melek kartları...

benim içinde bir kart secermisin? bebek istiyorum bu istegim gerceklesecekmi ? yada ne kadar bir süresi var olması için
tşkler şimdiden cnm

bende istiyorum dilek mi yazmam gerekiyor sevgilimle bir ömür mutlu olmak istiyorum dileğim kabul olur inşallah :) sizde yorumlarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

janenora...bu sanaydı
tamamı doğru teşekkür ederim..Evet aynen öyle.Aşk konusunda ilişkilerle alakalı kafam karışık.Sadece sevdiğim biri var şimdillik.Özgürlüğüme çok düşkünüm,kendime çok güveniyorum evet...ama bu iyi ki yok demişsin ya neden iyi ki yok orayı anlamadım? olmayacakta sanırımbirşey sorcam aşk konusunda korkular ve insani duygulara kapılmak açıklarmısın canım çatlarım ben şimdi:26:

Son düzenleme:

tamamı doğru teşekkür ederim..Evet aynen öyle.Aşk konusunda ilişkilerle alakalı kafam karışık.Sadece sevdiğim biri var şimdillik.Özgürlüğüme çok düşkünüm,kendime çok güveniyorum evet...ama bu iyi ki yok demişsin ya neden iyi ki yok orayı anlamadım? olmayacakta sanırımbirşey sorcam aşk konusunda korkular ve insani duygulara kapılmak açıklarmısın canım çatlarım ben şimdi :26:

Son düzenleme:
benim içinde yorumlar mısınız:))aşk hayatım nasıl olacak aklımdaki kişimi olacak :)) hayatım istediğim şekilde düzene girecekmi acaba?yada başka şansıma ne çıkarsa:)))

çıkan karta göre ....senin hayatın kesin bir düzen içinde oluşacak ...her ne olursa olsun olması gerektiği gibi olucak...ne çok uçlarda ne çok diplerde hayat sana gelmesi gereken gibi gelip olaylar olması gerektiği gibi sonuçlanıcak...

Bende istiyorum ya özellikle aşk ve okul hayatımla ilgili..:26:

öncelikle güzelim seni tebrik ederim akıllı oluşundan dolayı ...okul hayatın mükemmel olur eğer ki .....sen susarsan....çok mu konuşkansın arkadaş çevrenle çok mu dedikoduya zaman ayırarak boş zamanını dolduruyorsun bilmiyorum ama biraz çekilmen gerek...bunları söyluyorum çunku bilgelik kartı çıktı...aslında içten içe sende biliyosun ve durumlarının farkındasın ...aşka gelince HAFİFLE kartı çıktı...ve anlamı da şu şekilde sen kendini ihtiyacın olmayan kişilerden kurtulduğunda yoluna girecek aşkın da okulun da....sen o kurtulman gereken kişileri biliyosun

bende istiyorum dilek mi yazmam gerekiyor sevgilimle bir ömür mutlu olmak istiyorum dileğim kabul olur inşallah :) sizde yorumlarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

mutluluğunuzu daim tutmak için ikinizin de şükreteyi bilmelisiniz dio kart.....birbirinizi çok mu yiyosunuz siz?

bende istiyorum canım..

sen ardına bişeyleri bırakmışsın... nasıl desem sanki birini çok sevdin acısını dibine kadar çektin şimdide o acı geçti hala var bişeyler ama artık kalp ağrısı yok o kdr...eski gnlerin de artık o kdr acı vermiyor...kartın diyor ki artıık değişimi kucakla...artık hazırsın....ve olacak herşey herkesin hayrına olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…