- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.361
selam iyi pazarlar ne güzel bir pazar herkesler bakinip cikmis yarindan itibaren neseli günler basliyor galiba hepinizi öpyürum simdilik mutfaga gidemde islerimi halledeyim muckkkkkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar nasılsınız ya ben 4.yu dusunuyom aralık ocak gıbı bıdene ogluusum olmasını ıstıyom nederssınız ya cok dusunuyorum ama benım gıbı ısteyen varmı aranızda bıdene oglusum olsun dıyennn varmı bı tavsıyenız yumutlama gununde yapayım dıyorum ozaman erkek olma ıhtımalı daha yuksekmıs sızınde bı fıkrınızı alayım varmı tavsıyelerınız canlarım ......
merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
ben geldim kaydirigubbakcemile2dün düğüne gitmiştik 1 saat önce geldik hemen soluğu yanınızda aldım
maşallah uzun uzun yazmışsınız sevindim artık eski günlerimize dönelim değilmi amakaydirigubbakcemile3
çok yoruldum yaa akannehirkızlarda hiç sevmiyorlar düğünü sıkıldık diyorlar ama ne yapalım yakın akraba olunca mecburen gidiliyor işteboshayallersmile
kamilecim canını sıkma canım kızlarında okuma hevesi varsa her şekilde başarılı olurlar bunun için üzme kendini:teselli:bu arada rahatsızlığını anlayamadım ama geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur
begocum kartım falan ne demek duymayalım bir dahalmaz:sen daha tecrübelisin birçok konuda bize yol gösterebilirsin topiğimize her zaman gel canımkaydirigubbakcemile5
betülcüm sende hoş geldin canım
yarın maratonumuz başlıyor hanımlar.allah hepimizin yardımcısı olsun
öptüm sizide meleklerinizideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm arkadaslar nasılsınız ya ben 4.yu dusunuyom aralık ocak gıbı bıdene ogluusum olmasını ıstıyom nederssınız ya cok dusunuyorum ama benım gıbı ısteyen varmı aranızda bıdene oglusum olsun dıyennn varmı bı tavsıyenız yumutlama gununde yapayım dıyorum ozaman erkek olma ıhtımalı daha yuksekmıs sızınde bı fıkrınızı alayım varmı tavsıyelerınız canlarım ......
ooo hosgeldin ne güzel olmus sizin icin sevindim muckkk yafrum artik herkesler burda desenizeee
aaaa olurmu hic nedemek o sende bize akil verirsin cocuklarin büyümüsse bizim derdimize derman olursun belki :))) istersen benide ekeye bilirsin zeyniyede varim yani emine can diye bir vatandas görürsen bilki benim ooo mesajda atarsan sevinirim canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi pazarlarrrrrrrrrr
kuzum yok tarkan olmaz orhan alana yaninda jilet beleseeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: len evi b.k götürüyomus cocuklar cok seker yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sosyete haaa senin oralarda sosyetedemi var kiz aman dikkat et tv lere gazetelere cikmada evi kokuyo diye ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
ben geldim kaydirigubbakcemile2dün düğüne gitmiştik 1 saat önce geldik hemen soluğu yanınızda aldım
maşallah uzun uzun yazmışsınız sevindim artık eski günlerimize dönelim değilmi amakaydirigubbakcemile3
çok yoruldum yaa akannehirkızlarda hiç sevmiyorlar düğünü sıkıldık diyorlar ama ne yapalım yakın akraba olunca mecburen gidiliyor işteboshayallersmile
kamilecim canını sıkma canım kızlarında okuma hevesi varsa her şekilde başarılı olurlar bunun için üzme kendini:teselli:bu arada rahatsızlığını anlayamadım ama geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur
begocum kartım falan ne demek duymayalım bir dahalmaz:sen daha tecrübelisin birçok konuda bize yol gösterebilirsin topiğimize her zaman gel canımkaydirigubbakcemile5
betülcüm sende hoş geldin canım
yarın maratonumuz başlıyor hanımlar.allah hepimizin yardımcısı olsun
öptüm sizide meleklerinizideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi bakalim kolay gelsin sekercimm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoookay hanımlar kalkıp yemek hazırlıyayım diyorum ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam.
birşey de yapmadım düğünde ama dünden beri yine yoruldum birde uykusuzum gözlerim kapanıyor sankimirmirmirmir
neyse şekerler ben kaçtım artık byyyyy şimdilik
anam ben sevmem öyle kanlı canlı müziği:roflol::roflol::roflol:
ay sorma valla ikisi iki yerden mandaaaaaaaalllll diye bağırınıyomu evi sardımı kokusu binaya yayılıyomu pazar pazar millet kahvaltı yapacağı saatte 11 12 gibi pişirmeye başladımmı
milletin midesi ağzına gelmiştir:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar demesinmi evi.... götürüyo diye
aaaaaaaa sen beğenmiyon buraları ama pek sosyeteyiz kızım sorma havaların bini bin para
geçen zeyniyeyle telde konuşuyoz hatta allahım dedim sosyeteye rezil ettin beni diye balkonda sigara içiyordum neler konuşuyoz neler herkes duymuştur rezil ettin len beni sosyeteye dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla atarlarmı atarlar kiracı azınlığız zati olanıda havasından geçilmiyo ben fukara kaldım aralarında ama hiçde belli etmiyom hepsinden havalıyım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
iyi hafta sonları şekerlerrr,
nasılsınız bakalım meleklerim nasıll,
benimkiler iyiler çok şükür okul açılacak diye seviniyorlar bir yandan yeni öğretmenlerini merak ediyorlar, gelirse tabi bakalım kaç öğretmen değiştireceğiz çok canım sıkkın bu aralarr zaten burada eğitim çok zordu şimdi normal öğretmende yok ne olacak çocuklarıma endişesi iyice arttı Halime me hedifini belirle dedik çocuğum Ankara fen lisesine gitmek istiyorum demeye başladı bu şartlarda nasıl eğitim alıp sınava girip kazansın ki çocuğum,drshane yok öğretmen yok,etüt yok rabbime sığındık hayırlısı bakalımm,buradan gitsek dedik oda imkansız 2 yıl daha kredi borcu bitmeden başka yerde yaşayamatız çok sıkıldım,üstelik bu aralar iyi değilim neyim var onuda bilmiyorum jinekolog söylecek haftaya antalyaya inmek gerekecek,doğru düzgün bir dr arıyorum ,
okul hazırlıklarına bile başlayamadık ile inince oradan alalım diyoruz kızlarıda götüreceğim neyse çok oldu biraz kusura bakmayın canlarım azcık başınızı ağrıttım dinlediğiniz için teşekkürlerr,
belinaycım gözünaydın canımmm ohh anneciğine kavuşmuşsun teyzemin ellerinden öp benim için,
nunuk nabersin canımm,
minikcim nasıl oldun canımm, geçtimi başağrın inş şi,mdi daha iyisindir canımmm,
mihribancım,SiremScim,sevvalcim,betülcüm, nabersiniz öpüldünüz görüşmek üzeree,
unuttuğum varsa çok özür dilerim dalgınlığıma verin olurmu aklım çok yoğun bu aralarr
Gece kuşunuz geldiii....
Kızlar küsmeyin valla unutmadım sizi anacım...benim meleklrim artıık ergen oldular ya..sizlerin yanında karta kaçmıyım diye çekiniyorum..:sinifsinif: ondan soyutladım kendimi..sizler daha akransınız diyerek canlarım anldınzmı beni..boshayallersmile facede Zeyniye eklemiş beni sağolsun..profil resminde boncuk gözlü anneyle meleği var maşaallah nazar değmesin..o ne güzellik öyle yaa...hanginizsiniz acep hatunlar...bilmiyorumkismile fon müziğinedee meleklerinizede bitdim..harikasınız çok güzel çok duygulu olmş...
Kamilem dert etme tevekkül et inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun..''benim çok büyük dertlerim var yerine ,''benim dertlerimden büyük Allahım var''diyelim arkadaşım inşaallah..tv de hergün bir ölüm bir kaza haberi görüyosun..çok şükür sağlığımıza mis gibi evlatlrımza..
Miniğim üzücü günlr atltmşsn heralde..geçmşlr olsn..az gülmedim hay Allah senin iyilğini versin karuu...boş mezar bulsan gircen haaa:roflol:valla yer bile bulmak mesele anam...altlü üstlü dublex alıp ayırtrmk gerek kenara:roflol:
Siremiiim aşkım Nunukuum Mihroşuum Belinayy (maşallah oğlan büyümüş )Kamilemm Şevvolüm Kuşum seviyorum siziiii....
oh oh maş. meleklerine miniğim artık araba kullanıyorsun demekkk helal sana kaydirigubbakcemile5selam şekerlerrrrrr
nabersiniz bakalım canlarım
nasıl geçti bugününüz
meleklerimin ilk günü nasıldı?
ben bugün öğlen yemeğinide yesin alışsın o saate neler yapacağına diye okuldaydım en son dersten sonrada servise bindi bizde nazla arabayla onlardan önce geldik kapıda karşıladık sabah 8.15de servis kapıdan alacak 1 2 gün de öğlen yemek saatine gideyim diyorum
bazılarının annesi geliyor bazısı yemeğe eve gidiyor benimki hemen yalnız kalmasın diyorum alışsın yavaş yavaş
öyle yani sizde ne var ne yok bakalım
opuyorumnanaktan herkesi şimdilik ben kaçtımmmmmm kuzucuklar
elifim ödevinide yaptı az dışarı çıktı nazda sabahtan beri okulda dolandı durdu ablasının peşinde ya yavrum sızdı tv karşısında
bende kahve keyfi yapayım hadi gelin beraber olsun
iyi akşamlar şekerler
gündüz bir ara girdim site bakımda gibi birşeyler yazılıydı.bende yazamadan çıktım
miniğim bizde bugün ailecek okula gittikkaydirigubbakcemile3biliyorsunuz benim 2 kız okullu bu sene.formalarını giydirip okula götürdük babasıyla.
küçük cadımda geldi bizimle tabii.
okulda tören yapıldı palyaço falan getirmişlerdi balon dağıtıldı.güzel bir tören oldu
sonra herkes sınıflarına dağıldı.ben bir yukarı bir aşağı in çık yaptım spor oldu bana eşimede öylekaydirigubbakcemile3büyük kız 2. katta küçüğün sınıfı 1. katta olunca:bbo:
her iki öğretmenle görüştük büyük kıza küçüğün sınıfını gösterdim tenefüste yanına git kantine beraber gidin wcye sen götür gibi talimatlar verdim
bugün ders kitaplarınıda vermişler.az önce ödevlerinide yaptık
ama çok güzel bir duygu yaaa.2 cadımıda formayla görünce nerdeyse ağlayacaktımsenağlamagenç kız gibi olmuşlardı meleklerim
neyse bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum
öptüm hepsini annelerinidea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
iyi akşaölar şekerlerrrr,
okula başlayan meleklerime başarılr diliyorumm ve gül yanaklarından öpüyorumrabbim zihin açıklığı versin inş
benim kızlarda gittiler bugün bu yıl ben gitmedim nede olsa biraz büyüdüler artık ,öğlen kitaplarıyla geldiler çok tatlılardı yeni kitapları döküp incelemeleri :)),
ayşe deryamın şubeleri birleştirmişler öğretmen gelirse ayıracaklarmış,şimdilik sözleşmeli öğretmen gelmiş bir kaç onlarla idare edecekler bakalımm,
bu yıl ki durumdan sonra biraz araştırma yaptım,5. sınıftan sonra burs verip kolejlere almak için sınavlar varmış baharda Türkiye Eğitim Derneğinin sınavına girmesine karar verdik kazanırsa ile taşınacağız tam eğitim bursu veriyorlar inş kazanırda hedeflerine ulaşır meleğim seneye Ayşe derya da girer başarırsa diye umutlandımm hayırlısı bakalımmm,
mihribancım seni o kadar iyi anlıyorum ki kızların beraber ilk okula başladığı günler geldi aklıma MAŞALLAH deseydin annesi meleklerime
miniğim bir iki gün daha yollardasın yani olsun annesi yalnız bırakma ilk günlerde sonrasında o zaten çevresini kurar pek dokunmaz Rabbim iyileri yoldaş etsin meleklerimize inş,
bugün bakım olunca giren olmamış pek anlaşılan görüşmek üzere öpüldünüzz
oh oh maş. meleklerine miniğim artık araba kullanıyorsun demekkk helal sana kaydirigubbakcemile5
tüm okula başlayan meleklere allah zihi açıklığı versinnn opuyorumnanaktan
selam yavrucuklar nabersiniz bakalim dün beni sinir etti bu kk ya acamadim bir türlü saldirimi ne yapmislar elif söyledi banada oda tam bilmiyormus kazen facede yazmis mi ne neyse ya bütün meleklerime yeni okul dönemleri hayirli olsun allahim zihin acikligi versin okul birinciligi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhh hepinizi kooooooooooooooooooooocaman öpüyorum byeeeeeeeee