Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kiz minikkkkkkkkkkkkkkk im hog geldin kusummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan anlat bakalim nasil gecti tatil ama dinlenmek istersen ona bisey diyemeyiz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neler oldu tatilde :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

iyi geceler hanımlar
nerelerdesiniz bugün kimse gelmemişbilmiyorumkismile
ben bugünde temizlik yaptım sonra pikniğe gittik az önce de misafirlikten geldik
yani bayağı yoğun birgün geçirdimboshayallersmile
herkesi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar
biz tatil hazırlıkları içindeyiz perşembe günü inşallah çeşme yolcusuyuz
herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum

selam kizlar nerelerdesiniz bakalim hepinize güzel ve serin bir hafta diyliyorum:))) bizede biraz sicak hava istiyorum :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız?
biz dün akşam çocukları kayınvalideme bırakıp kaçamak yaptık eşimle yarın doğum günüm (yarın teravih başlıyo diye iki gün öncesinden kutladık)
ama eve dönüşte bi telefon bizi üzüntüye boğdu eşimin teyzesinin torunu denizde boğulmuş onun haberini aldık.çok üzüldük az önce cenazeden geldik annesi kendinde değil,nişanlısı desen o da öyle.rabbim sabırlar versin çok zor.
eşim geldi ben kaçıorum sonra görüşürüz

selam kızlar nasılsınız?
biz dün akşam çocukları kayınvalideme bırakıp kaçamak yaptık eşimle yarın doğum günüm (yarın teravih başlıyo diye iki gün öncesinden kutladık)
ama eve dönüşte bi telefon bizi üzüntüye boğdu eşimin teyzesinin torunu denizde boğulmuş onun haberini aldık.çok üzüldük az önce cenazeden geldik annesi kendinde değil,nişanlısı desen o da öyle.rabbim sabırlar versin çok zor.

ooo iyi yapmissiniz canim yarinda bizim nikah yildönümümüz ama esimin bisey alacagini sanmiyorum cünkiiiiiiiiii hep unutuyo özel günleri yada isine gelmiyo -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bu arada basiniz sagolsun canim allah ailesine sabir versin :KK43:(

çok sağolun hanımlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün çok yoruldum evi temizle giysileri katla yetleştir derken iyice yoruldum.
ramazana kadar işim bitmez artık son günlerde kalan temizliğimi yapayım :hulya:nede olsa oruç ağızla birşey yapamam
miniğim sende hoşgeldin canım aynı gün gelmişizkaydirigubbakcemile5
öptüm hepiniziiiia.s.a.s.

kiz minikkkkkkkkkkkkkkk im hog geldin kusummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan anlat bakalim nasil gecti tatil ama dinlenmek istersen ona bisey diyemeyiz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neler oldu tatilde :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

merhaba kıslar..herkes kendı arsınd ayenı gelenelri hiiçç duymuyorsunuzzz

iyi geceler hanımlar
nerelerdesiniz bugün kimse gelmemişbilmiyorumkismile
ben bugünde temizlik yaptım sonra pikniğe gittik az önce de misafirlikten geldik
yani bayağı yoğun birgün geçirdimboshayallersmile
herkesi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tesekkur ederim canım..herkese güzle bir günnnnnnnnn

merhabalar
biz tatil hazırlıkları içindeyiz perşembe günü inşallah çeşme yolcusuyuz
herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum

selam kizlar nerelerdesiniz bakalim hepinize güzel ve serin bir hafta diyliyorum:))) bizede biraz sicak hava istiyorum :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız?

sağolun şekerlerrrrr
valla güzeldi tatil canım yaaa ne olsun
gezdim dolaştım stres attım herşey güzeldi
keyfimizde yerindeydi çok şükür
ankara ya geldik yanıyoruz valla
dünde hem ramazan hemde kış alışverişimi yaptım toptan onu getir yerleştir derken gece oldu
bugünde evi derle topla şimdiye kadar koşturdum kızlarda dışarda gölgede oynuyoruz diyorlar ama aklım onlarda kaldıydı naz geldi şimdi elif oynuyor
gerçi gölgede durması evde durmasından daya iyi evler yanıyo:KK43:
herkesler iyidir inşaallah canlarım az işlerim kaldı gelirim yine yarın ramazan başlıyo napacaz bilmiyorum yaaaaa sıcakta susuz:KK43:
derslerede başlamam lazım ama offfff offfffffffff
betül canım benim başı sağolsun allah kolaylık versin ne diyim allah rahmet eylesin:KK43:
offf offffffff çok acı bişey allah kimseye yaşatmasın inşaallah
mihribanımmmmmmm bebekim muckkkkk
nunukum canım nabersin şekerrr valla bir yer görse biyerlerim oturup sohbet edecemde anam yok :KK43:(
hadi bitireyimde gelirim yine herkesi kocaman opuyorumnanaktan yafruşlarrrrrrrrrr

selamlar...
miniğim,mihribancım hoşgeldiniz...ne güzel gezdiniz biz bütün yazı evde pinekleyerek geçirdik malesefmafoldumbenbunalıma girdim galiba evde oturmaktankafamçokkarıştı tatile giden yada gelen birini duydukça daha da fena oluyorum...
kübracım başınız sağolsun canım allahım ailesine sabırlar versin...bu aralar hep kötü haberler veriyorsun inşallah bu sonuncu olur:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız?

başınız sağolsun,allah yardımcısı olsun ailesinin inş genç acısı çok zorr:KK43:(((((

bu arada betülcümm bu mesajı yazarken doğum gününe girdik

selamlar...
miniğim,mihribancım hoşgeldiniz...ne güzel gezdiniz biz bütün yazı evde pinekleyerek geçirdik malesefmafoldumbenbunalıma girdim galiba evde oturmaktankafamçokkarıştı tatile giden yada gelen birini duydukça daha da fena oluyorum...
kübracım başınız sağolsun canım allahım ailesine sabırlar versin...bu aralar hep kötü haberler veriyorsun inşallah bu sonuncu olur:Saruboceq:

amannnnnnnnn canim ya takma kafana bak ben alistim bos ver biz senle depresyonlu garu olduk ciktink zaten bunlarin yüzüne hepsi tatile gittiler ya boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

selamlar...

belinaycım bizde sizin gibi evde geçirdik yazı,bakalım bi ihtimal bayramdan sonra eşim izin alıabilirse belki edirneye gideriz biraz zor bi ihtimal ama yinede bi umut.
sağol canım farkındayım bu aralar hep kötü haber aldık inş dediğin gibi bu son olur ama bi haber daha yazayım kuzenim kaza yapmış araba çok kötü durumdaymış ama kendisi iyiymiş şükür olsun.
bugünlerde bende iyice panik oldum akşam eşim geç geldi eve,telefounuda almamış ulaşamayınca oturup ağladım inan.
benim bi dr a gitmem lazım en kısa zamanda..................

başınız sağolsun,allah yardımcısı olsun ailesinin inş genç acısı çok zorr:KK43:(((((

bu arada betülcümm bu mesajı yazarken doğum gününe girdik

sağol canım annesi ve bütün aile çok kötü durumda rabbim kendi sabrından versin inşallah.
canım benim çok teşekkürler biz erken kutlayınca bide acı haber unutmuştum bu günü,öpüyorum canım arkadaşımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amannnnnnnnn canim ya takma kafana bak ben alistim bos ver biz senle depresyonlu garu olduk ciktink zaten bunlarin yüzüne hepsi tatile gittiler ya boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

nunuğum sen en azından evden uzaklaştın bi süre,biz belinaycığımla hep evde hep evde iki gün bile olsa yetcekti ama neeerdeeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

belinaycım bizde sizin gibi evde geçirdik yazı,bakalım bi ihtimal bayramdan sonra eşim izin alıabilirse belki edirneye gideriz biraz zor bi ihtimal ama yinede bi umut.
sağol canım farkındayım bu aralar hep kötü haber aldık inş dediğin gibi bu son olur ama bi haber daha yazayım kuzenim kaza yapmış araba çok kötü durumdaymış ama kendisi iyiymiş şükür olsun.
bugünlerde bende iyice panik oldum akşam eşim geç geldi eve,telefounuda almamış ulaşamayınca oturup ağladım inan.

sağol canım annesi ve bütün aile çok kötü durumda rabbim kendi sabrından versin inşallah.
canım benim çok teşekkürler biz erken kutlayınca bide acı haber unutmuştum bu günü,öpüyorum canım arkadaşımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nunuğum sen en azından evden uzaklaştın bi süre,biz belinaycığımla hep evde hep evde iki gün bile olsa yetcekti ama neeerdeeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

oy oy oy oy kiyamam ben size yaa :KK43:(( sizi en iyi ben anliyorum :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: seneye hepberaber tatil yapalim tabi kötü bisey olmazsa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yada ben :CüvCüv: kalmazsam:)))

bu arada dogum günün kutlu olsun canimmmm a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

minigim yafrusummmmm ayikamadinmi daha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kizlar ya burda kimler facede benle arkadas herkes adini yazabilirmi okadar cok arkadas varki hic birini tanimiyorum silmek istiyorum ama kimin kim oldugunu cikaramiyorum:KK43:((

oy oy oy oy kiyamam ben size yaa :KK43:(( sizi en iyi ben anliyorum :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: seneye hepberaber tatil yapalim tabi kötü bisey olmazsa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yada ben :CüvCüv: kalmazsam:)))

tamam nunuğum sen türkiye ye gelince buluşuruz o bile yeter bize yerimseniben yerimseniben

bu arada dogum günün kutlu olsun canimmmm a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım arkadaşım :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

X