Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aa merhaba yeni gördüm bu topiği benımd ebır kızım var daha 10 aylık:) melek o bir melek benim için...

olsun canım bizde denize gidemedik inş seneye gideriz
bende Türkiye de kötü bi şey oldu da tatilin güzel geçmedi zannettim.

çok geçmiş olsun belinaycım,çocuklara iğne verilince bende çok üzülüyorum ama iyi olmaları için,hem daha etkili oluyo iğne.rabbim şifa versin inş iğneler iyi gelir çabucak iyleşir yakışıklın

hoşgeldin canım benim nasıl gidiyo tatil,miniğim bizim yerimizede eğlen denize gir
biz sıcakla boğuşuyoruz şehirde.

aa merhaba yeni gördüm bu topiği benımd ebır kızım var daha 10 aylık:) melek o bir melek benim için...

merhaba hoşgeldin canıma.s.meleğini allah bağışlasın

Günaydın melek anneleri,nasılsınız?
kızlar bizim komşu kızının kınası vardı akşam.kuaföre götürmek için damat gelini almaya gelirken,yolda kaza yapmış :çok üzgünüm:
hemen hastaneye kaldırmışlar,alnı yarılmış,kaburgaları zedelenmiş
kınaya gelemedi hiç.bizim burda kınadan sonra tavuk almaya gidilir damat evine
tavuk almaya gidince gördük damat yatıyo ağrısı var yüzünden belli oluyo.akşama salonda düğün var.bakalım nasıl olcak
kızın şansına damat tarafı nişan süresince zaten baya üzdüler kızı,damadımız da çok iyi ama ailesi hala amca falan karışıyolar her işe.
neyse sabah sabah yine çenem düştü ben şimdi çıkıyorum betülü kaldırcam kursa gitcek sonra görüşürüz

merhabalar
bugün misafirim var hazırlığım tamam
çok sıcak yalnız bayılıyoruz

sıcak ve misafirlerle sana kolay gelsin canım
aynen bizde bayılıyoruz sıcaktan,tatilede gidemedik serinlemeye

ben de yeni gordum canim,ama benim kizim 2.5 aylik :))))

sende hoşgeldin canım a.s. meleğini allah bağışlasın daha süt kokuyodur o,kokla annesi benim yerime

ben de yeni gordum canim,ama benim kizim 2.5 aylik :))))

selam kizlar hosgeldinizzzz aramiza simdi sakin burasi ama tatil bitsin sicaklar gecsin güzel olur burasi güzel vakit gecirirsiniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: meleklerinizi ve sizi öp tekrar hg... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese selamlar canlarım
nasılsınız bakalım
keyifler ne alemde şekerlerrrr
valla sizin için bağırsak ve midemi feda ettim ay net bulacam diye bayat çay acı kahve içmekten bir hal oldum:)))))))))
cumartesi kısmetse dönüyoruz evimize eee artık yeter ramazan geliyor alışveriş temizlik bir sürü iş beni bekler demi ama artık yeter:)))
herkesi kocaman opuyorumnanaktan canlarım
yeni gelen arkadaşımızda varmış ne güzel allah bağışlasın canım meleğini her zaman bekleriz canım
nunukum betülüm sevvalim kamilemmmm muckkk bebeklerrrrrrrrrr
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın kızları uyuttuk kaçtık kocişle adam beni kullanıp nette takılıyon demesin accık kocamla ilgileneyim demi ama
herkesi opuyorumnanaktan meleklerimide benim için kocaman ısırın gül yanaklarından canları

benım kızım masturbasyına basladı nasıl unutturcagım doktor yürüsün unutur dedı ...yürümesını beklıyorum oda yok oofff

selam kislarrrrrrrr nerelerdesiniz nasilsiniz napiyorsunuz:))) öpyüorum hepinizi byeeeeeee

selamlar kızlar...
oğlumun iğneleri bitti şükür öksürüğü kesildi,iğneler hemen işe yaradı...miniğim,kübracım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
çok hareketlendi artık heryerde emekliyor hep peşindeyim o yüzden pc ye pek vaktim kalmıyor...
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuşyerimsenibenhoşgelmişlera.s.
hepinizi öpüyorum...

herkeze günaydın hayırlı sabahlar :teytey: :teytey: :teytey:
ramazandan önce son hafta sonu,ramazana 4 gün kaldı çokta sıcak allah yardımcımız olsun
belinaycım oğlun iyleşmiş sevindim,ee annesi artık büyüyo öp benim yerime kaydirigubbakcemile3
kızlar okullar eylül'ün 20 sinde mi açılıyo nette öyle yazıyo.ben 13 ünde zannediyodum.
13 ünde 1. sınıflar başlıcakmış.
:uhm:

aaa canim gecmis olsun dicektim yeni gördüm ama gecirmis insallah birdaha böyle olmaz allahim cocukarimizi kötü olan herseyden korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

merhaba hanımlar ben geldimzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
babamı kardeşlerimi gördüm hasret giderdik :teselli:çok güzel geçti tatilimiz ama dönüşde içimiz burkuluyor ayrılmak zor geliyor şimdiden özledim hepsiniboshayallersmile
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
ben bugün sabah geldim çantaları boşaltıyorum bir yandan da evi toparlıyorum.çok fena bir sıcak var :gitme:hiç bir işe elim varmıyor ama mecburen yapıyorumakannehir
yine gelirim şekerler.hepinizi özledim kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosgeldin canim:))) oooooooofffffffffff ya deme onu bende gelmek istemedima ma mecburen iste geliyoruz hadi bakalim san kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese selam canlarım
ben geldim valizler çamaşırlar bitiyor az kaldı
yemek molası verip geleceğim kızları yatırınca sızıp kalmazsam inşaallah
herkesi opuyorumnanaktan
kib meleklerimide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mihrişim hoşgeldin canımmmmm :1hug: tatilin güzel geçmiş hasret giderdin ailenle ne güzel
bizde seni çok özledik canım yokluğun çok belli oldu topiğimizi sen ayakta tutuyodun
sana kolay gelsin canım artık döndün ya şimdi biz hasret gideririz seninle.yerimseniben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakalim))

selam canım iyiiiz sıcakla boğuşuyoruz sen nasılsın?

tatilciler teker teker geliyolar
miniğim sende hoşgeldin canımmm nasıl geçti tatilin bizim yerimizede girdin mi denize
kolay gelsin canım işleri bitir dinlen sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canim:))) oooooooofffffffffff ya deme onu bende gelmek istemedima ma mecburen iste geliyoruz hadi bakalim san kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok sağolun hanımlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün çok yoruldum evi temizle giysileri katla yetleştir derken iyice yoruldum.
ramazana kadar işim bitmez artık son günlerde kalan temizliğimi yapayım :hulya:nede olsa oruç ağızla birşey yapamam
miniğim sende hoşgeldin canım aynı gün gelmişizkaydirigubbakcemile5
öptüm hepiniziiiia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…