- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
tamamı doğru teşekkür ederim..Evet aynen öyle.Aşk konusunda ilişkilerle alakalı kafam karışık.Sadece sevdiğim biri var şimdillik.Özgürlüğüme çok düşkünüm,kendime çok güveniyorum evet...ama bu iyi ki yok demişsin ya neden iyi ki yok orayı anlamadım? olmayacakta sanırımbirşey sorcam aşk konusunda korkular ve insani duygulara kapılmak açıklarmısın canım çatlarım ben şimdi:26:janenora...bu sanaydı
senin aşk konusunda korkuların var ....ama bilki melek kartınd açıkan şey güvendesin....sen ve sevdiklerin her zaman ....sen aslında özgüveni oldukça yüksek birisin herşeyi akışına bırakabilme kabiliyetin var ...ama insani duygulara da kapılıyosun ..korkular gibi mesela ama ferah tut içini....şu an sevgilin var mı bilmiyorum ama yoksa da iyi ki yok az daha zaman ver kendine
benim içinde yorumlar mısınız:))aşk hayatım nasıl olacak aklımdaki kişimi olacak :)) hayatım istediğim şekilde düzene girecekmi acaba?yada başka şansıma ne çıkarsa:)))
Bende istiyorum ya özellikle aşk ve okul hayatımla ilgili..:26:
benim içinde bir kart secermisin? bebek istiyorum bu istegim gerceklesecekmi ? yada ne kadar bir süresi var olması için
tşkler şimdiden cnm
bende istiyorum dilek mi yazmam gerekiyor sevgilimle bir ömür mutlu olmak istiyorum dileğim kabul olur inşallah :) sizde yorumlarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)
banada bakarmısınnnnnnnn:26:
bende istiyorummmm ... rica etsem banada bakar mısın?
bende istiyorum canım..
teşekkürler canım
aklında değişim mi var senin herhangi bir konuda? şu aralar hayatınızda neyi değiştirmek istiyosanız hiç durmayın değiştirin melekleriniz yanınızdaa ve size yardım ediyor