melek kartları...

peki ben bunu o insanları hayatımdan çıkarmışken hiçbir şekilde adlarını anmayarak yokmuş gibi davranarak yapabilirmiyim, açıkçası bana zarar veren insanları hayatımdan çıkararak kendimden uzaklaştırdığıma inanıyorum daha fazlası elimden gelmiyor

kesinlikle çok doğru yapıyosun ama adını anmamakla bitmiyo iş.hani bazen anılar gelir bu bana bunu yaptı işte şunu yaptı....o tür düşünce gelince hemen dikkatini dağtmaya çalış başka yönlere kısaca frekansını dikkatini anında değiştir...düşüncelerini kontrol et demiyorum...sadece farkındalığını artır ve motivasyonunu düşüren düşünceyi bulduğunda anında deştir...ne bilim bunu bir çiçeğe bakarak yapabilirsin veya seni mutlu edebilceğini inandığın en ise o...

amaaaaan ya herkeze 2 kere baktın bu 3. mesajım hala bakmadın bi türlü bu ne şimdi? Şanssızlık mı?

İntikam yok. :44: Olmaz da inşallah.
Egom sarsılıyor gerçekten de çünkü bir belirsizlikteyim. Umarım dediğin hayırlı değişiklik kısa sürede gerçekleşir.
Teşekkürler.

Okul değişimi yok ne yazık ki beni üzen arkadaşlarım çok bu aralar.teşekkür ederim :))

merhaba benim içinde bakarmısın lütfen teşekkürler ..

senin sevgin karanlığı aydınlatacak kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak...yhni jnm yapmakta olduğun şu an iş okul veya her ne konuda sonuç bekliyosan sana tavsiyem karanlık güç çekme kendine...ayrıca sıkıntılı davranma o yoğunlaştın konu için ya bırak yada sevrek devam et

amaaaaan ya herkeze 2 kere baktın bu 3. mesajım hala bakmadın bi türlü bu ne şimdi? Şanssızlık mı?

jnm evet bu kadar sayfada 2 kişiyi sanırım cevapsız bıraktım....ksra bakma olur mu ....ama demek ki senin kartın şu anda sana kısmetli unutma tesadüf die bişey yok...herşey en doğru zamnda gelmesi gerektiği gibi gelr. kartın diyor ki karanlığı bırak .düşüncelerinle ışığı yarat kabusunu dğil....

benim içinde bir kart seçermisiniz

bi kere senin enrjini çok ii hissetim temizzz....fakat seni yanlış anlayan ve sürekli bundaan dolayı tartıştığın biri var aslında sen anlatıyosun ama karşındaki bunu yanlış anlıyor belki yüz ifadenden ya da tavırlarından... biraz daha ılımlı olmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…