-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.121
merhabalar hanımlar
nasılsınız şekerler
nunuğum serin havayı aramak ne demek hemde nasıl arıyoruz sıcakda oruç tutmak çok zorrrmafoldumben
miniğim ne kötü olmuş sahur yemeyişinizbilmiyorumkismileinsan sahurla bile zor dayanıyo valla:1no2:allah yardımcın olsun canım inşallah rahat bir şekilde geçirirsin gününü
bende bu sıcakta ütü yaptım birikmişti yapıp kurtuluyum dedim.sağı topla solu topla derken yine yoruldum terledim.akşam üstüde pazara gideceğim hiç gözüm kesmiyo ama mecbur gidip gelecemboshayallersmile
neyse öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canım benim
valla aynen şeker kötü oldu ama inan hiç acıkmadım yine sadece su ihtiyacım oluyor
sahurdada zaten pek bişey yemiyordum çay bol su az bi kahvaltılık yetiyordu
24 saat olacak nerdeyse yemeden içmeden durmamız dün iftarda yemiştik en son
rabbim veriyor sabrını sanırım benimde market çarşı pazar vardı onları hallettim yemek yaptım derken sağ elim bugün yine tekledi yada susuzlukdan oldu anlamadım tatlının şerbetini mutfak halısına döktüm birde onu yıkadım şu susuzluğumda:)))
ay bu kadarda imtihan olmazki suyla ayol insan demi amaaaa))
sanada kolay gelsin canım yorma kendini çok boşver yaptığın kadarını yap ramazanda önemli olan oruç sevap ev işi nankör bacum yapmayı ver çok derinlemesine
bu arada kimsecikler yok nerdesiniz bugün şekerlerrrrrrr
keyifler yerindedir inşallah herkese kolay gelsinn
opuyorumnanaktan canlarım
merhaba hanımlar
bugün sabah kalktım önce doktora sonra da kuaföre gittim.1 aydır öksürüğüm var geçmek bilmedi en son dayanamadım gittim doktora ilaç yazdı.bakalım bir faydası olacak mı
sonrada kuaföre gidip saçımı kestirdim uzamıştı sıcakda birde oruç olunca dayanamadım saç ağırlık yapıyordu sanki kaydirigubbakcemile3gittim kestirdim rahatladım
betülcüm miniğim zaten fazla ev işi yapmıyorum öyle bayram temizliği gibi konulara hiç girmiyorum.çünkü kendimi biraz yorsam susuzluktan ölüyorum.
dün pazara gittim geldim hışım çıktı iftarda sadece su içtim
bu arada kamile ve şevvalcik neden görünmüyolar haberiniz var mı onlardan msn de yoklar merak ettim:uhm:
hepinizi öptüm şekerler
günaydın canlarım nasılsınız
dün kübra ateşlendi bi ara 39 buçuk olmuştu ateşi,çok şükür geceyi ateşsiz atlattık
şimdi iyi inş bi daha çıkmaz
mihrişim geçmiş olsun canım,nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi
kamile bi ara uğradı onun ps de sorun vardı emanet ps yle idare ediyodu,herhalde emanet sahibine ulaştı
şevvalcik uzun zamandır görünmüyo benimde haberim yok:uhm:
merhaba hanımlar
bugün sabah kalktım önce doktora sonra da kuaföre gittim.1 aydır öksürüğüm var geçmek bilmedi en son dayanamadım gittim doktora ilaç yazdı.bakalım bir faydası olacak mı
sonrada kuaföre gidip saçımı kestirdim uzamıştı sıcakda birde oruç olunca dayanamadım saç ağırlık yapıyordu sanki kaydirigubbakcemile3gittim kestirdim rahatladım
betülcüm miniğim zaten fazla ev işi yapmıyorum öyle bayram temizliği gibi konulara hiç girmiyorum.çünkü kendimi biraz yorsam susuzluktan ölüyorum.
dün pazara gittim geldim hışım çıktı iftarda sadece su içtim
bu arada kamile ve şevvalcik neden görünmüyolar haberiniz var mı onlardan msn de yoklar merak ettim:uhm:
hepinizi öptüm şekerler
günaydın canlarım nasılsınız
dün kübra ateşlendi bi ara 39 buçuk olmuştu ateşi,çok şükür geceyi ateşsiz atlattık
şimdi iyi inş bi daha çıkmaz
mihrişim geçmiş olsun canım,nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi
kamile bi ara uğradı onun ps de sorun vardı emanet ps yle idare ediyodu,herhalde emanet sahibine ulaştı
şevvalcik uzun zamandır görünmüyo benimde haberim yok:uhm: