Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam iyi pazarlar ne güzel bir pazar herkesler bakinip cikmis yarindan itibaren neseli günler basliyor galiba hepinizi öpyürum simdilik mutfaga gidemde islerimi halledeyim muckkkkkkkkkk

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
ben geldim kaydirigubbakcemile2dün düğüne gitmiştik 1 saat önce geldik hemen soluğu yanınızda aldım
maşallah uzun uzun yazmışsınız sevindim artık eski günlerimize dönelim değilmi amakaydirigubbakcemile3
çok yoruldum yaa akannehirkızlarda hiç sevmiyorlar düğünü sıkıldık diyorlar ama ne yapalım yakın akraba olunca mecburen gidiliyor işteboshayallersmile
kamilecim canını sıkma canım kızlarında okuma hevesi varsa her şekilde başarılı olurlar bunun için üzme kendini:teselli:bu arada rahatsızlığını anlayamadım ama geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur
begocum kartım falan ne demek duymayalım bir dahalmaz:sen daha tecrübelisin birçok konuda bize yol gösterebilirsin topiğimize her zaman gel canımkaydirigubbakcemile5
betülcüm sende hoş geldin canım
yarın maratonumuz başlıyor hanımlar.allah hepimizin yardımcısı olsun
öptüm sizide meleklerinizideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm arkadaslar nasılsınız ya ben 4.yu dusunuyom aralık ocak gıbı bıdene ogluusum olmasını ıstıyom nederssınız ya cok dusunuyorum ama benım gıbı ısteyen varmı aranızda bıdene oglusum olsun dıyennn varmı bı tavsıyenız yumutlama gununde yapayım dıyorum ozaman erkek olma ıhtımalı daha yuksekmıs sızınde bı fıkrınızı alayım varmı tavsıyelerınız canlarım ......

hayırlısı olsun derim canım.bu senin bileceğin birşey sonuçtaa.s
bu konuda herhangi bir tavsiyem yok çünkü yumurtlama günüyle ile ilgili bir bilgim yok:1no2:
ben daha öncede yazmıştım canım çocuk istemiyorum artık diye o sayfayı ben 4 sene önce kapattımyerimseniben

ay hanımlar kalkıp yemek hazırlıyayım diyorum ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam.
birşey de yapmadım düğünde ama dünden beri yine yoruldum birde uykusuzum gözlerim kapanıyor sankimirmirmirmir
neyse şekerler ben kaçtım artık byyyyy şimdilik

hoşgeldin kuzummmmmmmmm
gezdin eğlendin azda yoruldun geldin haa
hadi bakalım dinlende konuşuruz sonra yarın malum okul başlıyor
hadi hayırlı eğitim yılı olsun kuzucuklarıma
opuyorumnanaktan canım seni vede meleklerimi

selam canım
allah hayırlısını versin ne diyimde
ben biraz gıcığım erkek çocuğuna daha doğrusu sabrım yoktur benim
erkek çocukda sabır işi
2 kızım var 3.kız olacak bilsem doğururum ama erkek olursa diye doğurmuyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kendinize güveniyor bakabileceğinizi düşünüyorsanız siz bilirsiniz ama sağdan soldan laf duyupda doğurma ihtiyacı hissediyorsanız bence hiç kasmayın allah herşeyin hayırlısını versin
heleki şu devirde her çocuk ayrı bir zahmet insana
devir kötü aklımız sürekli çocuklarımızda benim gözüm yemiyor hiç valla keşke doğurmasaydım dediğim anlar bile olmuyor değil haberleri falan gördükce

anam ben sevmem öyle kanlı canlı müziği:roflol::roflol::roflol:
ay sorma valla ikisi iki yerden mandaaaaaaaalllll diye bağırınıyomu evi sardımı kokusu binaya yayılıyomu pazar pazar millet kahvaltı yapacağı saatte 11 12 gibi pişirmeye başladımmı
milletin midesi ağzına gelmiştir:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar demesinmi evi.... götürüyo diye
aaaaaaaa sen beğenmiyon buraları ama pek sosyeteyiz kızım sorma havaların bini bin para
geçen zeyniyeyle telde konuşuyoz hatta allahım dedim sosyeteye rezil ettin beni diye balkonda sigara içiyordum neler konuşuyoz neler herkes duymuştur rezil ettin len beni sosyeteye dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla atarlarmı atarlar kiracı azınlığız zati olanıda havasından geçilmiyo ben fukara kaldım aralarında ama hiçde belli etmiyom hepsinden havalıyım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

şekercikleri hadi bakalım ben kaçtım çayımı yudumlayım balkonda da sonrada yatayım sabaha erkenciyiz malum
herkesi muckkk yafruşlar
yarın gündüz olmaya bilirim ilk gün ya neticede okul kalabalık ve öğlen yemeği işini tek başına yapacak elif belki okulda olabilirim
servis dönüşte getirecek salı gününden sonra sabah alacak yarın ben götüreceğim gel git yapmayabilirim belki
görüşemezsek meleklerime başarılar diliyorum yeni senelerinde
sizlerede kolay gelsin canlarımmmmmmm
cümleten inşaallahhhhh
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın yavrularımızın vede bizlerin

hosgeldin kisss iyi ettin kurtlarini da dökü verydin ben pek severim oynak garuyumdurda oynamasini pek beceremiyorum bende kendi kanimca biseyler yapiyorum iste :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benim cadida pek sever dügünleri falan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hos geldin.. ohhh allah isteyen herkese versin kalabalik aileyi bende severim ama bakamayacagim cocuguda dogurmam gücün yetiyorsa dogur bacim

hadi bakalim kolay gelsin sekercimm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

herkesleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yerim senin sosyetik taklitini kuzum senin benim bizim neyimiz eksek onlardan bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
o kizlarida isir benden canim hadi emine kacarrrrrrrrrr bende az cikayimda esim gelmeden kurtarayim kendimi yoksa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ben kalkim o otursun yer sogumuasin yoksam civcivler cikmaz demi

iyi gecelerrrr ben geldim nabersiniz bakalim herkesleri öpyüorum vede gidiyorum byeeeeeeeee

öpüyorum canlarım siziiii bunlarda beni hatırlayan size a.s. a.s.

selam şekerlerrrrrr
nabersiniz bakalım canlarım
nasıl geçti bugününüz
meleklerimin ilk günü nasıldı?
ben bugün öğlen yemeğinide yesin alışsın o saate neler yapacağına diye okuldaydım en son dersten sonrada servise bindi bizde nazla arabayla onlardan önce geldik kapıda karşıladık sabah 8.15de servis kapıdan alacak 1 2 gün de öğlen yemek saatine gideyim diyorum
bazılarının annesi geliyor bazısı yemeğe eve gidiyor benimki hemen yalnız kalmasın diyorum alışsın yavaş yavaş
öyle yani sizde ne var ne yok bakalım
opuyorumnanaktan herkesi şimdilik ben kaçtımmmmmm kuzucuklar
elifim ödevinide yaptı az dışarı çıktı nazda sabahtan beri okulda dolandı durdu ablasının peşinde ya yavrum sızdı tv karşısında
bende kahve keyfi yapayım hadi gelin beraber olsun

iyi akşamlar şekerler
gündüz bir ara girdim site bakımda gibi birşeyler yazılıydı.bende yazamadan çıktım
miniğim bizde bugün ailecek okula gittikkaydirigubbakcemile3biliyorsunuz benim 2 kız okullu bu sene.formalarını giydirip okula götürdük babasıyla.
küçük cadımda geldi bizimle tabii.
okulda tören yapıldı palyaço falan getirmişlerdi balon dağıtıldı.güzel bir tören oldu
sonra herkes sınıflarına dağıldı.ben bir yukarı bir aşağı in çık yaptım spor oldu bana eşimede öylekaydirigubbakcemile3büyük kız 2. katta küçüğün sınıfı 1. katta olunca:bbo:
her iki öğretmenle görüştük büyük kıza küçüğün sınıfını gösterdim tenefüste yanına git kantine beraber gidin wcye sen götür gibi talimatlar verdim
bugün ders kitaplarınıda vermişler.az önce ödevlerinide yaptık
ama çok güzel bir duygu yaaa.2 cadımıda formayla görünce nerdeyse ağlayacaktımsenağlamagenç kız gibi olmuşlardı meleklerim
neyse bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum
öptüm hepsini annelerinidea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

iyi akşaölar şekerlerrrr,
okula başlayan meleklerime başarılr diliyorumm ve gül yanaklarından öpüyorumrabbim zihin açıklığı versin inş

benim kızlarda gittiler bugün bu yıl ben gitmedim nede olsa biraz büyüdüler artık ,öğlen kitaplarıyla geldiler çok tatlılardı yeni kitapları döküp incelemeleri :)),

ayşe deryamın şubeleri birleştirmişler öğretmen gelirse ayıracaklarmış,şimdilik sözleşmeli öğretmen gelmiş bir kaç onlarla idare edecekler bakalımm,
bu yıl ki durumdan sonra biraz araştırma yaptım,5. sınıftan sonra burs verip kolejlere almak için sınavlar varmış baharda Türkiye Eğitim Derneğinin sınavına girmesine karar verdik kazanırsa ile taşınacağız tam eğitim bursu veriyorlar inş kazanırda hedeflerine ulaşır meleğim seneye Ayşe derya da girer başarırsa diye umutlandımm hayırlısı bakalımmm,

mihribancım seni o kadar iyi anlıyorum ki kızların beraber ilk okula başladığı günler geldi aklıma MAŞALLAH deseydin annesi meleklerime

miniğim bir iki gün daha yollardasın yani olsun annesi yalnız bırakma ilk günlerde sonrasında o zaten çevresini kurar pek dokunmaz Rabbim iyileri yoldaş etsin meleklerimize inş,

bugün bakım olunca giren olmamış pek anlaşılan görüşmek üzere öpüldünüzz

oh oh maş. meleklerine miniğim artık araba kullanıyorsun demekkk helal sana kaydirigubbakcemile5

tüm okula başlayan meleklere allah zihi açıklığı versinnn opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlı olsun canım benim
oh oh ne güzel sen ablasına emanet ettin geldin bende nazı yaparım heralde elife büyüyüp okula başlayınca
ay ne zormuş bu ilkokul valla ruhumu teslim edivericem burda servise indi babasıyla ordan baba işe kuzum güvenliğin kapısında bekliyordu yavrum her gelen servise bakınıyor ayağa kalkıyor endişesi taaa 10 kattan görünüyo yada bana öyle geliyor bende varya endişe
offff offffffff
bugün işlerimi halledeyimde 12 1 arası gideyim diyorum malum öğlen saatinde yalnız kalacak 1 2 gün daha yanında olayım kimi eve gidiyor kiminin annesi geliyor birden çocuk terk edildim leyn moduna girmesin:)))
sağol bitanem sizlerede başarılar diliyor opuyorumnanaktan şeker

hadi hayırlısı kuzum hakkınızda akşam konuştuk nasılsa:))
uzun uzun yazmayım ellerim pek yazamıyo ay bağırsak sistemim bile heyecandan faaliyette((söylemesi ayıp
ay valla kamile ne şanslısın kıs o günleri atlattın diyecemde daha büyük endişeler başlıyor sanırım yaş büyüdükçede
allahım allahım ay bazen diyorum girebilseler geri sokasım var diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oh oh maş. meleklerine miniğim artık araba kullanıyorsun demekkk helal sana kaydirigubbakcemile5

tüm okula başlayan meleklere allah zihi açıklığı versinnn opuyorumnanaktan

mersi bebekimmm ooooooo canım baya oldu martta hallettim o işide hatta evi taşıdım kızı okula götür getir eski evle yeni ev arası 27 km git gel kamyonculara döndüydüm ankaranın sıcağında amele yanığımlan:roflol::roflol::roflol::roflol:
aman iyi oldu valla şekerim her işe kendim koşturuyordum zaten adam yoğun bebelerle perişan oluyordum
eşiminde servisi var işe onunla gidip geliyor arabanın masrafları benzini hepsi ona ait biz geziyoz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağolasın bitanem çok mersi
herkese günaydınlar şekerler
gününüz aydın olsun canlarım
naz ayılamadı daha çocuğum dünden nasıl yorulduysa kendine gelemedi:roflol::roflol::roflol:
işlerimi halledeyimde uyansın öğlene gidelim okula yemek saatine
kib görüşmek üzere şekerlerrrrr
opuyorumnanaktan herkesleri
meleklerimede iyi dersler

selam yavrucuklar nabersiniz bakalim dün beni sinir etti bu kk ya acamadim bir türlü saldirimi ne yapmislar elif söyledi banada oda tam bilmiyormus kazen facede yazmis mi ne neyse ya bütün meleklerime yeni okul dönemleri hayirli olsun allahim zihin acikligi versin okul birinciligi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhh hepinizi kooooooooooooooooooooocaman öpüyorum byeeeeeeeee

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
kamiecim miniğim çok sağolun hanımlar:1hug:
miniğim daha bismillah dedin canım hele bir dersler başlasın asıl zorluğu o zaman görürsünakannehir
ben geçen sene ilk 2 ay kafayı sıyırmıştım.inşallah bu sene zorlanmam diyeceğim ama pek umutlu değilim.allah yardımcımız olsun
bu arada dün ders kitapları verildi.ilk ödevleride yaptık
öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım amin:Saruboceq:
darısı kızının başına
bende seni ve kızını öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…