melek kartları...

bilgisizliğimi mazur görün melek kartı olayı tam olarak nedir merak ettim bana da bakar mısınız:kk77:

eğitim kartın bilgelik...

gayet farkındaığın yüksek bu konuda...içindeki bilgeyi dinle o sende var .

senin sessiz ve bilge olan parçan doğruyu biliyor...

dersi derste dinlemek dedikleri sensin...

duyduğun bilgiyi unutmassın hep bir köşede saklı olur..

aşk kartın ise al...hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et...

sen aldıkça evren sana daha çok vercek..bu aralar şansın açılabilir...

senden brkaç işi hoşlanabilir aynı anda...ve birini seçmelisin..
Oyy ben seni de yirim çektiğin kartları da yirim güzel bacım :KK76: beni çook mutlu ettin Allah da seni musmutlu etsin çook teşekkür ederim:KK31:

hislerini severim:KK16: inşallah. tanımasamda güzel şeyler olmasını diliyorum hep senin için. manevi desteğe ihtiyacın olduğunu hissettiğim için

şu ara kimseye güvenemiyorum.. bunun için bir kart rica edicem sizden..

bir de eski iş yerimden hakkımı alabilecek miyim.. engeller var..

ve tabi ki yeni bir iş için de isticem :)

canım kart istiyorum senden şöyle en güzelinden 3-5 tane:)
evlilik,aile,iş, sevgi,sadakat aman işte aklına ne gelirse bide genel olarak iyi olurdu :)
öpüldün çokkk:KK54:

tatlım bende ilişkim için bir kart istesem dün biraz tartıstık ama ayrılmadık.azcık nane limoni olduk.ablasıyla tanııstırcaktı bwni salı günü şuansa belli değil durumu gibi oldu biraz huzursuzum nedense tartısınca.tanısma durumu olucakmı ablasıyla tanısabılcekmıyım .ilişkim ciddi yöne dogrumu gidiyor ayrılık yoluna mı kartları hislerinle birleştirip yorumlarsan cok mutlu olurum hislerine çok güveniyorum.ne desen hep gercek oldu bu gune kadar cünkü.bu benim için çok önemli.

Ben Bu Sefer Eşim İçin Bir Kart İstiyorum Canım Rica Etsem Olar mı Genel Olaraktan :KK14:

bilgisizliğimi mazur görün melek kartı olayı tam olarak nedir merak ettim bana da bakar mısınız:kk77:

melek kartları...aslında içinde bulunduğumuz durumun pozitif düşüncelerle iyiye değiştirmeye odaklanmaya

yönelten kartlardır...

bazılarına göre de aslında gerçekten de meleklerle iletişimdir...

her ne olursa olsun bu kartları ben elime aldığım zaman 6.his dediğimiz hisler bende yoğun oluyor çoğu zaman

kartın ise

yeni dünya...

yeni bir sayfa açıyorsun hayatında çok daha güzel ve bereketli günler olacak...

kim bilir belki de radikal kararlar verme zamanın yaklaşıyor:KK34:

X