- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
ikimizde teşekkür ediyoruz ama tam olarak anlamadım ben bu ay tüp bebek yaptırıyorm evet stresliyim onun için istemiştik teşekkürler hayırlısı artık ama birde o niyetle çekebilirmisin çok mu oluyorum bilemiyorum sana bırakıyorum tekrar sagolun
teşekkür ediyorumallah agzınızdan duysun eşimin kartını anlamadık ışık olayını neden bu karanlıga düşmüş
yani eşin bu aralar tamamen olayların negatif yönünden bakıyor,düşünuyor ve konuşuyor
kartı da uyarı niteliğinde diyor ki...düşüncelerinle konuşmalarınla ışığı yarat...(yani pozitif ol)
kabusunu değil...
eğerki böyle devam edersen...konuştuğu ve düşünduğü tüm negatifler hayatında baş göstericektir...
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rica ederim ..güzel haberlerini bekliyorum bebişinle beraber
merhaba canım.
tarot mu bakıyorsun???
bir soru sorsam benim için de açar mısın?aklımı çok oyalayan,sıkıntılı bir konuda...hayır...
melek kartı açıyorum...
bir soru sorsam benim için de açar mısın?aklımı çok oyalayan,sıkıntılı bir konuda...
çok teşekkür ederim.sordum sorumu.açarım tabi siz soruyu net içinizden sorun ben size kart açıyorum birazdan..
Benim içinde açarmısınız?
çok teşekkür ederim.sordum sorumu.
aslında anlayamadım.sanırım sorumu bilirseniz daha net bir cvp verirsiniz.kararlı bir iş yapacaksınız konu hakkında
ve melekleriniz size yüreğindeki işi yap diyor
bereketi gelecek...
iyice sorgulayın kalbiniz ne diyor?
işte onu yapmalısınız..çok kararlı bir şekilde yapacağınızı şimdiden görüyorum ben...
aslında anlayamadım.sanırım sorumu bilirseniz daha net bir cvp verirsiniz.
nişanlımın annesi yüzünden sürekli tartışıyoruz.bu sorunlar evlenince de devam edecek mi?ya da annesi sürekli bizimle mi yaşayacak?
sana yardım ediyoruz diyor meleklerin ...bunun farkına var ve yalnız olmadığını bil...ve biz meleklere güven diyor kartın...
Bana da bir kart açar mısın ?