-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.001
kandiliniz mübarek olsun güzel anneler
benim kızım 5 yaşında doktora gittik geçen cuma çok halsiz yorgun ve saçları dökülüyor anemiden şüphelendim götürdüm doktor muayene edince gayet iyi birşey çıkmaz dedi ama kan tahlili yaptırdık anemi değil ama demir oranı düşük çıktı en alt sınır 11miş benim kzımın 5.8 çıktı kan şurubuna başladık bir de çinko şurubu çok iştahsız ne yapsak yemiyor tabii ki değerleri de düşüyor
selam herkeslere nabersiniz kimselerde pek ugramiyor artik herkesler tatilde galiba(((
bende istiyorummm yaaa ben doymadim daha dogruru tatil yapamadim ki((((
melisam cok öksürüyo iki gündür dr a gittik ama bisey yapmadi cumada yollamistim
bütün ilaclarini tr de unuttuk diye hadi dedim ilac yazdiririz hem de dr a tekrar gösteririz dedim..
hepinizi kocamannnn öpüyorum byeee....
sanada geçmiş olsun canım sağol
selamlar canlarım nasılsınız bakalım
nunukum bebem gel annem senide götürek tatile doyamadın bu sene
bakalım akşama belli olacak bizim tatil işi ya sabah çıkacağız yada cumartesi sabahı ama şu saate kadar bir tel gelmedi kocişten sanki sabah yolcuyuz gibi
nedendir bilmiyorum ama içimden gidesimde gelmiyor valiz hazırlarkende ellerim ayaklarım geri geri gidiyor nedense(
eşimde kızlarda çok sıkıldılar gerçi bende sıkıldım iyi gelecek tatil ama canım istemiyor elimin acısındanmıdır nedir bilmiyorum
neyse hayırlısı bakalım canlarım herkesi opuyorumnanaktan az bi işim kaldı dinlene dinlene yapayım diyorum kızlarında banyosu var onuda halledersem başka işim kalmadı
meleklerimde iyilerdir inşaallah
hastalarım nasıl oldu acil şifalar diliyorum hepsine
opuyorumnanaktan herkesleri canlarım
selamlar kızlar...
nunuk nasıl doymadın kız tatile ben yapayım peki hiç bir yere gidemiyorum bu sıcakta ev arayıp duruyoruzakannehir
ohh ohhh miniğimde tatile gidiyor...benim yerimede gez olurmu canım...
öpüldünüz...
selam şekerler kimseler yokmuş topikte ben kızkardeşimde kalıorum sizleri mucuxlamak istedim kocaman öptüm herkesi.......
selamlar kızlar...
nunuk nasıl doymadın kız tatile ben yapayım peki hiç bir yere gidemiyorum bu sıcakta ev arayıp duruyoruzakannehir
ohh ohhh miniğimde tatile gidiyor...benim yerimede gez olurmu canım...
öpüldünüz...
tesekkür ederim canim...
ah ahhhhhhhhhhhh minigim yaram derin o konuda((( öyle bir secenegim olsa kosarak gelirim ucaga gerek yok :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canim ya bir yere cikamadik kiiii((( söyle 1 hafta deniz kenarinda tatil yapmak istiyorum esmer gidip zenci gibi gelmek vardi ama :)) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: canim sana kolay gelsin insallah sende gidersin bir yerlere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
minik kuşlarım nereye gidiyorsunuz tatile
iyi tatiller
selam şekerler kimseler yokmuş topikte ben kızkardeşimde kalıorum sizleri mucuxlamak istedim kocaman öptüm herkesi.......
minigim yafrum hadi bakem güle güle git güle güle gel cokkkkkkkkkkkk gez tosss eylen haaa benim yapamadigim herseyi sen 1 haftada yap canim arkadasim seni ve kislari öpüyrum enisteyede selam iyi baksin size ona göreeeee :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: haydi yafrum iyi yolculuklar dikkat edin byeeee
sevvalcik ecik yafrum yakaladim seni nabersin bakemmmm))
selam canlarım nasılsınız bakalım
dayanamadım fazla hasretinize ve ilk bulduğum net kafeye daldım pcme size kavuştum:))))
herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimide kocaman öptüm canlarımmmmm:)))))
günaydın melek anneleri nasılsınız?
tatil ya kızlardan ps bana pek kalmıyo bende tatil diye sesimi çıkarmıyorum
miniğim iyi tatiller canım benim,bizim yerimize de tatilin keyfini çıkar
belinaycım bende senin gibiyim evde geçiriyorum yazı.2 güncük bari olsa bi yere kaçabilsek ramazan gelmeden
ruyacım senin tatilin nasıl gidiyo
nunuğum sen tatilini güzel geçiremedin mi neden öyle diyon?
oğlak 75 sen nasılsın canım?
Diğer arkadaşlar sizleri unutmadım sadece bu sayfada gördüklerime yazdım alınmayınyerimseniben
hepinizi öptümkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dün sabahtan bu yana kimseler uğramamışCADIARZU
hepinize hayırlı cumalar...