melek annelerin hikayeleri

bogazım dügümlenerek hıçlkırıklarla okudum yazdıklarınızı :KK43:(((((((
şu anda hamileyim ve bebegin kalp atışı yok:KK43:( 2. gebeligim ilki 9. haftada bu 8. haftada gitti benden ama ben hala bir umut haftayı bekliyorum belki düzelir diye :KK43:((( allahım sizlerin yardımcısı olsun.umarım hayırlsııyla saglıkla kavuşursunuz bebeklerinizeee

rabbım korkularını dındırsın ınş.
bende 4melek annesıyım 3bebegımı 5veya 6 haftalıkken kaybedıyordum hep kan pıhtılaşması varmış 4 bebegım şevvalım se 38 haftalıkken sezeryanla alındı kalbı durmus melegımın dıger bebeklerımın acısı yanında şevvalım daha zor geldı ne kadar senınle olursa acın okadar buyuyor hayırlısı hakkında ne ıse o olsun rabbım hayırlı ömurlu bebekler versın hepımıze duamız tüm melek annelerıyle allah yar ve yardımcın olsun

canım allahım sana da sabır versin. hissettiklerinde çok normal daha yeniymiş senin yaşadıkların. zamanla inanacaksın bebeğinin madden gittiğine ama kalben aslında hep seninle olduğuna..
malesef neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. eşin, çaresizliğin, inanamayışın...yanlız benim bebeğim 27 haftalıktı. plasenta previa vardı seninki gibi fakat benim durumum seninkinden biraz daha kötüydü. dr.lar normal doğuma masada kalırım diye hiç izin vermediler. gerçekten seni çok iyi anlayabiliyorum.
evet canım, kızlarımızla cennette buluşacağız inşallah. onlar şu an çoooook güzel bir yerdeler. hem kim bilir belki senin şevval'inle benim ceylin'im orda güzel güzel, mutlu mutlu oynuyorlardır:))

merhaba cevrım içi gordum ama senınle dırek sohbet edemıyorum nasıl olacak pek bılmıyorum yazısmayı yardım ederumısın

bende dün gıttım bebegımın mezarına kendıgıbı küçüçüktü mezarıda sankı bana arkasını dönmüş küs gıbı hıssetım onu görmeyı umarak gıtmışım megerse agac ve çiçek götürdük gıderken babası agacını ekti ebn aglamktan baska bır dua edebıldım annem yasın okudu kayınvalıdemde hem aglıyoruz hem okuyoruz bense içimden kızımla konustum kızım özlemedınmı benı gelsene yanıma üşüyormusun orda benım sarıp ısıtmak ıstedıgım gıbı sarıp ısıta bılıyormu toprak senı menekşeler ektım kızımımn topragına suladım ıslandımı acama sonra böcek karınca vardı tporakta gezının kızımı rahatsız edıyor mudur edım sonra rabbıım melegımı nasıl kıysın ona degmıyordur bıle o cennette mutludur dıye düşündüm konuşmak ıstedım cvp bekledım gelmedı melegım cennette bılıyorum rabbım senın gıbı ısteyen bızlerede nasıp etsın inş. acmız dıner 5 ay erken degılmıydı bızlere 6ay 1yıl falan dıyorlR sıkıntılımıydı hamılelıgın allah a emanet olun.

Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. Benzer şeyler yaşamışız. Tek tesellimiz bebeklerimizin bizi cennette bekliyor olmasın.Unutma canım, bebeğin şu an çok mutlu , o en güzel yerde, hiç acı çekmedi. Sonsuza kadar sahip olacağın bir bebeğin var diğer dünyada, cennet bebeği senin bebeğin.
Canım, benim sezeryanım 15 mart, 2. bebeğime hamile kaldığım son adet tarihim de 11 Ağustos.Aslında yumurtlama zamanını ve bebeğin rahme tutunmasını düşünürsek aradan 5,5 ay kadar bir süre geçmiş oluyor. Bir doktor en az 6 ay demişti. Ama ben dayanamadım ve 4 ay dolduktan çalışmalara başladım, bebeğim 2. ay geldi çok şükür. Hamilelikte en küçük bir problem yaşamadım.ilk bebeğimi 37+5 de kaybettiğim için 2. bebeğimi sezeryan ile 36+2 de aldılar.3340gram doğdu ve küvöze girmedi. Neden kaybettiğim bulunamadığı için doktorum erken aldı bebeğimi.
Canım sana gönülden dua edeceğim, inşallah en kısa zamanda hamile kalır ve bebeğinin mis kokusunu içine çekersin. İnsan ancak böyle teselli bulabiliyor çünkü.Aradan 3 yıl geçti ve bebeğim bir gün bile aklımdan çıkmadı,zaman geçse bile asla unutmuyorsun fakat yani bir bebek seni yaşama sıkı sıkı bağlıyor canım.

Son düzenleme:
bende melek annesiyim melegımın adı şevval 36.günüm bugun 38haftalıkken dr.muayneye hazırlıklı gel belkı alırım dedı bızde eşim kayınvalıdem ben kahvaltımızı yaptık gıyındık cantaları aldık evden cıkmadan resım çekindik eşim benı ben eşimı ve annemı cektı şimdi o resimler bile canımı tekrar yakmaya yetıyor... evden cıktık hastaneye gırdık nst ye gırıp o kagıtla dr. yanına gırecektık nst de yattım karnımda bulamadı sesını ben soruyorum sorun mu var kız hayır dedı benı sakınlestırmeye yetmedı yukarı gönderdıler oldakı cihaz daha ıyı dıye ama içim yanıyor eşim yanımda onunda gözlerı çaresız kım ne derse oraya gıdıyoruz yattım nst ye arıyorlar ben aglıyorum :KK43: çok kötü bır duygu byle cagresızlık hiç tatmamıştım şimdiye kadar bulamadılar dr. hanıma tel. açtılar yanına indik yine yattık bir ümitle dr. size kötü haberım var bebek yaşamıyor delirdim sanki yok vermem bebegimi diye bagrıyorum aglıyorum eşim aglıyor olamaz dıye tekrar bakmasını istedim cagresızce bakmadı bile HERKEZIN BAŞINA GELEBILIR SENINKI KÜCÜK MILLET NELER KAYBEDİYOR dedı allah dan gel bılıyorum ama yetmedı belı sakınleştırmeye ne yeterdıkı hangı söz soguturdu içimi hala yanıyorum düşündükce sogmadı fakülteye gidin benım yapacagım birsey yok dedı dr. fakulteye gıttık bır durgunluk çöktü ahh eşim sevgılım benım ne kötü oldu ınanmıyor ınanamıyor dr. akrabamızdan yardım istıyor abı ne yapayım elım ayagım karıstı dıyor gıttık yıne utrasonla baktılar kalp atmıyor muaynede kanamam basladı plesanta asagıdaydı benım yaşasaydı sezeryan olacaktım bundan dolayı kanamam çok fazla çizmelerımın içi bıle doldu kanla ben kendımde degılım sorular içinde boguluyorum br sevinçle cıktım evden ama nerdeyım neyle karsılastım dr.lar sezeryan olma dıyo ölü bebek için hakkını kaybetme dogurtalım dıyo eşim risk almak istemedı benı kaybetmekte vardı kan kaybında BENIM AKLIMDAKI SORU TEKRAR BEBEK SAHIBI OLMAK İÇİN NE KADAR BEKLERIM normal dogumla 4.5 ay sezeryan la 6ay yada 1sene o yuzden normalı denemek istedım 3gun rahıme ılac koyarak acmaya calıştılar ama olmadı sonra suni sancı verdıler kanamam iyice çogaldı utrasolla baktılar açılma 1buçuk santık daha 3 yada 4 santım olmaya dayanamaz komaya gırersın dedıler açil sezeryana aldılar sedyede asansöre gıdıyorum eşim aşagı gıtmıştı yanında degıldı onu görmeden götürüyorlardı sonunda yanımdaydı merdıvenlerden cıkmış neefes nefese öptüm kokladım sonkezdı benım için bunlar rabbımme şükürler olsun yaşıyorum eşim yanımda kızımızı 3günün sonunda KOPARIP ALMAYA GÖTÜRDÜLER BENI aşagıda hemen uyutun dedıler ben dualaar edıyorum rabbıme tekrar bebek ver ömürlüsünden hayırlısını ver eşime baba olmayı bana anne olmayı tattır allah ım hemşire birsey mı dedın dıye sordu ben dua ederken SADECE GÜZEL KESİN TEKRAR HAMILE KALAYIM SORUN OLMASIN DEDIGIMI BILIYORUM.ALLAH IM KIMSEYE EVLAT BEBEK ACISI VERMESIN... ŞEVVAL IM KOKLAMADAN GİTTİ BİR KERE OLSUN SARAMADIM ÖPEMEDIM KIZIMI MELEGIMI köye göturduler gömmeye babasının kucagında dedesının okudugu ezanla kulagına EŞİME GÖTÜRSEN KOY ANNEN GELEMEDI SENI ÇOK SEVDIGINI SÖYLEDI DE CENNETTE BULUŞACAGIZ İNŞ. KIZIMLA ŞİMDİ KIRKIMIN DOLMASINI VE KIZIMIN YANINA GİTMEK İSTIYORUM SANKI KOLLARINI ACMIŞ BENI BEKLIYOR ANNE DIYECEK BENDE ALIP GÖTÜRECEKMİŞİM GIBI NIYE BÖYLEEE

bende dün gıttım bebegımın mezarına kendıgıbı küçüçüktü mezarıda sankı bana arkasını dönmüş küs gıbı hıssetım onu görmeyı umarak gıtmışım megerse agac ve çiçek götürdük gıderken babası agacını ekti ebn aglamktan baska bır dua edebıldım annem yasın okudu kayınvalıdemde hem aglıyoruz hem okuyoruz bense içimden kızımla konustum kızım özlemedınmı benı gelsene yanıma üşüyormusun orda benım sarıp ısıtmak ıstedıgım gıbı sarıp ısıta bılıyormu toprak senı menekşeler ektım kızımımn topragına suladım ıslandımı acama sonra böcek karınca vardı tporakta gezının kızımı rahatsız edıyor mudur edım sonra rabbıım melegımı nasıl kıysın ona degmıyordur bıle o cennette mutludur dıye düşündüm konuşmak ıstedım cvp bekledım gelmedı melegım cennette bılıyorum rabbım senın gıbı ısteyen bızlerede nasıp etsın inş. acmız dıner 5 ay erken degılmıydı bızlere 6ay 1yıl falan dıyorlR sıkıntılımıydı hamılelıgın allah a emanet olun.

canım Allah sabı r versin inşallah...
bende bebeğimi kaybettim yazılaraını ağlayarak okudum....
ne zaman buraya yazmak istesem ağlamaktan düşündük lerimi yazamıyorum inan...
hala ağlıyorum aynı şeyleri yaşamışız ve hissedilenler aynı ne denirki....

hala kanamam devam ediyor ve ben kzımı görmeye gidemedim...iyileşeyim ilk iş mezarına gitmek olacak...canım melek kızım benim..küçücük mezarını görünce dahamı kötü olacağım dahamı iyi hiç bilmiyorum..
ama ben hala onu içimde zannediyorum...
gerçekten çok zor yaşayan bilir...seni çok iyi anlıyorum....

belkide böylesi hayırlı Allahım verdi yine Allahım aldı ama kabullenemiyorum bazen...
güldüğüm zaman bile aklıma geliyor nasıl gülebiliyorum diye suçlu hissediyorum kendimi....

Allahım kimseye yaşatmasın inşaallah..
en kısa zamnda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizeee

canım Allah sabı r versin inşallah...
bende bebeğimi kaybettim yazılaraını ağlayarak okudum....
ne zaman buraya yazmak istesem ağlamaktan düşündük lerimi yazamıyorum inan...
hala ağlıyorum aynı şeyleri yaşamışız ve hissedilenler aynı ne denirki....

hala kanamam devam ediyor ve ben kzımı görmeye gidemedim...iyileşeyim ilk iş mezarına gitmek olacak...canım melek kızım benim..küçücük mezarını görünce dahamı kötü olacağım dahamı iyi hiç bilmiyorum..
ama ben hala onu içimde zannediyorum...
gerçekten çok zor yaşayan bilir...seni çok iyi anlıyorum....

belkide böylesi hayırlı Allahım verdi yine Allahım aldı ama kabullenemiyorum bazen...
güldüğüm zaman bile aklıma geliyor nasıl gülebiliyorum diye suçlu hissediyorum kendimi....

Allahım kimseye yaşatmasın inşaallah..
en kısa zamnda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizeee
rabbım sanada sabır versın daha cok yenı anladıgım kadarıyla bende iyileştıgım için suçluluk duyarım kendıme bak ıyısın ama kızın yanında yok olsaydı şöle yapardım bakardım dıye kendıme kızıyordum ama hersey allahtan yıne verecek olan allah kızının mezaruna gıttıgınde anlarsın bır bosluk srıyor içini düşündügün hiç bır duygula karsılasmıyorsun o bambaska bır duygu rabbım bırdaha yasatmasın kımseye toparlanıp duzelmeye bak rabbım hepımıze hayırlı omurlu bebekler versın duanda benıde hatırla annesı kızının adı neydi umarım arkadaslardır kızım şevval le allah yardımcın olsun

Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. Benzer şeyler yaşamışız. Tek tesellimiz bebeklerimizin bizi cennette bekliyor olmasın.Unutma canım, bebeğin şu an çok mutlu , o en güzel yerde, hiç acı çekmedi. Sonsuza kadar sahip olacağın bir bebeğin var diğer dünyada, cennet bebeği senin bebeğin.
Canım, benim sezeryanım 15 mart, 2. bebeğime hamile kaldığım son adet tarihim de 11 Ağustos.Aslında yumurtlama zamanını ve bebeğin rahme tutunmasını düşünürsek aradan 5,5 ay kadar bir süre geçmiş oluyor. Bir doktor en az 6 ay demişti. Ama ben dayanamadım ve 4 ay dolduktan çalışmalara başladım, bebeğim 2. ay geldi çok şükür. Hamilelikte en küçük bir problem yaşamadım.ilk bebeğimi 37+5 de kaybettiğim için 2. bebeğimi sezeryan ile 36+2 de aldılar.3340gram doğdu ve küvöze girmedi. Neden kaybettiğim bulunamadığı için doktorum erken aldı bebeğimi.
Canım sana gönülden dua edeceğim, inşallah en kısa zamanda hamile kalır ve bebeğinin mis kokusunu içine çekersin. İnsan ancak böyle teselli bulabiliyor çünkü.Aradan 3 yıl geçti ve bebeğim bir gün bile aklımdan çıkmadı,zaman geçse bile asla unutmuyorsun fakat yani bir bebek seni yaşama sıkı sıkı bağlıyor canım.

umarım sorunsuz bende hamıle kalır anne olurum inş. duanda hatırladıgın ıçin sagol allah razı olsun. sana sure olarak ne demışlerdıkı 5 ayda hamıle kalmana ragmen sorun cıkmamış allah a sukurler olsun bızde senın gıbı severız inş. cocuklarımızı allah ömr versın senınkınede

rabbım sanada sabır versın daha cok yenı anladıgım kadarıyla bende iyileştıgım için suçluluk duyarım kendıme bak ıyısın ama kızın yanında yok olsaydı şöle yapardım bakardım dıye kendıme kızıyordum ama hersey allahtan yıne verecek olan allah kızının mezaruna gıttıgınde anlarsın bır bosluk srıyor içini düşündügün hiç bır duygula karsılasmıyorsun o bambaska bır duygu rabbım bırdaha yasatmasın kımseye toparlanıp duzelmeye bak rabbım hepımıze hayırlı omurlu bebekler versın duanda benıde hatırla annesı kızının adı neydi umarım arkadaslardır kızım şevval le allah yardımcın olsun

kızımın ismini Fatmanur koydum canım...
inşallah cennette düşündüğümden çok daha iyi durumdadır fatmanurum..belkide arkadaş olmuşlardır şevval le...
koşup oynuyorlardır...

ama ben kızımı çok özlüyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:
başka bebeğim olsada onun yeri ve acısı hep yüreğimde olacak..inşallşah kavuşuruz yavrularımıza ahirette canım.. .

inşallah dualarımdasın canım..sende beni hatırla..

allahım tez zamanda hayırlı ömürlü evlatlr nasip etsin..

kızımla isim arkadasıymış kızın fatma şavval fatıma koymuştuk kızımın adını annesı melegını cok özlüyorsun bılıyorum aklına hersey gelıyor hamıleyken konustukların hece hece aklında bırı aynı cumleyı kullansa aglıyorsun reklamları ızlerken farkına varmadıgın şeyler nasılda ıçini yakıyor sımdı mılletın bosver enazından gormedın dıyor sen keske gorsem kucaklasam sevsemde oyle gıtseydı dıye aglıyorsun karnına dokunamaz olursun eşin sarılsa aklına gelır sarılmasa bak sarılmıyor öncen kızını nasıl sevıyordun sevsene dersın hersey acıtır içini senı cok ama cok ıyı anlıyorum benım 43gunum kızımsız hafıflıyo ama özlem dınmıyor allah sabır bunu unutturacak guzel gunler hayırlı bebekler versın kucaklarımıza aglama gül kızın için annesı dualarımız bırbırımız ıçın allah a emanet ol

bogazım dügümlenerek hıçlkırıklarla okudum yazdıklarınızı :KK43:(((((((
şu anda hamileyim ve bebegin kalp atışı yok:KK43:( 2. gebeligim ilki 9. haftada bu 8. haftada gitti benden ama ben hala bir umut haftayı bekliyorum belki düzelir diye :KK43:((( allahım sizlerin yardımcısı olsun.umarım hayırlsııyla saglıkla kavuşursunuz bebeklerinizeee

canim pihtilasma sorunun olabilir belki,insallah bu bebisini kaybetmessin ve saglikla dünyaya getirirsin.

merhaba cevrım içi gordum ama senınle dırek sohbet edemıyorum nasıl olacak pek bılmıyorum yazısmayı yardım ederumısın

canım ben bu sayfalara çok nadir giriyorum. sezeryanla bebeğini kaybedenler bölümünde oluyorum genelde. ama çevrimiçi görüyorsan yukarıda melek resminin yanında adım yazıyor ya, adımın üzerine gelip sağ tıkla, açılan seçeneklerden profil bilgilerini tıkla. açılan sayfanın altlarına doğru o kişinin o anda hangi sayfada olduğunu görebiliyorsun. istediğin çevrim içi kişilere böyle ulaşabilirsin.
bu arada nasılsın?

bende melek annesiyim melegımın adı şevval 36.günüm bugun 38haftalıkken dr.muayneye hazırlıklı gel belkı alırım dedı bızde eşim kayınvalıdem ben kahvaltımızı yaptık gıyındık cantaları aldık evden cıkmadan resım çekindik eşim benı ben eşimı ve annemı cektı şimdi o resimler bile canımı tekrar yakmaya yetıyor... evden cıktık hastaneye gırdık nst ye gırıp o kagıtla dr. yanına gırecektık nst de yattım karnımda bulamadı sesını ben soruyorum sorun mu var kız hayır dedı benı sakınlestırmeye yetmedı yukarı gönderdıler oldakı cihaz daha ıyı dıye ama içim yanıyor eşim yanımda onunda gözlerı çaresız kım ne derse oraya gıdıyoruz yattım nst ye arıyorlar ben aglıyorum :KK43: çok kötü bır duygu byle cagresızlık hiç tatmamıştım şimdiye kadar bulamadılar dr. hanıma tel. açtılar yanına indik yine yattık bir ümitle dr. size kötü haberım var bebek yaşamıyor delirdim sanki yok vermem bebegimi diye bagrıyorum aglıyorum eşim aglıyor olamaz dıye tekrar bakmasını istedim cagresızce bakmadı bile HERKEZIN BAŞINA GELEBILIR SENINKI KÜCÜK MILLET NELER KAYBEDİYOR dedı allah dan gel bılıyorum ama yetmedı belı sakınleştırmeye ne yeterdıkı hangı söz soguturdu içimi hala yanıyorum düşündükce sogmadı fakülteye gidin benım yapacagım birsey yok dedı dr. fakulteye gıttık bır durgunluk çöktü ahh eşim sevgılım benım ne kötü oldu ınanmıyor ınanamıyor dr. akrabamızdan yardım istıyor abı ne yapayım elım ayagım karıstı dıyor gıttık yıne utrasonla baktılar kalp atmıyor muaynede kanamam basladı plesanta asagıdaydı benım yaşasaydı sezeryan olacaktım bundan dolayı kanamam çok fazla çizmelerımın içi bıle doldu kanla ben kendımde degılım sorular içinde boguluyorum br sevinçle cıktım evden ama nerdeyım neyle karsılastım dr.lar sezeryan olma dıyo ölü bebek için hakkını kaybetme dogurtalım dıyo eşim risk almak istemedı benı kaybetmekte vardı kan kaybında BENIM AKLIMDAKI SORU TEKRAR BEBEK SAHIBI OLMAK İÇİN NE KADAR BEKLERIM normal dogumla 4.5 ay sezeryan la 6ay yada 1sene o yuzden normalı denemek istedım 3gun rahıme ılac koyarak acmaya calıştılar ama olmadı sonra suni sancı verdıler kanamam iyice çogaldı utrasolla baktılar açılma 1buçuk santık daha 3 yada 4 santım olmaya dayanamaz komaya gırersın dedıler açil sezeryana aldılar sedyede asansöre gıdıyorum eşim aşagı gıtmıştı yanında degıldı onu görmeden götürüyorlardı sonunda yanımdaydı merdıvenlerden cıkmış neefes nefese öptüm kokladım sonkezdı benım için bunlar rabbımme şükürler olsun yaşıyorum eşim yanımda kızımızı 3günün sonunda KOPARIP ALMAYA GÖTÜRDÜLER BENI aşagıda hemen uyutun dedıler ben dualaar edıyorum rabbıme tekrar bebek ver ömürlüsünden hayırlısını ver eşime baba olmayı bana anne olmayı tattır allah ım hemşire birsey mı dedın dıye sordu ben dua ederken SADECE GÜZEL KESİN TEKRAR HAMILE KALAYIM SORUN OLMASIN DEDIGIMI BILIYORUM.ALLAH IM KIMSEYE EVLAT BEBEK ACISI VERMESIN... ŞEVVAL IM KOKLAMADAN GİTTİ BİR KERE OLSUN SARAMADIM ÖPEMEDIM KIZIMI MELEGIMI köye göturduler gömmeye babasının kucagında dedesının okudugu ezanla kulagına EŞİME GÖTÜRSEN KOY ANNEN GELEMEDI SENI ÇOK SEVDIGINI SÖYLEDI DE CENNETTE BULUŞACAGIZ İNŞ. KIZIMLA ŞİMDİ KIRKIMIN DOLMASINI VE KIZIMIN YANINA GİTMEK İSTIYORUM SANKI KOLLARINI ACMIŞ BENI BEKLIYOR ANNE DIYECEK BENDE ALIP GÖTÜRECEKMİŞİM GIBI NIYE BÖYLEEE

bende dün gıttım bebegımın mezarına kendıgıbı küçüçüktü mezarıda sankı bana arkasını dönmüş küs gıbı hıssetım onu görmeyı umarak gıtmışım megerse agac ve çiçek götürdük gıderken babası agacını ekti ebn aglamktan baska bır dua edebıldım annem yasın okudu kayınvalıdemde hem aglıyoruz hem okuyoruz bense içimden kızımla konustum kızım özlemedınmı benı gelsene yanıma üşüyormusun orda benım sarıp ısıtmak ıstedıgım gıbı sarıp ısıta bılıyormu toprPesinden ak senı menekşeler ektım kızımımn topragına suladım ıslandımı acama sonra böcek karınca vardı tporakta gezının kızımı rahatsız edıyor mudur edım sonra rabbıım melegımı nasıl kıysın ona degmıyordur bıle o cennette mutludur dıye düşündüm konuşmak ıstedım cvp bekledım gelmedı melegım cennette bılıyorum rabbım senın gıbı ısteyen bızlerede nasıp etsın inş. acmız dıner 5 ay erken degılmıydı bızlere 6ay 1yıl falan dıyorlR sıkıntılımıydı hamılelıgın allah a emanet olun.

Canim yazdiklarini gözyasi icinde okudum benimde basimdan neredeyse ayni seyler gecti.
Ben 4 defa hamile kaldim ama yanimda sadece bir kizim var.Ilk bebebimi yaklasik 10 sene önce 8 haftalikken kaybettim.Onun pesinden iki sene sonra biricik Kizim dogdu.
Kardesi olsun kizimizin istedik cünkü kolay hamile kalamiyordum bekledik olmadi doktorlar tedaviler derken ben tekrar hamile kaldim dünyalar benim olmustu.
Bir Oglum olacakti zaten ben hissetmistim bunu zor bir hamilelik geciriyordum ama olsun yeterki bebegim iyi olsun diyordum.38haftalik olmustuk Doktor kontrolümüz vardi sabah, gittik hersey yolunda biz cok mutluyuz. Sonra Esim öglenci calisiyordu ise gitti ben aksam üzeri telefonla konusuyordum birden degisik bir sanci girdi belime. Ben Esimi aradim hemen geldi biraz bekleyelim dedim rahim agzi acilmamissa bizi eve geri gönderirlerdi kizimda böyle olmustu.
Bir saat falan bekledik ama ben sancidan ölüyorum hic araliksiz sancim oluyor.En sonunda hastaneye gittik ne sevincle cikmistim o merdivenleri Oglumuz geliyordu hersey güzel olacakti......
Ama bebegimin kalp atisi bulunmuyordu, ben hic aklima kötü birsey getiremiyordum cünkü daha sabah hersey yolundaydi......
yarim saat ugrasidan sonra bebeginiz yasamiyor dediler....
Dünya basima yikildi sanki bir rüyadayim uyanirsam hersey düzelecek sandim ama olmadi....
Saatlerce sanci cektim belki normal dogurabilirim diye , kizim sezeryanla dogmustu ama bir hakkin bosa gitmesin dene dediler ....
Saatlerce cektigim sancilarin sonunda artik ameliyata alin beni diye yalvardim gücüm kalmamisti sonra apar topar ameliyat derken b ir uyandim yogun bakimdayim...
Rahmim yirtilmis boydan boya 2 litre kan kaybetmisim Doktorlar esime onuda kaybedebilirdik demisler...
Bazen düsünüyorumda bu acilari yasayacagima keske o gün ölseymisim diye ama Kizim vardi daha 3 yasindaydi bana cok ihtiyaci vardi yavrumun....
Hep düsünürdüm hastanede nasil dayanacagim bu aciya bir sene nasil gececek diye....
Ister istemez dayandim bir sene gecti iki sene, üc sene gecti onca doktorlara gittim tedavi oldum ama hamile kalamadim cok yiprandim bu seneler icinde...
En sonundabenim nasibimde tek cocuk var herhalde dedim tedaviyide biraktim. Oglumu kaybetmemin üzerinden 3 sene 10 ay gecmisti....
17 gün günüm gecti daha öncesinde en fazla 15 gün gecmisti bir keresinde diye düsündüm, birde ilac aliyordum ne olur ne olmaz diye test yaptim hemen cift cizgi cikti....
Testi tutamiyordum neredeyse ellerim nasil titriyordu......
Yine dünyalar bizim oldu ve yine bir oglum olacakti bunu hissediyordum, hersey güzel giderken rutin kontrole gittik 16 haftaliktik artik cinsiyetini söyler doktorum derken Kadinin suratinin sekli degisti...
Ne oldu dedim yoksa yine bebegim öldümü???
Yok yasiyor dedi ama rahim agzi tamamen acilmis bebek heran gelebilir hemen hastaneye yatiyorsun dedi eve bile ugramadan gittim hastaneye....
Hemen testler yaptilar hic kalkmayacaksin serklaj yapilacak eger bakteri yoksa dediler...
Ama bakteri cikti iki gün sonra tahlillerden , sali günü yattim hastaneye pazartesine serklaj yapacagiz dediler bakterilerin tamamen gittigine emin olmak icin ...
Pazar gününe kadar antibiyotik serum verdiler sadece tuvalete kalkiyordum...
Bi kalktim bi islaklik hissettim baktim pembe kan gelmis suyum geliyormus ben bilmiyorum....
Tedbir amacli ayaklarimi havaya kaldirip yatirdilar yi ama her tuvalete kalktigimda suyum bosaliyordu...
Sabaha kadar ne aglaya aglaya ne dualar ettim ama olmadi...
Sabah tekrar kontrol ve yikici haber suyun tamamen bitmis bebegin yasiyor istersen hemen sanci verelim diyorlar..
Ben izin vermedim zaten yasayamayacakti bari ölsünde öyle dogurayin dedim (bir annenin hayatinda söylemek isteyecegi en son laf budur)
Sancin gelecek dediler sanci falan yok o günüde öyle gecirdim, bir yandanda bebek sesleriyle inliyor koridorlar ben bebegimin ölmesini bekliyorum Insanlar disarida ne kadar mutlu....
Ertesi sabah tekrar muayene edecek Doktor ilk önce Rahim agzina bakalim dedi ve surati bi acayip oldu hemen birakti...
Bebeginizin ayaklari gözüküyor, koridorda bol bol dürüyünki asagi insin dedi...
Esimi aradim oda bu arada kizimizi olula götürdü ve hemen yanima geldi...
Tuvalete gittim ve bebegim geliyordu artik hemen doktoru cagirdim bastir falan diyor bende hic sanci yok bir iki ikinmadan sonra Oglum dogdu....
16 santim ve 90 gram ama bir bebek bu kadarmi güzel olur .....
Pesine kürtaj oldum ve uyanirken cok zorlandim cünkü yine 1 litre kan kaybetmisim...
14 Subat Sevgililer günüymüs beni yavrumdan ayirdi asla birdaha kutlamayacagim bir gün.....

Hekes Kizin var baskalarinin hic yokya buna sükret diyor ama benim icin her Cocugumun yeri farkli yine oldugu zaman bebeklerimi hic olmamismi sayacagim....

Simdi bu olayin üzerinden neredeyse 3 ay gecti .....
Ogullarimin ikiside Türkiyede gömüldü ben ilk olglumun mezarinada gidemedim ikincisininde...
Hayattan artik hic bir beklentim kalmadi sadece Kizim ve Esim icin yasamak zorundayim iste...
Hayalini dahi kuramiyorum tekrar hamile kalmanin, en cok istedigim ve en cok korktugum sey bu...

Cok uzattim kusura bakmayin....

"Neler söylemek istedim sen giderken.
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi
Adım atmak istedim
Koştu.ğumu sandım hatta.
Cümleler kurdum anlattım sana derdimi.
Hatta yalvardım haykırdım sandım…
Oysa sen giderken ben ardından.
Sadece bakakaldım.
Öylece…
Donakaldım.
İnanamadım…
Kirpiğimden süzülen damla…
Ve ayrılığın adı

Yasadigin cok ama cok zor bir sey. Yazilarini okuyorum ve suan agliyorum. Bende 27 gun once oglumu kayb etdim. ONun sadece saclarini gordum, (dogdugu anda)
ne yuzunu gordum, nede ki, sesini duydum. Niye onu goremedim diye cok uzuluyordum herkes, boylesi daha iyi, eger gorseydin, ve bir kac gun yasayip sora olseydi, o zaman daha zor olurdu dediler ama ben kimseyi anlamamakda israr ediyordum. Ama senin yazdiklarini okudugumda anladim ki, belkide gercekden boylesi daha kolay. Dogru bende on u asla unutmuycam. Ama senin yasadigin aci benimkinden cok daha buyuk. Allahim sana sabirlar versin. Hic bir sey seni teselli etmez bunu bilirim. Ama onun cennetde cok daha mutlu oldugunu dusun. Minnacik canin o kadar acilar cekmesi, hastalikla bogusmasi dehset bir sey olsa gerek. Seninde dedigin gibi o suanda bir melek ve cennetde mutlu bir sekilde diger bebeklerle oynuyor. Ben seni cok iyi anliyorum, ben oglumu goremesemde ama bende onu cok ozluyorum.

"Neler söylemek istedim sen giderken.
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi
Adım atmak istedim
Koştu.ğumu sandım hatta.
Cümleler kurdum anlattım sana derdimi.
Hatta yalvardım haykırdım sandım…
Oysa sen giderken ben ardından.
Sadece bakakaldım.
Öylece…
Donakaldım.
İnanamadım…
Kirpiğimden süzülen damla…
Ve ayrılığın adı

Yasadigin cok ama cok zor bir sey. Yazilarini okuyorum ve suan agliyorum. Bende 27 gun once oglumu kayb etdim. ONun sadece saclarini gordum, (dogdugu anda)
ne yuzunu gordum, nede ki, sesini duydum. Niye onu goremedim diye cok uzuluyordum herkes, boylesi daha iyi, eger gorseydin, ve bir kac gun yasayip sora olseydi, o zaman daha zor olurdu dediler ama ben kimseyi anlamamakda israr ediyordum. Ama senin yazdiklarini okudugumda anladim ki, belkide gercekden boylesi daha kolay. Dogru bende on u asla unutmuycam. Ama senin yasadigin aci benimkinden cok daha buyuk. Allahim sana sabirlar versin. Hic bir sey seni teselli etmez bunu bilirim. Ama onun cennetde cok daha mutlu oldugunu dusun. Minnacik canin o kadar acilar cekmesi, hastalikla bogusmasi dehset bir sey olsa gerek. Seninde dedigin gibi o suanda bir melek ve cennetde mutlu bir sekilde diger bebeklerle oynuyor. Ben seni cok iyi anliyorum, ben oglumu goremesemde ama bende onu cok ozluyorum.

canim öncelikle basin saolsun,rabbim tekrar ayni aciyi yasatmasin.acinin ortak konusu ayni ama yasayis sekli farkli, görsen baska türlü yaniyor icin,görmesen baska,kücükken kaybetsen baska,büyükken kaybetsen baska.rabbim kimseye hicbir türünü yasatmasin.tek tesellim rabbim insallah cennetinde kavusturacak her melek annenin teselliside bu degilmidirki zaten.insallah tez zamanda saglikli bir sekilde kucagina bebisler almayi ve büyütmeyi nasip etsin.

canim öncelikle basin saolsun,rabbim tekrar ayni aciyi yasatmasin.acinin ortak konusu ayni ama yasayis sekli farkli, görsen baska türlü yaniyor icin,görmesen baska,kücükken kaybetsen baska,büyükken kaybetsen baska.rabbim kimseye hicbir türünü yasatmasin.tek tesellim rabbim insallah cennetinde kavusturacak her melek annenin teselliside bu degilmidirki zaten.insallah tez zamanda saglikli bir sekilde kucagina bebisler almayi ve büyütmeyi nasip etsin.

Cok tesekkur ederim. Oyle farkli olsada sonucada cektiyimiz aci ayni. Koskoca bir ay onsuz su gibi akip gitdi. ama elden ne gelir. Bu dunyada hersey biz insanlar icn deyilmidir zaten? Tanri bizi siniyor, ve insallah biz bunu basarili sekilde gececegiz, ve bir gun aglayan gozlerimiz gulecek.Allah hepimize yasayamadigimiz guzel duygulari tekrar yasamayi nasip etsin insallah.

Bebegim seni cok ozluyorum. Gunduzleri kendi kendimi teselli ediyorum, ama gece olunca bir huzun kapliyor icimi, ve bu aciya dayanamiyorum, seni goremesemde, sesini duyamasamda, 9 ay orda var oldugunu bilmek bile bana yetiyordu. onceleri 9 ay nasil gececek diyordum kendi kendime, cabucak gecdi, ve tam sana kavusacakken sen gittin, simdi zaman nasil gececek acaba? Belkide hic gecmeyecek, coooook kotuyum. Her gece seni ruyamda gormek icin yalvariyorum, dualar ediyorum ama gormuyorum. Zaten gorsemde sen oldugunu nasil bilecemki, o masum yuzunu gormedim ki. Eger sen meleksen, ve cennetdeysen bir kerecik ruyama gel seni goreyim, lutfen.

öncelikle buradaki tüm melek annelerinin başı sağolsun. Allah hepimize sabıralr versin, herkesin hikayesi farklı ama sonuç ve yaşananlar vede boş kalan kucakalr aynı. Bende 13 Ocak 2012 günü 38+4 günlük bebeğimi kaybettim. Sezeryan günü almaya hastaneye gittiğimde nst girecektim.ve ogün 13 Ocak cuma günüydü. pzt.sezeryan olacaktım. Nstde bebeğimin kalp atışını bulamadıalr. Benimde o anda dünyam yıkıldı. doktorlara inanmadım. kızım ölmüş olamazdı, onun tüm herşeyi hazırdı biz evimize onu getirecektik. Ama hastaneden elimiz boş eve geldik. 1 yaşında bir oğlum var(allahım ömürler versin) oda çok yıkıldı.hastaneye getirdi babası bana sarılıp saatlerce ağladı. o ağladı, ben ağladım, bası ağladı, annemler günlerce ağladık.ama giden geri gelmiyordu. bende hep bi kızım oalcağı için çok sevinmiştim. ama olmadı. 4 ay oldu.dü gibi içim cızlıyor. bende 6 ay bekleyeceğim. sonra bırakacağım. ancak ben tedaviyle hamile kalmıştım.şimdi ne oalcak bilmiyorum. ben oğlumuda sezeryan yaptığımdan bunu direk sezeryanla alalım dedi dokturum. şimdi bekliyorum.İçimdeki tek umut yeniden hamile kalabilmek....

X