Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlar benımde 3 kızım var benıde aranıza alabılırmısınızz
hoş geldin gamzecim allh bağışlasınnnn kızçelerini :ecrin_bebek:
hoşbuldukkkkk bitanemmm
facedende okudum ne heycanlandımmmm darısı iremin başına inşallahhh
allahım zihin açıklığı versin yavrularınaaa

bnce miniğimin yerine tutuyordurrrr kaydirigubbakcemile3

amın cnm 11 8 20 aylık senın???
h.bbbb
tsk ler cnm

amın cnnm sızınkılerıde
benimkilerin arasında pek yok canım
büyüğüm 8 yaşına girdi
ortancam dün 6 yı bitirdi
küçüğümde 4 yaşında

allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar şekerlerrr nasılsınız bakalım meleklerim nasıl,okul telaşeside başlıyor artık
okula yeni başlayan meleklerimize başarılar diliyorum inş herşey umduğunuz gibi gider hayatınızda hayalleriniz emellerinize ulaşırsınız allah yarıdmcınız olsun inş

minikcim elifimize başarılar diliyorum öp annesi benim için olur mu güzel kızımı,

SiremimScim kolay gelsin canım baya yerleşmişsindir artık iremimiz nasıl ,

gamzecim maşallah meleklerine hoşgeldin aramıza allah bağışlasın meleklerini,

nunukcum naber tatlımm,

mihribancım nasılsın canım dün meleğimizin doğum günümüydü yoksa
sağlık,mutluluk,başarı,bereket,huzur dolu ve sizlerle nice yaşlara meleğimize,

zeyniye uğramamış bugün galiba yada ben kaçırdım,
betülcimde tatile çıktı ,
unuttuğum varsa özür dilerimm görüşmek üzere öpüldünüzzzz

iim cnm sağolasın yerleştik şükür bitti stresss :))
irem de 1 aydır yürüyoo bi dakka durmuyooo artık fır dönüyoruz evde lojmanın bahçesindee
şimdi de babası uyutuyor :ecrin_bebek:
seni ve meleklerini öptümmm arkadaşım

selam canlarım
güzel bir gün diliyorum
nunuk irem allah sizi emi
he valla kocam dedi sen zahmet etme ben senin yerinede tutarım dedim:))
bende kıramadım ok dedim:))
tövbe yarabbim kısım ramazandan sonra 6 gün orucu varya onu tutuyor bana çekmemiş adam dinli imanlı:))
teşekkürler canlarım 2 saat durduk geldik bugün yarın yine gideceğiz cuma yok pazartesi normal başlıyor bugün servisinede yazdırdım pazartesi başlayacakmış
az işim var pcde donup duruyo kafayı yedi sonunda gelirim arada pc azizliğine uğramazsam

sağol canım teşekkürler 12 eylül kızımın doğumgünüydü
bugün okullu da oldu kızım 1. sınıfa başladı
massallah cnm genede buyutmussun 4.dusunuyormusun :)))))))))))))

hayır canım yeter istemiyorum:1no2:
ben kapattım o sayfayıboshayallersmile

merhaba hanımlar
az önce okuldan geldim kızımın sınıfı öğretmeni belli oldu.
öğretmenimiz bu sene görev almış okulumuzda o da yeni yani
sıcakkanlı güleryüzlü biri inşallah memnun kalırız öğretmenimizden
miniğim sizinde okulunuz hayırlı olsun canım başarılar diliyorum kızına
bu arada cuma niye okul yok canımfisfisfis
öptüm hepiniziiiii

cnm hayırlı olsun ıns basarılı bır ogrencı olur melegımız ıns cnm valla ben dusunuyorum bır tane daha denesemmı dıye kızlarımı cok sevıyorum ama erkek bebıslerede bayılıyom valla kararsızım bılmıyom cnm ya

sağol canım bütün öğrencilere başarılar diliyorum bende
istiyorsan bakabilirim diyorsan neden olmasınki canım olabilir tabi
benim kızlarım çok sık oldular 1ve 2 yaş araylaakannehiröyle olunca çok yoruldum
şimdi biraz büyüdüler artık rahat edeyim diyorumbayanssulusmile
zaten şimdi de okul ders koşturmacası var yine rahat değilim ama bu kargaşada bir de bebeği düşünemiyorum bile:bbo:
allah bunları bağışlasın bana yeter canım:Saruboceq:

bu garu enisteye iskencemi ediyo ki baksana citi cikmadan bacumun yerine oruc tutuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benimkilerin arasında pek yok canım
büyüğüm 8 yaşına girdi
ortancam dün 6 yı bitirdi
küçüğümde 4 yaşında

allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol::roflol:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaaa bende ikinci cocuk istiyorum (((((( boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

neden görümce icine kaynanayida katsalarmis yaa tam süper olurmus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: destekledimmmmmmmm vatana millete hayirli olsun

iyiyim tatlisim senden naber kuzum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay ben bilmem onu bunu gerci annemde yapardi bunu ama ben yapmadim hic orucu zor bitiriyorum birde 6 gün daha cekemem valla neyse allah kabul etsin canim sende tutta bari adama oruc bozdurma :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

merhaba hanımlar
nerelerdesiniz kimse gelmemiş dahafisfisfis
sabah kızımla okula gittim 2 saat kadar durduk geldik.şimdi de evi temizliyorum bir ara verdim yanınıza geldim ama daha gelen olmamış
öptüm şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben burdayim canim evet son zamanlarda kimseler gelmez oldu galiba biktilar bizden :))))
gerci bagimlilik yapiyoruz ama demekki bikkinlikta veriyormusuz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öpüyorum bende opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selammmmmmmmmm millet nerelerdesiniz bakalimmmmmm minik kizla ugrasiyordur okul telesi ve kesinnn evle ilgili sorunlarla bogusuyordur digerleriniz nerdeler peki okullarda acilmadi daha yoksam tatil bitmedimi boshayallersmile boshayallersmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan herkesi

iii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr kmselerrr yokkkk eyvahedigeldismile
bnde kçım bariiii opuyorumnanaktan

kacma beee güzellikle git bana behlül kacar lafini aklima getirdi ne diziydi beeeeeee yengesine asik olan dünde ona benzer bisi vardi mügece görümcesinin kocanina kacmis olaylar koptu bir kadin icin neler yapiyolar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: melisanin istegi üzerine yolluyorum bunlari hadin bende kizimi logoya götürcem görüsürüz sekerler byeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selamlar kızlar...
mihribancım,miniğim okullu olmuşsunuz hayırlı olsun canlarım...
gamzecim hoşgeldin aramıza canım kızlarını allah bağışlasın...
kübracım sen istanbula hatta küçükçekmeceye geliyorsun da bana neden haber vermiyorsun hiç olmazsa tanışırdık yaaa....
az öncede kayınvalidemler geldi çanakkaleden bütün kış burada kendi evlerinde kalacaklar şimdi evi temizlemeye gitti...
bizim okulumuzda yaz tatilinde yıkıldı yenisini yapıyorlar 5 aylığına geçici olarak başka okula vermişler çocukları okul çooook uzak E-5 i falan geçmek gerekiyor servise vermeyi düşünüyorduk akşam çok yakın bir arkadaşım aradı onun kayınpederi arabasıyla kızını götürecekmiş servis ücretinin yarısına begümüde götürsün dedi bizde kabul ettik böylece bu işide haletmiş olduk kafama çok takıyordum...
ay ne çok yazmışım tabiii kaç günün acısını çıkardım birden...
hepinizi öpüyoruuuuummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…