- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.381
tatlım bu msjı sana yazdıgımda tartısmıstık ayrılır gıbı olmustuk ayrılmadık ama sonraları bulustuk ve evet bı fedakarlık yaptım ben.şu dk ya kadar mutluydum hersey ıstedıgım gibiydi güzeldi ama şu dk yine biraz kırgınım ona cünkü bana güvenmediğini söyledi.bende alttan alamıyorum.ben ona herşeyimle hep dürüst oluyorum ama o nedense inanmıyo bana özel bi durumda değil kimseye inanamadıgını söylüyo.şuan yine ayrılmadık ama ayrılırmıyız acaba diyede düşünüyorm şuan. ne düşünüyo şuan hakkımda bilmiyorum.iyimi kötümü.ayrılma gibi düşüncesimi var yoksa ciddi tarzı düşünüyoda benimle karar mı veremiyo zamanamı ihtiyacı var anlamıyorum.sordum ayrılmak istiyosan ayrılalım diye hayır öyle bişey istemiyorum diyo.aslında şuan bunun için bir kart daha ceksen ne güüzel olur.evlilik konusunu hep erteliyo nedense.ben evlilik demiyorum konuyuda hep o açıyo halbuki dün gecede cok güzel rüya görmüştüm.iyi bişey olur diye hisssetmiştim.
Bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi şimdi. Ertelediğim bişey yok sanki :/
Bende kart istiyorum lutfen
Ben de istiyorumm
iyi düşün ruh haline iyi gelecek bir şey var ve sen onun ne olduğunu biliyorsun...seni bu ruh halinden çıkartacak
birşey var...
değişimi kucakla bil ki gelecek olan yenilikler senin ve herkesin hayrına olacak...
ülke yada şehir değiştirmeyi mi düşünuyorsun?
Onu bulsam ne ilaç kullanırım ne terapiye giderim canım ya :)
Evettt neden olmasın diyorumm
çünkü ben sende yol hissetim
o açıdan sordum yani...
:26: analdım ...ama kart yüreğindeki işi yap diyor ruh sağlığın konusunda....:26:
iyi akşamlar kızlar kartlar çekiliyor sanırım sıraya gireyim mi
Kartlar yalan söylemez:) Dur bakalım belki uzun vadede diyordur :)
canım merhaba daha önce hiç böyle birşey yapmadım ama benim içinde bir kart çekermisin.
tamam sorumu sordum çekebilirsin
kartın seni araştır diye uyarıyor...
boşvermişlik pes etmelik yapma :)
farklı seçenekleri dene
bir yavru kedi misali yeni yolları dene