- 7 Mart 2012
- 730
- 0
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
saol canım am bu kadarcıkmıydı=(jnm evet bu kadar sayfada 2 kişiyi sanırım cevapsız bıraktım....ksra bakma olur mu ....ama demek ki senin kartın şu anda sana kısmetli unutma tesadüf die bişey yok...herşey en doğru zamnda gelmesi gerektiği gibi gelr.kartın diyor ki karanlığı bırak .düşüncelerinle ışığı yarat kabusunu dğil....
bi kere senin enrjini çok ii hissetim temizzz....fakat seni yanlış anlayan ve sürekli bundaan dolayı tartıştığın biri var aslında sen anlatıyosun ama karşındaki bunu yanlış anlıyor belki yüz ifadenden ya da tavırlarından... biraz daha ılımlı olmaya çalış...
saol canım am bu kadarcıkmıydı=(
jnm herhangi bir soru sormdın ve herhangi bir enerji alamadım ne karttan ne sende o yüzden kısacık oldu
senin sevgin karanlığı aydınlatacak kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak...yhni jnm yapmakta olduğun şu an iş okul veya her ne konuda sonuç bekliyosan sana tavsiyem karanlık güç çekme kendine...ayrıca sıkıntılı davranma o yoğunlaştın konu için ya bırak yada sevrek devam et
arkadaşlar konuyu kapattımm...lütfen....
bereket....seni bekleyen şey bu ...
gitmiyor dimi istediğin gibi herşey...planların da tutmuyo...sebebi senin geçmişini ve geçmişindeki kişileri affedememen...yeni bira sayfa için yapman gereken ya geçmişindeki insanları affedip yüreğini temizlemen ya da onlara karşı duyduğun olumsuz hissleri silip hiç bişey hissetmemek ne sevgi nede nefret....başka türlü olmaz ii düşün...yapman gereken yuksek sesle sizi affetim ve size karşı hiç bir duygu beslemiyorum demek...ama yurekten...
....ögürlüğünü özlüyorsun....aslında farkında değilmisin ki sen kendi kendine sınır koyan bir kişisin . ben senin hayatında bir duraksama hissediyorum şu an ruhsal ve gerçek dünyanda...sanki bir yolun ortasında oturmuş bakınıyosun nereden gitsem die düşünuyosun ama aynı zamanda da yol almak için hiç bir çaba sarf etmiyosun içinden gelmiyor...senin için bir kart daha çekiyorum bu durumdan kurtulman için kartın diyor ki kabuğunu kır ve olduğun kişi ol...çünkü kendin olma vaktin geldi
kızlar Beki İkala nın melek kartlarından aldım.....isteyen kişilere kart acıp yorumlayabilirim maksat elim alışssın...yalnız 1kişiye 1 kere bakıcam ..ilgilenen olursa buyrun..hem kendimii geliştirir ilerde tecrübe sahibi olurum...
ooo çok gzl...hayatın sana sevgini bereketini sunuyor kollarını aç ve al