melek kartları...

Çok özür dilerim cevaplamışsınız mesajımı lakin bildirim gelmediğinden bakmadınız sanmıştım.Vee çok teşekkür ederim hem güzel sözleriniz hemde yorumunuz için.Aslında pozitif düşüncenin gücüne inananlardanım fakat bu ara dediğiniz gibi biraz karamsarım .Neyse evrene olumlu mesajlar göndereyimki dönüşümüde olumlu olsun..

evet :)
çünkü kartın güvendesin diyor...

yani ortada risk yok...o aşka inanmalısın :)

ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Rica ederim

Özel mesaj kutusundan yazdığın mesaja cevap yazamıyorum, mesaj sayım az olduğu için. Bana özelden yaz neyle ilgili sormak istediğini,ben sana cevabı burdan yazarım

X kişisi hakkında ne yapmam lazım? x kişiyi söylemem gerekiyor mu:44:

x kişi. için

kartın bir şey yapmanı söylemiyor...

çünkü seni zaten yeni bir dünya bekliyor...

ışık bolluk güzellik dolu...

ve o dünyada yaşaman an meselesi...

bil ki her şekilde güvendesin diyor diğer kartın...

ve bolluk dolu günler bekliyor seni...

Canım sana çıkan kartlar:

Güneş

Kule ters

Joker

Ay

Araba ters

Para Sekizlisi

Para Onlusu ters

Canım ilk kartın güneş olan, sana gelecekle ilgili planlar yaptığını,içinde bulunduğun sıkıntılardan başarıyla kurtulacağının ve ileride eşinle beraber seni mutluluk ve anlayış dolu günlerin beklediğinin habercisi.Yeniliklere açıksın diyor kartın.Kıskançlık ve kaybetme korkusu sorunu yaşıyabilirsin fakat endişen her hangi konuda ne olursa olsun endişeni denetim altında tutmalı ,geleceğine ve verdiğin kararlara güvenmeli fakat acele etmemelisin.Fazla melankoliğe kapılmamayı öğrenmelisin diyor kartın.Dileğin gerçekleşecek fakat biraz sabretmeli ve bunun gerçekleşmesi için ödün vermeli elinden geleni yapmalısın.Maddi konularda bir değişiklik olmayacağına yada biraz para kaybına uğrayacağını söylüyor.Ne yaparsan yap kendine güvenirsen başarı seninle diyor kartın

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim

slm bir kart da benim için istiyorum teşekkür ediyorum

hayatının sunduklarını sevgi ile kabul et diyor kartınız

iyi ve ya kötü...sakinlikle karşılayın hayatın getirilerini...

siz aldıkça ,evren size daha fazlasını verecek...

ayrıca sizde başınızın sol tarafında ağrı mevcüt sanırım...

teşekkür ederim ama çok şaşırdım başımın agrıdıgını nerden bildignizi birde eşim için çekermisinz çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorummmm

Sağolasın canım

teşekkür ederim ama çok şaşırdım başımın agrıdıgını nerden bildignizi birde eşim için çekermisinz çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorummmm

bazı kişilerde bunu kart çekerken hissedebiliyorum..ve ağrınızın sebebi

tamamen ruhsal...olaylara karşılık denge kuramama...o yüzden kartınız

size sunulanlara karşı sabırla almanızı istiyor...

ha birde bu aralar siz sunulan ikram edilen herşeyi kabul etmenizi tavsiye ediyorum...

bu aralar çünkü evrenle ciddi bir alış veriş içerisindesiniz...yani kabul edin ki bolluk bereketiniz gelsin...

eşinizin kartı ışığa git...

düşüncelerinle konuşmalarınla ışığı yarat , kabusunu değil ..diyor kartın ...

o şu an düşünce sisteminde çok karanlıkta...

sağlık sorununda ise dişleriyle sorunu olabilir...

ikimizde teşekkür ediyoruz ama tam olarak anlamadım ben bu ay tüp bebek yaptırıyorm evet stresliyim onun için istemiştik teşekkürler hayırlısı artık ama birde o niyetle çekebilirmisin çok mu oluyorum bilemiyorum sana bırakıyorum tekrar sagolun

canım bana da bi kart çeker misin

ışığa git diyor

fakat tuhaf bir şekilde ters geldi

günlerdir bir garip ruh hali içindesiniz...negatif anlamda...

fakat öyle bir şey oluyor ki ...siz anında ayaklanıyorsunuz...

yani hiç. beklemediğiniz bir yerden,bir sebebten hayat sizi tekrar ayaklandıryor...

evet....yeni dünya kartı ...

tamamen kendinize geliyorsunuz ..asıl yaşamaya başlamanız an meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…