-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.041
merhaba kıslar..herkes kendı arsınd ayenı gelenelri hiiçç duymuyorsunuzzz
merhabalar
biz tatil hazırlıkları içindeyiz perşembe günü inşallah çeşme yolcusuyuz
herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum
selam kızlar nasılsınız?
biz dün akşam çocukları kayınvalideme bırakıp kaçamak yaptık eşimle yarın doğum günüm (yarın teravih başlıyo diye iki gün öncesinden kutladık)
ama eve dönüşte bi telefon bizi üzüntüye boğdu eşimin teyzesinin torunu denizde boğulmuş onun haberini aldık.çok üzüldük az önce cenazeden geldik annesi kendinde değil,nişanlısı desen o da öyle.rabbim sabırlar versin çok zor.
eşim geldi ben kaçıorum sonra görüşürüz
çok sağolun hanımlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün çok yoruldum evi temizle giysileri katla yetleştir derken iyice yoruldum.
ramazana kadar işim bitmez artık son günlerde kalan temizliğimi yapayım :hulya:nede olsa oruç ağızla birşey yapamam
miniğim sende hoşgeldin canım aynı gün gelmişizkaydirigubbakcemile5
öptüm hepiniziiiia.s.a.s.
kiz minikkkkkkkkkkkkkkk im hog geldin kusummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan anlat bakalim nasil gecti tatil ama dinlenmek istersen ona bisey diyemeyiz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neler oldu tatilde :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
merhaba kıslar..herkes kendı arsınd ayenı gelenelri hiiçç duymuyorsunuzzz
iyi geceler hanımlar
nerelerdesiniz bugün kimse gelmemişbilmiyorumkismile
ben bugünde temizlik yaptım sonra pikniğe gittik az önce de misafirlikten geldik
yani bayağı yoğun birgün geçirdimboshayallersmile
herkesi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tesekkur ederim canım..herkese güzle bir günnnnnnnnn
merhabalar
biz tatil hazırlıkları içindeyiz perşembe günü inşallah çeşme yolcusuyuz
herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum
selam kizlar nerelerdesiniz bakalim hepinize güzel ve serin bir hafta diyliyorum:))) bizede biraz sicak hava istiyorum :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız?
biz dün akşam çocukları kayınvalideme bırakıp kaçamak yaptık eşimle yarın doğum günüm (yarın teravih başlıyo diye iki gün öncesinden kutladık)
ama eve dönüşte bi telefon bizi üzüntüye boğdu eşimin teyzesinin torunu denizde boğulmuş onun haberini aldık.çok üzüldük az önce cenazeden geldik annesi kendinde değil,nişanlısı desen o da öyle.rabbim sabırlar versin çok zor.
selam kızlar nasılsınız?
selamlar...
miniğim,mihribancım hoşgeldiniz...ne güzel gezdiniz biz bütün yazı evde pinekleyerek geçirdik malesefmafoldumbenbunalıma girdim galiba evde oturmaktankafamçokkarıştı tatile giden yada gelen birini duydukça daha da fena oluyorum...
kübracım başınız sağolsun canım allahım ailesine sabırlar versin...bu aralar hep kötü haberler veriyorsun inşallah bu sonuncu olur:Saruboceq:
selamlar...
miniğim,mihribancım hoşgeldiniz...ne güzel gezdiniz biz bütün yazı evde pinekleyerek geçirdik malesefmafoldumbenbunalıma girdim galiba evde oturmaktankafamçokkarıştı tatile giden yada gelen birini duydukça daha da fena oluyorum...
kübracım başınız sağolsun canım allahım ailesine sabırlar versin...bu aralar hep kötü haberler veriyorsun inşallah bu sonuncu olur:Saruboceq:
amannnnnnnnn canim ya takma kafana bak ben alistim bos ver biz senle depresyonlu garu olduk ciktink zaten bunlarin yüzüne hepsi tatile gittiler ya boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
belinaycım bizde sizin gibi evde geçirdik yazı,bakalım bi ihtimal bayramdan sonra eşim izin alıabilirse belki edirneye gideriz biraz zor bi ihtimal ama yinede bi umut.
sağol canım farkındayım bu aralar hep kötü haber aldık inş dediğin gibi bu son olur ama bi haber daha yazayım kuzenim kaza yapmış araba çok kötü durumdaymış ama kendisi iyiymiş şükür olsun.
bugünlerde bende iyice panik oldum akşam eşim geç geldi eve,telefounuda almamış ulaşamayınca oturup ağladım inan.
benim bi dr a gitmem lazım en kısa zamanda..................
sağol canım annesi ve bütün aile çok kötü durumda rabbim kendi sabrından versin inşallah.
canım benim çok teşekkürler biz erken kutlayınca bide acı haber unutmuştum bu günü,öpüyorum canım arkadaşımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nunuğum sen en azından evden uzaklaştın bi süre,biz belinaycığımla hep evde hep evde iki gün bile olsa yetcekti ama neeerdeeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
belinaycım bizde sizin gibi evde geçirdik yazı,bakalım bi ihtimal bayramdan sonra eşim izin alıabilirse belki edirneye gideriz biraz zor bi ihtimal ama yinede bi umut.
sağol canım farkındayım bu aralar hep kötü haber aldık inş dediğin gibi bu son olur ama bi haber daha yazayım kuzenim kaza yapmış araba çok kötü durumdaymış ama kendisi iyiymiş şükür olsun.
bugünlerde bende iyice panik oldum akşam eşim geç geldi eve,telefounuda almamış ulaşamayınca oturup ağladım inan.
benim bi dr a gitmem lazım en kısa zamanda..................
sağol canım annesi ve bütün aile çok kötü durumda rabbim kendi sabrından versin inşallah.
canım benim çok teşekkürler biz erken kutlayınca bide acı haber unutmuştum bu günü,öpüyorum canım arkadaşımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nunuğum sen en azından evden uzaklaştın bi süre,biz belinaycığımla hep evde hep evde iki gün bile olsa yetcekti ama neeerdeeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
oy oy oy oy kiyamam ben size yaa(( sizi en iyi ben anliyorum seneye hepberaber tatil yapalim tabi kötü bisey olmazsa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yada ben :CüvCüv: kalmazsam:)))
bu arada dogum günün kutlu olsun canimmmm a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan