18.06.2009 da ben de hikayemi şöyle yazmıştım Arkadaşlar ben 2009 mart melek annesiyim...
... mart sabahı (bebeğimin doğumuna 2 gün kala)bebeğimin hareketlerini pek hissedemedim...Biraz bekledim...1 bardak süt içtim ve çikolata yedim...Sol yanıma yattım...20 dakika bekledim...Karnımda kasılmalar var fakat bebek hareketi gibi değil...Zaten bilmiyorumki bu benim ilk hamileliğim...Banyoya girdim...Belki bebeğimi bugün alırlar temiz temiz gideyim dedim...Eşimi aradım ,bebeğin hareketlerini pek hissetmiyorum beni hastaneye götür dedim...Hastaneye gittik...Beni nst ye aldılar...Aradan 30 dakika geçmesine rağmen kalp atışlarını hala alamadılar...Bir problemmi var dedim...Hayır dediler...1 saatten çok fazla zaman geçti...Ultrasondan bakalım dediler...Koridora çıkınca doktorumu gördüm...Oda geldi benimle ve o baktı ultrasondan...Yanında birkaç doktor daha vardı...Yanındakilere eks değilmi diye sordu
(( Ben o an yıkıldım ve ağlamaya , dua etmeye başladım...Lütfen bebeğime bişey olmasın lütfen...Beni sakinleştirmeye çalıştı doktorum...Belki biz göremiyoruz belki bir şansımız vardır hemen ameliyathaneye gidelim dedi...Koridorda serum bağladılar koluma...Koşa koşa çıktık ameliyathaneye...Kıyafetlerimi çıkarmadan yatırdılar beni ve bir çırpıda üzerimdeki her şeyi çıkardılar...Bişey döktüler karnıma...Anestezi uzmanı ne zaman yemek yedin dedi...2 saat önce dedim...2 saatmi, çookk güüzell dedi !!! Ben ağlayarak dua ediyorum bu arada...Lütfen Allahım lütfeeen bebeğime bişey olmasın...doktorların
bütün konuşmalarını duyuyorum,endişelerinden bahsediyorlar...Ben korkuyorum ve dua ediyorum...Kendimden geçmişim...Hastaneye yalnız gitmiştik fakat uyandığımda bütün sevdiklerim yanımdaydı...Bebeğimi soramadım kimseye...Biliyodum yoktu , gitmişti...Odama götürdüler...Kendimi o kadar yalnız hissediyordumki...Karnıma baktım , bebeğim yoktu karnımda...Nerdeydi şimdi bebeğim? Nereye götürmüşlerdi ? Üzerinde kıyafetleri yoktu ? Üşüyormuydu ? Beni istiyormuydu ? Kimseye soramadım , kimseye...Canım çok acıyordu , çoook....2 gün kaldım hastanede...Hastaneden çıkarken çook kötü hissettim...Bebeğim hastanede kalmıştı fakat ben oradan gidiyordum ...Nerdeydi bebeğim ? Nereye koymuşlardı ? Bebeğime özenli davranıyorlarmıydı ? Canını acıtıyorlarmıydı ?Eve geldim...Evime kucağımda bebeğimle girecektim...Ama yoktuki bebeğim...Evdede hüngür hüngür ağladım...Ağladım...Ağladım...Nasıl olmuştu bunlar ? Birdenbire , durup dururken kendimi nasılda bu anlam vermediğim şeylerin içinde bulmuştum...Bebeğimi toprağa verirlerken ben evde yatağımda ağlaya ağlaya uyuyakalmışım...Gidemedimki bebeğimin yanına , cesaret edemedimki , onu kucağıma alıp koklayamadım ki...Onu öyle görmek istemedim ki ...Ölümü yakıştıramadım ki yavruma...Günlerce yağmur yağdı ve ben deli oldum,yağmasın yağmur,istemiyorum...Bebeğim ıslanıyo çok yağmur yağıyo...Bebeğim üşüyo...Yavrumun mezarına neredeyse 2 ay sonra gidebildim...Ve aradan 3 ay geçti...Ve ben bebeğimi çok özlüyorum...Allahım kimseye böyle bir acı vermesin...Lütfen benim için dua edinarkadaşlar...Buna çok ama çok ihtiyacım var...
Şimdi ise ,
Allahıma çok şükür 2 yaşında bir kızım var. Oğlumu kaybettikten 5 ay sonra kızıma hamile kaldım ve sağlıcakla kavuştum yavruma.
Yazmak istedim,çünkü bebeğini kaybeden melek annelerine umut olsun istedim.
Allahım inşallah en kısa zamanda sizlerin de kucağını sağlıklı yavrucaklarla doldurur. Amin...