- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.141
merhaba hanımlar
miniğim iyi ettin boşverelim dünya işlerini dinimizi yaşayalım 1 ayda değilmi ama:roflol::roflol:bu aralar bende öyleyim canım fazla iş yapmıyorum yormuyorum kendimi
ne yapalım sıcaktan susuzluktan mahvoluyor insan:bbo:
betülcüm geçmiş olsun kızına canım
miniğim geçen gün sana sahursuz kalma demiştim dün akşam benim başıma geldibilmiyorumkismileuykum hafif olmasına rağmen alarmı hiç duymamışım ezana 10 dk kala eşim uyandırdı beni suyumuzu içip yattık.nasıl oldu bende anlamadım:bbo:
demek şevvalciğim yoğun eşi ameliyat oldu geçmiş olsun dileklerimi iletirsin ona canım
kamilede gelsin artık ama pc ye kavuştuysa topiğini ihmal etmesinyerimseniben
bende pc de takılıyorum zaman geçirmek için ama günler uzun saatler geçmek bilmiyo sankiboshayallersmile
öptüm hepiniziiiiiia.s.a.s.a.s.
ay canım yaa
nasılda zor oluyor demi 24 saat susuz geçirdim o gün ama bugün daha kötüydüm sıcaklardan terleye terleye su falan kalmadı vücudumda ölücem sandım valla
allah kolaylık versin herkese inşaallah
a.s canım söylerim selamınıda geçmiş olsun dileklerinide canım
boşver kıs işi gücü canom yaparız nasılsa bayram gelicek diye malum günümüzde :)))
oruç bize ne zaman tam oluyoki sanki o arada hallederiz
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun hanımlar:1hug:
ilaçlarımı kulanmaya başladım inşallah faydası olur 1 aydır çekiyorum öksürüğü sinir oldum artıkaklinialirimsmile
başla canım başla hadi geçmiş olsun tekrardan kuzummmm
kendini topla bak sonra bayram ramazan derken okullar başlıyor telaşımız var artık eee kendimize iyi bakmamız lazım demi ama
selamlar kızlar...
bende oruç tutmayı bıraktım malesef en son cumartesi tutmuştum o gece sütüm kesildi gibi oldu bende bıraktım allahtan tekrar çoğaldı çok üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok artık borç olucak oğlum sütsüz kalmasın yeter ki :1no2:
bugünde yine doktora gittik oğlumun heryeri isilik oldu sıcaktan. günlerdir geçmiyor iyice çoğalıyor yara olmaya başladılar, doktor şurup verdi bakalım inşallah iyi gelir...
mihribanım geçmiş olsun canım bu arada allah kolaylık versin sahursuz oruç tutuyormuşsun insan sahura kalkınca bile zor tutuyor kalkmadan düşünemiyorum bile:bbo:
selam canım
bak ben sana demedimmi belinayım
sakalım yokki sözüm dinlensin kuzum benim borç tabiki ama yavruna yazık günler çok uzun vede sıcak hava ne su dayanır ona nede süt allah korusun
ne kadar ek gıda alsada anne sütünü alabildiği kadar almalı bebek kışa dar günlerde ödersin borcunu ne var bunda
allah bu kolaylığı sağlamış bizlerede neden yararlanmıyorsun
hadi bakalım canım kendine dikkat et kamyon şöförü erkekimizede iyi bak:roflol::roflol::roflol::roflol
bu arada isilik elifde olmuştu mihribanın kızıda olmuş canım sıcaklardan herkeste var
bepanthene merhem sür akşam yatarken geçirir ben öyle yaptım
akşamda duş aldırdım nazın saçları kestim küt oldu arkalardan kestikce önle arka eşitlendi küt oldu sezen aksu modeli oldu pek havalı oldu :roflol::roflol::roflol::roflol:
ensesi kaşına kaşına saçı sürte sürte çocuk pişiyordu buldukca budadım yavrumu oda bayılıyo saç kestirmeye:roflol::roflol::roflol::roflol:anası kılıklı nolacak:roflol:
ay hadi herkese iyi geceler yarın çok işim var evde yokum muckk herkesi canlarım
kib görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeeee