Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlar canlarım herkese nasılsınız bakalım?
güzel bir gün diliyorum herkese bugün bir tadilatmı sorunmu ne varmış tüm gün su kesintisi varmış anlayacağınız sadece pinekleyeceğim:)))
kullanmalık suyum var nasılsa içmeydide hazır alıyoruz temizlik yemek derdide yok nazla oturalım dinlenelim elif gelince ödevlerimiz çok bugün
dün toplantıda bugün için çok ödev vereceğini söylemişti öğretmenimiz
genel durumunuda sorduk 1 ay olmasına rağmen erken daha diyemiyeceğim elifden çok memnunum dedi
akıllı kuzum benim nazarlardan korusun rabbim hanımlığıyla azmiyle ahlakıyla çok çok memnunum dedi hiç sorun yok dedi bende çok mutlu oldum
yaptıklarımızı evde tekrarlayın demişti günlük 1 saat dedi akşam nazı yatırdık kelime yazdım küçük cümleler yazdım okudu hepsini
neyse naz uyandı çok acıkmış ağzımı bi kokla dedi:))))))))))harbidende kokuyor acıkmış gidemde küçük cadımı doyurayım
muckkkkk herkese
okumadım sayfaları inşaallah hastamız falan yoktur herkese kolay gelsin muckkk canlarım
meleklerimede güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere

İyi günler şekerlerrrr,nasılsınız meleklerim nasılll,
bende kızları doyurdum yolladımm sizlere bir bakayım dedim eşimide doyurayım anneme geçeceğim biraz,
minikcim maşallah meleğimize rabbim nazarlardan korusun inş,
mihribancım kolay gelsin canım ,yakın olsakta halime ablasını sana yardıma yollardım,geçen kuzeni çalıştırdı 2 gün çocuk fark attı sınıfta annesi zorla ders başına oturtuyordu ablasıyla çalışalı azimlendi o daha iyi anlatıyormuş alem bunlarr ya nereden nasıl kapacakları belli olmuyor,rabbim afiyet versin canımcımm,
rüyaccım nasılsın canımm,
gamzelim seninle tanışmadık galiba hoşgldin aramıza allah bağışlasın meleklerini,benim 2 kızım var 4ve 5.sınıfa giden ,

sevvalcim nerelerdesin sen unuttun bizii
görüşmek üzere öpüldünüzz

selam kislarrrr nabersiniz minik kusum kamilem nabersiniz bakalim aliskin degiilim sizi buralarda göremyeda:)))

çok zordur 1.sınıf velisi olmak allah sabırlar versin ödev çoktur

gerccekden cok haklısın cnm ya gecen sene bızde ortancı kızım 1.sınıftaydı ınan sınırden agladıgım cok olmusdur cok zor allah yardımcın olsun

sağolun hanımlar:1hug:
çok zor gerçekten özellikle ilk 2-3 ayı insanı çok zorluyor.geçen sene büyük kızda sinir harbi yaşadım bu sene bu cadıdamafoldumben
daha çilem bitmedi seneye mola diğer senede küçük kız okula başlıyacakkafamçokkarıştı
inanın şimdiden düşündükçe styrese giryorumguclubacismile
kamilecim çok sağol canım sen kurtuldun darısı bizim başımıza artık

iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım?
mihribanımmmmmmmmmmm canım yaa sakin ol aaaaaaaaa ne stres oluyorsun eninde sonunda öğrenecek aaaaaa valla sen gerildikce çocukda korkar ve gerilir bildiğinide korkudan yazmaz okumaz çocuk kuzum yapma
geçende dedim sana 2.sınıfa geçipde okuma yazma öğrenemeyen varmı?yok eeee ne kasıyorsun çocuğuda eğitim sistemi zaten malum birde sen kızarak sinirlenerek çocuğu soğutma canım arkadaşım
bak emin ol sakin oldukca akıllı kızım aferin dedikce zevklenecektir çocuk
çok şükür biz atlattık sanırım dünde toplantıda çok güzel dedi öğretmenimiz ödev sonrası oturup eğlenme şeklinde şakayla oynaya oynaya yazdık biz epey hatta öğrendikleri harflerden farklı kelimeler bile yazdı ağız hareketlerimden seslerden çıkanları tekrarlayarak
günde yarım saat sabır canım çok değil emin ol
herkesi öptüm canlarım ödevimiz bitti az oturalım kuzucuklarımla babamız gelene kadar keyif yapalım
opuyorumnanaktan görüşmek üzere

iyi akşamlar
miniğim doğru söylüyorsun bende elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama yine de geriliyorum işte
her çocuk bir değil belki elif daha çabuk kavruyor seni zorlamıyordur ama benim 2 cadı da zorladılar beni hepbenneyaptımki
.kavramakta yazmada sorun yaşıyor cadı karıştırıyor sürekli
yinede üstüne gitmiyorum ama sıkıntı yapıyorum kendime işte:hulya:
neyse öptüm herkesia.s.a.s.

selamlar kızlar...
ben daha hastalığı atlatamadım günlerdir sesim kısılmıştı bugün biraz açılmaya başladı konuşamamakta çok zormuş vallahibilmiyorumkismilebegümde hasta dün doktora götürdüm 3 gün rapor verdi doktor...oğluşumuda götürdüm doktora tekrar burnu akıyor diye doktorda pipisine baktı ve sünnet olması gerekiyor pipisi tıkalı bu çocuk ondan durmuyor dedi moralim alt üst oldu tekrar bir cerraha götürmeyi düşünüyorum bakalım o ne derse ona göre hareket edicem artık gerekirse şimdi sünnetini yaptırırız düğününü büyüyünce olur artık...küçük olduğu için kıyamıyorum da yaa :1no2ff artık hayırlısı ne diyeyim...bizim ev işide canımızı iyice sıktı anlaştığımız adam naz yapıyor sürekli evden de çıkmadı ne yapıcaz o da belli değil...benden haberler bunlar kızlar hepinizi öpüyorum...iyi akşamlar...

canım benim her çocuk aynı olamaz tabiki huyu suyu iki kardeş bile aynı olmuyor ama her çocuk zekidir belki çok sen hadi hadi yapsana vs gibi panik yapıyorsan çocuk panikden unutuyor yada yapamıyorum durumuna sokabilir kendini
o anlamda söylüyorum sana
dün eşim anlattı işyerinde bir arkadaşı kızını koleje vermiş 1 sınıf daha ve aylık ödemeleri 2 3 milyar toplantıya gitmişler 1 sayfa ödevi cuma cumartesi pazar taa akşama kavga dövüşle yaptırabiliyoruz abi ya demiş adam çok üzüntülü sıkıntılıymış bu çocuk okumayacak boşa para veriyoruz sizinki nasıl demiş
emin ol herkesler yaşıyor bende elifde yaşamıyorum belki nazda yaşayacağım bilinmez zaten elifi normal bir çocuk olarak hiç görmedimki ben ne bebek oldu ne çocuk hep uyumlu ılımlı o anki şartlara göre hiç gık demeyen bir sessiz melek yavrum
cumadan geliyor akşam baba gelmeden bitiriyor ödevleri 2 gün tatilim var gezmeye dinlenmeye fırsatım olsun demi yani diyor
bu düzen bendede eşimdede var hep derimya cuma işleri temizliği yemeği hafta sonuna gezeriz otururuz diye bu düzene programa çocuk doğuştan alışkın ben programlı yaşamayı severim öyle gördü ve uyguluyor
şu aralar gerçi bende saptımda:)))
öğretmen ne diyor okulda nasıl?dersleri vs hakkında?
bu arada elif alfabeyi heceleri msnden teyzesiyle yaza yaza klavyeden öğrenmişti geçen sene öğretmeni anasınıfında bu çocuk okuyacak nerdeyse sakın öğretmenin bişey okulda sıkılır hatta el yazısında zorlanır dedi geçen sene hiç kitap kalem vermedim resim yapması dışında eline
ondanda elif hızlı gidiyor

canım benim geçmiş olsun hepinize kuzucuğum dikkat edin kendinize
acil şifalar diliyorum bu arada niye canını sıkıyon ay kestir kurtul canım bumu dert
benim kardeşim doğumdan sonra çocuk morarmış ölecekmiş 20sene önce dr anlamış bu çocukda idrar sorunu var yapamıyo ondan morarıyor huysuz demiş hastaneden çıkarmamış sünnet etmişler
bunda dert edecek bişey yok kendini üzme boşa
düğün ne kıs aaaaa valla ben karşıyım şey kestirdik diye düğünmü olur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
küçük olması daha iyi yavrum ne diyon sen bak benim arkadaşım var amerikalı bunlar ve burda yaşıyorlar 2 erkek çocukları oldu peş peşe ve hastaneden geldikleri gün sünnetini yaptırıp geldiler daha his olmadığı için acı hissetmiyor ve bezli olduğu için bebek daha kolay hızlı iyileşiyor hatta bebekken sünnet gelişimde çok önemliymiş bak araştır daha gelişimi güzel oluyormuş
ev noldu almıştınız demi?içindeki adammı çıkmadı
allah kolaylık versin sıkma canını ne yapsak boş allah ne diyorsa o oluyor anam sen ne kadar kassanda
az relax ol bebekim
emin ol benimde dünya kadar kafamda şey var neler yaşıyorum ama bakıyorum ben ne yapsam olmuyor saldım artık teslim ettim kendimi dedim rabbim sen ne diyorsan ne zaman diyorsan öyle
attım yükü üstümden rahatladım accıka.sa.sa.sopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
önce sağlığı gerisini boşverrrrr üzme kendini kuzummmmmmmmm

ay sabah sabah ne çok konuştum gene elime vurdu:))))
günaydınlar canlarım benim opuyorumnanaktan herkesleri markete dideceğim yemeklik bişey yok elifim gelmeden bitireyim işlerimi nasılda yağmur yağıyor anlatamam gece boyunca yağdı
gününüz aydın olsun canlarım benim
meleklerimide çok çok opuyorumnanaktan şekerciklerim

iyi günler şekelerrr,bugün burad da geceden bu yana yağıyor,sobaları kurduk is vs başladı artık bizde de..
belinaycım çok geçmiş olsun canımm,acil şifalar,
iyileşecekse yaptırın canım ya sünnetini hem nasıl olsa yaşayacaktı çocuk bunu aklı başında olmadan daha iyi olur hem hayırlısı canımm

merhaba hanımlar
burda da yağmur yok ama çok fena rüzgar esiyor soğuk bulutlu bir havamız var.
kaç gündür günlük güneşlikdi bozdu hava
belinaycım hepinize çok geçmiş olsun canım .
kış geldi ya artık bitmez grip.benim 3 kızda hafiften gripler ilaç aldım kullanıyorum.küçüğüm inat içmiyor ama diğer ikisi iyileşti sayılır
miniğim maşallah diyeyim elife
benim cadımda çok akıllı hanım.o yönden hiçbir şikayetim yok.bebekliğinden itibaren hiç yormadı beni.
sadece derste ezberden yazmada zorlanıyor karıştırıyor bende sinirleniyorum canım ama inan üstüne gitmiyorum sıkmıyorum artık
öğretmeni memnun canım hatırlıyorsan burda da yazmıştım toplantıda örnek öğrenci dedi öğretmeni
hem ders açısından hem de hanımlığından dolayı.
bende daha ılımlı olacağım germemeye çalışacağım kendimi artıkboshayallersmile

nabersin kuzummmmmmmm
hadi oh oh kurdun sobayıda sıcak sıcak otur benim içinde çay demle mısır patlat kıs üstünde ayyy çocukluğum gördüm sobayı çok hatırlamıyorum ama çok severdim gerçi anam çekerdi çilesini ama:))şimdi severmiyim bilmiyomda tadı başkadır

biliyorum canım meleğimize maşaallah demiştik o nedenle sordum zaten bak her şey tamam hanımlık ahlak ee geriside gelir merak etme sen
öncelikle hayırlı evlat hayırlı ahlaklı insan olsun gerisini boşverrr
ben çok hırslı azimli değilim kızım şu olsun bu olsun diye hep diyorum kızlarıma arkamdan hay seni yetiştiren ananın diye bana sövdürmeyinde diyorum gerisi boş:roflol::roflol:
allahını kitabını peygamberini vatanını bayrağını atasını bilsin güzel ahlaklı hayırlı insan olsun çok iyi yerlere gelmese istediğimiz kadar okumasa ne olur
tabiki geleceklerini düşünerek istiyoruz biyerlere gelmesini ama önceliğimiz bunlar değilmi?
hadi göreyim meleğimi bak daha bugün 1 ay oldu okul başlayalı önümüzde ooo daha dünya zaman var azcık sabret sende şekeropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay nasıl yağıyor nasıl bir duşa gireyim dedim yemedi:))dışarı ıslak ben ıslak titredim ayol birden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan şekerler sizleri bir ceeee diyip kaçam dedim byeee

canim cok gecmis olsun ailecek oglusun icinde bir an önce yaptirirsan hem sen hemde cocuk rahatlar bizde erkek cok ondan biliryorum benim yegenimde bir kac aylik yaptirilmiysti mecburiyetten inan baya rahatlayacaksiniz ondansa sorun tekrar gecmis olsun canim sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam sekerlerrrr bütün hastalarimiza acil sifalar gecmis olsun diyorum muckkkkkkk hepinize

haklısın canım önce insan gibi insan olsunlar.hayırlı birer evlat olsunlar yeter bana
ben de fazlasını istemiyorum canım.
benim de hırsım yok miniğim okuyup meslek sahibi olmalarını kendileri için istiyorum inan kendim için değil.şu olsun bu olsunda demiyorum bir meslek sahibi olsunlar yeter
tabi kısmetten öteye de gidilmiyor herşey olacağına varıyor.fazla da kasmamak gerek biliyorum canıma.s

iyi akşamlar kaçak
nerelerdesin unuttun buralarıyerimseniben

unutmadım ama hem fırsat bulamadım hemde fırsatı kendim yaratmadım
bide burdaki arkadaşlarının çoğunu zaten facede gördüğüm için oldu sanırım özür dilerim mihrişimmm gelmeyi aksattığım için

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Kocalarin çogu pisirilme sürecinde yanlis islem gördüklerinden yumusakliklarini ve iyi niteliklerini kaybederek bozulurlar. Gerçek odur ki, bazi kadinlar onlari sicak suda hasliyarak, bazilari ilgisizlikleriyle dondurarak, bazilarida basip, ezip tursusunu kurarak ve yine kimileri de savurganca harcayarak bozulmalarina neden olurlar.

Özenilerek hazirlanan her kocanin iyi ve yumusak olacagi söylenemez. Ancak iyi pisirilenin gerçekten tadina doyum olmaz. Koca seçiminde ne lüferin alimindaki gümüs piriltisi, ne barbunyanin altin yaldiz görünümü geçerlidir. Bunun için çarsi pazar dolasmaya da gerek yoktur. Genellikle en iyileri kapinizin önüne gelenlerdir.

Begeninin kisisel oldugunu düsünerek koca seçimini yalnizca kendiniz yapiniz. Kendinizi sabirla pisiremeyecekseniz almaktan vazgeçiniz.

Kocayi pisirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprakçanaktan baskasi yoksa özenle kullanildiginda ayni isi görebilir.
Kocalar da karides ve istakoz gibi canli pisirilirler. Bazen piserken tencerenin disina tasip yanabilir yada kenarlari sertleserek kabuk tutabilirler. Onlari tencerelerinde tutmak için görev duygusu adli zayif iplikten çok huzur adli saglam sicimle sıkı sıkıya baglanmalidir.

Sevgi, sicaklik ve neseden olusan sürekli bir ates yakilir. Kisiliginde uygun bir isiya ayarlanarak atese oturtulur. Köpürerek tasmasi halinde kaygilanilmamalidir. Pek çogu iyice pisinceye kadar sik sik köpürebilir.
Özellikle sirke ve karabiber yerine taticilarin öpücük adi altinda sattiklari sekerden biraz konulabilir. Tadina bakarken hosgörü, iyimserlik ve nese benzeri baharatdan birer tutam katmaniz önerilir.

Ancak bunlar diger baharatlar gibi azar azar ve dikkatlice kullanilmalidir. Yumusakligini kontrol ederken sertlesmesinden kaçinilmalidir. Fazla yayilmasini ve kabin dibine oturarak ise yaramaz hale gelmesini önlemek için arada bir hafifçe karistirilmalidir. Kivama geldigini anlamamak olanaksizdir.

Böyle pisirildigi zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktir. Dikkatsizlik nedeniyle ev atesini sogutmazsaniz, bozulmadan istediginiz süre dayanir. Bu yolda hazirlanmis koca mutlu bir ömür boyunca tadini korur!

(bu yazi 1800 yillarinda basilmis bir yemek kitabinin ön sözünden alinmistir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…