- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.361
bir olay sonucu yüzlerin hanede güleceğini hissediyorum ...
kartınız ise coşkuyla atlayın gerisi gelecek diyor ...
yani gelen fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz ailecek...
canımcım benim içinde kart seçer misinn
böyle olacaktı galiba.. :)
aslında önce iş diyorum, biri de yok ama şimdi aklıma gledi merak ettim bir de aşkı sorayım diyorum
sana özelden sorduklarına cvp yazacağım birazdan
Canım bende bi kart istiyorum kendim için. Daha öncede istemiştim ruh sağlığın konusunda.
Allah Allah Adamla Birbirimize Girdik Yahu Şaşırdım Bu Yoruma:26:, Ve Eşim Nerde Ne Yapılması Geretiğini de Hiç Bilmez :44: Bu Yüzden de Tartışırız Çok Tuhaf Dur Bide Benim İçin Bak Bidaha
canım demek ki onun o davranışları onu asıl o yapan o unsurlardır ve kartlara göre o böyle olmalı değişmemeli
ve onu değiştirmeye kalkmayın diye de bir mesaj olabilir size...
tartıştınız demek :26: belki de mutluluk bu tartışmadan sonra gelicek ....ve belki şu an içten içe
barışmanızın uzun süreceğini düşünüp belkide 1 -2 saat sonra barışınca mutluluktan ağlayacak bilemiyorum ...
çünkü sizden tarafa geliyor ona bu mutluluk... bence siz ona ben seni olduğun gibi kabul edicem artık derseniz
eminim çok mutlu olur...sorun çözülür...
sizin kartınız ise değişimi kucakla...
gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacaktır...
ben bu kavgadan sonra barışma aşamasında yani çok değişik ve güzel konuşmaların olacağını tahmin ediyorum...
değişim kartından dolayı
aşk kartın inanç...
bak herşeye rağmen aşka inancın kaldı ....bütün o güven zedelenmelerine rağmen ...
ve aşk konusunda inanmaya devam et diyor kartın ...çünkü o inanç sayesinde aşk kapın aralanacak
daha zamanı var ama onun da...artın senden şu an isteği sadece inancını kaybetmemen ...
hayat öyle işte güvensen olmas ,güvenmesen hiç olmaz
Hiç duymamıştım böyle bir şey. Benim için de karta bakabilir misin? İlginç geldi..
kartın içindeki bilgeyi dinle diyor...
o bilgelik sende var ..senin sessiz parçan,bilge olan parçan doğru yolu biliyor...
Geçen Pazar Feci Tartıştık Az Daha Tekme Tokat Dalıyoduk Birbirimize,Şöle Ben Onu Değiştirmeye Çalışmıyorum Ama Bölede Kabul Edemiyorum.Ama Şuan Küs Değiliz Eskisi Gibiyiz Ama İçten İçe O Kavgayı da UnutmadımTeşekkürler Canım Senide Yordum Arada Gelirim Bana Gelince Yenilik Şart Ve Benim İçin Hayırlı Bi Durum Evet
uzun süredir bebeğim olmuyor,benim için de bir kart çekermisiniz...
kavga olayı üzerinden gittim kavga ettik deyince....
sonuç olarak adam bu ! :)
yani o böyle ...hayata duruşu bu ve böyle olmalı...yapacak birşey yok...
tatlım bu msjı sana yazdıgımda tartısmıstık ayrılır gıbı olmustuk ayrılmadık ama sonraları bulustuk ve evet bı fedakarlık yaptım ben.şu dk ya kadar mutluydum hersey ıstedıgım gibiydi güzeldi ama şu dk yine biraz kırgınım ona cünkü bana güvenmediğini söyledi.bende alttan alamıyorum.ben ona herşeyimle hep dürüst oluyorum ama o nedense inanmıyo bana özel bi durumda değil kimseye inanamadıgını söylüyo.şuan yine ayrılmadık ama ayrılırmıyız acaba diyede düşünüyorm şuan. ne düşünüyo şuan hakkımda bilmiyorum.iyimi kötümü.ayrılma gibi düşüncesimi var yoksa ciddi tarzı düşünüyoda benimle karar mı veremiyo zamanamı ihtiyacı var anlamıyorum.sordum ayrılmak istiyosan ayrılalım diye hayır öyle bişey istemiyorum diyo.aslında şuan bunun için bir kart daha ceksen ne güüzel olur.evlilik konusunu hep erteliyo nedense.ben evlilik demiyorum konuyuda hep o açıyo halbuki dün gecede cok güzel rüya görmüştüm.iyi bişey olur diye hisssetmiştim.canım biraz geç oldu kusura bakma...
ne yaptınız acaba....ben şöyle yorum yapacağım...
bir fedakarlıkta bulundu sen sevgiline bu günlerde...
bir şeyi çok istemene rağmen o izin vermedi diye yapmadın tarzında bir şey bu...
çünkü bunu yaparak aslında evrene karşı bereketini kapattın ...bu sadece bir örnekti ...
şu an kırgınsın ...feci hemde ..ayrıldınız mı ne yaptınız. ya
içindeki çocuğa sevgi iletmeni söyluyor kartın ..
ve sen sevgilinin sana yaptığı ,seni kırdığı konuda kartın
yüreğindeki bilgeyi dinlemeni istiyor....
yüreğindeki işi yap diyor kartın ,bereketi gelecek...
aslında bu durumu düzeltmek için bir şey mi var da erteliyorsun çünkü kartın yapmalısın diyor