melek kartları...

jnm kart yorumu mutlaka yapılıyor çunku bir soruya çok alakasız bir cvp gelip onun cevabını resimlerden de teyit etme şansın var ve bn beki ikalanın kartlarını kullanıyorum ki kitapçığında da aynen bunları yazıyor ....80 tl değil 25 tl ayrıca size kızmadım tabiki beki ikalanın sitesinde de var kartlar illa gidip almasınlar ordan da bakabilirler

ayrıca bunların ikisini de yapıyorum aynı anda ...bazen sadee kart yorumu bazande hem kart hem kendi yorumum değişiyo hislerime güveniyorum

canım yorumların ıcın cok sag ol ama benım moral alt ust oldu yaa(

rica etsem bana da bakar mısın?:) çok ihtiyacım var walla..

hmm evet dünyana ışık ver dior kart ....senin elde edemediklerin var ama suç sende çünkü doğru isteyememişsin hayattan istediklerini frekansı yakalaayamamışsın...etrafındki herşeye ve herkese ışık ver bil ki o ışık dünyana da yansycak

çok teşekkür ederiiim, inanamıyorum okadar doğru ki şuan bi ışığa okadar çok ihtiyacım var ki.. ama inan nası yapıcam bilmiorum normalde olumlu düşünmenin gücünü bilmeme rağmen olumlu düşünemiyorum istediklerim olmayınca iyice karamsarlığa kapılıp bunalıyorum peki nası yapıcam kartlar başka bişey dio mu?

kart yolun açık diyor ....yhni bnce şöle bi kendine bak aynaya kendine bi bak sevgiyle ama.... kendini bir sev sen bak naasıl yoluna giriyo

kart yolun açık diyor ....yhni bnce şöle bi kendine bak aynaya kendine bi bak sevgiyle ama.... kendini bir sev sen bak naasıl yoluna giriyo

yani ne kadar teşekkür etsem az, böyle bi zamanımda sana denk gelmiş olmam tesadüf olamaz sanırım. elimden geleni yapıp pozitif olmalıyım, daha çok çabalayacağım. kötü bi dönemdeyim, inş atlatırsam dediğin gibi hayırlısıyla şu yolum bir açılsa söz veriyorum, hemen haber wereceğim sana=)

ne kadar güzel insanlara bu şekilde yardım etmeniz.. çok teşekkür ederim, bgn için içim kapkara ama birazdan yatacağım ve yarın sabahtan itibaren o ışığı saçmaya çalışacağım inş:)

inş sende gönlündeki tüm güzelliklere kavuşursun

inş içindeki gücü keşfedersiniz...

melissadan ilk sayfalarda bende kardeşim için kart çekermisin diye rica etmişt:26::26:im unutuldum galiba

kardeşinin hayatı yeni bir aşamaya geçiyor ....daha çok farkındalık ve güzellik içinde ...yeni dünya gözükuyor çunku ona ..aklında yapması gerekenler var ve yapmalı..

merhabalar benim için de bir kart çeker misin tek sorum yurt dışına gitmek istiyorum gidebilicekmiyim?

benim içinde yorumlar mısınız:))aşk hayatım nasıl olacak aklımdaki kişimi olacak :)) hayatım istediğim şekilde düzene girecekmi acaba?yada başka şansıma ne çıkarsa:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…