iyi akşamlar
miniğim doğru söylüyorsun bende elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama yine de geriliyorum işte
her çocuk bir değil belki elif daha çabuk kavruyor seni zorlamıyordur ama benim 2 cadı da zorladılar beni hepbenneyaptımki
.kavramakta yazmada sorun yaşıyor cadı karıştırıyor sürekli
yinede üstüne gitmiyorum ama sıkıntı yapıyorum kendime işte:hulya:
neyse öptüm herkesia.s.a.s.
canım benim her çocuk aynı olamaz tabiki huyu suyu iki kardeş bile aynı olmuyor ama her çocuk zekidir belki çok sen hadi hadi yapsana vs gibi panik yapıyorsan çocuk panikden unutuyor yada yapamıyorum durumuna sokabilir kendini
o anlamda söylüyorum sana
dün eşim anlattı işyerinde bir arkadaşı kızını koleje vermiş 1 sınıf daha ve aylık ödemeleri 2 3 milyar toplantıya gitmişler 1 sayfa ödevi cuma cumartesi pazar taa akşama kavga dövüşle yaptırabiliyoruz abi ya demiş adam çok üzüntülü sıkıntılıymış bu çocuk okumayacak boşa para veriyoruz sizinki nasıl demiş
emin ol herkesler yaşıyor bende elifde yaşamıyorum belki nazda yaşayacağım bilinmez zaten elifi normal bir çocuk olarak hiç görmedimki ben ne bebek oldu ne çocuk hep uyumlu ılımlı o anki şartlara göre hiç gık demeyen bir sessiz melek yavrum
cumadan geliyor akşam baba gelmeden bitiriyor ödevleri 2 gün tatilim var gezmeye dinlenmeye fırsatım olsun demi yani diyor
bu düzen bendede eşimdede var hep derimya cuma işleri temizliği yemeği hafta sonuna gezeriz otururuz diye bu düzene programa çocuk doğuştan alışkın ben programlı yaşamayı severim öyle gördü ve uyguluyor
şu aralar gerçi bende saptımda:)))
öğretmen ne diyor okulda nasıl?dersleri vs hakkında?
bu arada elif alfabeyi heceleri msnden teyzesiyle yaza yaza klavyeden öğrenmişti geçen sene öğretmeni anasınıfında bu çocuk okuyacak nerdeyse sakın öğretmenin bişey okulda sıkılır hatta el yazısında zorlanır dedi geçen sene hiç kitap kalem vermedim resim yapması dışında eline
ondanda elif hızlı gidiyor
selamlar kızlar...
ben daha hastalığı atlatamadım günlerdir sesim kısılmıştı bugün biraz açılmaya başladı konuşamamakta çok zormuş vallahibilmiyorumkismilebegümde hasta dün doktora götürdüm 3 gün rapor verdi doktor...oğluşumuda götürdüm doktora tekrar burnu akıyor diye doktorda pipisine baktı ve sünnet olması gerekiyor pipisi tıkalı bu çocuk ondan durmuyor dedi moralim alt üst oldu tekrar bir cerraha götürmeyi düşünüyorum bakalım o ne derse ona göre hareket edicem artık gerekirse şimdi sünnetini yaptırırız düğününü büyüyünce olur artık...küçük olduğu için kıyamıyorum da yaa :1no2
ff artık hayırlısı ne diyeyim...bizim ev işide canımızı iyice sıktı anlaştığımız adam naz yapıyor sürekli evden de çıkmadı ne yapıcaz o da belli değil...benden haberler bunlar kızlar hepinizi öpüyorum...iyi akşamlar...
canım benim geçmiş olsun hepinize kuzucuğum dikkat edin kendinize
acil şifalar diliyorum bu arada niye canını sıkıyon ay kestir kurtul canım bumu dert
benim kardeşim doğumdan sonra çocuk morarmış ölecekmiş 20sene önce dr anlamış bu çocukda idrar sorunu var yapamıyo ondan morarıyor huysuz demiş hastaneden çıkarmamış sünnet etmişler
bunda dert edecek bişey yok kendini üzme boşa
düğün ne kıs aaaaa valla ben karşıyım şey kestirdik diye düğünmü olur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
küçük olması daha iyi yavrum ne diyon sen bak benim arkadaşım var amerikalı bunlar ve burda yaşıyorlar 2 erkek çocukları oldu peş peşe ve hastaneden geldikleri gün sünnetini yaptırıp geldiler daha his olmadığı için acı hissetmiyor ve bezli olduğu için bebek daha kolay hızlı iyileşiyor hatta bebekken sünnet gelişimde çok önemliymiş bak araştır daha gelişimi güzel oluyormuş
ev noldu almıştınız demi?içindeki adammı çıkmadı
allah kolaylık versin sıkma canını ne yapsak boş allah ne diyorsa o oluyor anam sen ne kadar kassanda
az relax ol bebekim
emin ol benimde dünya kadar kafamda şey var neler yaşıyorum ama bakıyorum ben ne yapsam olmuyor saldım artık teslim ettim kendimi dedim rabbim sen ne diyorsan ne zaman diyorsan öyle
attım yükü üstümden rahatladım accıka.sa.sa.sopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
önce sağlığı gerisini boşverrrrr üzme kendini kuzummmmmmmmm