Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba şekerler
hafta sonu yaa kimseler yokbilmiyorumkismile
burda acaip bir rüzgar var evi uçuracak sanki.bulutlu soğuk bir hava var arada yağmurda yağıyor
bu arada yarına misafirim var yine.eşimin kuzenleri kahvaltıya ve öğle yemeğine gelicekler
neyse öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mihroşum atlatmışındır inşaAllah misafirlrini cnm..
Güzel olmşdur içli köften hadi niye olmasın..çok sağol bitanem yemiş kadar oldum inan..
Kendinide çocklrınıda hırpalama..hiç bişey onlrdan önenli değil..bırak işi gücü..oldğu kadar artık..
Ben de kına gecsndn geldim...iki gecedir kına gclrde boy gösteriyom ..kafam davul gibi oldu müzik sesinden be ya...
Hiç uykumda yok KK dA dolaşayım biraz..
Hayırlı geceler hayırlı cumalar canlarım hepinize....

hayırlı pazarlar arkadaslar nasılsınız ınan bende öle derslerle ugrasmakdan pek gıremıyom begocum allah bagıslasın cocuklarını cnm perenseslerden sonra prensı bulmussun bcm bır seyler denedınmı ?? yontem olarak bende 4.dusunuyorumda 3 kızım varrrrr dunyalar tatlısı ıns bıde oglusum olur opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::emir_bebek:

merhaba hanımlar
az önce misafirlerimi yolcu ettim yanınıza geldim ama pek giren olmamış
bende kaçtım byyyyyy:hulya::hulya:

günaydınlar canlarım herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum şekerler
yoğun bir hafta sonundan sonra bugünde pazartesi sendromu yaşıyorum resmen
yemek yok markete gitmem lazım hava soğuk çıkasım yok offf offfffff bu aralar kafa meşgul o nedenle elim hiç bişeye gitmiyor
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım opuyorumnanaktan sizleri
meleklerimide öpün benim için
mihribanım valla sorma yeniden okullu olduk bizde sanırım
allah yardımcımız olsun
nunukkkkkkkkkk yok canım yeni geldide benim tv alışkanlığım sadece yaprak dökümünden ibaret canım birde eşimle dvd keyfi yaparız onun dışında zaten izlememki:))
eğer onla ilgili olsaydı çocuk ben şimdiye futbol takımını tamamladıydım ayol:))))))))
merak etme sen kuzum asayiş berkemal:))))ben kapattım o defteri çıkardıklarımın gelecek kaygısındayım anam
herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk yafruşlar

iyi akşamlar şekerler
minikden başka gelen olmamış
öptüm a.s.a.s.a.s.

selam canım benim
nasılsın kuzum?
valla hafta başı herkesler koşturmacadadır sanırım
sevvalimide kaç gündür görmüyor sesini duymuyorum bugün ararım bir ara
kamilemde nerelerde acep halen pcsinde sorun var sanırım oda girmekte zorlanıyor:KK43:(
herkesi opuyorumnanaktan
kib görüşmek üzere meleklerimede güzel bir gün olsun inşaallah

Son düzenleme:
selam kizlar ben geldim dün girdim ama yazamadim ciktim hafta sonu görümcemler vardi kizina bit gelmis onla ugrastik ama insallah bize gecmeemistir yaaa:KK43:(( melisayi yollamadim bugün eger geldiyse krestekilerede bulastirmayim dedim baktim ama bisey göremedim yinede ben garantileyim kendimi dedim bugün birdaha bakayim olmadi ilaclayim yollarim:KK43:((

selam canım benim
nasılsın kuzum?
valla hafta başı herkesler koşturmacadadır sanırım
sevvalimide kaç gündür görmüyor sesini duymuyorum bugün ararım bir ara
kamilemde nerelerde acep halen pcsinde sorun var sanırım oda girmekte zorlanıyor:KK43:(
herkesi opuyorumnanaktan
kib görüşmek üzere meleklerimede güzel bir gün olsun inşaallah

sağol miniğim iyiyim
şevval ve kamilem iyice boşladılar topiği zaten.hiç gelmiyorlar ki canımfisfisfis
bende öptüma.s.a.s.

merhaba hanımlar
kızlarım okuldan gelmek üzereler.onlar gelmeden bir bakıyım dedim.şimdi yemek faslı sonra da ödev faslımız var malum
nunuğum bit oralarda da var mı kızbilmiyorumkismileburda da var maalesefaklinialirimsmile
insanlar hiç mi dikkat etmiyor çocuklarına anlamadım ki her zaman öğretmenler söylüyor ama nafile sempatiksalakcinni

iyi akşamlar kızlar...
10 gündür girmemişim kk ya şimdi farkettimdelikafaduldenokul telaşımızdan popom yer görmüyor servisimiz olmadı bizim verdiğimiz servisi okul servisleri kabul etmedi geçici okulumuza bu okulumuzun önünden servis kalkıyor öğlen 1 saat akşam 1 saat servis bekliyoruz yollarda bütün günüm okul önlerinde geçiyor eve gel yemekti temizlikti derken ölüyorum yorgunluktansempatiksalakcinniallahtan annem burda da birde çocukla uğraşmıyorum yollarda:emir_bebek:annem gidince ne yapıcaz bakalımCADIARZUhepinizi öpüyorum canlarım....

iyi akşamlar kızlar...
10 gündür girmemişim kk ya şimdi farkettimdelikafaduldenokul telaşımızdan popom yer görmüyor servisimiz olmadı bizim verdiğimiz servisi okul servisleri kabul etmedi geçici okulumuza bu okulumuzun önünden servis kalkıyor öğlen 1 saat akşam 1 saat servis bekliyoruz yollarda bütün günüm okul önlerinde geçiyor eve gel yemekti temizlikti derken ölüyorum yorgunluktansempatiksalakcinniallahtan annem burda da birde çocukla uğraşmıyorum yollarda:emir_bebek:annem gidince ne yapıcaz bakalımCADIARZUhepinizi öpüyorum canlarım....

offff işiniz zormuş canım allah yardımcın olsun
annen gidince bebekle daha zor olacak haklısın ama allah yardım eder canım yaa
sen yinede unutma burayıyerimseniben
bende kızların ödevini az önce bitirdim tv yi onlara bıraktım pcyi kaptımkaydirigubbakcemile3

hayırlı pazarlar arkadaslar nasılsınız ınan bende öle derslerle ugrasmakdan pek gıremıyom begocum allah bagıslasın cocuklarını cnm perenseslerden sonra prensı bulmussun bcm bır seyler denedınmı ?? yontem olarak bende 4.dusunuyorumda 3 kızım varrrrr dunyalar tatlısı ıns bıde oglusum olur opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::emir_bebek:

Gamze cim hayırlı akşamlar bitanem..hoşgeldin diyememştim sana bu arada hoşgeldin..
Allah gönlüne göre versin inşaAllah canım..Bende çok istyodum bir oğlumun olmsını,en çokda çevre, yakın akraba çevrsi yüzünden tabii neden olacak..:umursamaz:
Önce Allah ın izniyle sonra uyguladığım bir yöntem oldu yerimseniben
Ben sana özelden yazarım tamammı yerimsenibenşimdi fazla kalamıycam kk da..
Aklımdasın en kısa zamanda dönerim sana özelden çok öpyrm seni ve melklrini..

Naber hatunlar...
Belinayım Allah yardmcın olsun işin zor gerçkden..fırsat bulsam görmye gelcem seni canım...öpyrm seni..
Miniğim destkleyici sözlerin için sağol canım bidanem ruhum...aah ah büyürken kafa yedirckler bunlar bizlere...hepsi ayrı tel çalıyo...
Ben faceye geldimde gelmeye Allaha şükür selam verenim yok...:umursamaz:
Seni tanımıyorum miniğim yoksa eklerim..güzel renki gözlü bir anne kız ikilisi vardı bir ara profilde..onlar kim çok merak etdim..maşaAllah..
Çook öpyrm hepinzi..A.E.O

Gamze cim hayırlı akşamlar bitanem..hoşgeldin diyememştim sana bu arada hoşgeldin..
Allah gönlüne göre versin inşaAllah canım..Bende çok istyodum bir oğlumun olmsını,en çokda çevre, yakın akraba çevrsi yüzünden tabii neden olacak..:umursamaz:
Önce Allah ın izniyle sonra uyguladığım bir yöntem oldu yerimseniben
Ben sana özelden yazarım tamammı yerimsenibenşimdi fazla kalamıycam kk da..
Aklımdasın en kısa zamanda dönerim sana özelden çok öpyrm seni ve melklrini..
h.b cnm aynen bende cnm ınan o yuzden daha cok ıstıyom tmm cnm beklıyorum....hayırlı geceler sanada meleklerını ve oglusunuda kocaman opuyorum cnm...

günaydınlar şekerlerrrr güzel bir gün diliyorum herkese
gamzelim hoşgeldin canım
dilerim nabersin kuzummm
nunuğum allah kolaylık versin kuzum yaa birde bit hortladı eskiden hadi imkanlar belliydi bitlenirlerdide şimdi noluyor anlamıyorum:KK43:(
belinayım kolay gelsin canım benim inşaallah en kısa sürede halledersinizde sende rahat edersin oğluşunda perişan olmaz
mihribanım yafruşum yoğun hatun onlar facede ve telde görüşüyoruz bizde genelde yoksa araki bulasın dün sevvali kaç kere aradım karı cevap vermiyo kafayı yiyecektim sonunda ulaştım aldım hesabını:))))
herkeste bir hayat koşturmacası
begom kuzum ne demek şekerciğim her zaman birbirimizin destekcisiyiz yafruşum
facede ben kkdan bir sürü davet geliyorda kabul etmiyorum canım sadece oyun için ekliyorlar bazıları
selam vermeyenleride geçen senelerde bir iki denedim sonra temizledim:)))
sevval kamilem nunuğum belinayım falan var onlarla beraberiz genelde özelden ismimi atamda ekle istersen:KK66:
unuttuğum varsa özür dilerim şekerler sabah sabah okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar şimdilik
bugün azcık ev temizleyim diyorum yemeğim falan varda nazla birde banyo keyfi yapalım elif gelmeden sonra ödevler falan derken vakit kalmıyor havada erkenden kararıyor ay sonuda saatler alınacak artık kış boyu inimizde yaşar dururuz:)))))
şimdilik muckkkkkkk herkesi

merhaba hanımlar
bugün tekrardan bulutlu hava çöktü tepemize kış geliyor artık akannehir
miniğim dediğin gibi evden çıkamayız artık:hulya:
şevvale kamileye selam söyle benden canım yoğunlar anladım ama arada uğrasınlar yine deyerimseniben
kızları komşu okula götürdü yağmur serpiştiriyordu komşu sağolsun servis oldu apartmandaki bütün çocukları bindirdi götürdü okula:KK1:
bende işlerimi yaptım bitmiyor gerçi ama hava soğuk birşey yapmak da gelmiyor içimden
akşama da kızartma ve çorba yapmayı düşünüyorum kızlar patatese bayılıyorlarcokacimcoook
neyse öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar şekerlerrrr güzel bir gün diliyorum herkese
gamzelim hoşgeldin canım
dilerim nabersin kuzummm
nunuğum allah kolaylık versin kuzum yaa birde bit hortladı eskiden hadi imkanlar belliydi bitlenirlerdide şimdi noluyor anlamıyorum:KK43:(
belinayım kolay gelsin canım benim inşaallah en kısa sürede halledersinizde sende rahat edersin oğluşunda perişan olmaz
mihribanım yafruşum yoğun hatun onlar facede ve telde görüşüyoruz bizde genelde yoksa araki bulasın dün sevvali kaç kere aradım karı cevap vermiyo kafayı yiyecektim sonunda ulaştım aldım hesabını:))))
herkeste bir hayat koşturmacası
begom kuzum ne demek şekerciğim her zaman birbirimizin destekcisiyiz yafruşum
facede ben kkdan bir sürü davet geliyorda kabul etmiyorum canım sadece oyun için ekliyorlar bazıları
selam vermeyenleride geçen senelerde bir iki denedim sonra temizledim:)))
sevval kamilem nunuğum belinayım falan var onlarla beraberiz genelde özelden ismimi atamda ekle istersen:KK66:
unuttuğum varsa özür dilerim şekerler sabah sabah okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar şimdilik
bugün azcık ev temizleyim diyorum yemeğim falan varda nazla birde banyo keyfi yapalım elif gelmeden sonra ödevler falan derken vakit kalmıyor havada erkenden kararıyor ay sonuda saatler alınacak artık kış boyu inimizde yaşar dururuz:)))))
şimdilik muckkkkkkk herkesi
hb cnm nasılsınız kızla ewet ya hava kapalı ınsanın canı sıkılıyoooooooo

selam kızlar napıosunuz minigim ben bu yıl hastalıktan bi kurtulamadım yafrum ya 2 gün kasıklarım agrıdı yattım şimdide grip olsum ses falan gitti öle kışa girişimiz kötü oldu inşallah sonrası iyi geçer...

X