- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
kartta koskoca EVET yazıyor
Melek kartları yorumlama kartı degildir ki? Tarot gibi degildir bunu bilmeniz gerekir, dolayısı ile var olana mesaj sadece aktarılır. Melek kartları ise; kafaya göre yazılmaz, psişik kanalı olan Amerika'lı sevgili Jamia Leones tarafından bildirilir ve kartlara aktarılır. Gerçek melek kartları bu sistemle yazılır. Niyet yada fal gibi bir kart sistemi degildir. Bu sebeple muhtemelen sizin aktardıklarınız
1: Melek kartlarını çekip buraya yazıyorsunuz
2: Kendi yorumunuzu katıyorsunuz.
cevabınız;
1 ise; Eğer mevcut bir kart dizgesinden alıp yazıyorsanız ben arkadaşlara yardımcı olabilir, diledikleri zaman bakabilirler diye bildirdim.
2 ise zaten bu melek bakım kart sistemine dahil değildir.
Emek verme, herkese cevap yazma konusuna gelince bu takdire şayandır, bende sizi tebrik ve teşekkür ederek kutlarım lakin bunda bana neden kızdıgınız konusunda çeşitli düşüncelere girdiğimide söylemeden edemeyecegim. İnsanlar gidip 80 tl verip kart almasınlar istedim sadece.. Neyse teşekkür ederim..
canım yorumların ıcın cok sag ol ama benım moral alt ust oldu yaa(
rica etsem bana da bakar mısın?:) çok ihtiyacım var walla..
ayrıca bunların ikisini de yapıyorum aynı anda ...bazen sadee kart yorumu bazande hem kart hem kendi yorumum değişiyo hislerime güveniyorum
hmm evet dünyana ışık ver dior kart ....senin elde edemediklerin var ama suç sende çünkü doğru isteyememişsin hayattan istediklerini frekansı yakalaayamamışsın...etrafındki herşeye ve herkese ışık ver bil ki o ışık dünyana da yansycak
Psişik Transandantal Master oldugunuzu bilmiyordum, sevgiler :))
çok teşekkür ederiiim, inanamıyorum okadar doğru ki şuan bi ışığa okadar çok ihtiyacım var ki.. ama inan nası yapıcam bilmiorum normalde olumlu düşünmenin gücünü bilmeme rağmen olumlu düşünemiyorum istediklerim olmayınca iyice karamsarlığa kapılıp bunalıyorumpeki nası yapıcam kartlar başka bişey dio mu?
kart yolun açık diyor ....yhni bnce şöle bi kendine bak aynaya kendine bi bak sevgiyle ama.... kendini bir sev sen bak naasıl yoluna giriyo
yani ne kadar teşekkür etsem az, böyle bi zamanımda sana denk gelmiş olmam tesadüf olamaz sanırım. elimden geleni yapıp pozitif olmalıyım, daha çok çabalayacağım. kötü bi dönemdeyim, inş atlatırsam dediğin gibi hayırlısıyla şu yolum bir açılsa söz veriyorum, hemen haber wereceğim sana=)
ne kadar güzel insanlara bu şekilde yardım etmeniz.. çok teşekkür ederim, bgn için içim kapkara ama birazdan yatacağım ve yarın sabahtan itibaren o ışığı saçmaya çalışacağım inş:)
inş sende gönlündeki tüm güzelliklere kavuşursun
melissadan ilk sayfalarda bende kardeşim için kart çekermisin diye rica etmişt:26::26:im unutuldum galiba
merhabalar benim için de bir kart çeker misin tek sorum yurt dışına gitmek istiyorum gidebilicekmiyim?
ewet hemde ummadığın bi şeklde..