Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar hanımlar
bugün sitede bakım vardı galiba bir türlü giremedim
herkes iyidir umarımbayanssulusmile
yarın düğün var eşimin memleketine gideceğiz
pazartesi okul maratonu tam olarak başlıyor.hepimize kolaylıklar diliyorum
öpüldünüzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar sabahı serıfınız hyr olsun nasılsınız

Hayırlı cumalar şekerlerrropuyorumnanaktan

hayırlı cumalar fıstıklar...
hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

sizede hayirli culamar ya giremedim bugün bakim var diyordu nabersiniz bakalim :)))

selam xcanim evet sorun vardi galiba bendede ayni hata verdi hadi bakalim canim iyi eylenceler bizim yerimiizede kurtlarini dök emi
yarinda burda diskoda türk gecesi varmis bende gideyim diyorum ama bakalim esim ne diyecekkk simdiden hepinize iyi hafta sonlari hepinizi vede meleklerimi kooooooocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

haydin cikiyorum ben bakayim bakalim tvde hangi diziler varrrrmis iyi aksamlar byeee sekerler

selam herkese canlarım nasılsınız bakalım
teşekkürler şekerler sağolun evet napalım mala gelsin cana geleceğine
nunuk:))valla ne diyim canım ilahi adalet diye bişey var bu dünyada
allah beterinden korusun ne diyim
herkesi öptüm canlarım dehşet başım ağrıyor ve uykum var eşimin bugün son sahuru oda bitti çok şükür
3de sahura kalk sabah 7de okula kalk derken salak oldum bu hafta pazarteside ilk gününü atlatayımda salıdan sonra rahatım nazla evdeyiz elif tüm gün okulda sanırım accık dinleneceğim bende
bugün çok can sıkıcı geçti tvyi götürdüler ve çok maliyetli fiyat çıkıcak dediler kabul etmezsek geri getirecekler vs..evde canım sıkıldı dedim hadi arkadaşıma gidelim eski oturduğumuz yere gittik arkadaşda 5 gibi gelirim dedi kızları babaanneye götürdüm orda canımı sıktı kızlar biraz bende günlerin yoğunluğu siniri patladım derledim topladım geldim bir sinirle
arkadaşada gidemedim derken oyyy oyy tahammül sınırlarım bitmiş bu aralar kimseyi çekemiyorum
yaşlandım artıkın heralde kafa kaldırmıyor:)
bego kısssssss nabersin kuzum nerelerdesin sen bakemmmmmmmm?unuttun bizi
belinayım pardon kuzum yaa ne bilem aman sustum dur allah korusun bir an öylemi okudum anladım dedim sadece
kamilem nunukum herkesleri opuyorumnanaktan unuttuğum varsa nolur kusura bakmasınlar başım nasıl ağrıyor anlatamam damarlarımda bir kan fazladığı var eşimede dedim bir şiş ver damarımdan delik açıp fazla kanı çıkaracam dedim adam sırıtıyo:))
ay valla beynimi sıkıştırıyo
boş mezar bulsam giricem ay valla:))))ama öte tarafdan emin olsam :))

saka bir yanada tabi cana gelecegine mala gelsin
minigim kuzum sen bir faceye gelde orhan baba hediye edeyim sana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cokkkkkkkkk gecmis olsun canim kiz gardasim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan gectimi bak öptüm melisa hep böle kaniyoda :roflol: :roflol: :roflol:
bu sabah melisa cokkkk erken gitti krese normalde 8den sonra götürüyorum saatlerde degisiklik yapmislar yeni sezon da sinir ettiler beni ya sabah esim ise giderken birakti 7:10 falandi ama sadece cuma günleri diger günler ayni yine oda lamanca kursu veriyolar cuma öyleden sonraydi cogu insan getirmek istemiyormus bende napim böyle olmadi melisa anne derste uyucaktim nerdeyse diyo :roflol: :roflol: :roflol: bu yil iki gün yapmistim yemek gününü mayaklar sicak yemek yok demezlermi ya disardan alacakmisiz yada ekmek arasi yada isitilmayan yemeklerden koyacakmisim melisada herseyi yemiyor haftanin bir gününne düsürdük yine bakacam artik onada ne koyarsam boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

selamlar kızlar...
bugün kimse girmemiş daha hadi kızlar gelin artık bıraktınız artık iyice topiği eski günlere dönelim...
bu arada yarın annem geliyor sabah binicek akşam burada olur allahın izniyle çoook özledim aneciğimi kavuşucam nihayet...
hepinize iyi hafta sonları canlarıııımmm....

selam tatlim hadi gözün aydin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selammmm sekerler nabersiniz iyi hafta sonlariii herkesi koooocaman öpüyorum muckkkkk

iyi hafta sonları şekerlerrr,
nasılsınız bakalım meleklerim nasıll,
benimkiler iyiler çok şükür okul açılacak diye seviniyorlar bir yandan yeni öğretmenlerini merak ediyorlar, gelirse tabi bakalım kaç öğretmen değiştireceğiz çok canım sıkkın bu aralarr zaten burada eğitim çok zordu şimdi normal öğretmende yok ne olacak çocuklarıma endişesi iyice arttı Halime me hedifini belirle dedik çocuğum Ankara fen lisesine gitmek istiyorum demeye başladı bu şartlarda nasıl eğitim alıp sınava girip kazansın ki çocuğum,drshane yok öğretmen yok,etüt yok rabbime sığındık hayırlısı bakalımm,buradan gitsek dedik oda imkansız 2 yıl daha kredi borcu bitmeden başka yerde yaşayamatız çok sıkıldım,üstelik bu aralar iyi değilim neyim var onuda bilmiyorum jinekolog söylecek haftaya antalyaya inmek gerekecek,doğru düzgün bir dr arıyorum ,
okul hazırlıklarına bile başlayamadık ile inince oradan alalım diyoruz kızlarıda götüreceğim neyse çok oldu biraz kusura bakmayın canlarım azcık başınızı ağrıttım dinlediğiniz için teşekkürlerr,

belinaycım gözünaydın canımmm ohh anneciğine kavuşmuşsun teyzemin ellerinden öp benim için,

nunuk nabersin canımm,

minikcim nasıl oldun canımm, geçtimi başağrın inş şi,mdi daha iyisindir canımmm,

mihribancım,SiremScim,sevvalcim,betülcüm, nabersiniz öpüldünüz görüşmek üzeree,

unuttuğum varsa çok özür dilerim dalgınlığıma verin olurmu aklım çok yoğun bu aralarr

selam kızlar ben döndüm tatilden nasılsınız özledim sizi
çok güzel geçirdik tatilimizi geç oldu ama güzel oldu
kızlar ahıra girdiler,tavuk kovaladılar,dalından domates biber topladılar
şansımıza hava da çok güzeldi
yalnız Allah İstanbulda yaşayanlara sabır versin biz giderkende gelirkende trafik çok yoğundu.
belinaycım sabah 9 da daha Edirnedeydik,istanbulda hem mimaroba ya uğradık,
hemde küçük çekmeceye uğradık vede saat 8 de evdeydik
yani istanbuldan yel gibi geçtik
sen küçük çekmecede mi oturuyorsun canım?

Ne güzel değişiklk olmuş cnm sizlre...burnumun dibine gelmişsin be Kübrabetülüm:1shok:haberim olaydı misafir etmk istrdim seni cnmm...beklrim bir dahakine habrmz olsn

Gece kuşunuz geldiii....
Kızlar küsmeyin valla unutmadım sizi anacım...benim meleklrim artıık ergen oldular ya..sizlerin yanında karta kaçmıyım diye çekiniyorum..:sinifsinif: ondan soyutladım kendimi..sizler daha akransınız diyerek canlarım anldınzmı beni..boshayallersmile facede Zeyniye eklemiş beni sağolsun..profil resminde boncuk gözlü anneyle meleği var maşaallah nazar değmesin..o ne güzellik öyle yaa...hanginizsiniz acep hatunlar...bilmiyorumkismile fon müziğinedee meleklerinizede bitdim..harikasınız çok güzel çok duygulu olmş...
Kamilem dert etme tevekkül et inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun..''benim çok büyük dertlerim var yerine ,''benim dertlerimden büyük Allahım var''diyelim arkadaşım inşaallah..tv de hergün bir ölüm bir kaza haberi görüyosun..çok şükür sağlığımıza mis gibi evlatlrımza..
Miniğim üzücü günlr atltmşsn heralde..geçmşlr olsn..az gülmedim hay Allah senin iyilğini versin karuu...boş mezar bulsan gircen haaa:roflol:valla yer bile bulmak mesele anam...altlü üstlü dublex alıp ayırtrmk gerek kenara:roflol:
Siremiiim aşkım Nunukuum Mihroşuum Belinayy (maşallah oğlan büyümüş )Kamilemm Şevvolüm Kuşum seviyorum siziiii....

iyi pazarlar şekerlerr,
begocum sağol canım öyle söylenirim canım sıkınlınca ama çok şükür tevekkülüm vardır,dün canım çok sıkkındı kpss sınavının iptal haberlerini okuyunca kızdım,eğitimci olacaklar bu tür şeylere başvuruyorsa eğer onların yetiştitdikleri neler yapar kim bilir, allah tan farkedildi inş bir daha yaşamayız böyle şeyler,neyse

demek meleklerimizin slaytını gördün, face ekli olan arkadaşlarımızın melekleri var ben yapmıştım geçen yıl, anneleride yapacaktım pc bozulunca erteledik,bu pcde sorunlu biraz yeni pcyi alınca anneler versiyonunuda yapacağız, senide bekleriz face de ben begoyum diye msjla davet gönderirsen senide eklerim canım,kendini tanıtmayanları eklemiyorum

ha bu arada ne demek öyle ben büyük kalıyorum filan öyle olur mu hiç benim büyükte ergen oluyor artık hayırlısı hakkımızda hem senin tecrübelerine ihtiyacımız var

betülcüm maşallah ne güzel gezmişsiniz ohh meleklerimde yeni anılarla dönmüşlerr:))
ben kaçar görüşmek üzere öpüldünüzz

iyi pazarlar kızlar...gözün aydın dilekleriniz iin teşekkürler ama daha anneme kavuşamadım şu anda yolda az önce görüştük ankara otogarındaymış akşam 7 gibi burada olur allah izin verirse:Saruboceq:bugün eşim yine işte bizde kayınvalidemle bi akrabası rahatsızmış ona geçmiş olsuna gidicez.
kamilecim sıkma canını canım herşey yoluna girer elbet...ne demek başımızı ağrıtmak o zaman ben hep ağrıtıyorum başınızı:2:
begocum bizde seni seviyoruz canım neden kendini bizden ayrı bırakıyorsun ki aynen facede bana da kendini tanıtırsan eklerim yada özelden ismini mesaj at ben ekleyeyim canım...

herkese selamlar şekerciklerimmmmmm
nasılsınız bakalım ohh ohhh maşaallah şekerler bugün herkesler uzun uzun yazmış eski günlere dönüyoruz sanırım
helede okula başlasın meleklerimiz can sıkıntısından artık buraları mesken tutarız demi:))
belinayım canım hadi bakalım iyi gezmeler
betül oh pek iyi olmuş canım geç olsun güç olmasın okul öncesi baya dinlendiniz yani ne güzel
nunukum orhan baba benim tarzım değil tarkanımdan alam kıs:)))))))))))))
begom aşkolsun ne kartı yafrum sen kademelimizsin ayol tavsiyelerine ihtiyacımız var kuzum gel gel bizi sensiz bırakma:))))
mihribanım kuzum sen nasılsın bebemmmm keyifler iyidir inşaallah
kamilem yavrum hayırlısı olsun herşeyin sıkma canını bebeğim yaaa rabbim büyük meleğimiz yeterki okusun allah kolaylığını verir sen şimdiden düşünme bunları hele bir bak kazansın sonra düşünürsün
bu arada neyin var canım yaaa geçmiş olsun haberdar edersin
tel faturam bu ay epey girdi kocişe(
arayamıyorum yarından sonra hesap dönüyor ararım önümüzdeki aya sokarız kalan faturayıda:)))))))
tövbe tövbe yaaaa ay bugün gene cozuttum:))
dün bekar takıldık arkadaşla gezdik dolaştık işkembeciye gittik sürekli gittiğimiz biyer vardı oraya gittik yerde malum yerin yanında:))))))))))
biyerlerimizi kollaya kollaya gittik geldik gezdik epeyce çocuklarıda babasına sattım okul ve kış öncesi azcık doping olsun dedim ama sabah kalkınca herşey bitti evli çocuklu vede ev işiyle yüz yüze geldim yine:)))))
kocişte dün son orucunu tutmuştu banada alında evde yaparsın demişti 2 kilo işkembe aldım şimdi onu pişiriyorum sormayın binadan atacaklar bizi sosyeteye rezil olduk evin içi kokuyo :))))))
kızlar burnuna mandal taktı b.k kokuyo ev diye:))))))))))))))
kocişle işkembe partisi yapacağız işlerim bitsince markete çıkacağız daha sizlere bakayım dedim
ay ne çok yazdım gene
hadi muckkkk gelirim yine inşaallah opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri
şimdiden herkese hayırlı eğitim yılı diliyorum canlarım
meleklerime başarılar diliyorummmmmmmmmm

ne güzel gezmişsin arkadaşım geriye kaldı tatil yapamayan bir tek ...BEN...her neyse yine başlamıyayım...
evet kübracım ben küçükçekmecede oturuyorum keşke uğrayıp bi kahvemi içseydiniz memnun olurdum.amcanlar neresinde oturuyorlar küçükçekmecenin?

ooo hosgeldin ne güzel olmus sizin icin sevindim muckkk yafrum artik herkesler burda desenizeee

aaaa olurmu hic nedemek o sende bize akil verirsin cocuklarin büyümüsse bizim derdimize derman olursun belki :))) istersen benide ekeye bilirsin zeyniyede varim yani emine can diye bir vatandas görürsen bilki benim ooo mesajda atarsan sevinirim canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi pazarlarrrrrrrrrr

kuzum yok tarkan olmaz orhan alana yaninda jilet beleseeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: len evi b.k götürüyomus cocuklar cok seker yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sosyete haaa senin oralarda sosyetedemi var kiz aman dikkat et tv lere gazetelere cikmada evi kokuyo diye ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…