- 18 Haziran 2008
- 2.385
- 6
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.021
canim ya tr de olupta güzel gecmemesi mümkün degil ama denize falan gidemedik iste ondan
büyük teyzem vardi deniz kenarinda oturuyolar oraya gittik ondada rahat edemedim sabaha geri döndük geldik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selamlar...
iyiyim nunuğum senden naber?
bende oğluşumla uğraşıyorum, hastalığı daha da kötüye gitti öksürüğü çoğaldı tekrar doktora gittik cumartesi günü 10 tane iğne yazdı doktor sabah akşam vuruluyor içim parçalanıyor...
hepinizi öpüyorum...
selamlar canlarımm nabersiniz bakalım
sizlere dayanamadım geldim yine net bulup ama sivrilerde yer yerimi yedi valla anam sizin için kanım feda :)))))))))))))
canımla kanımla geldim ayol:))))))))))))
belinayım geçmiş olsun kuzummmmm muckkkkk herkesi canlarım
keyifler yerindedir inşaallah herkeslerin
opuyorumnanaktan canlar
aa merhaba yeni gördüm bu topiği benımd ebır kızım var daha 10 aylık:) melek o bir melek benim için...
aa merhaba yeni gördüm bu topiği benımd ebır kızım var daha 10 aylık:) melek o bir melek benim için...
merhabalar
bugün misafirim var hazırlığım tamam
çok sıcak yalnız bayılıyoruz
ben de yeni gordum canim,ama benim kizim 2.5 aylik :))))
ben de yeni gordum canim,ama benim kizim 2.5 aylik :))))
selamlar...
iyiyim nunuğum senden naber?
bende oğluşumla uğraşıyorum, hastalığı daha da kötüye gitti öksürüğü çoğaldı tekrar doktora gittik cumartesi günü 10 tane iğne yazdı doktor sabah akşam vuruluyor içim parçalanıyor...
hepinizi öpüyorum...
merhaba hanımlar ben geldimzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
babamı kardeşlerimi gördüm hasret giderdik :teselli:çok güzel geçti tatilimiz ama dönüşde içimiz burkuluyor ayrılmak zor geliyor şimdiden özledim hepsiniboshayallersmile
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
ben bugün sabah geldim çantaları boşaltıyorum bir yandan da evi toparlıyorum.çok fena bir sıcak var :gitme:hiç bir işe elim varmıyor ama mecburen yapıyorumakannehir
yine gelirim şekerler.hepinizi özledim kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar ben geldimzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
babamı kardeşlerimi gördüm hasret giderdik :teselli:çok güzel geçti tatilimiz ama dönüşde içimiz burkuluyor ayrılmak zor geliyor şimdiden özledim hepsiniboshayallersmile
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
ben bugün sabah geldim çantaları boşaltıyorum bir yandan da evi toparlıyorum.çok fena bir sıcak var :gitme:hiç bir işe elim varmıyor ama mecburen yapıyorumakannehir
yine gelirim şekerler.hepinizi özledim kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakalim))
herkese selam canlarım
ben geldim valizler çamaşırlar bitiyor az kaldı
yemek molası verip geleceğim kızları yatırınca sızıp kalmazsam inşaallah
herkesi opuyorumnanaktan
kib meleklerimide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hosgeldin canim:))) oooooooofffffffffff ya deme onu bende gelmek istemedima ma mecburen iste geliyoruz hadi bakalim san kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mihrişim hoşgeldin canımmmmm :1hug: tatilin güzel geçmiş hasret giderdin ailenle ne güzel
bizde seni çok özledik canım yokluğun çok belli oldu topiğimizi sen ayakta tutuyodun
sana kolay gelsin canım artık döndün ya şimdi biz hasret gideririz seninle.yerimseniben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3