Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlar herkese canlarm
gününüz aydın olsun inşaallah şekerler
nasılsınız bakalım?
mihribanım canım benim valla canım benim çoluk çocuk ev işinden yana derdim yok evde vakit geçiremiyorum sıkılıyorum gün bitmek bilmiyor
her gün sil süpür temizle yapmam zaten birde dağınık değil ne eşim nede çocuklar ev derleme toplamayada gerek kalmıyorum sürekli
ama sıcaklar oruç vs derken toparlayamadım kendimi yoksa gün geçiremiyorum vakit çok uzun
bir şevke gelsem başlasam epey çalışacağımda ders aşkına gelemedim daha
ben biyerlerimi kaldırana kadar sınav günü gelip çatacak :)
betül kolay gelsin canım sanada hadi bakalım kuzucukların yokken az kafa dinle sende
kolay gelsin herkese
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım

selamlar kızlar...
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler evet miniğim ev işi bu aralar olacak gibi istediğim bir ev var ama kredi çekmemiz gerekiyor onu almak için 2 sene daha kirada oturuyormuş gibi ödeme yapmamız lazım gözüm başka evde görmüyor o evi istediğim için bakalım hayırlısı kayınvalidemler illa ev bizim üzerimize olacak diye tutturdular krediye yardım da etmicez diyorlar hem sıkıntıyı ben çekicem hem de ev onların üstüne olacak diye kafayı yiyorum...her zaman ki huyunu yapıyor işte kadın...allahım hidayet versin inşallah.benim için dua edin ne olur şu mübarek günlerde allahım yardım etsin bize:Saruboceq:
oh ohh mihribanım, miniğim tatile çıkmışsınız biraz dinlenin:jeyyar:
kübracım ne güzel kafa dinle biraz keşke benim çocukları da akşama kadar biri baksa razıyım akşama kadar uyurum herhaldemirmirmirmir

belinaycım özel değilse sormak istiyorum aklıma takıldı da neden ev kaynananın adına olacak ki CADIARZUöyleyse boşuna kredi çekip eziyete sokma kendini canım yaaa

iyi o zaman miniğim şanslı hatunsun senyerimseniben
çocuklar no problem eş no problemkaydirigubbakcemile3o zaman tembellik yapma miniğim başladın okuluna sonunu getirmelisin değil mi amaa.s.aşka gel artık oldu mu canım
tekrar kolay gelsin sana

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
ben iyiyim temizliğime devam ediyorum.bugünde buzdolabımı silicem dün vitrinlerimi hallettim bugünde mutfağa bir el atayım bakalım
öptüm kocaman kocamannnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mucukkk datlummmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim canim seni sormali opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooooo hadi bakalim rahatsin ben isleri serdim kalsin öyle ay ayaga kalkmaya halim yok opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yani siz ev lacaksiniz ama ev yine onlarin üstünemi olcak hemde kredi ödeyeceksiniz aman allahim ne insanlar var allah yardimcin olsun canim sen yine istedigini yap ama ezdirme kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

lennn kimseler gelmemis nirelerdesiniz bakem hadi gelin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız
nunuğum sesini duydum hemen geldim canım ama bu sefer sen yoksun(((((
bugün azcık uyumuşum mirmirmirmir(tabi gece 3 te kalkıp 7 buçukta yattığımı da söyliyeyim)
belinaycım bende anlamadım parayı siz ödiceksiniz,ev size alınacak ta niye kayınvalidenlerin üstüne olcak
nasıl bi düşünce bu eşin ne diyo bu konuda????

merhaba hanımlar
dün eşim bana süpriz yaptı akşam üstü annene iftara gidelim mi dedi ve aniden anneme gittik.iftarımızı orda yaptık sonra kardeşime gittim yeğenlerimi gördüm geldim.
tabii eve gelene kadar saat 1 oldu sahura kadar niyeyse uyuyamadım sonra uyumuşum bugün bir uyandım saat öğle 1 olmuşbilmiyorumkismilehiç bu kadar uyuduğumu bilmem ama 5 de uyursa insan olacağı bu iştekaydirigubbakcemile3
öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

belinaycım özel değilse sormak istiyorum aklıma takıldı da neden ev kaynananın adına olacak ki CADIARZUöyleyse boşuna kredi çekip eziyete sokma kendini canım yaaa

öyle işte kızlar her zamanki gibi her şeyin derdini ben çekerim yinede onların dediği oluyor kayınpederimi razı ediyoruz ama kayınvalideme söz geçirmek imkansız gibi birşey eşimde bize geldimi çok konuşur ama ailesine oldumu hep sessiz kalıyor oda kızıyor ama birşey diyemiyor.eşime demişler evi bizim üstümüze yapalım yarın öbürgün sen ölürsen gelin bizi eve sokmaz demişlerohaoldumsmileben bunu duydum aylardır şoktayım bir insan evladına nasıl ölümü yakıştırır bilemiyorum nasıl insanlar ben yıllardır uğraşmaktan bıktım:1no2:

kusura bakmayın kızlar kafanızı şişirip duruyorum ama düşün düşün kafayı yicemsempatiksalakcinnibugün kimse uğramamış hayırdır iyisinizdir umarım...öpüldünüz...

:1shok::1shok::1shok:daha neler şok oldum canım bu ne kadar saçma bir sebep:bbo::bbo:
bana böyle diyecek insanlarla benim işim olmazdı açıkcası:jeyyar:
canım bu evin parasını siz vermeyecekmisiniz onlar mı size alıcaklar evi ben tam anlamadım ama eğer para sizinse dinleme kimseyi evi kendi adınıza alın

selam datlum iyi ettin ama ben cimmisim sen gelmissin msn denn ecik deyivereydin gelirdim ben:))))))))) muckkkk canim

selam canim ooooooooo cok güzel olmus benim esim demiz öyle diyemez cünkü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: iyi yapmissin canim bol bol stres atmissin ondan uyuyamamissin sen sevindim senin adina opuyorumnanaktan

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

ay inanmiyorum ya allahim kendi evladinin acisini kimseye göstermesinlerde esin deseymis anne siada siz varsiniz diye günaha sokuyoalr beni ya kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

kusura bakmayın kızlar kafanızı şişirip duruyorum ama düşün düşün kafayı yicemsempatiksalakcinnibugün kimse uğramamış hayırdır iyisinizdir umarım...öpüldünüz...

ne demek canim ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada hanımlar neredesiniz:uhm::uhm:

ben burdayim dünden beri misafirim vardi görümcem tr ye gitti bugün bizdelerdi ondan oturamadim pc basina herkesi öpüyorum kocamannnnn tabi cadilarida opuyorumnanaktan

selam sekerler ben geldimmmmmmmmmmmm dün aksam görümcemler aradi yoldayiz geliyoruz diye ay cok sinir oldum yaaaa haber veririz dediler yola cikinca haber edilirmi bende yemek falkan yok tabi varda misafir icin bisi yapmadim ama napim arasalardi dedim yemegimde coktu ondan ikram ettim.. kizlar bu arada oruc tutmuyorum ben dün cok kötüydüm yaaa hala var biraz da sabah bir kalktim basim cok fena dönüyo gözümü kapatinca heryer dönüyo sanki dr ada gitmedim dr umuz izindeymis bügünde hafif sallahti var kafamda boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

geçmiş olsun nunukçum
miniğim betülcümde gelmemişler bugün ne oldu acaba merak ettim fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…