melek kartları...

evet çok durağanım kafamda bin bir türlü şeyler var, ne yapsam karar veremiyorum

eşim için de bi kart seçer misin conem

conem eşine de ki:

bey,melek kartında güzellik kartı çıktı...

etrafını güzelleştir ve güzelliğinin hayatının her alanına yansımasını izle...

oyy bu adam ne kadar rahat böyle...hiç mi kafaya takmaz bir şeyi...?

ne güzel...

bende isteyebilir miyim su sıralar hastalıklar sıkıntılar stresler aldı basını gidiyo

ama sıkma canını ...

bu senin için geçiş dönemi ardından seni yeni bir hayat bekliyor...

meleklerin senin için yeni bir dünya hazırlıyorlar içinde

bolluk güzellik ve ışık dolu...inançla bekle

ve o dünyada yaşaman an meselesi...

Ben de sıraya girebilir miyim melisacım, ne zaman enerjin müsait olursa. :)

Aklımda bir soru var da...

Son düzenleme:
Slm canim banada bakarmisin..ne demem lazim adimi flan mi

Canım ben dün sana "Kötü hatıralarımı, önyargılarımı ve özgüvensizliğimi bir yana bırakat kalbimdeki aşka cesaret etmelimiyim diye sormuştum.Evet,güvendesin kartın diyor demiştin.fakat senden bir gün önce başka birine sormuştum.Şimdi cevap yazmış

Halloldu bu konu senin için. Bu olayı düzeldi bil diyor kartın.
Senin en yüksek hayrına olacak şekilde bu durum halloluyor.
Diğer kartın ise kabuğunu kır diyor.
Olduğun kişi ol. Kendini ayakların yere sağlam basarak sevgiyle ifade et

Halloldu kartı çıkmış.Bu olayı düzeldi bil diyor ben şimdi bunu olumlu bir kart olarak evet gibi yorumlaya bilirmiyim?Bence hayırlı bir kart çıkmış Fakat bir de kabuğunu kır kartı çıkmış şimdi nasıl yorumlamalıyım?Kafam karıştı ya resmen

Son düzenleme:

evet olumlu herşey...sen daha önce yaşaman gerekeni yaşadın,

ve kırıkıklarını ,acını içinden haledebilme gücüne sahipsin...

kendin ol diyen kartın ise...karşındakine olduğun gibi davran...

hayata dair görüşün ne ise aynen ona yansıt...çekinmeden...

unutma ki herkes bir değil...ve daha önce yaşadıklarını

bu ilişkine yansıtma...(acı keder hüzün çünkü o tamamen x kişilerle ilgili)

tamamen sen ol...

Son düzenleme:

Ay çok sağ ol,aynen öyle...İçimi rahatlattınız,ALLAH bin kere razı olsun Hayırlısı İNŞALLAH

bende istiyorum herkese ne güzel şeyler söylemişsiniz hisleriniz çok güçlüymüş çok merak ettim.sevgilimle sonumuz nolucak evlilik ile ilgili bir girişimde bulunucakmı bana yoksa ayrılık mı olucak.hakkımda neler düşünüyo ya şu sıralar garip davranıyor acaba birimi var diyede şüpheleniyorum.aşk hayatıyla ilgili hislerinizi ve kartı merak ediyorum.

canım bende bekliyorum seni iki niyetm var birini biliyosun dün demiştin zaten ama olsun bekliyorum senden süpersin dün tarota baktılar ama sen süpersin hala dünkü şokundayım bu arada hangi şehirde yaşıyorsun merak ettm maaşallah diyelimde nazarm degmesn sana

Eneee, tamam çok sevinirim

eşinizde kalmıştık dün:)

eşine çıkan kart güç kartı ve melekleri ona diyor ki

gücünü eline al ..gidişata kuşkuya ve tüm korkulara dur de...

benim dün onda hissetiğim 'dertsizlik' duygusunu yine hissetim

evhamlı biri olabilir ama derdin onu içten içe kemirmesine normalde izin vermiyo

bugünlerde bir yıldız düşüklüğü yaşamış olabilir lakin güçlü ol mesajı

onun içindeki gücünü tekrar ele almasını söyluyor...

birde eşiniz sanırım biraz değişik ..çevresindekiler onun ne zaman ne hissedeceği kestiremez..

bunlar benim onla ilgili hissetiklerim..eğer bir sorunuz varsa ona da kart açabilirim :)

canım ben bı de kardesım için isteyebılırmıyım.1 yıllık bir ilişkisi var.bu ara sorunlarıda var.sevgilisinin onunla ilgili düşüncesini merak ediyo.seni ona anlattım hislerin kuvvetlı oldugunu .bende ıstıyorum dıye cok ısrar ettı baska kımseye söylemicem :) gelecekleri olucakmı ciddi anlamda bu arada yası 89 lu cocukta 89 lu.melek kartlarından cekıp hıslerınle yorumlarsan cok mutlu olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…