-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.381
amin canım amin:Saruboceq:
darısı kızının başına
bende seni ve kızını öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar...okullu olan meleklerime başarılarkaydirigubbakcemile5
pazar akşamı aneciğime kavuştum nihayet ama okul telaşından rahatla bi oturamadık ama daha öncede yazdığım gibi okulumuz çok uzağa gitti dün ben götürdüm okul yabancı gideyim göreyim diye bugünde arkadaşımın kayınpederi götürdü ama adam arabayla evin önüne gelmiyor herkes caddeye çıkaracakmış çocukları benimde içime hiç sinmedi ben giyinip dışarı çıktıktan sonra zaten okulada götürürüm diye düşünüyorum hadi şimdi annem çocuğa bakıyor annem gidince ben sabah akşam kış gününde çocukla çıkamamki bakalım eşim daha gelmedi onu bekliyorum onunlada konuşalım olmazsa annem buradayken ben götürür getiririm sonrada servise veririz bakalım hayırlısı...
selammmmmmmmm len kimseler gelmemis nerdesiniz okullar acildi herkez toplanir diyordum hadi minik kuslarimi biliyorum da sizdemi ona uyum sagliyonuz beeee offfffffff ya hadin bende cikiyorum gelmeyecem artikin sizi görmeye (yalannnnnnnnn)((((((
ben hep zaman ayırıyorum canım iş güç de olsa ama diğerlerine ne olduysabilmiyorumkismile
bu arada minik niye görünmüyo:uhm:
kuzular slm herkese bayramınızı kutluyor herkesi kocaman öpüyorum ben iskenderunda tatildeyim hafta içinde döncem herkesi mucuxladım hadi byyy
meleğinin doğum günü kutlu olsun canımiyi akşamlar şekerlerrrr,
dün bir türlü giremedim kkya sorun vardı galiba,bugünde anca vaktim oldu kızların odalarını okul için yeniden düzenledim,halimeminde yarın doğum günü pastasını akşamdan yapacağım şöyle böyle derken yıllar geçiyor sanki dün doğmuştu yarın 11 yaş bitiyor boyuda bana ulaştı kızlar ben yaşlanıyorum galibaa :)))gidip pastayı yapayım artık görüşmek üzere öpüldünüzzz
iyi geceler hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
malum okul telaşı ev işi ticari işlerim sınav birde dıaşrıya diktiğim işlerden sizi fazla ihmal ettim özür dilerimmm