melek kartları...

şu zaman kadar aşk hayatında olan biten (iyi veya kötü) herşeyden sen sorumlusun..kısa ve net!

kötüyüde iyiyi de düşüncelerinle sen yarattın, sonra başına geldi....

enerjini az hissettim....hadi yarat ....istediğin gibi birini zihninde

sen bunu kolaylıkla yapabiliyorsun çünkü ışık işçisi kartı çıktı....:KK34:

daha önce başka biri baktığında da ışık işçisi çıkmıştı :)) bir tane daha çekebilirmisiniz olmazsada teşekkür ederimm :)

daha önce başka biri baktığında da ışık işçisi çıkmıştı :)) bir tane daha çekebilirmisiniz olmazsada teşekkür ederimm :)

kabuğunu kır ve olduğun kişi ol diyor kartın ..adım atmak istediğin ilişkiyle ilgili...
ama bana nedense bu kart ..erkek için geçerli olduğunu hissediyorum...

kısa zamanda bir takım değişiklikler olucağını gözlemleyebilirisn

Son düzenleme:
kabuğunu kır ve olduğun kişi ol diyor kartın ..adım atmak istediğin ilişkiyle ilgili...
ama bana nedense bu kart ..erkek için geçerli olduğunu hissediyorum...

kısa zamanda bir takım değişiklikler olucağını gözlemleyebilirisn

kart aklımdakileri okumuş ama rekek için geçerli derken ne demek istediniz anlamadım inş. iyi şeyler olur :\ artık sadece bekliyorum b,r adım atamam gibi daha

kart aklımdakileri okumuş ama rekek için geçerli derken ne demek istediniz anlamadım inş. iyi şeyler olur :\ artık sadece bekliyorum b,r adım atamam gibi daha

aslında tam olarak umduğun gibi olmadığı....

örnek vermek gerekirse belki sen onu evcimen sanıyorken aslında özgürlüğüne az düşkün olması gibi...

ufak detaylara takılacağını sezdim zaman içerisinde...

aslında tam olarak umduğun gibi olmadığı....

örnek vermek gerekirse belki sen onu evcimen sanıyorken aslında özgürlüğüne az düşkün olması gibi...

ufak detaylara takılacağını sezdim zaman içerisinde...

şaka gibi yahu :)) aklımdakiler teşekkür ederiim :)) ama olcak mı acaba bilmiyorum sadece dua ediyorum :\

banada bakarmısın canım ilk kez gördüm burayı banada bakarsan sevinirim..

senin şu an yaşadıkların aslında hep ara ara yaşadığın şeyler...

farkettin mi hiç?

geçmiş şifası yapman gerekiyor

bir kere geçmişinle barışıp kabullenmen gerekiyor....

bu konuda meleklerinde yardım iste

uygun bir zamanda yalnız ve dingin bir ruh hali içerisinde olduğun bir anda tüm içtenliğinle ve inanarak...özellikle gece uyumadan önce

'sevgili meleklerim baş melek ceremayel ,başmelek raziel

lütfen geçmişimi şifalandırmama yardım edin.artık bana hizmet etmeyen kalıplarımı bırakmam

affedemediklerimi affetmem için bana yardım edin .uykumda benimle çalışıpbu konuyu tamamen şifalandırın .teşekkür ederim '

dersen ...yararını görürsün

ilk adımı sen mi atacaksın?

yok öyle bir şey yapmam zaten konuşuyoruz arada sorun şu benim hayatımda uzuun zamandır kimse yok ve ne zaman istediğim biri olucaksa bir yerde tıkanıyor bie şeyler ve olmuyor sanki olaylar bir anda dönüyor artık çevremdekiler bile farketti bunu ve çok sıkıldım artık bu durumdan :KK43:

senin şu an yaşadıkların aslında hep ara ara yaşadığın şeyler...

farkettin mi hiç?

geçmiş şifası yapman gerekiyor

bir kere geçmişinle barışıp kabullenmen gerekiyor....

bu konuda meleklerinde yardım iste

uygun bir zamanda yalnız ve dingin bir ruh hali içerisinde olduğun bir anda tüm içtenliğinle ve inanarak...özellikle gece uyumadan önce

'sevgili meleklerim baş melek ceremayel ,başmelek raziel

lütfen geçmişimi şifalandırmama yardım edin.artık bana hizmet etmeyen kalıplarımı bırakmam

affedemediklerimi affetmem için bana yardım edin .uykumda benimle çalışıpbu konuyu tamamen şifalandırın .teşekkür ederim '

dersen ...yararını görürsün

çok teşekkr ederm. ilişkimle ilgili merak ettiğim şeyler vardı keşke onlarda çıksaydı kartlarda :)

yok öyle bir şey yapmam zaten konuşuyoruz arada sorun şu benim hayatımda uzuun zamandır kimse yok ve ne zaman istediğim biri olucaksa bir yerde tıkanıyor bie şeyler ve olmuyor sanki olaylar bir anda dönüyor artık çevremdekiler bile farketti bunu ve çok sıkıldım artık bu durumdan :KK43:

ve büyük ihtimalle bu kişi de böyle olucaktır...tek farkı ise sana tamamen sırtını dönmeyecek hiç bir zaman...

sana yazdığım ilk mesajı hatırla....bunu sne düşüncelerinle yaptın bu zamana kadar....

korkularını serbest bırak...yoksa bu döngü hep böyle olucak...

ve büyük ihtimalle bu kişi de böyle olucaktır...tek farkı ise sana tamamen sırtını dönmeyecek hiç bir zaman...

sana yazdığım ilk mesajı hatırla....bunu sne düşüncelerinle yaptın bu zamana kadar....

korkularını serbest bırak...yoksa bu döngü hep böyle olucak...

ay nolur böyle konuşmayın ya :\ olucak mı diye sorup bu kişi diye kart çekebilirmiyiz çok şey istedim ama :\

çok teşekkr ederm. ilişkimle ilgili merak ettiğim şeyler vardı keşke onlarda çıksaydı kartlarda :)

soru sormadığınız için ...size çıkan kartı yorumladım ...

ilişki konusunda bir bitkinlik hissettim sizde...fakat her daim yolunuz açık

ne olursa olsun ...aşk sizi yorsada kırsa da yanınızda birileri hep olucaktır

ay nolur böyle konuşmayın ya :\ olucak mı diye sorup bu kişi diye kart çekebilirmiyiz çok şey istedim ama :\

ben size bunun cevabını yazmıştım...kabuğunu kır kartı çıkmıştı onda ve yemin ederim ki yine aynı kart çıktı...

olucak lakin sen umduğundan daha farklı birini göreceksen ilerde...ufak detaylara takılacaksınız hani örnek de vermişitm...

ben size bunun cevabını yazmıştım...kabuğunu kır kartı çıkmıştı onda ve yemin ederim ki yine aynı kart çıktı...

olucak lakin sen umduğundan daha farklı birini göreceksen ilerde...ufak detaylara takılacaksınız hani örnek de vermişitm...

tamam çok teşekkürler yordum sizi gece gece ama :)

X