-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.161
merhaba canım
valla sorma toplanırlar nasılsa canım okul açılsın kış gelsinde:)
sıcaktan pcyanına yaklaşanmı yok evde duranmı anlamadım
körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde devam edelim biz gelene kadar onlar:)))))))
sen nasılsın nasıl gidiyor ?
kuzucuklarımın keyifleri yerindedir inşaallah
selam kıssssssss
nabersin bakalım şekerrrrrrrr
valla iyidir ne olsun canım aynı bişey yok sıcak evde susuz bekliyoz:)))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerler
akşama kızartma yapayım diyorum çayla bol patates biber güzelde bir domatesli sos üstüne yanındada kavun yeşillik ahanda yeter bugün yarına barbunya ısladım oda tamam 2 gün düşünmem artık
ders başı yapıyorum yarından sonra az kaldı sınavlarıma bugün tüm gün evi derle topla çamaşırları hallet derken kendimide bir temizledim sınav diye salmayım kendimi:))))))))
programlı bi şekilde çalışmaya başlamam lazım yani
herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere canlarım
Henüz bebişim yok ama her gören senin ilk kızın olucak diyor bakalım kaydirigubbakcemile3
Benide alın aranıza benide benide hehehe
Henüz bebişim yok ama her gören senin ilk kızın olucak diyor bakalım kaydirigubbakcemile3
günaydın iyi haftalar canlarım a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
çok şükür bunaltıcı sıcak günlerin ardından biz bir güzel serinledik.yatarken balkon kapısını bile kapatıyoruz üşüdüğümüz için.gerçi 2-3 günlükmüş bu serinlik ama olsun bunada şükür.
kızlar 2 -3 gündür uğrayamadım bazı işlerim vardı bugün yine yoğunum.
mihrişim,miniğim nasılsınız 2 gündür sizden başka uğrayan olmamış vefalı arkadaşlarım benim:1hug: :1hug:
sağol miniğim ben de kızlarda iyiyiz sıcak dışında bir sıkıntımız yok çok şükür
artık bilmiyorum miniğim niye gelmiyorsa hanımlar boshayallersmile
bak ben sıcak soğuk dinlemiyorum 7/24 burdayımkaydirigubbakcemile3
sanada kolaylıklar diliyorum canım
allah zihin açıklığı versin
günaydın iyi haftalar canlarım a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
çok şükür bunaltıcı sıcak günlerin ardından biz bir güzel serinledik.yatarken balkon kapısını bile kapatıyoruz üşüdüğümüz için.gerçi 2-3 günlükmüş bu serinlik ama olsun bunada şükür.
kızlar 2 -3 gündür uğrayamadım bazı işlerim vardı bugün yine yoğunum.
mihrişim,miniğim nasılsınız 2 gündür sizden başka uğrayan olmamış vefalı arkadaşlarım benim:1hug: :1hug:
günaydın hanımlar
keyifler yerindedir inşallah
güzel bir hafta diliyorum hepimize
sizi ve meleklerinizie öpüyorum kocamannnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canım
valla sorma toplanırlar nasılsa canım okul açılsın kış gelsinde:)
sıcaktan pcyanına yaklaşanmı yok evde duranmı anlamadım
körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde devam edelim biz gelene kadar onlar:)))))))
sen nasılsın nasıl gidiyor ?
kuzucuklarımın keyifleri yerindedir inşaallah
selam kıssssssss
nabersin bakalım şekerrrrrrrr
valla iyidir ne olsun canım aynı bişey yok sıcak evde susuz bekliyoz:)))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerler
akşama kızartma yapayım diyorum çayla bol patates biber güzelde bir domatesli sos üstüne yanındada kavun yeşillik ahanda yeter bugün yarına barbunya ısladım oda tamam 2 gün düşünmem artık
ders başı yapıyorum yarından sonra az kaldı sınavlarıma bugün tüm gün evi derle topla çamaşırları hallet derken kendimide bir temizledim sınav diye salmayım kendimi:))))))))
programlı bi şekilde çalışmaya başlamam lazım yani
herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere canlarım
merhaba hanımlar
oruca birkaç gün malum sebepten ara vermek zorunda kaldım.öğleye kadar tuttum sonrası malum:kedi:
bende fırsattan istifade cam sildim bugün.yarında salonun penceresini silerim.vitrinleri buzdolabımı boşaltıp silecem derken küçük bir bayram temizliği yapacam şu birkaç günde
oruçlu yapılmıyo bari şimdi yapayım ama sıcakdan yinede zorlandım.zaten oruçlu gibiyimde pek birşeyde yemedim:bbo:
neyse öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar...
bende birkaç gün uğrayamadım topiğe zaten her cumartesi pazar akşama kadar full ev arıyoruz çocuklarla çok zor oluyor ama mecburen hayırlısıyla bir ev bulsaydım çok iyi olacaktı bakalım elbette bizimde vardır bir yerlerde kısmetimiz...
yarında temizlik yapıcam pazarımda var uğrayabilirsem uğrarım...
hepinizi öpüyoruuuuummmmopuyorumnanaktan
selam canlarım nasılsınız bakalım
mihribanım hayırlı olsun şekerr:)
bende bende:)))))))))))))))
iyi oldu ara demi ama:)
valla hiçde temizlik falan yapamam kan kaybı yaşarkene:))))
pinekliyoruz nazla elif dışarı çıkdı yatırsamda bende ders yapsam diyorum ama şu kpsse haberlerini duydukca umutsuzluğa düşüyorum canım hiç istemiyor yaaaaa
of offffff
nunukkkkkk kıs az ye az anacuğummmmmmmmmmm
belinayım kolay gelsin kuzucuğum sanada inşaallah bu ara hallolacak bebekim işin içime öyle doğdu
bu aralar erdimmi ne bilmem artık
herkesi opuyorumnanaktan canlarım azcıkta haberlere bakayımda kuzucuğumla oturayım
meleklerimi vede sizleri öptüm
herkeze merhaba
kızlar bakıyorumda tatile çıkmışsınız,benim daha var bayrama 1 hafta kala bekliyorum
zaten ara verdimi tekrar başlamam bitince bayram gelir herhalde
mihrişim kolay gelsin canım bende senin gibi yapcam inş.artık bayram temizliği olcak benimki:)))
belinaycım allah işinizi rast getirsin canım :Saruboceq:
miniğim sana iyi dersler canım allah zihin açıklığı versin :Saruboceq:
nunukcum sen nasılsın öptüm arkadaşımkaydirigubbakcemile3
ne dimek opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanmerhaba hanımlar
miniğim demek ikimizde izinliyiz kaydirigubbakcemile3aslında ben ara vermeyi hiç sevmiyorum ramazanda:1no2:
tam oruca alışıyoruz sonra tekrar ye takrar başla derken bünye altüst oluyor ama mecburen yiyoruz tabiiakannehir
betülcüm nunuğum sağolun hanımlar az az yapıyorum birşeyler ama sıcakda zor oluyo
yinede yapacam oruçlu hiç yapılmıyo çünkü:bbo:
belinaycım hayırlısıyla ev bulursun inşallah canım.
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam....benim kızlar köye gitti,yarın gece gelcekler kısmetse
annemler kayınvalidemleri götürdüler bizim kızlar zaten köy delisi hemen atladılar.betül alışkın ayrı kalmaya ama kübra pek alışkın değil az önce görüştüm varmışlar kübranın sesi çok neşeli geliyodu inş. sıkılmaz.
ev bana kaldı ooohh yalnızlığın keyfini çıkarıyorum,akşama yameğe kardeşim gelcek sahura da salmam artık annemler yok yalnız olmaz.
görümcemde yalnız kayınvalidem gece uyandırırsınız diye tembihledi,eee artık onuda sahura çağırmadan olmaz
mihrişim adana hiç serinlemedi mi canım ya,tekrar kolay gelsin