Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhabalar
ben yine geldim pc başında zaman geçiriyorum işim çok ama nasıl yapacam diye düşünüyorum.sıcak oruç bunaltıyo vallamafoldumben
miniğim beni de güldürdün kız demek telde bile konuşmuyorsun haa:roflol::roflol::roflol:
haklısın ama insanın konuşmaya bile dermanı kalmıyo özellikle akşam üstü pilimiz bitiyo:bbo:
ben artık çıksam iyi olacak ama mutfağa bir çeki düzen vermem gerek.yoksa yemek yapamam
öpüyorum hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalar...
bugün orucumuzun üçüncü günü emzirdiğim için biraz zorlandım ama bugün daha da zorlanıcam galiba oğlum ne gece ne de sabah uyutmadı beni uykusuz uykusuz da zor geçiyor zaman...
miniğim mama derken oğlum 9 aylık oldu allaha şükür herşeyi yemeye başladı çorba,muhallebi,meyve püresi,kaşık maması hepsini yiyor sadece uyurken emiyor tatlı niyetine o yüzden oruca niyetlendim, sadece anne sütü alsaydı tutmazdım zaten.hem geçen sene hamile olduğum için hiç tutmadım 1 ay borcum var bu senede borç yaparsam altından kalkamam o kadar borcunakannehir
allahım oruçlu olan herkese yardım etsin bu sıcak günlerde:Saruboceq:

selam hayirli cumalr sekerler benim cadi halaaaaaaaaaaaaa uyuyo sabah babasi giderken kalkti uyuttum zorla basim catliyo benimde bügün niyetli degilim yani iyide degilim midem kötü kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı (( öpüyorum hrpinizi

iyi geceler kizlar kimseler gelmemis yaaaa kübrabetülden baska((( nerelerdesiniz evdende cikmiyonuz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
birgün bana gelseniz ya iftara ooo süper olur hep beraber yer iceriz laflasiriz ohhhhhhhhhh cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar
sıcakla ve oruçla nasıl geçiyor günlreriniz diye sormaycağım.ben pişiyorum:bbo:
betülcüm dün son bir saat bende çok susadım.yemeği yaparken suyum çıktı çok terledim dolayısıyla çok da susadım.dün işlerim çoktu yordum biraz kendimi bugün fazla birşey yapmayacağım diyorum ama yine iş çıkıyormafoldumben
herkese kolaylıklar diliyorum ve öpüyorum hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlarrrr....
betülcüm bende dün son saatte ağlayacaktım nerdeyse oğlum akşama kadar çok emdi hiç sütüm kalmadı bütün sıvımı çekti yani bayılacaktım nerdeyse yemeği bile zor yaptım...annemin gelmeye niyeti var onu aradım geleceksen çabuk gel diye herhalde birkaç güne gelir bana da yardımcı olur...eşimde ilk gün tuttu midesinde ülser olduğu için akşama kadar kıvranmış hiç çalışamamış o yüzden bıraktı tutamıyor bugün işten erken gelicek yemekler benden dedi bakalım ne yapacak...buyurun iftara bana gelin gelin kızlar nasılsa eşim yapıcakkaydirigubbakcemile2meleklerimi ve sizleri öpüyorum...

sağol canım gelmiş yemiş kadar olduk:1hug:size afiyet olsun
ne güzel eniştenin elinden geliyormuş yemek yapmak keşke benimkide yapsa birşeyler ama nerdeboshayallersmilebirde yemek seçer beyefendi

selam canlarım benim herkese güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum şekerler
dışarı çıkmamız gerekiyordu ama eşime dedim valla susuzlukdan ölürüm sen git diye bizde vazgeçtik evdeyiz o işlerini halledip gelicek
bizde evde takılalım dedik
valla benim susuz yaşayamadığım aşikar
günde 4 5 lt içiyordum şimdi 4de bir başlıyor susuzluğum akşama kadar sürünüyorum desem yeridir ama napacam borç tutuyoz:)))
herkese allah kolaylık versin allah kabul etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri canlarımmmmmmmmmmmmmmmm

ohhhhhhhhhh bizimi kiskandiriyorsun simdi benimki hic yapmaz yemek yaop desem hemen pizzaciya yada dönerciye kosar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hatta hep ben derim alisverise ciktigimizda surdan yemekmi yesek diye bir ilk diyebilrim gecen hafta geldi hadin cin yemegi yiyelim dedi tabi kacirirmiyim bu firsati ooo tamam dedim gititm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

minigim canimmm allah hepinize kolaylik versin insallahhhhhhh yarindan sonra bende baslicam ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile opuyorumnanaktan hepinizi

miniğim o hatayı dün ben yaptım eşim 5 de işten geldi hadi çarşıya gidelim kızlara scoter alalım dedi.yemeğimde yoktu
siz gidin ben yemek yapıcam dedim zaten halim yoktu inat etti sende gel diye.:mymeka:gittim geldim ama iftara 1 saat kala mutfağa girip yemek hazırladım tabii suyum çıktı yoruldum susadımsempatiksalakcinniböyle oldum
oruç ağızla çıkılmıyor bir yere canım.hatta pazara nasıl gidecem diye düşünüyorum ben.hiç çekilmiyo valla bir yandan sıcak diğer yandan oruçbenneyaptımki
allah yardımcımız osun

:))) canim ben oruc olunca alisverise cikmak istemiyorum ac oldugum icin gözün ne görürse aliyorum hicbiride yenmiyo:))) gecende öyle oldum eve normalde asitli sulardan almam ama oruc olunca hepsinden aldim melisa gününe cikti:))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkeze selam nasılsınız a.s.a.s.
bugün annemle konuştum ramazanda bizi beklemeyin dedim,valla anneme bile gitmeyi gözüm yemiyo.
annemde 1 hafta 10 gün sonra serinlicekmiş havalar diyo bakalım inşallllaaaaaahhhhhh
ben bugün baya kötüyüm,dilim damağıma yapıştı daha 4 saat var geçermi acaba :uhm:

ah canim benim allahim kolaylik versin :)))

günaydın hanımlar
topiği hep ben açıyorum herkes uykuda sanırımkaydirigubbakcemile3sağolsunlar beni cadılar uyutmuyolar
bugün fazla işim yok yemek sıkıntımda yok sayılır dünden yemeğim var yanına çocuklara makarna yapacağım sadece ama akşamı nasıl ederim bilmiyorumakannehir
günler uzun olunca saat geçmek bilmiyor sankibenneyaptımki
neyse öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı hafta sonu olsun inş.:teytey: :teytey: :teytey:
mihrişim günaydın bende uyandım canım,uyuyayım diyorum en azından 11 e kadar
ama nerde en fazla 9 a kadar uyuyabiliyorum.
akşamdan beri birazcık da olsa hava serinledi,inşallah böyle böyle hava serinlese bari
uzun günler bide aşırı sıcak gün bitmek bilmiyo
bende seni ve meleklerini öpüyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

orda serinlemiş hava ne güzel canım şanslısınız
burası daha yanıyo gecemizde çok sıcak rahat uyuyamıyoruz gündüzde ter içinde kalıyoruz:gitme:
ne diyeyim allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…