- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.341
melisa selam canım,
rica etsem bana iş ve aşk için kart çeker misin?:26:
tşk ederim
şu ara kimseye güvenemiyorum.. bunun için bir kart rica edicem sizden..
bir de eski iş yerimden hakkımı alabilecek miyim.. engeller var..
ve tabi ki yeni bir iş için de isticem :)
rıca etsem bana da bakar mısın:)
canım kart istiyorum senden şöyle en güzelinden 3-5 tane:)
evlilik,aile,iş, sevgi,sadakat aman işte aklına ne gelirse bide genel olarak iyi olurdu :)
öpüldün çokkk
Bende istesem ask ve okul birde genel
slmmmmmmmmmmm
bende kart istiyorum 1 tane kendim için 1 tane eşim için
teşekkürler
lütfenn banada bir kartt çok önemlii benim için
tatlım bende ilişkim için bir kart istesem dün biraz tartıstık ama ayrılmadık.azcık nane limoni olduk.ablasıyla tanııstırcaktı bwni salı günü şuansa belli değil durumu gibi oldu biraz huzursuzum nedense tartısınca.tanısma durumu olucakmı ablasıyla tanısabılcekmıyım .ilişkim ciddi yöne dogrumu gidiyor ayrılık yoluna mı kartları hislerinle birleştirip yorumlarsan cok mutlu olurum hislerine çok güveniyorum.ne desen hep gercek oldu bu gune kadar cünkü.bu benim için çok önemli.
Ben Bu Sefer Eşim İçin Bir Kart İstiyorum Canım Rica Etsem Olar mı Genel Olaraktan
güven konusunda kartın yüreğindekini söyle diyor
bil ki kendini sevgi ile ifade ettiğinde karşındakinin
yüreğinde sevginin pembe gülleri açar....hissetiğime göre aslında sende herkese karşı açık ve net olmak istemiyorsun bilerek..
belki de incinirsin korkusuyla...
ama biraz fırsat versen ...bak aynı şeyi bende yaşıyorum ve bu aralar kendime izin verdim başkalarına güvenmek için
dedim ki içimden artık izin veriyorum başkalarına inanmaya ve güvenmeye ..hatta ilettimde bile hadi beni inandırın yazdım
ve bgün öyle bir olay oldu ki normal şartlarda hayatta güvenmezdim binbir kuruntu yapardım
ama bu sefere yapmadım ve sonuç başarılı ...
güvenmenin verdiği huzuru yaşadım ben bugün ilk defa :)
Alacaklı olduğun para için de aynı kart çıktı canım ...yani kuruntusuz güven güüven güven
alacaksın o parayı ...sadece yaslan ve seyret ...
Yeni iş için kartın özgürlük...
sanırım bu zaman diliminde ,belirli bir süre daha sıkıntısını yaşabilirsin....
sezgisel olarak...şunu diyebilirim...uzun bir süre onun hakkında bir konuda ikilemde kalacaksınbende bir kart istiyorum aşk için genel anlamda şuan hayatımda biri var gibi.sonumuz nolucak merak ediyorum.
kızınızın kartı sabır...Selam canım büyük kızım için genel bir kart çekermisin şimdiden teşekkürler
bir kartına ihtiyacım var aşk konusunda
merhaba canım banada aile yaşantımla ilgili bakar mısın?Bakarsan sevinirim..
kart açmadan önce eşinin bir mutluluğunu hissediyorum :)
mutluluktan ağlamak derler ya ,o biçim ...
ve bu senin tarafından geliyor yükssek ihtimal..
kartı ise etrafındakilere yol göstrmek ona düşüyor
çünkü her zaman nerde nasıl ve ne yapılması gerektiği hep bilir ...
bu yeteneğini hep korusun...