Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler seekrlerrrr:))) nasilsiniz bakalim nasil gidiyo anlasilar burdaki serinligi yani soguk havayi arayan cokkkkkkkk bugün bende tekrar niyetlenecem insallah hepinizi koooooooooooocaman öpüyorum :KK66:)))))))

günaydın,hayırlı sabahlar,hayırlı haftalar melek anneleria.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ben yine erkenciyim ne güzel uyuyodum kübra uyandırdı,bi daha uyu uyuyabilirsen
mihrişim bana iftardan sonra bi uyku basıyo,yatsıya kadar uyuyorum.
sonra kayınvalidem ve eltimle birlikte teravih kılıp,tekrar yatıyorum.yani ben iftardan sonra çevrim dışıyım :)))
nunuğum hadi bakalım allah kabul etsin,ahh aahh serinlik aramak ne demek
mevsim normallerine dönse hava biz ona dua etcez,mevsim normallerinden 7-8 derece üstünde burda hava.
2 gündür azcık rüzgar var o bile azcık rahatlattı.

günaydınlar gününüz aydın olsun canlarım
herkese güzel bir hafta diliyorum
bugün sahursuz kaldık:KK43:
çayı demledim az demini alana kadar dedim uzanayım bir kalktımki saat 4.30olmuş ne ezan kalmış nede çayın altında damla su:KK43:(
su bile içemedik anlayacağınız akşamda arkadaşım iftara davet etmişti dün oraya gittik kızcağız çok çok yapmış kalanıda eve gönderdi sahurda yersiniz diye ama sahursuz kaldım
şimdide markete çıkacağım erkenden işlerimi halledeyimde ilerleyen saatlerde durumun ne olur bilinmez
gelirim iftardan sonra aralarda uğrayamazsamda kib görüşmek üzere opuyorumnanaktan herkesi muckkkkkk canlarımmmmmm
meleklerimide kocaman öpün şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

merhabalar hanımlar
nasılsınız şekerler
nunuğum serin havayı aramak ne demek hemde nasıl arıyoruz sıcakda oruç tutmak çok zorrrmafoldumben
miniğim ne kötü olmuş sahur yemeyişinizbilmiyorumkismileinsan sahurla bile zor dayanıyo valla:1no2:allah yardımcın olsun canım inşallah rahat bir şekilde geçirirsin gününü
bende bu sıcakta ütü yaptım birikmişti yapıp kurtuluyum dedim.sağı topla solu topla derken yine yoruldum terledim.akşam üstüde pazara gideceğim hiç gözüm kesmiyo ama mecbur gidip gelecemboshayallersmile
neyse öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar hanımlar
nasılsınız şekerler
nunuğum serin havayı aramak ne demek hemde nasıl arıyoruz sıcakda oruç tutmak çok zorrrmafoldumben
miniğim ne kötü olmuş sahur yemeyişinizbilmiyorumkismileinsan sahurla bile zor dayanıyo valla:1no2:allah yardımcın olsun canım inşallah rahat bir şekilde geçirirsin gününü
bende bu sıcakta ütü yaptım birikmişti yapıp kurtuluyum dedim.sağı topla solu topla derken yine yoruldum terledim.akşam üstüde pazara gideceğim hiç gözüm kesmiyo ama mecbur gidip gelecemboshayallersmile
neyse öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canım benim
valla aynen şeker kötü oldu ama inan hiç acıkmadım yine sadece su ihtiyacım oluyor
sahurdada zaten pek bişey yemiyordum çay bol su az bi kahvaltılık yetiyordu
24 saat olacak nerdeyse yemeden içmeden durmamız dün iftarda yemiştik en son
rabbim veriyor sabrını sanırım benimde market çarşı pazar vardı onları hallettim yemek yaptım derken sağ elim bugün yine tekledi yada susuzlukdan oldu anlamadım tatlının şerbetini mutfak halısına döktüm birde onu yıkadım şu susuzluğumda:)))
ay bu kadarda imtihan olmazki suyla ayol insan demi amaaaa:KK66:))
sanada kolay gelsin canım yorma kendini çok boşver yaptığın kadarını yap ramazanda önemli olan oruç sevap ev işi nankör bacum yapmayı ver çok derinlemesine
bu arada kimsecikler yok nerdesiniz bugün şekerlerrrrrrr
keyifler yerindedir inşallah herkese kolay gelsinn
opuyorumnanaktan canlarım

iyi akşamlar iftara az kaldı bir günü daha bitirdik hayırlısıyla
miniğim canım ya sahura kalkamamışsınız,uzun günlerde zor olmuştur
ama acıkmamışsın rabbim vermiş sabrını ama oruç oruç talihsizlikte yaşamışsın
sen bugün tam imtihandan geçmişsin rabbim kabul etsin canım
mihrişim sende bugün baya yorulmuşsun canım fazla uğraşma ramazanda,boş ver yap yap hep aynı
ben derine hiç girmiyorum malum günümü bekliyorum o zaman yapcam kısmetse

selam sekerler nasilsiniz minigim söyle birdaha ben seni caldiririm saat kacta kalkiyorsun canim ben saat 3e kadar oturuyorum:)))

selam canım benim
valla aynen şeker kötü oldu ama inan hiç acıkmadım yine sadece su ihtiyacım oluyor
sahurdada zaten pek bişey yemiyordum çay bol su az bi kahvaltılık yetiyordu
24 saat olacak nerdeyse yemeden içmeden durmamız dün iftarda yemiştik en son
rabbim veriyor sabrını sanırım benimde market çarşı pazar vardı onları hallettim yemek yaptım derken sağ elim bugün yine tekledi yada susuzlukdan oldu anlamadım tatlının şerbetini mutfak halısına döktüm birde onu yıkadım şu susuzluğumda:)))
ay bu kadarda imtihan olmazki suyla ayol insan demi amaaaa:KK66:))
sanada kolay gelsin canım yorma kendini çok boşver yaptığın kadarını yap ramazanda önemli olan oruç sevap ev işi nankör bacum yapmayı ver çok derinlemesine
bu arada kimsecikler yok nerdesiniz bugün şekerlerrrrrrr
keyifler yerindedir inşallah herkese kolay gelsinn
opuyorumnanaktan canlarım

:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: canim ya naptin öyle serbetide haliya dökmüssün ah canim benim desen gelirdim ama bugün bende oructum cok sükür ya tutmaya basladima rtik ama bisi yiyemedim canim isteemdi süründüm durdum evde:))) allah süründürmesin insallah:)))))
herkesleri kooooooooooocaman öpyürum iyi geceler

günaydın kızlar ben yine erkenciyim
bugün kübra ateşli biraz onun için uyuyamadım
şurup verdim şimdi biraz daha iyi ama benim uykum gittiiiiii
ya erken kalkınca gün bitmek bilmiyo

günaydınlar şekerler
gününüz aydın olsun inşaallah canlarım
betülüm canım sağolasın bitanem bende öyle düşünüyorum valla sanırım geçtim imtihanımı bugünde az kızların odalarını temizledim vakit geçsin diye sizlere bakayımda banyo yaptırıp yatırayım bende yatayım diyorum
nunukumm bende 3de kalkmıyorum kuzum aynı
saatin alarmını erteliyordum sürekli ogün kalktım diye kapatı verdim bir daha yaparmıyım yemeği yiyene kadar saat çalıyor 10dkda bir:)))))))))))))))))))))
herkese kolay gelsin canlarım benim görüşmek üzere melekleriminde keyfi yerindedir inşaallah
bu arada elifin okula gitmem lazım yaaa formalara bakmam almam lazım ne ara yapılacakki??gidip bir bakmam gerek
herkesi opuyorumnanaktan kib

merhaba hanımlar
bugün sabah kalktım önce doktora sonra da kuaföre gittim.1 aydır öksürüğüm var geçmek bilmedi en son dayanamadım gittim doktora ilaç yazdı.bakalım bir faydası olacak mı
sonrada kuaföre gidip saçımı kestirdim uzamıştı sıcakda birde oruç olunca dayanamadım saç ağırlık yapıyordu sanki kaydirigubbakcemile3gittim kestirdim rahatladım
betülcüm miniğim zaten fazla ev işi yapmıyorum öyle bayram temizliği gibi konulara hiç girmiyorum.çünkü kendimi biraz yorsam susuzluktan ölüyorum.
dün pazara gittim geldim hışım çıktı iftarda sadece su içtim
bu arada kamile ve şevvalcik neden görünmüyolar haberiniz var mı onlardan msn de yoklar merak ettim:uhm:
hepinizi öptüm şekerler

günaydın canlarım nasılsınız
dün kübra ateşlendi bi ara 39 buçuk olmuştu ateşi,çok şükür geceyi ateşsiz atlattık
şimdi iyi inş bi daha çıkmaz
mihrişim geçmiş olsun canım,nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi
kamile bi ara uğradı onun ps de sorun vardı emanet ps yle idare ediyodu,herhalde emanet sahibine ulaştı
şevvalcik uzun zamandır görünmüyo benimde haberim yok
:uhm:

merhaba hanımlar
bugün sabah kalktım önce doktora sonra da kuaföre gittim.1 aydır öksürüğüm var geçmek bilmedi en son dayanamadım gittim doktora ilaç yazdı.bakalım bir faydası olacak mı
sonrada kuaföre gidip saçımı kestirdim uzamıştı sıcakda birde oruç olunca dayanamadım saç ağırlık yapıyordu sanki kaydirigubbakcemile3gittim kestirdim rahatladım
betülcüm miniğim zaten fazla ev işi yapmıyorum öyle bayram temizliği gibi konulara hiç girmiyorum.çünkü kendimi biraz yorsam susuzluktan ölüyorum.
bu arada kamile ve şevvalcik neden görünmüyolar haberiniz var mı onlardan msn de yoklar merak ettim:uhm:
hepinizi öptüm şekerler

geçmiş olsun canım benim
aman ihmal etme ilaçlarını acil şifalar diliyorum şekerciğim
oh oh güle güle kullan yeni saçlarınıda canım benim
aman vallla bende ev işi falan takılmıyorum çok yoksa sususluktan ölüvericem sabahtan azcık ortalık topluyorum kızlara öğlene bişeyler hazırlıyorum başkada bişey yapmıyorum
mübarek ayda dünyevi işleri bıraktım dinimi tam yaşıyorum diyorum millet gülüyo:))))))))))
kamilemim pc sorunu vardı canım halletti çok şükür gelir artık
sevvalimide hiç sorma garibim koşturuyor enişte ameliyat olmuştu aynı zamanda görümceside ameliyat oldu binada dolanıp koşturuyor hatun hasta bakacam diye kendini kaybetti arkadaşım yorgunlukdan fırsat bulamıyor
gelsede facelerde hatun:)))
kamilemde facede buralara uğramıyorlar şu ara sanırım susuzluktan ellerini idareli kullanıyorlar:))))))))))))))
bende seni opuyorumnanaktan kuzummm
meleklerimde iyiler inşaallahhhhh
kib görüşmek üzere

dün kübra ateşlendi bi ara 39 buçuk olmuştu ateşi,çok şükür geceyi ateşsiz atlattık
kamile bi ara uğradı onun ps de sorun vardı emanet ps yle idare ediyodu,herhalde emanet sahibine ulaştı

geçmiş olsun canım benim
hadi çok şükür inşaallah kendini toplar en kısa zamanda canım meleğimiz
evet bizde çok görüşemesekte telde konuşuyoruz pcde karşılaşamadığımızda
sevvalim yoğun kamilemde kendi pcsine kavuştu son anda bir aksilik çıkmazsa:KK66:

günaydınlar şekerlerrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan sizleride
kib görüşmek üzere
meleklerimde iyiler umarım onlarıda çok öptüm
erkenden kalktım bugün kızlarıma bişeyler hazırladım akşam yemeğinide düşündüm kafamda vakit geçiriyorum artık:KK66:
bugün nedense daha bir çok susadım havaların sıcaklığından olsa gerek offf offffff valla pişiyor insan ne yapacağımı şaştım
herkesi muckkkkkkkkkkkk
görüşmek üzere kib

merhaba hanımlar
miniğim iyi ettin boşverelim dünya işlerini dinimizi yaşayalım 1 ayda değilmi ama:roflol::roflol:bu aralar bende öyleyim canım fazla iş yapmıyorum yormuyorum kendimi
ne yapalım sıcaktan susuzluktan mahvoluyor insan:bbo:
betülcüm geçmiş olsun kızına canım
miniğim geçen gün sana sahursuz kalma demiştim dün akşam benim başıma geldibilmiyorumkismileuykum hafif olmasına rağmen alarmı hiç duymamışım ezana 10 dk kala eşim uyandırdı beni suyumuzu içip yattık.nasıl oldu bende anlamadım:bbo:
demek şevvalciğim yoğun eşi ameliyat oldu geçmiş olsun dileklerimi iletirsin ona canım
kamilede gelsin artık ama pc ye kavuştuysa topiğini ihmal etmesinyerimseniben
bende pc de takılıyorum zaman geçirmek için ama günler uzun saatler geçmek bilmiyo sankiboshayallersmile
öptüm hepiniziiiiiia.s.a.s.a.s.

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun hanımlar:1hug:
ilaçlarımı kulanmaya başladım inşallah faydası olur 1 aydır çekiyorum öksürüğü sinir oldum artıkaklinialirimsmile

selamlar kızlar...
bende oruç tutmayı bıraktım malesef en son cumartesi tutmuştum o gece sütüm kesildi gibi oldu bende bıraktım allahtan tekrar çoğaldı çok üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok artık borç olucak oğlum sütsüz kalmasın yeter ki :1no2:
bugünde yine doktora gittik oğlumun heryeri isilik oldu sıcaktan. günlerdir geçmiyor iyice çoğalıyor yara olmaya başladılar, doktor şurup verdi bakalım inşallah iyi gelir...
mihribanım geçmiş olsun canım bu arada allah kolaylık versin sahursuz oruç tutuyormuşsun insan sahura kalkınca bile zor tutuyor kalkmadan düşünemiyorum bile:bbo:

merhaba hanımlar
hepinizi öptüm şekerler

gecmis olsun canim...

gecmis olsun canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X