melek kartları...

bendeee bendeeeee :))) sorum şu kiii kafamda ki düşünce için çabalamalımıyım yoksa hayırlı olmayacaksa çaba sarfetmeden o fikri uzaklaştırmalımıyımmmmm
?? meleklerr ne diyorr

ya ben ? benim için ne söyleyebilrsin?

:26:

gücünü ve aradığın tüm cevapalrı doğaya döndünde bulacaksın..buyuk ihtimalle buyuk stresler altındasın kötü düşüncelerin arasında gelip geliyorsun....bir ağaç dibine uzanıp enerjini deengeleyip gözden geçir yaşamını diyor melek kartın

[Go back to Angel Messages]

Bütün yaşantının mimari sensin, tercih senindir; ister pozitif düşünerek mutlulugu seçersin, istersen olumsuz düşünür acı çekersin! Kalk ve pozitif ol..

çok doğru!!

daha dün de arkadaşım aynı şeyi söylemişti üf yaaaa

bendeee bendeeeee :))) sorum şu kiii kafamda ki düşünce için çabalamalımıyım yoksa hayırlı olmayacaksa çaba sarfetmeden o fikri uzaklaştırmalımıyımmmmm
?? meleklerr ne diyorr

kafanda ki düşünce 'yeni' bir şeyi temsil ediyorsa evet çabala...çünkü kartında yeni dünya çıktı hayırlı yaniii ama eğer ki eski birşeyyi yenilem derdindeysen hiç uğraşma

?? çok karmaşık şuanda az önce ki sorduğum soru canım tam ne yapmalıyım diye düşünürken senn konunu gördümmm merak ettimm o yüzdenn :))

teşekkür ederim cnm saol..kart çok güzel söylemiş artık eski ben olmak istiyorum.....

peki kart yapmak istediğim düşüncem hakkında bana bişey söylermi...nekadar doğru nekadar yanlış diye

sen eger ki etrafını güzelleştirirsen hayatının her alanına yansayak bu olay ....dio kart...duşuncen ne ise eger ki sonucu sevgi iyilik güzellik içeriyosa nolursa olsun yap

olmadı ama !!!!1 tabiki herkes değşik sitelere girip baktırabilir ama yorumlamak o kdr basit olmasa gerek

Melek kartları yorumlama kartı degildir ki? Tarot gibi degildir bunu bilmeniz gerekir, dolayısı ile var olana mesaj sadece aktarılır. Melek kartları ise; kafaya göre yazılmaz, psişik kanalı olan Amerika'lı sevgili Jamia Leones tarafından bildirilir ve kartlara aktarılır. Gerçek melek kartları bu sistemle yazılır. Niyet yada fal gibi bir kart sistemi degildir. Bu sebeple muhtemelen sizin aktardıklarınız

1: Melek kartlarını çekip buraya yazıyorsunuz
2: Kendi yorumunuzu katıyorsunuz.

cevabınız;

1 ise; Eğer mevcut bir kart dizgesinden alıp yazıyorsanız ben arkadaşlara yardımcı olabilir, diledikleri zaman bakabilirler diye bildirdim.
2 ise zaten bu melek bakım kart sistemine dahil değildir.

Emek verme, herkese cevap yazma konusuna gelince bu takdire şayandır, bende sizi tebrik ve teşekkür ederek kutlarım lakin bunda bana neden kızdıgınız konusunda çeşitli düşüncelere girdiğimide söylemeden edemeyecegim. İnsanlar gidip 80 tl verip kart almasınlar istedim sadece.. Neyse teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…