-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.101
günaydınlarrrr....
betülcüm bende dün son saatte ağlayacaktım nerdeyse oğlum akşama kadar çok emdi hiç sütüm kalmadı bütün sıvımı çekti yani bayılacaktım nerdeyse yemeği bile zor yaptım...annemin gelmeye niyeti var onu aradım geleceksen çabuk gel diye herhalde birkaç güne gelir bana da yardımcı olur...eşimde ilk gün tuttu midesinde ülser olduğu için akşama kadar kıvranmış hiç çalışamamış o yüzden bıraktı tutamıyor bugün işten erken gelicek yemekler benden dedi bakalım ne yapacak...buyurun iftara bana gelin gelin kızlar nasılsa eşim yapıcakkaydirigubbakcemile2meleklerimi ve sizleri öpüyorum...
günaydınlarrrr....
betülcüm bende dün son saatte ağlayacaktım nerdeyse oğlum akşama kadar çok emdi hiç sütüm kalmadı bütün sıvımı çekti yani bayılacaktım nerdeyse yemeği bile zor yaptım...annemin gelmeye niyeti var onu aradım geleceksen çabuk gel diye herhalde birkaç güne gelir bana da yardımcı olur...eşimde ilk gün tuttu midesinde ülser olduğu için akşama kadar kıvranmış hiç çalışamamış o yüzden bıraktı tutamıyor bugün işten erken gelicek yemekler benden dedi bakalım ne yapacak...buyurun iftara bana gelin gelin kızlar nasılsa eşim yapıcakkaydirigubbakcemile2meleklerimi ve sizleri öpüyorum...
selam canlarım benim herkese güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum şekerler
dışarı çıkmamız gerekiyordu ama eşime dedim valla susuzlukdan ölürüm sen git diye bizde vazgeçtik evdeyiz o işlerini halledip gelicek
bizde evde takılalım dedik
valla benim susuz yaşayamadığım aşikar
günde 4 5 lt içiyordum şimdi 4de bir başlıyor susuzluğum akşama kadar sürünüyorum desem yeridir ama napacam borç tutuyoz:)))
herkese allah kolaylık versin allah kabul etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
selam canlarım benim herkese güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum şekerler
dışarı çıkmamız gerekiyordu ama eşime dedim valla susuzlukdan ölürüm sen git diye bizde vazgeçtik evdeyiz o işlerini halledip gelicek
bizde evde takılalım dedik
valla benim susuz yaşayamadığım aşikar
günde 4 5 lt içiyordum şimdi 4de bir başlıyor susuzluğum akşama kadar sürünüyorum desem yeridir ama napacam borç tutuyoz:)))
herkese allah kolaylık versin allah kabul etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
miniğim o hatayı dün ben yaptım eşim 5 de işten geldi hadi çarşıya gidelim kızlara scoter alalım dedi.yemeğimde yoktu
siz gidin ben yemek yapıcam dedim zaten halim yoktu inat etti sende gel diye.:mymeka:gittim geldim ama iftara 1 saat kala mutfağa girip yemek hazırladım tabii suyum çıktı yoruldum susadımsempatiksalakcinniböyle oldum
oruç ağızla çıkılmıyor bir yere canım.hatta pazara nasıl gidecem diye düşünüyorum ben.hiç çekilmiyo valla bir yandan sıcak diğer yandan oruçbenneyaptımki
allah yardımcımız osun
herkeze selam nasılsınız a.s.a.s.
bugün annemle konuştum ramazanda bizi beklemeyin dedim,valla anneme bile gitmeyi gözüm yemiyo.
annemde 1 hafta 10 gün sonra serinlicekmiş havalar diyo bakalım inşallllaaaaaahhhhhh
ben bugün baya kötüyüm,dilim damağıma yapıştı daha 4 saat var geçermi acaba :uhm:
ah canim benim allahim kolaylik versin :)))
günaydın kızlar hayırlı hafta sonu olsun inş.:teytey: :teytey: :teytey:
mihrişim günaydın bende uyandım canım,uyuyayım diyorum en azından 11 e kadar
ama nerde en fazla 9 a kadar uyuyabiliyorum.
akşamdan beri birazcık da olsa hava serinledi,inşallah böyle böyle hava serinlese bari
uzun günler bide aşırı sıcak gün bitmek bilmiyo
bende seni ve meleklerini öpüyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3