- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.081
minik kuşlarım ne okuyosun? çalışabiliyo musun bu sıcaklarda? benim de pazartesi sınavlarım başlıyo ama sıcaktan hiç istek falan yokki :1no2:
selamlar canlarım...
hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
bende niyetlendim bakalım oğlumu gündüzleri az emzirmeyi düşünüyorum yapacak birşey yok biraz mamaya dayanıcaz bu ay yoksa akşamı yapamam hemen acıkıyorum akannehir
Kızlar nasıl gidiyo ilk oruç.Ben çok korkuyodum ama çok iyi gidiyo
Betül'de niyetli oda yaşına göre iyi fazla nazlanmıyo.
selam kizlar teker teker dökülüyorsunuz artikkk nabersiniz bakalim:)))
aöfde okuyorum canımda kpssye hazırlanıyorum
valla ne yalan söyleyim hızlı başladım ama sonrası dıkandım sıcaklarda hiç çekilmiyor şimdide oruç akşama kadar aç yemeği yiyincede uyku bastırıyo
allah sonumuzu hayretsin bakalım sen ne okuyorsun canım hayırdır ne sınavları var?
selam belinayım canım benim
allah kolaylık versin bitaneciğim hepimize ilk güne göre iyiydim ama son yarım saat kala başımın ağrısı tuttu ve yemek yiyemedim bile suya dayanınca sonrada sızmışım şimdi kalktım
gün boyu bayıl yemekten sonra bayıl uyu nereye kadar bakalım böyle devam edermi 1 ay diye düşünüyorum
sanada kolay gelsin canım benim
emzikliysen bu sene tutmasaydın kuzum yaa mama verince memeyi almaz ama haberin olsun sonrada çok maliyetli olur
allah bile zorlamıyor emzikliye yavrum yaa kışın kısa günlerde tutuverirdin nolacak sanki
mama parası yanında zararı daha kötü olmazmı?borçlu olmak daha iyi değilmi?
kendin bilirsin ama
allah kolaylık versin canım benim
oh oh ne güzel canım hadi bakalım kararlı olunca güzel gidiyo canım şartlanmayacaksın ben son dk kadar acaba tutmasammı ders yapamam diyerek hep tutmamayı düşünerek başladım bu sene çok şükür ona rağmen son saatlere kadar iyiydim
susuzluk vurmasaydı
betülümede maşaallah
benimde elif tutuyum dedi izin vermedim yemedi içmedi akşam belli bir saat olunca baktım inat kız dışarı çıkardım koştu susadı su içti:))
bende pide aldırmıştım ondan verdim az yedi kendine geldi daha küçük kıyamıyorum seneye denesin bakalım bu senede dursunda
nasıl olalım anam gördüğün gibiyik yedik şimdide bayıldık geliyoz uyuyorum ayakta resmen
balkon serindi yemekten sonra çıktım az uzanayım dedim yerde halı minderlerim falan vardı az önce kızlar yatacağız biz diyerek uyandırdılar:)))
valla başımın ağrısıda geçmemiş hala accık dışarı çıkıp hava alacağım köpeciklerimede yemek götüreceğim de kendime geliim diyorum
aöfde okuyorum canımda kpssye hazırlanıyorum
valla ne yalan söyleyim hızlı başladım ama sonrası dıkandım sıcaklarda hiç çekilmiyor şimdide oruç akşama kadar aç yemeği yiyincede uyku bastırıyo
allah sonumuzu hayretsin bakalım sen ne okuyorsun canım hayırdır ne sınavları var?
günaydın canlarım akşam yemekten sonra bi ağırlık çöktü biraz uzanayım dedim uyumuşum.dün iyi gitti ama 7 den sonra geçmedi sanki.bakalım bugün ne yapcaz daha sıcaklar sürecekmiş allah yardımcımız olsun.
herkese günaydınlar şekerlerrr
hadi bakalım nunuğum göreyim seni canım benimmm
kübrabetül canım valla napacaz borçmu borç ödeyecez tutup yapacak bişey yok zaten başka bir şey yaptığım yok uzun zamandır orucumu bari tutayım ama susuzluk valla pek kötü koyuyor insana allah biliyoya
sevvalimm kuzum nirdesin?az gel otur kısss yoruldun valla kuzummmmmmmmm
mely hadi bakalım kolay gelsin sanada valla benimde hiç çalışasım yok zamanda daraldı ne yapacağız bilmiyorum
herkese kolay gelsiin canlarım
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri kocaman
görüşmek üzere byeeeeeeee
aynen saat 7den sonrası çok kötüydü. açlık değil ama susuzluk kötü yaptı bu sıcaklarda. bu gecede sahura kalkamadım. bakalım açlık kötü yapmaz inşallah.
merhaba hanımlar
3 gündür yoktum aranızda hiç merak etmemişsiniz:umursamaz:
eşimin memleketine gittik ilk iftarımızı orda yaptık.ben çok zorlanırım diye düşünüyordum dayanamam diye korkuyordum ama yinede fena geçmedi ilk günüm
ama sıcak bunaltıyo insanı.son 1 saat susuzluk zorladı beniakannehir
bugünde orucum sularımızda kesik hiçbir iş yapamıyorum öyle otururoyorum
hepinize hayırlı ramazanlar diliyoruma.s.a.s.
görme beni yaaa acim acccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ben simdiden aciktim aksama kadar ne yaparim bilmiyorum birde öylene kadar yattim :)))
evet canım açlık değilde susuzluk zor geliyo
sen neden kalkmadın sahura akşamı nasıl yapcaksın bu uzun günlerde?
evet canım açlık değilde susuzluk zor geliyo
sen neden kalkmadın sahura akşamı nasıl yapcaksın bu uzun günlerde?
mihrişim öyle deme canım biz seni her zaman özlüyoruz ve seviyoruz
oh gezmeye gitmişsin ne güzel bide biz gidebilseydik
sende biz gezemeyenlere inat iyi geziyosun be mihrişim(((((
şimdi uzun ve de çoookk sıcak olan şu günlerde nasıl oruç tutcaz telaşına düştük
hayırlısıyla 2. gününde çoğunu atlattık böyle böyle bitcek hayırlısıyla
kız nunuuuk nasıl gidiyo oruç galiba acıkmışsın :))
ilk orucun hayırlı olsun allah kabul etsin
merhaba hanımlar
3 gündür yoktum aranızda hiç merak etmemişsiniz:umursamaz:
eşimin memleketine gittik ilk iftarımızı orda yaptık.ben çok zorlanırım diye düşünüyordum dayanamam diye korkuyordum ama yinede fena geçmedi ilk günüm
ama sıcak bunaltıyo insanı.son 1 saat susuzluk zorladı beniakannehir
bugünde orucum sularımızda kesik hiçbir iş yapamıyorum öyle otururoyorum
hepinize hayırlı ramazanlar diliyoruma.s.a.s.
görme beni yaaa acim acccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ben simdiden aciktim aksama kadar ne yaparim bilmiyorum birde öylene kadar yattim :)))
heee ilk orucum canim allah hepimizinkini kabul etsin
sabah kalkinca midem kazindi ama simdi iyiyim cok sükür:)))
yarin görümcemin kizinin dogum günü aradi gelin dedi
ama ne yaparim yarin tutarmiyim tutmazmiyim bilemiyorum
hafta sonu tutmayacagim((((
:bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
kıs bak zaten orucum susuzum şimdi sana dalmayım şurdan ne demek merak etmemek yazdıkya bebekim nerdesin diye
diğer tarafamı yazdım yoksa hatırlamıyom ama yazdım valla zorlama beni bebekimm rüyama girdi susuzluk sellerde yüzdüm dün gece rüyamda((
hadi bakalım şeker sanada hayırlı ramazanlar yafruşummmm
opuyorumnanaktan canım benim
ooooooo hatun hadi gözün aydın oruçsun haaaaaaaa
:))
allah kabul etsin şekerciğim de niye hafta sonu izinmi verdi sana yukardaki:)))))))))
ne iş bu heeee de bakem banaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
tövbe de kuzum yaaa hafta sonu calisiyorum erken gidiyorum yapamam hic is gider yatar kalirim orda ondan yani gec gitsem melisa var onlarda geliyolar cünki benle tek gidemem korkarim kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso :))))
merhaba hanımlar
hayırlı cumalar
miniğim betülcüm kızmayın bana şaka yaptım biliyorum merak ettiğiniziyerimsenibenminiğim diğer topiği yazmışsın canım okudum orda:1hug:
betülcüm geziyorum ama sıcakdan birşey anlamadım ki.çok fena sıcak var suyumuz çıkıyor canım yaaa.:gitme:zaten artık bayrama kadar bir yerede gidemeyiz.
2 günü atlattık fena geçmedi ama kendimi yormamaya çalışıyorum.fazla ev işi yapmıyorum yaparsam çok terlerim susarım diye korkuyorum.mafoldumben
bugünde çok işim var akannehir
neyse öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.