-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.201
melisa
gtzztzztwzwttetz7wzwwwwwwwwwwwwwww667tu789kdjflsöaskljhjkloiuztbmnlöp41234567890
geçmiş olsun nunukçum
miniğim betülcümde gelmemişler bugün ne oldu acaba merak ettim fisfisfis
bunu kızın yazmış galibakaydirigubbakcemile3anlamadım ama neyse:roflol::roflol:
selam kızlar hepinize iyi hafta sonları olsun inşallah a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
dün kübranın yanağı şişti (ağrısı yoktu ama) biz diş diye düşündük
hazırlandım sağlık ocağına götüreyim dedim en azından bana yol gösterir diye düşündüm,
kayınvalidemle konuştum sağlık ocağındaki dr dişten ne anlasın dedi,diş içinde randevu alamamıştım bi türlü.
neyse dün ben uydum kayınvalidemin aklına hazırlanmışken götürmedim çocuğu.
bugün sabah dayanamadım yakındaki bi hastaneye götürdük kendi babamla,meğer diş değilmiş tükürük bezlerinin baş kısmında kızarıklık varmış enfeksiyon kapmış.
4 tane şurup verdi hafta içi bi günde mutlaka çocuk dr una götür dedi.
bugün taktım kafayı ben niye hazırlanmışken götürmedim çocuğu diye,bi daha kimseye uymıcam,dün götürmüş olsaydım tedaviye bi gün önce başlamış olcaktık.
öyle işte kızlar her zamanki gibi her şeyin derdini ben çekerim yinede onların dediği oluyor kayınpederimi razı ediyoruz ama kayınvalideme söz geçirmek imkansız gibi birşey eşimde bize geldimi çok konuşur ama ailesine oldumu hep sessiz kalıyor oda kızıyor ama birşey diyemiyor.eşime demişler evi bizim üstümüze yapalım yarın öbürgün sen ölürsen gelin bizi eve sokmaz demişlerohaoldumsmileben bunu duydum aylardır şoktayım bir insan evladına nasıl ölümü yakıştırır bilemiyorum nasıl insanlar ben yıllardır uğraşmaktan bıktım:1no2:
selam sekerler ben geldimmmmmmmmmmmm dün aksam görümcemler aradi yoldayiz geliyoruz diye ay cok sinir oldum yaaaa haber veririz dediler yola cikinca haber edilirmi bende yemek falkan yok tabi varda misafir icin bisi yapmadim ama napim arasalardi dedim yemegimde coktu ondan ikram ettim.. kizlar bu arada oruc tutmuyorum ben dün cok kötüydüm yaaa hala var biraz da sabah bir kalktim basim cok fena dönüyo gözümü kapatinca heryer dönüyo sanki dr ada gitmedim dr umuz izindeymis bügünde hafif sallahti var kafamda boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
melisa
gtzztzztwzwttetz7wzwwwwwwwwwwwwwww667tu789kdjflsöaskljhjkloiuztbmnlöp41234567890
selam sekerler nasilsiniz bakalim kübrabetülcümmmm seni gördüm asagida nabersin bakem:)))
ah canim yaaa neden götürmedin ki gecmis olsun hastalik durumlarinda kimseyi dinlememk gerekiyo söz konusu cocugun ise :))) öpüyorum canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tekrardan gecmis olsun a.s. a.s.
bu nasıl bi anne ya evladının ölümünü düşünüyoallah sana sabır versin canım başka da diyecek söz bulamıyorum:1no2:
geçmiş olsun nunkcum şimdi nasılsın?
bu arada kızın hangi dili kullanıyo :roflol: yerim ben onun bize mesaj yazan ellerini kaydirigubbakcemile3
iyiim canım bugün oruç beni baya salladı.şimdiden çoookk susadım akşam nasıl olur bilmiyorum:1no2:
evet ya ben nasıl yaptım bunu bilmiyorum bugün hep kafam takık buna.
çocuk konusunda çok hassasım en ufak bi şeyde panik yaparım ama dün ne oldu anlamadım. bunda da herhalde vardır bi hayır.
bu arada minik nerde kaç gündür yok ortalarda inş bi problem yoktur.
mihrişimde bugün uğramamış daha,hiç ihmal etmezdi topiğimizi
merhaba hanımlar
betülcüm ben sabahda uğradım ama yazan olmayınca bende yazmadım:umursamaz:
kimse gelmiyor herkes kaçak
miniği bende merak ediyorum o da ihmal etmezdi topiği niye gelmedi acaba:uhm:
bu arada betülcüm geçmiş olsun kızına acil şifalar canım
nunuğum sende kızını öp yerime canım
bende bugün oruç tutuyordum dün bitti hastalığım ama az önce tekrar kan geldi benden bıraktım orucu.şu saate kadar boşa tuttum yanibilmiyorumkismileoruçlu gibiyim gerçi birşeyde yemedim.inşallah yarın böyle olmam yaa akannehir
neyse öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.
selam canlarım benim
nasılsınız bakalım şekerlerr
kusura bakmayın nolur sizleride merakta bıraktım ama çok şükür bir sorun yok sadece evde işler bitmiyor dışarı işlerim falan vardı
geçen gün site yönetimi muhtardan kağıt istedi belge oturduğumuza dair
millet manyaklaşmış 1 gecede 4 evi soymuşlar((mahallede de
ne yapıyorlarmış bak 40 sene düşünsem aklıma gelmez evi tutuyorlarmış kızlar 1 2 ay oturuyorlarmış iyice gözlemden sonra bir gecede binadaki evleri soyup soğana çevirip kaçıyorlarmış duydum şok oldum
eşimde camiye gitmişdi bir geldi camide kadın bağırıp duruyormuş meğer namaza durmuşlar 8.rekattan sonra herkes namaza dalınca derleyip toplamışlar dışarda adamcağızın birinin arabanın teybini vs...
neyse uzun lafın kısası yönetimde muhtardan nüfus kağıdı bilgilerimizden başladı sülalemize kadar herşeyimizi istedi onun peşinde koştum
tv bozulmuştu haftalardır servis peşinde koşuyorum derken eşim 30 ağustos nedeniyle pazarteside izinli bugünde elifin okula gittik formalarını aldık beslenme ayakkabı derken girdi gene dünya kadar
ordan benimde bir fon yaptıracaktım aylardır onu dikilmiş hazır aldım praktkerden kahverengi fon güneş çok geliyor eve serin olsun diye koltuklara halıyada uyar dedim
derken akşam ancak geldik hemen iftar hallettik perdelerimi yıkadım astım ortalığı toparladım hemen sizlere koştum
ay benden bukadar da belinayım kuzummm allah kolaylık versin canım benim ne diyim valla
hiçde verme tapuyu falan hadi allah korusun eşine oldu bişeyde ev bunların üstüne seni kapıdan sokmadılar nolacak
eşine diret tapu öyle olacaksa hiç istemiyorum de benim ne garantim var madem de kirada otururum ben de restini çek valla bence
hayırlısı ne diyim artık canım yaa hakkında hayırlısı olsun inşaallah herşeyin
mihribanım kuzummm nabersin bebekimmmmmmmmm
betül canım geçmiş olsun sizede canım benim olsun sıkma canını sen kötü düşünme arada insanın basireti bağlanıyor öyle durumlar olur
sinirlenme ama bildiğini oku her zamanda kimseyi dinleme ben bakarım adamına eğer sözü dinlenecek biri değilde inadına ak olduğunu bilsemde kara derim:)))))))))
sinir olurlar ama ben hayatımı kendim yaşar kararlarımı kendim veririm bu kadar
nunukum sende mi sinirlendin kuzummmm
aaaaaaa bugün kaynana görümce günümü ne ay ne sinir şeyler bunlar vallahi mübarek gün şimdi sinirlendirmesinler beni
herkesi opuyorumnanaktan canlarım benim kib görüşmek üzere
meleklerimide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
miniğim demek yoğun birgün geçirdin neyse işlerini halletmişsin artık ihmal etmezsin topiğiniyerimseniben
bu arada perdende hayırlı olsun canım
belinaycım sizinde bayramlıklarınız hayırlı olsun güle güle eskitin
bende kendime almayı düşünüyorum ama bayrama yakın alabilirim ancak.önce çıkabileceğimi sanmıyorumakannehir
öptüma.s.a.s.a.s.a.s.