- 26 Eylül 2008
- 4.698
- 4
- 44
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.981
günaydınnnnnnnn,
hayırlı cumalarrrrrrr :))))
günaydın hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
günaydin meleklerimin melek anneleriii herkese hayirli cumalarrr diliyorum:)))))
hepinize hayırlı cumalar...
günaydın canlarımm benim
herkese güzel bir gün vede hayırlı cumalar diliyorum
meleklerim nasıllar?keyifleri yerindedir inşaallah
elifim çok sıkılıyordu ilk kez ben yanında olmadan dışarı çıktı arkadaşları gelmişti çağırmaya hadi git dedim çocuk şok oldu:))
ama çokda mutlu oldu
nazda ağlar ağlar elifim gitmeeeee diye onunda gönlünü ettim su doldurdum attım balkona oyna diye:))
yemeğide hallettim kendime bakım yaptım size koştum hemen
opuyorumnanaktan canlarım herkesi
kib görüşmek üzere şekerciklerrrrrrrrr
nerdesiniz hatunlarCADIARZUbugün giren olmamış...
hepinize güzel hafta sonları
selam kizlarrr nabersiniz belinayim kafama dank dedirdi bugün hafta sonu demi herkese güzel bir hafta sonu diliyorum muckkkkkkkkkkk hepinizi kocaman öptüm byeeeee
selam şekerlerr
herkese güzel bir pazar diliyorum
bu aralar çok pcde takılamayacağım 3 gündür azda olsa ağrılı şekilde sağ elim orta yüzük ve küçük parmaklarımda uyuşma gece ağrı ve kan dolaşımı sorunu yaşıyordum bugün daha arttı ve eşim pcde çok kalmaktan meslek hastalığı olarak bilinen pc başında uğraşan kişilerde görülen ameliyatla tedavi edilen adını söylemişti ama hatırlayamadım yanlış bişeyde yazmak istemem şimdi k harfiyle başlayan bişeydi işte
işyerinde bir arkadaşı dr gittiğinde şikayet üzerine meslek hastalığı demiş ve ameliyat demiş
sinirler sıkışıp zorlanıyormuş pcde sürekli aynı pozisyonda durmaktan kaynaklı hatta bu tür pc başında çalışanlar için özel silikondan yapılmış yumuşak bileklikler falan var eşim almıştı bir ara kullan diye önemsememiştim(
ahhh ahh koca lafı dinlememenin cezası işte
neyse bugün pcden ayrı kaldım bir kaç gün kendime gelene kadar yokum ara ara bakarım ama uzun süre kalamayacağım(
sağ kolum hiç iş görmüyor birde salak gibi sabahtan evi kaldırdım işleri kolaylarsa hafta içi izne ayrılabilirmiş eşim yoksa cuma izne ayrılıyor
dedim sonrası ramazan bayram sınavlar derken yapamam dedim bugün tüm evi kaldırdım cam çerçeve perde derken soluma yüklendim sağı kurtaram diye ama(
eziyetden zevk alıyoruz biz karı milleti kendimize varya
az bi işim kaldı onuda bitireyimde duşa girip kendime geleyim diyorum
herkesi çok opuyorumnanaktan
kib canlarımmm bu arada 2 saatte yazdım ayol:) allah kimseyi sağlığından etmesin inşaallah
muckkk canlarımmmmmmmmm
selam canlarım kısa süreliğine yazıp çıkacağım
hastalarıma geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canlarım
teşekkürler arkadaşlar sağ elime dünden beri manyetik bileklik takıyorum daha iyi gibi ama bilmiyorum bir süre bakalım devam edeceğm
eşim işleri kolaylamaya başlamış perşembe günü veya en son hafta sonu tatile çıkacağız bugün yavaş yavaş valizi hazırlayım diyorum bakalım
kızlarda dışarı çıktı sıcak ama gölgede arkadaşlarıyla piknik yapacaklarmış bende evde az dolanayım ortalığı toplayım diyorum sizlere bakmadan duramadım
hepinizi çok sevşyorum
kib görüşmek üzere
miniğim geçmiş olsun canım...
oğlum hasta günlerdir grip olmuş bu havada mızır mızır hiç durmuyor...
hepinize hayırlı kandiller...