Merhabaaaa..
nasılsınız kıslar..daha öncede girdim uzuuun uzuuun yazdım,bi yanlşlkla hepsi silindi gitdi okadar üzüldmki..bidahada üşendim tekrarlmaya...orjinali gibi olmuyo zaten...
Teşekkür ederim hepinze güzel sözlrinz için..gelirim bırakmam sizi..faydam olursa ne mutlu bana..Belinaycım oğluşna çok geçmiş olsun bitanem,inşaAllah şimdi daha iyidir..Ayrıca senle komşuyuz cnm..aramızda bir köprü var bizi ayıran..cennet köprüsnü bilirsin muhtelemen değilmi?.inş bigün tanışmk nasip olur,al bebişi çık gel ben seni karşılarım buluşruz..dille değil kalpden söylüyorm beklerim mutlaka Belinaycım...
Mihroşum Allah zihin açıklğı versin kuzulara cnm..senin işin çok zor bu sene anlarım seni..Allah yardmcın olsun..sabır göstercen başka çaren yok..öğretmnde çok önemli inş iyi bir öğrtm düşmştür..sen daha öncede çekingen diye bahsetmşdin kızlrdan..canım yaa sosyal aktivitelre sokmya çalış mümkünse..çok faydası oluyo emin ol..Birde yüreklendir onları..'''bravoo,sen süpersin,ben biliyodum zaten senin yapacğını,harikasın..''ben bile halaa buzdolbına tutdrdğum okuldn geln kağıtlrdaki bu notlara göz atarım..rencide etdiysem eğer o gün o çocuğu hemen silkelenirim.''.belgin ne yapıyosun kendine gel...''
Çok zor çocuk yetiştirmek çooook...fedakarlık... özveri..çok öpyrm seni Mihroşum.
Nunukum senide çok öpyrm helal olsun kıs sana topiğe sahip çıkyon Mihroşla..Topik sahibi anca bülbül gibi şakısın dursun..kadının dötü yer görmüyoki hehehe....