- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
teşekkür ederim canım
kartın güç sende korkulara ve endişelere dur de...sanırım negativ düşüncelerden kurtulup onları öle sevmeye çalış ya da hiç bi duygu hissetme ne sevgi nede nefret....enerji göndermediğin zaamn tehlikleli olmuyolar tehlike derken enerji açısından hatta size hiç bulaşmadıklarını göreceksin ama bunu eşin de yapmalı...eğer onları sevmeey çalışırsan yani onları öle kabullenip o zaman tavırları da değişecektir zaman içinde ama bunu sende eşin de yapmalısınız..ve kalpten olmalı...tek bir negatif duygu olmadan
peki ben bunu o insanları hayatımdan çıkarmışken hiçbir şekilde adlarını anmayarak yokmuş gibi davranarak yapabilirmiyim, açıkçası bana zarar veren insanları hayatımdan çıkararak kendimden uzaklaştırdığıma inanıyorum daha fazlası elimden gelmiyor
sen elindekilerin farkına varırsan ancak o zaman daha buyuk güzellikler bereket vs gelicek...hm...şikayetçiyiz biraz galiba
birileri intikam mı alıyor yada aldı mı..seni bu yerin dibine mi soktu ....öle bişeyler sezdim...ama değişiklik mevcut sende belirli durumlardan dolayı hayırlı olan değişiklilkler bunllar...daha sağlam ve daha kendini önemsemeyi başlycaksın...egon sarsılıyor çunku...
Okul değişimi yok ne yazık kiokul değişimi/sınıf değişimi mi var .....bilki senin için hayırlı bir değişim...arkadaşlara gelince...seni üzen bi arkdşn mi var iftra falan atıldı mı sana hiç...yada benzeri bir olay çünkü temizlendiğin çıktı kartta ..ama çevrendeki şuan olanlar iyiler...
Okul değişimi yok ne yazık kibeni üzen arkadaşlarım çok bu aralar.teşekkür ederim :))
keşke olsaymış...snn için ii olurdu.....anlamadım ...arkadaşın çok diye mi üzgünsün?...ilginç....:44:
keşke olsaymış...snn için ii olurdu.....anlamadım ...arkadaşın çok diye mi üzgünsün?...ilginç....:44:
merhaba benim içinde bakarmısın lütfen teşekkürler ..
aa pardon şimdi anladım ...
Benim içinde bi kart seçermisin rica etsemm
amaaaaan ya herkeze 2 kere baktın bu 3. mesajım hala bakmadın bi türlü bu ne şimdi? Şanssızlık mı?
benim içinde bir kart seçermisiniz