Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
miniğim iyi ettin boşverelim dünya işlerini dinimizi yaşayalım 1 ayda değilmi ama:roflol::roflol:bu aralar bende öyleyim canım fazla iş yapmıyorum yormuyorum kendimi
ne yapalım sıcaktan susuzluktan mahvoluyor insan:bbo:
betülcüm geçmiş olsun kızına canım
miniğim geçen gün sana sahursuz kalma demiştim dün akşam benim başıma geldibilmiyorumkismileuykum hafif olmasına rağmen alarmı hiç duymamışım ezana 10 dk kala eşim uyandırdı beni suyumuzu içip yattık.nasıl oldu bende anlamadım:bbo:
demek şevvalciğim yoğun eşi ameliyat oldu geçmiş olsun dileklerimi iletirsin ona canım
kamilede gelsin artık ama pc ye kavuştuysa topiğini ihmal etmesinyerimseniben
bende pc de takılıyorum zaman geçirmek için ama günler uzun saatler geçmek bilmiyo sankiboshayallersmile
öptüm hepiniziiiiiia.s.a.s.a.s.

ay canım yaa
nasılda zor oluyor demi 24 saat susuz geçirdim o gün ama bugün daha kötüydüm sıcaklardan terleye terleye su falan kalmadı vücudumda ölücem sandım valla
allah kolaylık versin herkese inşaallah
a.s canım söylerim selamınıda geçmiş olsun dileklerinide canım
boşver kıs işi gücü canom yaparız nasılsa bayram gelicek diye malum günümüzde :)))
oruç bize ne zaman tam oluyoki sanki o arada hallederiz:KK66:

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun hanımlar:1hug:
ilaçlarımı kulanmaya başladım inşallah faydası olur 1 aydır çekiyorum öksürüğü sinir oldum artıkaklinialirimsmile

başla canım başla hadi geçmiş olsun tekrardan kuzummmm
kendini topla bak sonra bayram ramazan derken okullar başlıyor telaşımız var artık eee kendimize iyi bakmamız lazım demi ama

selamlar kızlar...
bende oruç tutmayı bıraktım malesef en son cumartesi tutmuştum o gece sütüm kesildi gibi oldu bende bıraktım allahtan tekrar çoğaldı çok üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok artık borç olucak oğlum sütsüz kalmasın yeter ki :1no2:
bugünde yine doktora gittik oğlumun heryeri isilik oldu sıcaktan. günlerdir geçmiyor iyice çoğalıyor yara olmaya başladılar, doktor şurup verdi bakalım inşallah iyi gelir...
mihribanım geçmiş olsun canım bu arada allah kolaylık versin sahursuz oruç tutuyormuşsun insan sahura kalkınca bile zor tutuyor kalkmadan düşünemiyorum bile:bbo:

selam canım
bak ben sana demedimmi belinayım:KK43:
sakalım yokki sözüm dinlensin kuzum benim borç tabiki ama yavruna yazık günler çok uzun vede sıcak hava ne su dayanır ona nede süt allah korusun
ne kadar ek gıda alsada anne sütünü alabildiği kadar almalı bebek kışa dar günlerde ödersin borcunu ne var bunda
allah bu kolaylığı sağlamış bizlerede neden yararlanmıyorsun
hadi bakalım canım kendine dikkat et kamyon şöförü erkekimizede iyi bak:roflol::roflol::roflol::roflol:KK43:facedeki resme yorum yapmışya bi arkadaşın çok gülmüştüm)
bu arada isilik elifde olmuştu mihribanın kızıda olmuş canım sıcaklardan herkeste var
bepanthene merhem sür akşam yatarken geçirir ben öyle yaptım
akşamda duş aldırdım nazın saçları kestim küt oldu arkalardan kestikce önle arka eşitlendi küt oldu sezen aksu modeli oldu pek havalı oldu :roflol::roflol::roflol::roflol:
ensesi kaşına kaşına saçı sürte sürte çocuk pişiyordu buldukca budadım yavrumu oda bayılıyo saç kestirmeye:roflol::roflol::roflol::roflol:anası kılıklı nolacak:roflol:
ay hadi herkese iyi geceler yarın çok işim var evde yokum muckk herkesi canlarım
kib görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeeee

selamlar kızlar...
bende oruç tutmayı bıraktım malesef en son cumartesi tutmuştum o gece sütüm kesildi gibi oldu bende bıraktım allahtan tekrar çoğaldı çok üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok artık borç olucak oğlum sütsüz kalmasın yeter ki :1no2:
bugünde yine doktora gittik oğlumun heryeri isilik oldu sıcaktan. günlerdir geçmiyor iyice çoğalıyor yara olmaya başladılar, doktor şurup verdi bakalım inşallah iyi gelir...
mihribanım geçmiş olsun canım bu arada allah kolaylık versin sahursuz oruç tutuyormuşsun insan sahura kalkınca bile zor tutuyor kalkmadan düşünemiyorum bile:bbo:

gecmis olsun canim...

gecmis olsun canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağolun hanımlar
belinaycım senin oğluşunada geçmiş olsun canım

günaydın hanımlar
nasılsınız şekerler
topiğe ilk gelen ben oldum daha uyanmadınız sanırımkaydirigubbakcemile3
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kislar bende geldima ma nedense kimseler yokkkkkkkkkk bugün az biraz günes var rüzgarli tr den kilim almistim onu islattim yikayacam cabuk kurur rüzgarda dedim :)))) herkesleri öpüyorummm

selam canım
bak ben sana demedimmi belinayım:KK43:
sakalım yokki sözüm dinlensin kuzum benim borç tabiki ama yavruna yazık günler çok uzun vede sıcak hava ne su dayanır ona nede süt allah korusun
ne kadar ek gıda alsada anne sütünü alabildiği kadar almalı bebek kışa dar günlerde ödersin borcunu ne var bunda
allah bu kolaylığı sağlamış bizlerede neden yararlanmıyorsun
hadi bakalım canım kendine dikkat et kamyon şöförü erkekimizede iyi bak:roflol::roflol::roflol::roflol:KK43:facedeki resme yorum yapmışya bi arkadaşın çok gülmüştüm)
bu arada isilik elifde olmuştu mihribanın kızıda olmuş canım sıcaklardan herkeste var
bepanthene merhem sür akşam yatarken geçirir ben öyle yaptım
akşamda duş aldırdım nazın saçları kestim küt oldu arkalardan kestikce önle arka eşitlendi küt oldu sezen aksu modeli oldu pek havalı oldu :roflol::roflol::roflol::roflol:
ensesi kaşına kaşına saçı sürte sürte çocuk pişiyordu buldukca budadım yavrumu oda bayılıyo saç kestirmeye:roflol::roflol::roflol::roflol:anası kılıklı nolacak:roflol:
ay hadi herkese iyi geceler yarın çok işim var evde yokum muckk herkesi canlarım
kib görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeeee

evet miniğim haklı çıktın bundan sonra seni dinlicem :kedi:işte borç ödemek zor geliyor da ondan denemiştim...kamyon şoförümede iyi bakarım tamam yorum yapan arkadaşımda kk dan kk da tanıştık ayrıca komşu olduğumuzu öğrendik her zaman görüşüyoruz onunlada...isilik içinde doktor avil diye bir şurup verdi onu sürüyorum dışarıdan birşey sürme dedi.bu arada nazımın saçıda hayırlı olsun elindende her iş geliyor maşallah ben kesiyim desem nasıl olur düşünemiyorum bilesempatiksalakcinni

ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar...

evet miniğim haklı çıktın bundan sonra seni dinlicem :kedi:işte borç ödemek zor geliyor da ondan denemiştim...kamyon şoförümede iyi bakarım tamam yorum yapan arkadaşımda kk dan kk da tanıştık ayrıca komşu olduğumuzu öğrendik her zaman görüşüyoruz onunlada...isilik içinde doktor avil diye bir şurup verdi onu sürüyorum dışarıdan birşey sürme dedi.bu arada nazımın saçıda hayırlı olsun elindende her iş geliyor maşallah ben kesiyim desem nasıl olur düşünemiyorum bilesempatiksalakcinni

ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar...

aferin sana kuzum bilmediğim konuda konuşmam ben yafruşum bak valla gün nasıl uzun susuzluk mahvediyor insanı
süt su içsen olur neticede tüm gün nolacak insan kuruyo ayol mememi kurumayacak:roflol::roflol::roflol:kısa günde borç ödenir yafrum yaaa sıkma canını hemde allah büyük bak bebeğinin boğazından dahamı önemli
geçmiş olsun canım benim drunuzun verdiğini kullan bakalım olmadı denersin bepanthene ide
muckkk şeker
kib görüşmek üzere canım byeee
kuzucuklarıda öp
ayrıca ne mutlu sana sanalda arkadaş olup komşuda çıkmışsınız
allah dostluğuzu daim etsin inşaallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burdayız tatilden döndük kızım hasta oldu ishal kusma onunla uğraştık şu an iyi allaha şükür ne zaman tatile çıksak böyle olur kuzum

merhaba hanımlar
bugün sabah kalktım tüm evi toparladım süpürdüm sildim mutfağı toparladım çamaşır serdim sağa dön sola dön derken iyice yordum kendimi:bbo:
kaç gündür doğru düzgün iş yapmıyordum baktım olmuyo bir el attım ama şimdiden susadımbilmiyorumkismileakşamı nasıl ederim bilmiyorum
sizler ne yapıyorsunuz şekerler
oğlak 75 kızına geçmiş olsun canım
hayırlı cumalar
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burdayız tatilden döndük kızım hasta oldu ishal kusma onunla uğraştık şu an iyi allaha şükür ne zaman tatile çıksak böyle olur kuzum

hoşgeldiniz şekerrrrrrrrrr
geçmiş olsun meleğimizede ishale kayısı çekirdeği iyi gelir canım yiyebilirse
aklınızda bulunsun kayısı ishal yaparken çekirdeği ishali düzeltir her zaman aklında olsun
inşaallah en kısa sürede düzelir bol bol su içsin su kaybı kötü eder

merhaba hanımlar
bugün sabah kalktım tüm evi toparladım süpürdüm sildim mutfağı toparladım çamaşır serdim sağa dön sola dön derken iyice yordum kendimi:bbo:
kaç gündür doğru düzgün iş yapmıyordum baktım olmuyo bir el attım ama şimdiden susadımbilmiyorumkismileakşamı nasıl ederim bilmiyorum
sizler ne yapıyorsunuz şekerler
oğlak 75 kızına geçmiş olsun canım
hayırlı cumalar
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canım benim yaaaaaaaaaa
kolay gelsin bebekim allah yardımcın olsun ne diyim valla zor oruçluyken bende dün yaptım ama perişan oldum süpürge elimde ruhumu teslim edecem sandım
:roflol::roflol::roflol:
haberlere çıkardım sonra elektrik süpürgesiyle intihar etti diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla oruçluyken ev işi intihar ayolllllllllllllllllllllll:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben napayım canım valla aynı oturdum bugün bişey yapmadım
bende opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
nerdesiniz şekerler gelen olmamış dahafisfisfis
miniğim aynen öyle oluyo canım oruç ve ev işi uyumsuz ikili :umursamaz:dün yoruldum ama bugün çok işim yok bayanssulusmilegeç uyandım zaten şimdi de acaip bir sıcak var mafoldumben
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay bugün ben topiğimize hiç uğramamışımmmmm ne kadar ayıppppp
sahuru yapıp yatam dedim oturdum kaldım kimler var bakayım dedim
geldim koşa koşa nefes nefese
:)
harbidende nerdesiniz siz bakem?
sevvalimmmmmmmm annem kendine gel artık ayol?
mihribanım muckk bebekim nasılsın kuzummmmmm
geri kalanı nerde bunların ay aloooooooooooooooo kıslaaaaaarrrrrrrrr
yalnız gece gece bendeki sese bakın ne böğürüyorsam
meleklerimi opuyorumnanaktan iyi gecelerrrrrrrrrrr

merhaba hanımlar
miniğim kimseler yok herkes topiği sallamış
ben hep geliyorum ama diğerleri nerdeaklinialirimsmile

merhaba canım
valla sorma toplanırlar nasılsa canım okul açılsın kış gelsinde:)
sıcaktan pcyanına yaklaşanmı yok evde duranmı anlamadım
körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde devam edelim biz gelene kadar onlar:)))))))
sen nasılsın nasıl gidiyor ?
kuzucuklarımın keyifleri yerindedir inşaallah

selam kizlarrr ben geldim nasilsiniz bakalim :KK66:))))

selam kıssssssss
nabersin bakalım şekerrrrrrrr
valla iyidir ne olsun canım aynı bişey yok sıcak evde susuz bekliyoz:)))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerler
akşama kızartma yapayım diyorum çayla bol patates biber güzelde bir domatesli sos üstüne yanındada kavun yeşillik ahanda yeter bugün yarına barbunya ısladım oda tamam 2 gün düşünmem artık
ders başı yapıyorum yarından sonra az kaldı sınavlarıma bugün tüm gün evi derle topla çamaşırları hallet derken kendimide bir temizledim sınav diye salmayım kendimi:))))))))
programlı bi şekilde çalışmaya başlamam lazım yani
herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere canlarım

X