melek kartları...

mutluluğunuzu daim tutmak için ikinizin de şükreteyi bilmelisiniz dio kart.....birbirinizi çok mu yiyosunuz siz?:KK70:

valla şükretmeyi bilmiyoruz :) birbirimizi yemek ne kelime ötesi ötesi o kadar olur yani dırdırcı mahalle kadınlarını geçiyoruz başımızın etini yemekten başka yaptığımız bir şey yok :) sonumuz iyi mi bari :)

Son düzenleme:
çıkan karta göre ....senin hayatın kesin bir düzen içinde oluşacak ...her ne olursa olsun olması gerektiği gibi olucak...ne çok uçlarda ne çok diplerde hayat sana gelmesi gereken gibi gelip olaylar olması gerektiği gibi sonuçlanıcak...

teşekkür ederim canım:))

benim için de bakar mısın tatlımm??

gitmiyor dimi istediğin gibi herşey...planların da tutmuyo...sebebi senin geçmişini ve geçmişindeki kişileri affedememen...yeni bira sayfa için yapman gereken ya geçmişindeki insanları affedip yüreğini temizlemen ya da onlara karşı duyduğun olumsuz hissleri silip hiç bişey hissetmemek ne sevgi nede nefret....başka türlü olmaz ii düşün...yapman gereken yuksek sesle sizi affetim ve size karşı hiç bir duygu beslemiyorum demek...ama yurekten...

banada bakarmısın? telşekkürler

....ögürlüğünü özlüyorsun....aslında farkında değilmisin ki sen kendi kendine sınır koyan bir kişisin . ben senin hayatında bir duraksama hissediyorum şu an ruhsal ve gerçek dünyanda...sanki bir yolun ortasında oturmuş bakınıyosun nereden gitsem die düşünuyosun ama aynı zamanda da yol almak için hiç bir çaba sarf etmiyosun içinden gelmiyor...senin için bir kart daha çekiyorum bu durumdan kurtulman için kartın diyor ki kabuğunu kır ve olduğun kişi ol...çünkü kendin olma vaktin geldi

Benim için de kart çeker misin lütfen.. :)

birileri intikam mı alıyor yada aldı mı..seni bu yerin dibine mi soktu ....öle bişeyler sezdim...ama değişiklik mevcut sende belirli durumlardan dolayı hayırlı olan değişiklilkler bunllar...daha sağlam ve daha kendini önemsemeyi başlycaksın...egon sarsılıyor çunku...

Lütfen benim icindeeeeeeeeeeeeeee :KK17::KK17:

sende ruhsal güçsüzlük hissetim hafif ....şöle bişey bişeylerin farkındasın ama beyninde oluşan kargaşalar yüzünden cevabı göremiyosun..halbuki beyninin kargaşalırını bir sustursan...gözlerini 10 dakkika kapatıp hiç bişey düşünmesen kalbini dinlesen yüreğindeki anında olacak...

X