- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.301
hoş geldin gamzecim allh bağışlasınnnn kızçelerini :ecrin_bebek:slm kızlar benımde 3 kızım var benıde aranıza alabılırmısınızz
hoşbuldukkkkk bitanemmmherkese selamlar canlarım
güzel bir gün vede hafta diliyorum
minik kuzum yarın okullu oluyor formasıda nasıl güzel oldu sormayın valla maşaallah liseli kızlar gibi oldu ayol:))
sizler nasılsınız bakalım?bayramıda tatilide yedik okul telaşına başladık herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
iremim kuzum hoşgeldiniz tatlım hadi hayırlı olsun şekerciğim yerleştinde ne mutlu sana
iremimizide muckkk şekerciğimmmmm
herkesi opuyorumnanaktan eşim ramazan sonrası 6 gün daha tutuyor oruç benim sahur iftar telaşı bitmedi daha
yarından sonra hem okul hem sahur iftar napacam bakalım yoğunluğum başlıyor allah yardımcım olsun
görüşmek üzere kib
yogun olmak bos bos evde oturmaktan iyidir canim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selam kuzucummmmmmmm esin neden tutuyo kiiiii??? kadin olsa anlarimda yoksa senin yerinemi tutuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benimkilerin arasında pek yok canımamın cnm 11 8 20 aylık senın???
h.bbbb
tsk ler cnm
amın cnnm sızınkılerıde
yogun olmak bos bos evde oturmaktan iyidir canim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selam kuzucummmmmmmm esin neden tutuyo kiiiii??? kadin olsa anlarimda yoksa senin yerinemi tutuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iyi akşamlar şekerlerrr nasılsınız bakalım meleklerim nasıl,okul telaşeside başlıyor artık
okula yeni başlayan meleklerimize başarılar diliyorum inş herşey umduğunuz gibi gider hayatınızda hayalleriniz emellerinize ulaşırsınız allah yarıdmcınız olsun inş
minikcim elifimize başarılar diliyorum öp annesi benim için olur mu güzel kızımı,
SiremimScim kolay gelsin canım baya yerleşmişsindir artık iremimiz nasıl ,
gamzecim maşallah meleklerine hoşgeldin aramıza allah bağışlasın meleklerini,
nunukcum naber tatlımm,
mihribancım nasılsın canım dün meleğimizin doğum günümüydü yoksa
sağlık,mutluluk,başarı,bereket,huzur dolu ve sizlerle nice yaşlara meleğimize,
zeyniye uğramamış bugün galiba yada ben kaçırdım,
betülcimde tatile çıktı ,
unuttuğum varsa özür dilerimm görüşmek üzere öpüldünüzzzz
benimkilerin arasında pek yok canım
büyüğüm 8 yaşına girdi
ortancam dün 6 yı bitirdi
küçüğümde 4 yaşında
allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canım teşekkürler 12 eylül kızımın doğumgünüydüiyi akşamlar şekerlerrr nasılsınız bakalım meleklerim nasıl,okul telaşeside başlıyor artık
okula yeni başlayan meleklerimize başarılar diliyorum inş herşey umduğunuz gibi gider hayatınızda hayalleriniz emellerinize ulaşırsınız allah yarıdmcınız olsun inş
minikcim elifimize başarılar diliyorum öp annesi benim için olur mu güzel kızımı,
nunukcum naber tatlımm,
massallah cnm genede buyutmussun 4.dusunuyormusun :)))))))))))))
merhaba hanımlar
az önce okuldan geldim kızımın sınıfı öğretmeni belli oldu.
öğretmenimiz bu sene görev almış okulumuzda o da yeni yani
sıcakkanlı güleryüzlü biri inşallah memnun kalırız öğretmenimizden
miniğim sizinde okulunuz hayırlı olsun canım başarılar diliyorum kızına
bu arada cuma niye okul yok canımfisfisfis
öptüm hepiniziiiii
cnm hayırlı olsun ıns basarılı bır ogrencı olur melegımız ıns cnm valla ben dusunuyorum bır tane daha denesemmı dıye kızlarımı cok sevıyorum ama erkek bebıslerede bayılıyom valla kararsızım bılmıyom cnm ya
hoş geldin gamzecim allh bağışlasınnnn kızçelerini :ecrin_bebek:
hoşbuldukkkkk bitanemmm
facedende okudum ne heycanlandımmmm darısı iremin başına inşallahhh
allahım zihin açıklığı versin yavrularınaaa
bnce miniğimin yerine tutuyordurrrr kaydirigubbakcemile3
benimkilerin arasında pek yok canım
büyüğüm 8 yaşına girdi
ortancam dün 6 yı bitirdi
küçüğümde 4 yaşında
allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol::roflol:
neden görümce icine kaynanayida katsalarmis yaa tam süper olurmus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: destekledimmmmmmmm vatana millete hayirli olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...rumu-bitirdi-skandal-serisi-devam-ediyor.html
desteklerinizi bekliyoruz
iyi akşamlar şekerlerrr nasılsınız bakalım meleklerim nasıl,okul telaşeside başlıyor artık
nunukcum naber tatlımm,
selam canlarım
güzel bir gün diliyorum
nunuk irem allah sizi emi
he valla kocam dedi sen zahmet etme ben senin yerinede tutarım dedim:))
bende kıramadım ok dedim:))
tövbe yarabbim kısım ramazandan sonra 6 gün orucu varya onu tutuyor bana çekmemiş adam dinli imanlı:))
teşekkürler canlarım 2 saat durduk geldik bugün yarın yine gideceğiz cuma yok pazartesi normal başlıyor bugün servisinede yazdırdım pazartesi başlayacakmış
az işim var pcde donup duruyo kafayı yedi sonunda gelirim arada pc azizliğine uğramazsam
merhaba hanımlar
nerelerdesiniz kimse gelmemiş dahafisfisfis
sabah kızımla okula gittim 2 saat kadar durduk geldik.şimdi de evi temizliyorum bir ara verdim yanınıza geldim ama daha gelen olmamış
öptüm şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr kmselerrr yokkkk eyvahedigeldismile
bnde kçım bariiii opuyorumnanaktan