Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam herkese şekerlerr
nasılsınız bakalım
ramazan gelmeden dedik elifin anasınıfı arkadaşları ve anneleri buluştuk samimi olduğumuz 2 3 kişiyle güzelde geçti akşama ancak gelebildik eve
kızları yatırıp ders yapacağım
tutup tutmamak arasında gidip geliyorum orucu ama gece sahura kadar ders yapıp yiyip yatayım diyorum gündüzde
bakalım deneyeceğim artık bir hal çaresini
herkese hayırlı ramazanlar olsun inşaallah canlarım
nunukkkkkkkkkkk seni gebertecem valla türkiyeye gelme bence:)))
gelirsende bana uğrama olurmu çekeceğin var elimden yoksa:))))
herkesi kocaman opuyorumnanaktan
hemen kızları yatırayımda ders başı yapayım m uckkkk canlarım
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar şekerlerrr,hayırlı ramazanlarrr minikcim ben tutmayı düşüyorum canım bakalım,evi süpürdüm sildim yarına iş bırakmadım bakalımmm,

iyi geceler sekerlerrrrrrr nabersiniz bakalim herkese hayirli saglikli mutlu huzurlu güzel ve acliktan kirilmayacak, susamayacak bir ramazn diliyorum.........tekrardan hayirli ramazblarrrrrrrr

tamam nunuğum sen türkiye ye gelince buluşuruz o bile yeter bize yerimseniben yerimseniben

teşekkür ederim canım arkadaşım :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

insallah canim bulussak görüssek ne iyi olur yaaaaa:))) bütün kizlar topladik hesabi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olur boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

kusummmmmmmmm söyle bidenem dedim beni birisi cekistiriyo acaba kimmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile öpüyorum yafrusummmmm yatili gelcem sana istedigini yap bana :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kamilem yafrummmmmmm bebegim nerelerdesin sen ya özletiyorsun kendini sinemde yok coktandir oturup dertlesemedik hic yaaa yada bensiz oturuyonuz bir cagri atsaniz kosarak gelirim yafff ama dikkat edin bazen esim oluyo pc basinda benden ses gelmezse kesin esimdir))

ben bugün niyetlenmiyorum malum hastalik ama yarina insallah bende niyetli olurumbakalim hayirlisiyla tutup bitirseydik:))) herkese iyi geceler ben cikiyorum byeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın hayırlı ramazanlar,rabbim bu mübarek günleri hakkıyla eda edenlerden eylesin hepimizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
melly günaydın canım hayırlı ramazanlar sanada:1hug: :1hug:

günaydın şekerlerrrrrr
herkese hayırlı ramazanlar olsun canlarım
sabah erkenden kalktım işleri hallettim yemeğide bitirdim azcık bakınayımda pcde öğlene uyuyacağım gibi
yemek içmek değilde özellikle su görmek duymak istemiyorum uykuya verecem kendimi ama ders te yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum valla
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
kib meleklerimi vede sizleri seviyorum

minik kuşlarım ne okuyosun? çalışabiliyo musun bu sıcaklarda? benim de pazartesi sınavlarım başlıyo ama sıcaktan hiç istek falan yokki :1no2:

selamlar canlarım...
hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
bende niyetlendim bakalım oğlumu gündüzleri az emzirmeyi düşünüyorum yapacak birşey yok biraz mamaya dayanıcaz bu ay yoksa akşamı yapamam hemen acıkıyorum akannehir

Kızlar nasıl gidiyo ilk oruç.Ben çok korkuyodum ama çok iyi gidiyo
Betül'de niyetli oda yaşına göre iyi fazla nazlanmıyo.

canim ilk günü cok iyi geciyo ama yarini bilemem nasil olcak:))
ooo aferin kübrama opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allahim her zaman kolaylikla tuttursun hic bir zaman dinimizi unuturmasin hepimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…