melek kartları...

aslında cevap açık...yüreğin aslında annesinin sizden uzak olmasını istiyordur muhtemelen...

evlenince de kararlı bir şekilde onu istemediğini ima edip uzak tutmak için elinden geleni yapmalısın..

bizimle yaşayacak mı diye düşünme...senin kalbin bunu istemiyor ki...o yüzden de kalbinde ne geçiyorsa yapmalısın...

ve kararlı olmalısın..çünkü eş adayın fikrini beğenmeyebilir...
teşekkür ederim arkadaşım :)

Benim icin ve guney ıcın bırer kart acabılır mısınız ?sevgiler:)

senin kartın al diyor...

hayatın sundukalrını sevgiyle kabul et...

sen aldıkça evren sana daha çok verecek...bu aralar sana ikram edilen herşeyi kabul et

evrenle bir alışverişin içerisindesin aslında bu aralar...enerji düzeyine dikkat et yüksek tut...

Güneyin kartı ise dua et...

meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle detaylarıyla...

mesela,

sevgili mi? nasıl olsun fiziki ve ruhi tüm detaylarla istesin ...

yani isteyeceği şeyleri detaylarla istesin ...ardından meleklere havale etsin duasını ve yollarından çekilsin

bu konuyu bir daha düşnmesin ki duası en hayırlı ve yakın zamanda gerçekleşebilsin...

bunu mutlaka yapmalı...

ben sana özelden msj yazdım özel bi konuyla ilgili.sıkıştırmış gibi olmak istemiyorum kusura bakma benım için çok önemli oldugundan belki dikkatinden kaçabilir diye burayada yazım dedim.

birşeylere niyetlenmiş gibisiniz ..kartınız da yolunuzun açık olduğunu söyluyor...

niyetlendiklerinizi gerçekleştiriyorsunuz bir bir....

desenize geliyor bebiş :) ohh ohhh içim rahat etti şimdi :) çok sağolasın seviyorum bu melek kartlarını pozitif yapıyor beni ama öncelikle sayende :) bi şi daha tutsam çeker misin kart ?

desenize geliyor bebiş :) ohh ohhh içim rahat etti şimdi :) çok sağolasın seviyorum bu melek kartlarını pozitif yapıyor beni ama öncelikle sayende :) bi şi daha tutsam çeker misin kart ?
evet ...:KK31::KK31::KK31::KK31:

sormanıza bile gerek yok ..istediğiniz kadar

Son düzenleme:
dua et diyor kartın...

tüm ayrıntılarla dileğini diledikten sonra

melekelrin yolunda çekilip konuyu kapatmalısın...

en hayırlı zamanda gerçekleşecektir...

Ben de istiyorum ilişki için münkünse tabi? bir ilişkim olucak mı?

olucaktır sen aşk konusundaki düşüncelerini değiştirdiğin zamAn ...

tamamen umutsuzsun bu konuda...

kartın diyor ki karanlığı bırak

konuşmalarınla ,düşüncelerinle ışığı yarat,kabusunu değil ...

çünkü eğer böyle devam edersen hayatın aşk konusunda daha çıkmaza girecek...

benim sende hissetiğim şu ki sen birinin ahını almışsın gibi...tam ah değil aslında...

reddedildiği ,yüz bulmadığı için sana kapısını ah ederek kapattı...

olucaktır sen aşk konusundaki düşüncelerini değiştirdiğin zamAn ...

tamamen umutsuzsun bu konuda...

kartın diyor ki karanlığı bırak

konuşmalarınla ,düşüncelerinle ışığı yarat,kabusunu değil ...

çünkü eğer böyle devam edersen hayatın aşk konusunda daha çıkmaza girecek...

benim sende hissetiğim şu ki sen birinin ahını almışsın gibi...tam ah değil aslında...

reddedildiği ,yüz bulmadığı için sana kapısını ah ederek kapattı...

Doğru hissediyorsun ben de öyle düşünüyorum poff çok teşekkür ederm çok sağol :KK34: tam benlik bi kart olmuş :18:

sorunların mı var?

kartın ışık işçisi ..yani sen olup biteni görünmeyen herşeyi kanıtlayamasan da hissediyorsun..

bu kart aslında sana 6. hislerin çok kuvvetli olduğunu..ve hislerini geliştirip hayatında bunu uygulamanıistiyor melelerin..

2. kartın ise akışta ol...bu da ilişki kartın...

bir olay olucaktır ...ama ben bunu hayal kırıklığı gibi hissetim...

sen 6. hissinden dolayı bunu zaten hissediyorsun dimi...

ama akışta ol ve direnme...direnmek seni zorlar ve geciktirir..

bazı şeyleri bilmenin vakti geldi...pof mutsuz hissetim ben snei bugün ya:44:

of hem de ne mutsuz.hislerim ara ara çok kuvvetli evet.ama ilişkimle ilgili olumsuz düşünmek öyle hissetmek istemiyorum:KK5:

X