Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet yaa kadına bak annesi ya beni seç yada kaçtığın adamı dedi gerizekalı adamı seçti gitti adamın yanına kocasıda bi alemdi karısı başkasına kaçmış hala karısını savunuyor bende netten haberlere baktımda kocası kaçıran adamı ve orada görevli olan birisini yaralamış ama müge hiç çaktırmadı olayı programını kapatırlar diye...

sağol canım :1hug:şimdi 2 öğrenci var evde işim zor bu senemafoldumben
senin kızın okulu da şanssızlık olmuş ama neyse 5 ay çok da uzun sayılmaz

selamlar canlarım
nabersiniz bakalım?
okuldan geldik acıktık yemek yiyelim dedik kardeşim aradı dıkandım kaldım
bizimkiler kaza yapmış arabayla kendilerinde bişey yokmuş ama 5 araç birbirine girmiş polis gelmiş herkes kendi önündeki arabanın arkadasını ve kendi arabasının önünü ödeyecekmiş:)))
toptan girmiş yani herkes birbirine
bizimkilerde eve kiracı gelmiş onu vermeye gidiyorlarmış ev boştu kiraya verir kışın yakıtı falan ödemekten kurtuluruz modundalardı kiraya verdik diye sevinirken arabadan oldular
vardır bundada bir hayır ne diyim
elifinde yarın için öğretmeninin istedikleri vardı onları hallettik çantasını yerleştirdi kuzum nasılsa hevesli mutlu çantayı derledi topladı akşama yemeğide koydumda sizlere bakayım dedim
malum benimki cumartesiye kadar oruç ya iftarı sahuru derken koşturmacaya devam benim.
nunukummm muckk yafruşumm doğur kıs doğur
mihribanım aman dur kıs sakın annem 4leme falan sonra seni toplamayalım kafayı yeyipde:)))
gamze hayırlısı canım ama valla ben 2 tane var istemiyorum helede erkek allah muhafaza bana göre değil erkek analığı :)))
sabır işi onlar ben almayım alanada mani olmayım:))
belinayım kuzum hadi bakalım allah kolaylık versin yine iyi servis işini halletmişsin birde onu düşünmemiş olursun ne güzel
bu arada kaynananlar sendemi kalacak kış boyu benmi yanlış anladım(
allah kolaylık versin canım da inşaallah ben yanlış anlamışımdır.
kamilem senden naber şekerciğim?zeyniyeeee nirdesin kıssssssss sen bakemmm kaçakkkkkk
neyse size doyum olmaz canlarım ben kaçar azcık kızlarla oturalım sohbet ediyoruz elif hanımla
daha doğrusu pazartesi kendi başına gidip idare edecek ya çaktırmadan akıl veriyorum sohbet babında
öğle yemeğinde de yalnız olacak okulda mesafe uzak kendi beslenme götürüp yiyecek
öyle yani neyse gelirim yine şekerler fırsatım olursa
opuyorumnanaktan sizleri vede meleklerimi canlarım
byeee

evet ama onun sucu degil ki adam gelmis sonucta bende gazeteden okudum bisey yok dediler ama okadar bagirti cagirti oldu yapsalar yine kapatirlar programi ama kapatmasinlar ben isliyorummm :))))))

doguracam insallahhhh canim ...
hadi bakalim akil vereyim derken aklil almada :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun annengile canım allah korumuş
yok miniğim kız ne dörtlemesi ben şimdiden sıyırdım sempatiksalakcinnibir çocuk daha düşünemiyorum bile:1no2:
bende artık çıkıyım bugün çok tembellik yaptımboshayallersmile

naber güzel meleklerin güzel genç annecikleri....
unutdunuz dimi beni...
Şevvalim Miniğim,Mihribanım huuuuuu geçmiş bayramınz mübarek ola....

yazdiklarini okumadan tek kendi adima dalmistim ama allah korumus canim gecmis olsun dedin ya kira icin gidiyolarmis aklima ne geldi biliyormusu alma muzlumun ahini miydi yinede cokkkkkkk gecmis olsun canim allah kimseye göstermesin....

naber güzel meleklerin güzel genç annecikleri....
unutdunuz dimi beni...
Şevvalim Miniğim,Mihribanım huuuuuu geçmiş bayramınz mübarek ola....

unuturmuyuz hiccc ama anlasilan sen bizi unutmussun :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: seninde gecmis bayramin kutlu olsun a.s. a.s. a.s. a.s.

iyi geceler şekerlerrr,nasıçsınız bakalımmm

minikcim geçmiiş olsun canım allah korumuş verilmiş sadakaları varmış ailenin...

belinaycım kolay gelsin canım neyse en azından 5 aycıkmış bari
benim kızların okulunda da öğretmen yok hiç buyıl geçen yıl tüm öğretmenler tayınları çıktı gitti sözleşmeli öğretmen getirecekler geçici olarak galiba sonrasında asıllar gelecekmiş bu yıl öğretmen değişrtirecek devamlı kuzuzlarım hayırlısı bakalımmm,
bego hoşgeldin şekerrr nerlerdeydinn,
mihiribancım naber tatlım,
nunuk naber şekerr,
hmm sevvalcıl bugünde yok hayırdır bizi unuttu galiba
unuttuğum var özür şekerlerrr görüşmek üzere öpüldünüzzzz

iyidir kuzum senden naber artik birakin su gezmeleri gelin accik onu bunu cekistirelim olmuyo böyle ya ben tek kaldim zaten girenlerde yazip cikiyor (((

iyi gecelerrrrrr tatlı rüyalar şekerlerrrrr

iyi gecler tatlim tatli rüyalar rüyanda güzel seyler gör emi yafrummmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya su asagidaki reklamlara kac oldu gözüme takiliyo acaba dogrumu CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU bikini bölgesi neden yok anlamadim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: haydin bu kez kesin gittim byeeeeeeeeeeeee

selam anaaa kimseler gelmemis nerelerdesiniz kizlar yaa
minigim ya ne zamandir aklimda sinavin ne oldu nasil gecti insallah iyi gecmistir kuzucum

selamlar....
miniğim geçmiş olsun canım verilmiş sadakaları varmış allah korumuş cana geleceğine mala gelsin aman kendilerinre birşey olmamışya ona şükür...
yok miniğim kayınvalidemler bütün kış bende kalmayacaklar ne yaptın sen akannehirakannehirburada evleri var kiracı vardı çıkarttılar da kendileri oturacaklar.

allahtan kendi evleri varmis kuzum yoksaaa varya eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…