melek kartları...

aslında sana bağlı biraz...pasif olmaman gerek...biraz daha atak davranırsan güzel olucak...

Pasiflik değilde, aksine girişkenim ama önce tanı sonra karar ver mantığındayımdır, bilmiyorum belkide bu huyumu değiştirmem gerekecek

Pasiflik değilde, aksine girişkenim ama önce tanı sonra karar ver mantığındayımdır, bilmiyorum belkide bu huyumu değiştirmem gerekecek

olabilir ama pasifleşme hissetim sizde yakında oluşabilecek bir hayal kırıklığndan çok sevdiiniz değer verdiiniz biri bir erkek......o yüzden dedm....yoksa sizin kurduğunuz mantık en doğrusu aslında...onu hiç değiştrmeyin...

Sanırım farklı bir şehre yerleşmenin verdiği etkiler bunlar, kişilerden ziyade şehir değiştirmek doğru bir karar mıydı sorguluyorum kendimce

Sanırım farklı bir şehre yerleşmenin verdiği etkiler bunlar, kişilerden ziyade şehir değiştirmek doğru bir karar mıydı sorguluyorum kendimce

bence evet...lakin arkaya bakmak yok...çünkü özlemler oluşucak ...kartların önune bakmanı istiyor senden

bence evet...lakin arkaya bakmak yok...çünkü özlemler oluşucak ...kartların önune bakmanı istiyor senden

eşim kızım yanımda ama annem ve kızkardeşim bıraktığım şehirde, gelde önüne bak

merak ettim insanlar ve dahası evrakla ilgili mi işiniz?
Eşimin insanlarla, ben çalışmıyorum, tüm günüm bu sitede geçiyor, sitede görevli oluşumu sayarsanız benimde insanlarla ilgili bir işim var sayabiliriz:))

bir kadın hissetim beyaz buğday ile beyaz tenli arası orta boylu hafif yapılı balık etli siyah kısa saçlı kulaklarından biraz uzun sigara içen siyah tişört giyen onu yanlız kalmış olarak gördüm evraklarla ilgili işleri var sıkntılı

bir kadın hissetim beyaz buğday ile beyaz tenli arası orta boylu hafif yapılı balık etli siyah kısa saçlı kulaklarından biraz uzun sigara içen siyah tişört giyen onu yanlız kalmış olarak gördüm evraklarla ilgili işleri var sıkntılı

mune bu sanaydı ya bu net kafayı yedi yavaşladı

melissa uyumamışsın sende,

mümkünse benim aileme ve eşimin ailesinede bakabilirmisin

jnm senin ailen ne araştıryor böle...miras falan mı ya da ne bilim....izledikleri yol yetersiz ama başka alternatif denesinler cevabını bulacaklar eşinin ailesi eşinin işine çok mu karışıyor çünkü onlarda eşine iş konusunda çıkan karamsarlık ailesine de ıktı onlar da umutsuz sanırım ...yada eşinin umutlarını kırıyolar...

:44: :44::44: Kim acaba bu kadın, merak ettim şimdi, yorumlarınız için teşekkür ederim, yordum sizide, hayırlı sabahlar dilerim, uyusam iyi olacak

mirasla ilgili olduğunu sanmam da başka ne olabilir bilemedim açıkçası...
eşimin ailesi gerçekten de eşime karşı yoğun olumsuz tavır içinde aynı zamanda bana karşı da, bundan nasıl kurtulunur peki,

kartın güç sende korkulara ve endişelere dur de...sanırım negativ düşüncelerden kurtulup onları öle sevmeye çalış ya da hiç bi duygu hissetme ne sevgi nede nefret....enerji göndermediğin zaamn tehlikleli olmuyolar tehlike derken enerji açısından hatta size hiç bulaşmadıklarını göreceksin ama bunu eşin de yapmalı...eğer onları sevmeey çalışırsan yani onları öle kabullenip o zaman tavırları da değişecektir zaman içinde ama bunu sende eşin de yapmalısınız..ve kalpten olmalı...tek bir negatif duygu olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…