Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

amin canım amin:Saruboceq:
darısı kızının başına
bende seni ve kızını öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

insallah canim seneye benimkide haftanin iki günü alistirmalara baslicak galiba burda anne baba yabanci oldumu böyle bir kural uyguluyolarmis arkadasin cocugunu yolluyolarmis ondan duydum bende opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar...okullu olan meleklerime başarılarkaydirigubbakcemile5
pazar akşamı aneciğime kavuştum nihayet ama okul telaşından rahatla bi oturamadık ama daha öncede yazdığım gibi okulumuz çok uzağa gitti dün ben götürdüm okul yabancı gideyim göreyim diye bugünde arkadaşımın kayınpederi götürdü ama adam arabayla evin önüne gelmiyor herkes caddeye çıkaracakmış çocukları benimde içime hiç sinmedi ben giyinip dışarı çıktıktan sonra zaten okulada götürürüm diye düşünüyorum hadi şimdi annem çocuğa bakıyor annem gidince ben sabah akşam kış gününde çocukla çıkamamki bakalım eşim daha gelmedi onu bekliyorum onunlada konuşalım olmazsa annem buradayken ben götürür getiririm sonrada servise veririz bakalım hayırlısı...

hayırlısı olsun canım
sende haklısın tabii bu durumda servise verseniz daha mantıklı olur sanki

günaydın bayanlar
herkes ii inşallahh ben burda iice gezenti oldum il il geziyorum dün kocamın evrak işleri vardı onla gümüşhanedeydim bugün de erzincana gezmeye gidiyoruz komşum ve ailesiyle birazdan çıkarız
kibbb

selam kislar nassiniz bakalim bugün melisanin konusma kursu var birazdan hazrlanip oraya gdecegiz hepinizi öpüyorum görüsmek üzere byeeeeeeeeeeee

merhaba hanımlar
bugün cadılarımı ben okula götürdüm.1. sınıfa giden kızım okul bahçesinde sırasını bulamıyormuş dün ağlamış bugünde ben götürdüm.
öğretmenine dedim dün 1 saat yer çalışması yaptık sıralarını gösterdim dedi ama çocuk aklı işte demek ki beni yanında istiyor
burda kapalı ama bir o kadar da sıkıcı ve çokkkk sıcak bir hava varkafamçokkarıştı.kaç gündür serinlemişti hava diye rahattım dün gece aniden bozdu sıcaktan uyuyamadık akannehirtemmuz sıcağı geridöndü sanki.inşallah mevsim normallerine geri döneriz yaaa ter içinde kaldık dünden beriguclubacismile
neyse şekerler öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.

selammmmmmmmm len kimseler gelmemis nerdesiniz okullar acildi herkez toplanir diyordum hadi minik kuslarimi biliyorum da sizdemi ona uyum sagliyonuz beeee offfffffff ya hadin bende cikiyorum gelmeyecem artikin sizi görmeye (yalannnnnnnnn) ((((((

merhaba hanımlar
kimseler yok nunuğun dışındabenneyaptımki
nunukçum nasılsın canım
topik ikimize kaldı galibakaydirigubbakcemile3 gelen giden olmamış hiç

selammmmmmmmm len kimseler gelmemis nerdesiniz okullar acildi herkez toplanir diyordum hadi minik kuslarimi biliyorum da sizdemi ona uyum sagliyonuz beeee offfffffff ya hadin bende cikiyorum gelmeyecem artikin sizi görmeye (yalannnnnnnnn) ((((((

ben hep zaman ayırıyorum canım iş güç de olsa ama diğerlerine ne olduysabilmiyorumkismile
bu arada minik niye görünmüyo:uhm:

ben hep zaman ayırıyorum canım iş güç de olsa ama diğerlerine ne olduysabilmiyorumkismile
bu arada minik niye görünmüyo:uhm:

selam canim evet senin görüorum ama evet diger bacular ortalikta yoklar minikte elifle ilgileniyo okul uzak ve öylen yemegide varmis birde o zetan sürtmeyi cok seviyo alistik artik onun bu haline :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi akşamlar şekerlerrrr,
dün bir türlü giremedim kkya sorun vardı galiba,bugünde anca vaktim oldu kızların odalarını okul için yeniden düzenledim,halimeminde yarın doğum günü pastasını akşamdan yapacağım şöyle böyle derken yıllar geçiyor sanki dün doğmuştu yarın 11 yaş bitiyor boyuda bana ulaştı kızlar ben yaşlanıyorum galibaa :)))gidip pastayı yapayım artık görüşmek üzere öpüldünüzzz

iyi geceler hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
malum okul telaşı ev işi ticari işlerim sınav birde dıaşrıya diktiğim işlerden sizi fazla ihmal ettim özür dilerimmm

[color="ındigo"]halıme´m kuzum dogum günün kutlu olsun allah uzun ömürler versın yüzünden gülümsemeyı eksık etmesın saglıklı mutlu senelere [/color]

kuzular slm herkese bayramınızı kutluyor herkesi kocaman öpüyorum ben iskenderunda tatildeyim hafta içinde döncem herkesi mucuxladım hadi byyy

dilercim nasıl geçti tatil? kamptan bahsetmemiştin ne güzel yapmışsınız bizde antalya tarafında kamp düşünüyoruz antalyanın her yerini gezelim diyoruz oturmak yokk. bu arada canan çok sağlıklı bir kız bebeği dünyaya getirdi dün ve 3800 doğmuş çok mutluyum dünden beri..

meleğinin doğum günü kutlu olsun canım
artık genç kız oluyor annesi çocukluktan çıkıyor meleğin
işin daha da zorlaşıcak bundan sonra
hiç de yaşlanıyorum deme canım ne güzel işte genç yaşta boyunca kızın vara.s
iyi geceler hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
malum okul telaşı ev işi ticari işlerim sınav birde dıaşrıya diktiğim işlerden sizi fazla ihmal ettim özür dilerimmm

merhaba canım nasılsın
burayıda ihmal etme ama şevvalcimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…