaten
yaaa sitenin bu halini hiç beğenmedim birde site yavaş sanki sayfalar açılmıyo falan
hiç giresim yok lütfen yöneticiler eski haline getirin siteyi
öptüm herkesiiiii mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…