melek kartları...

melisa selam canım,

rica etsem bana iş ve aşk için kart çeker misin?:26:
tşk ederim

iş kartın bir adım atmanı söyluyor

yüreğinin yolunda attığın o adım sana tüm kapıları açıcak...yani yüreğini dinle ve adımını ona göre at...

aşk kartın ise güzelik ...

etrafından çok etkilendiğini görüyorum negatif anlamda...ya seni etkileyenlerden uzak dur yada kulaklarını kapat...

hiç bir şekilde onların içine aşk knusunda hüzün somasına izin verme bu konuda

şu ara kimseye güvenemiyorum.. bunun için bir kart rica edicem sizden..

bir de eski iş yerimden hakkımı alabilecek miyim.. engeller var..

ve tabi ki yeni bir iş için de isticem :)

güven konusunda kartın yüreğindekini söyle diyor

bil ki kendini sevgi ile ifade ettiğinde karşındakinin

yüreğinde sevginin pembe gülleri açar....hissetiğime göre aslında sende herkese karşı açık ve net olmak istemiyorsun bilerek..

belki de incinirsin korkusuyla...

ama biraz fırsat versen ...bak aynı şeyi bende yaşıyorum ve bu aralar kendime izin verdim başkalarına güvenmek için

dedim ki içimden artık izin veriyorum başkalarına inanmaya ve güvenmeye ..hatta ilettimde bile hadi beni inandırın yazdım

ve bgün öyle bir olay oldu ki normal şartlarda hayatta güvenmezdim binbir kuruntu yapardım

ama bu sefere yapmadım ve sonuç başarılı ...

güvenmenin verdiği huzuru yaşadım ben bugün ilk defa :)

Alacaklı olduğun para için de aynı kart çıktı canım ...yani kuruntusuz güven güüven güven

alacaksın o parayı ...sadece yaslan ve seyret ...

Yeni iş için kartın özgürlük...

sanırım bu zaman diliminde ,belirli bir süre daha sıkıntısını yaşabilirsin....

rıca etsem bana da bakar mısın:)

halloldu diyor kartın ...

ilahi planda herşey olması gerektiği gibi oluşuyor ...

durumun hayrrını göreceksin..

hissiyatıma göre bir hedefin var canım...

ve bu oluyor :)

şu an hedefin sadece içinde ve eyleme geçmemiş durumdasın ama inancın ve azmin sayesinde olacak!

müthiş bir hırs var ve bu konu kendinle ilgili..sadece kendinle..

canım kart istiyorum senden şöyle en güzelinden 3-5 tane:)
evlilik,aile,iş, sevgi,sadakat aman işte aklına ne gelirse bide genel olarak iyi olurdu :)
öpüldün çokkk

ayy canımmm çok beklettim ama banlıydım

evlilik kartın güvendesin diyor....

caım kuruntu ,kıskançlık ne varsa net bir şekilde at gitsin diyorum ...bu kart genellikle öyle şuphe durumlarında çıkar

korkacak birşey olmadığının haberini verir...

aile kartın inanç...

bir an için ciddi bir aile olamayacğını mı düşündün eşinle,ailesiyle falan?

çünkü kartın diyor ki içindeki inanç yolunu açacak ....sen inanmakta ısrar et ...herşey yoluna girecek...

iş kartın yeni dünya ...ben sana belli zaman önce şu an ki işinde değişilik olmayacak demiştim

yalnız evlendikten sonra bir değişiklik seziyorum ben canım veya bir müddet çalışmama durumu...

bilki seni çok güzel bir hayat bekliyor....çok rahatlayacaksın evlendikten sonra...

şu an gözünde zor meşakatli geliyor ama ....emin ol bütün taşlar yerine oturacak

ve en önemlisi o taşlar senin dizdiğin gibi oturacak...

Bende istesem ask ve okul birde genel

aşk kartın ışığa git diyor..

karanlığı bırak ...çok strese sokuyorsun kendini..hep en olumsuz düşünceleri seçiyorsun aşk konusunda

platonik bir aşk mevzusu seziyorum bu arada...

okul ile ilgili durumun biraz daha iyi olsada çıkan kart aynı kart ....

karanlığı bırak ,düşüncelerinle ışığı yarat ..kabusunu değil

depresyonun eşiğinde gördüm seni..kendine gelmelisin...

lütfenn banada bir kartt çok önemlii benim için

önderlik et diyor kartın ...

ne yapılması gerektiği sen biliyorsun

etrafındailere yol göster ...

kısaca bu konu senin eline bakıyor canım....

ne kadar yok ben yapamam edemem desende eğer sen haledersen su gibi çözüm yoluna ulaşacak...

Son düzenleme:

canım biraz geç oldu kusura bakma...

ne yaptınız acaba....ben şöyle yorum yapacağım...

bir fedakarlıkta bulundu sen sevgiline bu günlerde...

bir şeyi çok istemene rağmen o izin vermedi diye yapmadın tarzında bir şey bu...

çünkü bunu yaparak aslında evrene karşı bereketini kapattın ...bu sadece bir örnekti ...

şu an kırgınsın ...feci hemde ..ayrıldınız mı ne yaptınız. ya

içindeki çocuğa sevgi iletmeni söyluyor kartın ..

ve sen sevgilinin sana yaptığı ,seni kırdığı konuda kartın

yüreğindeki bilgeyi dinlemeni istiyor....

Ben Bu Sefer Eşim İçin Bir Kart İstiyorum Canım Rica Etsem Olar mı Genel Olaraktan

kart açmadan önce eşinin bir mutluluğunu hissediyorum :)

mutluluktan ağlamak derler ya ,o biçim ...

ve bu senin tarafından geliyor yükssek ihtimal..

kartı ise etrafındakilere yol göstrmek ona düşüyor

çünkü her zaman nerde nasıl ve ne yapılması gerektiği hep bilir ...

bu yeteneğini hep korusun...

Son düzenleme:

çok şans verdiğim kişiler oldu, sesimi çıkarttım ama geriye atıp devam ettiğim. hani çok üstüne düşünülmedi, affeder nasılsa gider böyle diye düşünüldü heralde bilmiyorum. düşüncesiz, özensiz, haksız, yanlış davranışlar çok. ama sabrım taşınca, samimiyet sezmeyince, geriye atacak yer kalmayınca rahatlıkla bırakıyorum artık, kaldıramıyorsun bi yerden sonra. etrafımdaki kişiler yoruyor beni.. pekte kuruntu gibi değil yani.. olması gereken şeyleri bekliyorum. çok rahat bir insan değilim ama, sevmiyorum da. ben netimdir aslında ve hep net olunmasını isterim, bunu beklerim. ama karşımda en küçük bir çıkar vs. sezeyim deli oluyorum.
evet kendimi daha sessiz, geride tutuyorum koruma amaçlı, kolay demoralize olabiliyorum... istesem çok kolay herkese güvenebilirim ama düşünüyorum hep, eskiden kırıldığı zamanlardan ötürü değişiyor insan.
eskiler için değilde belki gelecek için bu kart çıkmıştır.. :) bakalım :)

nasıl alacağım bakalım o kadar uğraştım olmadı dava açıcam henüz yapamadım engeller var, dilerim olur :)

ahh ah en büyük isteğim iş.. neyse bakalım bekleyip görücez

çok teşekkürler :)

aslında önce iş diyorum, biri de yok ama şimdi aklıma gledi merak ettim bir de aşkı sorayım diyorum

bende bir kart istiyorum aşk için genel anlamda şuan hayatımda biri var gibi.sonumuz nolucak merak ediyorum.
sezgisel olarak...şunu diyebilirim...uzun bir süre onun hakkında bir konuda ikilemde kalacaksın

ve bu konu hem üzücek hem aman ne var ki dedirticek sana ...konu geçmişi ile ilgili...

herşeydenn önce hafiflemini istiyor kartın bir çırpıda bütün endişeyi atmalısın ....

aşk hayatına güzellik getirmek için ...

şu anda güç sende gözüküyor...yani karşı taraf senden hoşlanıyor...daha baskın hoşlanma açısında..

sen henüz iplerini elinden bırakmadın e daha mantıkla karşılıyorsun olayları...

gelecekte ise ....yukarda bahsettiğim konuyu aşabilirsen ve buna inanırsan ...sonu çok güzel bu aşkın

Canım bende bi kart istiyorum kendim için. Daha öncede istemiştim ruh sağlığın konusunda.

Allah Allah Adamla Birbirimize Girdik Yahu Şaşırdım Bu Yoruma :26:, Ve Eşim Nerde Ne Yapılması Geretiğini de Hiç Bilmez :44: Bu Yüzden de Tartışırız Çok Tuhaf Dur Bide Benim İçin Bak Bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…