melek annelerin hikayeleri

allahim hepimize sabir versin... hepimizin hikayesi farkli ama acimiz ayni...bende gecen sene 28.06. 38haftalik kizimi karnimda kaybettim... simdi tekrar hamileyim ama acisi icimde hala taptaze kor gibi yaniyor...ahh ahhhh. rabbim hepimizin kollarini dollursun.. kimsenin kucagi bos kalmasin...

allahim hepimize sabir versin... hepimizin hikayesi farkli ama acimiz ayni...bende gecen sene 28.06. 38haftalik kizimi karnimda kaybettim... simdi tekrar hamileyim ama acisi icimde hala taptaze kor gibi yaniyor...ahh ahhhh. rabbim hepimizin kollarini dollursun.. kimsenin kucagi bos kalmasin...

amiiiiinnn canim,öncelikle basin saolsun canim.rabbim insallah bu evladini saglikla kucagina almayi nasip eder insallh.

Allahım bana ve benim durumumda olanlara sabırlar versin. Aaaahhhhh içim yanıyor canım acıyorrr ağlamaktan mahvoldum, eşime güçlüymüş gibi davranmaktan o yokken beni görmeden doyasıya ağlamak için geceleri geç saatlere kadar oturup, için için ağlıyorum. Ne zormuş ancak çeken bilir. Yazıp dertleşmek istedim ağlayarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ben 7 nisanda kaybettim bebeğimi 5 aylık gebeliğimi çok büyük acılar içinde sonlandırmak zorunda kaldım. Benim başıma gelen 40.000 de 1 görülen bebekte sakral teratom teşhisi. ogünü hiç unutamıyorum rutin muayene sırasında bütün testlerim yapılmış herşey yolundaydı en son 4.ayda muayene oldum 5.ayda rutin muayene gitmiştim. Cinsiyetinide öğrenecektim o zamana kadar kızım kendini göstermemişti. O gün doktor arkadaşını çağırınca yanına anladım ters bişey olduğunu beynimden kaynar sular döküldü sanki sonra bana bebekte bir kitle gördüğünü ayrıntılı ultrasyona gönderdi. Prof ağlaya zırlaya ogüne randevu aldım ama hastaneden krizler içinde ağlayarak eve gittim eşim şten hemen gelip profesöre gittik. Herşey yanlış görülmüş olsun diye çok dua ettim ama malesef doğruydu kızımda kuyruk sokumunda bir kitle vardı zamanla büyüyen kafasını geçmişti bile. O an neler yaşadığımı offff çok kötüyüm yaaa bir ben bilirim. Sonlandırılması gerektiği kitlenin mesafeyi yukarı ittiğini söyledi. Sonra başka profesör uzman doktorlara gittim hepsi aynısını söyledi. Geç kalırsam eğer benide etkilemeye başlayacağını vücudumda ödemler oluşacağını rahimin parçalanacağını birdaha çocuk yapma imkanım olmayacağını benimde hayatımın riske gireceğini zaten 1 aya kalmaz bebeğin çiş yapamamaya başlayıp yaşamının sonlanacağını çok az ihtimal yaşasa bile çok büyük ameliyatlar geçirip kitlenin bir kısmı içerde olduğu için spastik kaka çiş tutamama omirilik sorunları olacağını sonlandırılmasının uygun olduğunu söyledi. Daha bir sürü profesörlere maillerle ulaştım Türkiyenin her tarafına hepsi cevap verdiler sağolsunlar bir umut olsaydı oralara gidecektim hiç ayrılmak istemedim bebeğimden ama olmadı 1 hafta sonra hastaneye yatırıldım suni sancıyla 10 saaten fazla süren sancıyla normal doğurdum bebeğimi. Narkozdan çıkınca görmek istedim gösterdiler poposundaki şişliğide gördüm. Bütün doktorların bakıcılar hemsilerin ordaki hastaların bana acıyarak bakması gözümün önünden gitmiyor. Beyaz kefene sarılı verdiler bebeğimi babasına gömdük. Acım çok büyük dahada büyüyor sanki unutmaya çalışıyorum unutamıyorum bir oğlum daha var 5 yaşında onunla unutmaya çalışıyorum ama bazen öyle kelimeler söylüyor ki herşeyi silbaştan yaşıyorum. Üstüne üstelik dünya kadar borcun altındayken 6 yıldır çalıştığım işyerim bana sahip çıkmıyor izindeyken yerime birini almışlar işte herkes bana sanki arkasını dönmüş kendimi çok kötü hissediyorum. İnşallah acılarım son bulur Alahım sen yardımcımız ol yarabbim.....

canim basin saolsun rabbim cektigin acilarin mükafatini hem bu dünyada hemde öbür dünyada verir insallh yeterki sen sabret isyana gitme. rabbim diger evladini sana bagislasin ve saglikli sihhatli evlatlarda versin tekrar.rabbim her insani farkli siniyor senin sinavinida üst üste vermis gücünü kaybette gün dogmadan neler dogar derler vardir bundada bi hayir canim.

öyle canim zaman öyle bir geciyorki bak 2 sene gecti ama acisi hala tazecik,heleki yeni dogmus bebek gördümmü yada hamilelik haberi aldimmi icim ciz ediyor kalbim aciyor ama yapacak birsey yok rabbime siginiyorum dua ediyorum,biliyorumki er yada gec bi canimi aldi tekrar bi canda verecek öyle umut ediyorum. cezami yoksa imtihanmi bilemeyiz ama rabbim siniyor öyle yada böyle bize düsen sabretmek, girdigimiz su üc aylarda bol bol rabbime dua et saglikla kucagina bebisler versin insallah,

Oyle cezami, imtihanmi ne oldugunu asla bilemiycegiz, onemli olan ondan gelene sukr etmek. Insallah bizi tekrar sevindiri, ve tatmadigimiz annelik sevincini tekrar yasatir bizlere.

rabbim tüm melekannelerini tez zmanda sevindirir inş.boş kucaklarını hayırlısıyla hAYIRLI ZMANADA DOLDURSUN ALLAHİZİN VERİRİRSE

evliligimizin 2 yili. ortada bir bebek lafi dolasir olmustu,gözler üzerimizde.uzun bi bekleme süresinin sonunda o müjdeli haberi almistik. evet hamileyim. evde bir senlik,heyecan,telas. haberi alan dede,annanne,babanne amca adaylari agizlari kulaklarinda. artik bende bir anne adayiyim,icimde görmesemde,simdilik hissetmesemde bir can tasiyordum.ilk kontrol,ilk kalp atislari heyecan dorukda.melegimdi o benim öyle severdim nerden bilebilirdimki gercekdende melek olacagini.hayalimdi hamile günlügü tutucakdim belli bir yasa geldiginde dogum gününde ona armagan edicektim.tuttum ama vermek kismet olmadi.artik yemeler icmeler degisti.kücük melek icin ne yararliysa onlar yeniliyordu.
sorunsuz 4 ayimiza gelmistik.cinsiyet ögrenecegiz.doktor citi piti tatli bir kiziniz olucak demisti.artik carsilardan eve bos dönmek yoktu.ufak ufak alisverisler yapiliyor,her ay kontrollere gidiliyor, heyecanla günler sayiliyordu.doguma 6 hafta var.....
kontrol günü ; doktor kontrol ederken kan geldi. doktor panikleyince korktuk dogru hastaneye,cok sükürki sorun yok.ama erken dogum olabilir kontrol altina aldilar.1 hafta sonra bizim cimcime rahat durmadi dayanamadi gelmek istedi.kesemi yirtinca dogum basladi.sorunsuz dogumuda yaptik.2 dk önce karnimdayken simdi yanimdaydi.saskinlik,heyecan,mutluluk tüm duygularin birlestigi bir duygu icindeydik.anneydim artik.gögsümü hemen alip emmeye baslamasi okadar hosuma gitmistiki...
2 günümüz eve cikma umudundayken ters biseyler oldu.melegimin vücüdunda yaralar cikmaya basladi.basta yediklerimden olabilecegini söylediler yaralar büyümeye baslayinca kontrol altina aldilar. 2 hafta sonunda ögrendikki bir gen hastaligi yasiyor melegim.doktorlar anca 1 sene yasar yasaya bilirse dediler,melegime ömür bictiler dünyam yikilmisti.ama rbbimin bilecegi isti,arastirmaya koyulduk bi care,bi umut,tedavi ama yok yok...sonra melegim gibi hasta olupda yasayanlari duyunca umutlandik. yaralar azda olsa cogaliyordu.gülüsüyle gülüyor,hüznüyle hüzünleniyorduk.rabbim bi imtihana sokmustu bizi,sabretmemiz gerekiyordu.umutluydum artik iyilesecekti kizim.rabbim istedikden sonra neden olmasindiki... inisli cikisli günlerimizden sonra eve cikiyorduk.yaralari tam iyilesmesede artik nasil ve ne yapacagimi biliyordum. ama ev ortamina 1 hafta dayana bildik melegimin ictigini kusmaya basladi,durumu agirlasinca hastane yolunu tuttuk.artik anlasilmisti bi ayagimiz hastanede olucakti.melegim iyilessinde raziydim ama olmadi...
hastaneye yatali 1 hafta olmustu,uyundigimda dudaginin alti hafif morarir gibi olmustu üzeri örtükdü ama sandimki iceri ilik üsüdü,kucagima aldim,elleri soguktu isittim biraz,ilacini verdim...gözler kaymaya basladi tuaf bi öksürük kizim gidiyordu kaybediyordum,doktor ve hemsire geldi kucagimda gözyaslarim durmuyor.... kizim gitme burakma beni, diye hem agliyor hem konusuyorum.... cok sükür müdehalenin sonunda hayata döndürüldü. yaralar ic organinada sicradigi icin bogaz deligini kapanmaya yakinlasmis. yogum bakima aldilar.doktorlar yaralar nedeniyle aci cektigini söylediler ayina göre agir ilaclar kullaniyolardi agrisini engellemek icin.daha 2 aylikdi ve kücücük bedeniyle nelerle savasiyordu.umudum tükenmisti artik yoktu caresi rabbimden baskasi.hastaligi ögrendigimden beri duamdaydi.gözyaslarim dinmiyor elimden bisey gelmiyordu. kizimin gözümün önünde eriyip gitmesine razi olamiyordum.gözyaslarim dinmiyor elimden bisey gelmiyordu.o anlik psikolejikmi yoksa dayanamiyormuydum bilemem rabbime ; egerki kizimin acilari dinmicekse yasadigi sürece bu aciyi cekecekse ben raziyim aci cekmeye,yokluguna al onu benden dedim.
durumu cok iyi olmasada iyiye gidiyordu yogum bakimdan cikardilar.ama hala solunum cihazina bagliydi.doktorlar her an herseye hazirlikli olun demisti,ama benim icimde garip bir rahatlik sanki birsey olmucak gibi bi huzur vardi.makinalara bagli kalp atislari bi normal bi düsüyor.basinda bekliyorduk.ölümden 1 gün önce 2 gibi yatmistik doktorlar durumu iyi demistibedenim halsiz düsmüs bi agirlik cökmüstü üzerime.sabah 8 gibi uyandigimda hemsire geldi doktor sizi cagiriyor dedi artik geri sayim baslamisti artik belki saatler belki dakikalar kalmisti.melegimin ölüm ani bekleniyor ve elden hic birsey gelmiyordu solunum cihazida yetersiz kaliyordu artik.ilaclar veriliyor ölüm aninda aci cekmesin diye,dualar okunuyordu,kucagima aldim.vedalasma vaktiydi.beni unutma melegim saclarini tarayamadim,öremedim doyasiya bakamadim,sürekli rüyama gel yanimda olamasanda rüyamda göreyim seni beni unutma annem beni unutma...... kucagimizda öldü melegim sessizce öylece.....icime kelimeler sigmiyordu hem agliyor hem söylüyordum.kücücük beden sogumaya baslamisti.koca hastane bana zindan olmustu.eve getirdiler beni.odamda yatagi esyalari duruyordu.hersey bostu artik yalandi melegim gitmisti artik gitmisti.defnetmistik melegimi topragin altindaydi artik.dokunmak istesem dokunamayacagim,sarilmak istesem sarilamayacaktim.etraf merakli gözlerle doluydu,nolmus,neden ölmüs,yazik genc yasda evlat acisi yasiyor daha neler neler.herkes kendinden örnek vermeye baslar güya tek senmi yasadin bak bizde yasadik der gibi.ama o benim melegimdi benim canimdi......
sonrasi dahada aci amcamin bebegi oldu kizimi kaybettigim günden 1 hafta önce.eve geldigimde agliyordu,bana okadar aci vermistiki kizimin yoklugunu dahada belli ediyordu acimin üstüne aci ekliyordu.gözümün önünde büyüdü,doyasiya sevemedim.......melegimi kaybedeli 2 sene oldu ama acisi hep yüregimde......

"Neler söylemek istedim sen giderken.
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi
Adım atmak istedim
Koştu.ğumu sandım hatta.
Cümleler kurdum anlattım sana derdimi.
Hatta yalvardım haykırdım sandım…
Oysa sen giderken ben ardından.
Sadece bakakaldım.
Öylece…
Donakaldım.
İnanamadım…
Kirpiğimden süzülen damla…
Ve ayrılığın adı
Hoşçakal.

rabbim sabır versin okadar ağladımki okurken ben 6 mayısta kaybettim bebeğimi doğduktan sonra 6 gün yaşadı acısı içim kesiyo bıçak gibi bütün söylenecek kelimeler anlamsız kalıyo bu acıyı anlatmaya 58 gün oldu bebeğimi toprağa vereli doğduğunda bile hiç ağlamadı meleğim kuvezdeyken rüyamda görmüştüm bana bak dediğim halde gözlerini kaçırıyodu benden meğer cennete çevirmiş gözlerini...inş cennette kavuşuruz orda koklarız bebeklerimizi.. Allahım hayırlısıyla yeniden evletlar nasip etsin hepimize

rabbim sabır versin okadar ağladımki okurken ben 6 mayısta kaybettim bebeğimi doğduktan sonra 6 gün yaşadı acısı içim kesiyo bıçak gibi bütün söylenecek kelimeler anlamsız kalıyo bu acıyı anlatmaya 58 gün oldu bebeğimi toprağa vereli doğduğunda bile hiç ağlamadı meleğim kuvezdeyken rüyamda görmüştüm bana bak dediğim halde gözlerini kaçırıyodu benden meğer cennete çevirmiş gözlerini...inş cennette kavuşuruz orda koklarız bebeklerimizi.. Allahım hayırlısıyla yeniden evletlar nasip etsin hepimize
allahım sabır versin..yar ve yardımcın olsun inşallah....
ne denirki yaşayan bilir..
inşallah ahirette kavuşuruz meleklerimize....
ve inşallah hepimize hakkımızda hayırlıysa tabi yeniden sağlıklı hayırlı ömürllü evlatlar nasip etsin....

Son düzenleme:

Bende 14 nisanda oglumu kaybettim sadece 2 saat yasadi, yuzunu bile gormedim, sesinide duymadim. Nasil bir bebek oldugunu, kime benzediyini asla bilemiycegim. Onceleri bu aci nasil gecer diyorudm. Ama gercekden Allah guc veriyormus, dogru hala tam alsidim yada unuttum demiyorum, zaman zaman agliyorum, ama onceleri sanki olcekmis gibi oluyordum, ama isde hala yasiyorum. Icim hala aciyor, bazen gulsemde, kalbimin derinlerinde hep bir sizi var. Ama yinede inandigim bir sey varki, allah kimseye tasiyamiycagindan fazla bir yuk vermiyormus. bu gercegi anladim. Biz ozel anneleriz, ozel melek anneleri, ve birgun bu sabrimizin mukafatini alicagiz.

Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA

Bende 14 nisanda oglumu kaybettim sadece 2 saat yasadi, yuzunu bile gormedim, sesinide duymadim. Nasil bir bebek oldugunu, kime benzediyini asla bilemiycegim. Onceleri bu aci nasil gecer diyorudm. Ama gercekden Allah guc veriyormus, dogru hala tam alsidim yada unuttum demiyorum, zaman zaman agliyorum, ama onceleri sanki olcekmis gibi oluyordum, ama isde hala yasiyorum. Icim hala aciyor, bazen gulsemde, kalbimin derinlerinde hep bir sizi var. Ama yinede inandigim bir sey varki, allah kimseye tasiyamiycagindan fazla bir yuk vermiyormus. bu gercegi anladim. Biz ozel anneleriz, ozel melek anneleri, ve birgun bu sabrimizin mukafatini alicagiz.

Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA
melek annesi... bunu kendime söylerken bile gözlerim doluyo...insanlar atlattım zannediyo ama bana hersey bebeğimi hatırlatıyo bizim için bir mucizeydi eşimin morfolojisi %3 iken tamda umudumuzu kesmişken hamile kaldım oğluma nasıl bir sevinçti anlatamam bizim için ama rabbim verdi rabbim aldı emantmiş bize...eşim inanılmaz üzüldü çünkü o bebeğini görünce aşık olanlardı 6 gün boyunca hastaneden gelmedi ve biz bebeğimiz vefat ettğinde gördük,çünkü 9 ay bebeğimle yaşadım ve görmek istedim eşim bana benzetmişti hala bana bakıp bebeğimiz sana beziyodu diyo herşeye gücü yeten Allahım hepimize sabır ver bize yeniden mucizeler göster...

melek annesi... bunu kendime söylerken bile gözlerim doluyo...insanlar atlattım zannediyo ama bana hersey bebeğimi hatırlatıyo bizim için bir mucizeydi eşimin morfolojisi %3 iken tamda umudumuzu kesmişken hamile kaldım oğluma nasıl bir sevinçti anlatamam bizim için ama rabbim verdi rabbim aldı emantmiş bize...eşim inanılmaz üzüldü çünkü o bebeğini görünce aşık olanlardı 6 gün boyunca hastaneden gelmedi ve biz bebeğimiz vefat ettğinde gördük,çünkü 9 ay bebeğimle yaşadım ve görmek istedim eşim bana benzetmişti hala bana bakıp bebeğimiz sana beziyodu diyo herşeye gücü yeten Allahım hepimize sabır ver bize yeniden mucizeler göster...

merhaba melek annesi bir melek annesi daha bizlerle, acılarımız aynı bu yürek acısını anca melek anneleri anlar gerisi hikaye anlamış gibi yaparlar ama asla anlayamazlar, kızlar zaman geçtikçe içine kor gibi çöken bi yangın var allahım sabırlar versin cümlemize gerçekten bazen düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum ama bi düşünüyorum meleklerimiz cennete bizi bekliyolar onlara cennete layık olmaya çalışmamzı gerek diyorum kendime teselli vermeye çalışıyorum ama genede insanın yüreğinin içi yanıyor bugün 49 gün oldu meleğimiz bizden ayrılalı ama daha dün gibi eminim yıllar geçsede bu özlem hiç bitmeyecek o ilk göz ağrımızdı asla unutulmaz unutulur sanılır ama kesinlikle unutulmaz hele bi anne için asla ...rabbim inş. bu acılarımızı hafifletecek hayırlısından sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder cümlemizede bu acılarımız ancak o zaman belki biraz hafifler allahım kimselere arattırmadan inş. süpriz bir şekilde herkeslerin kollarını doldurur .. bu günler hayırlı günler bol bol dua edin kızlar evet müminin mümine yaptığı habersiz dualar kabul olurmuş birbirimizi dualarımızda unutmayalım....allah hepinizin güzel gönüllerinize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.bol sabırlar cümlemize.........

canim acin cok taze ama elden ne gelirki.kimse istemez caninin gitmesini ben hep derimki rabbim verirken kiyamadi vermeye tekrar aldi yanina.onlar bizim sefaatcimiz insallh cennette kavusacagiz ve insallh su mübarek ayin hürmetine rabbim kucaklarimizi tekrar doldurucak insallah.yeterki sen rabbime sigin dile.

merhaba melek annesi bir melek annesi daha bizlerle, acılarımız aynı bu yürek acısını anca melek anneleri anlar gerisi hikaye anlamış gibi yaparlar ama asla anlayamazlar, kızlar zaman geçtikçe içine kor gibi çöken bi yangın var allahım sabırlar versin cümlemize gerçekten bazen düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum ama bi düşünüyorum meleklerimiz cennete bizi bekliyolar onlara cennete layık olmaya çalışmamzı gerek diyorum kendime teselli vermeye çalışıyorum ama genede insanın yüreğinin içi yanıyor bugün 49 gün oldu meleğimiz bizden ayrılalı ama daha dün gibi eminim yıllar geçsede bu özlem hiç bitmeyecek o ilk göz ağrımızdı asla unutulmaz unutulur sanılır ama kesinlikle unutulmaz hele bi anne için asla ...rabbim inş. bu acılarımızı hafifletecek hayırlısından sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder cümlemizede bu acılarımız ancak o zaman belki biraz hafifler allahım kimselere arattırmadan inş. süpriz bir şekilde herkeslerin kollarını doldurur .. bu günler hayırlı günler bol bol dua edin kızlar evet müminin mümine yaptığı habersiz dualar kabul olurmuş birbirimizi dualarımızda unutmayalım....allah hepinizin güzel gönüllerinize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.bol sabırlar cümlemize.........

canim daha 49 gün neki ben kaybedeli 2 sene oldu cocuk gördümmü icim aciyor canim yaniyor dün akrabanin bebeginin mevlüdü vardi ne güzel herkesin saginda solunda bi bebek orda pek anlayamadim ama eve gelirken cok kötü oldum icim yandi esime dedim ne güzel herkesin ya kucagi dolu ya yani bense bombosum agladim .rabbimin gücüne gitmesin ama öyle bi zorki anlatilmaz bi aci.insallh su mübarek günderle duamiz yerine ulasir saglikla sihhatle kucaklarimiz dolar.

Dogru ben b ile alisdim saniyorum, ama aslinda alismadimda sadece Allahin takdiri diyorum, baska ne yapa bilirim ki, bazen bakdim olmuyor, onun icin hazirladigim cantada mavi cicek desenli gomlegine sarilip kokluyorum, keske simdi icinde olsaydin diye agliyorum, ama ne yapalim vardir o guzel Allahim bir bildigi. Allah hepimize sabirlar versin, guzel ve hayirli isler yapalim ki, cennete meleklerimize kavusalim, insallah.

insanlar gün geçtikçe hafifler diyolar ama hafiflemiyo sanki demleniyo acısı içime çöküyo hele evimdeki bu sessizlik,nasıl hayallerim vardı her ağladığında kucağıma alacaktım onu kucağımdan hiç bırakmayacaktım şimdi kucağım boş ruhum boş aklım boş hayatım boş.oğlum doğduğunda bile ağlamadı,evimde sesi yankılanıcaktı kokusu burnumda olucaktı,Allahım sen bize sabır ver yardım et...

Dogru ben b ile alisdim saniyorum, ama aslinda alismadimda sadece Allahin takdiri diyorum, baska ne yapa bilirim ki, bazen bakdim olmuyor, onun icin hazirladigim cantada mavi cicek desenli gomlegine sarilip kokluyorum, keske simdi icinde olsaydin diye agliyorum, ama ne yapalim vardir o guzel Allahim bir bildigi. Allah hepimize sabirlar versin, guzel ve hayirli isler yapalim ki, cennete meleklerimize kavusalim, insallah.

benim oğlumun hiçbir eşyası yok evde,doğumdan sonra beni eve bile getirmediler bir hafta geldiğimde oğlumun beşiği eşyaları herşeyi beni görüp daha fazla üzülmesin diye kaldırmışlar. hiçbirşeyi yok oğlumun, evde herşey aynı sanki rüya görüp uyanmışım gibi..ama acılarım taze geçmiyo hafiflemiyo..meleğim cennette kavuşuruz inşaallah

canim daha 49 gün neki ben kaybedeli 2 sene oldu cocuk gördümmü icim aciyor canim yaniyor dün akrabanin bebeginin mevlüdü vardi ne güzel herkesin saginda solunda bi bebek orda pek anlayamadim ama eve gelirken cok kötü oldum icim yandi esime dedim ne güzel herkesin ya kucagi dolu ya yani bense bombosum agladim .rabbimin gücüne gitmesin ama öyle bi zorki anlatilmaz bi aci.insallh su mübarek günderle duamiz yerine ulasir saglikla sihhatle kucaklarimiz dolar.

Bak ben bir siir okudum, siir de boyle anlatiyor, ingilizce oldugu icin cevirib hikaye seklinde yaziyorum.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Bebegini kaybeeden anne Allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Bilmem anlata bildimmi? Inan ben bu siiri okudukdan sora cok ama cok farkli hiss etmeye basladim, sanki bu siir bana bir seyleri anlatdi. Anliycaginiz biz melek anneleri annelerin en ozeli, en guzelyiz. Butun anneler guzeldir, ama bizim farkimiz bebeklerimizin melek olmasi ve cennetde bizleri beklemesidir, allah hepimizin yardimcisi olsun.

X