melek annelerin hikayeleri

demekki yalnız değilmişim.bende 27 nisanda oğlumu trafik kazasında kaybettim.2.5 aylıktı tatlım.5 ay geçti ama dün gibi.en kötüsüde ben sağlık peroneliyim ve sürekli bu işin içindeyim.bebeğimi kucağıma aldığımda bebeğim yaşıyodu ama kötüydü.ambulansın sedyesine koyduğumda ex ti.bizi bırakmak istemedi yavrum 3 kere kalp masajıyla döndü.ameliyata alınacağı sırada tekrar durdu minicik kalbi.çok alışmıştım.çok zor.hala acısı ilk günkü gibi.sözün bittiği yer.şuan tekrar hamileyim yüce rabbim inşallah bizi birdaha evlat acısıyla sınamaz.sözün bittiği yer...

cennet meleğim arkadaşım sayfayı açtın kaçtın galiba uzun süredir semni göremiyoruz aramızda iyisin demi allah iyilik güzellik versin inş.... dileklerinin gerçek olması dileğiyle...

öyle oldu biraz aynurcum. tatildeydim annemlere gitmistim ordada net bazen oluyodu bu yüzden giremedim.girdiysemde sadece okuyup ciktim. ama saolasin yoklugumu aratmiyosun :))) iyiki varsiniz kader arkadaslarim....

ben annemi kaybettikten sonra hep dua ettim Rabbime hakkımda hayırlısıysa sağlıkla hayırlı bir kız evlat nasip etmesini annemin adını koymayı istedim.hamile old. öğrendim 1 hafta sonrada babamı kaybettim.hamile old. öğrendiğim andan itibaren hep kzıım diye sevdim onu.herkes oğlun olacak dedi ben hayır kızım olacak dedim.12.haftada kız old. öğrendim.20.haftada tepiklerini, hissettim.babacıydı babası gelince daha çok tepiklerdi.24.haftada 4 boyutluya girdik işte 16 ağustosta dört boyutluda her şey çok güzeldi.kızım her yerini gösterdi.işediğini bile gördüydük(kesesi boşaldıydı doktor gösterirken)parmaklarını açtı,ayaklarıyla oynadı.videoları var hala onlarla avunuyorum.sonra ramazan bayramı haftasıydı geçen sene hareketleri yavaşladı.sonra bende şişmeler başladı.sonuç preeklampsi.hastanede yatarken hareketleri dahada azaldı.cumartesi akşamıydı o kadar hareket ettiki eşime bu pek hayra alamet değil galiba dedim.pazar sabah doktorum geldi ultrasona girdim poposu dönüktü bize ama kalbi atıyordu.sonra doktor eşime iki ucu b. değnek demiş.bebği alsam niye aldım ya yaşarsa diyorum almasam anne kötüye gidiyor demiş.neyse pazartesi sabah 6.30da kalp atışı vardı.doktor sezaryanlardan sonra çağıracam ultrasonda bakacaz dedi.9 gibi çağıdı indim.önce kalp sesini dinletirdi. bu sefer sadece beni oyalamak için kafa ölçümü yaptı karnıma ultrasonla vurdu ama ben anladım.kızım aynı dünki gibiydi popsu dönük ölmüş annesine.gece 930da doğurdum ama gözleri açıktı kızımın.hayal meyal hatırlıyorum.normal doğurdum doktorum yalandan kesmeyelim seni dedi.bir sorun çıkar diyede yemek su vermedi her an ameliyata girecek gibi.bi yandan magnezyum sulfat verirler.bir yandan yavaş yavaş suni sancı.dil altı veremiyorlar sancım azalır diye.tansiyon oldu 19-11.neyse suyumu filan patlattılar.gece 9.30da doğum yaptım.içimi temizlemek için bişrde bebeği görmek istemeyeyim diye bayılttılar.uyanınca elif duru mu istedim.hayal meyal saçlarını ve açık gözlerini hatırlıyorum.kucağıma alıp 10 dakika eşimle kızımla odada yalnız kalmadığıma o kadar pişmanımki.ertesi gün eşim gömmeye gittiğinde son defa göreyim dedim.ne o izin verdi ne de ablam.çok zor özlüyorum kızımı,hatice ecemi....videolarıyla avunuyorum.ben kızıma birşey almamıştım daha.çok önceden hamile kalmadan filan öle vardı.birde arkadaşım getirmişti vermişti bişeyler.artık bişey olmaz düşüncesiyle bir odada dolapa yerleştirdim 2 gün sonra hastalandım.artık erken hiç bişey yapmam...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.evlatla hastalıkla sınamasın.
12.09.2011 hatice ecemin hem doğumu hemde ölümü

allah sabrından ayırmasın arkadaşım çokkkkk zor yaşadıklarımız hepimizin ayrı bi öyküsü var hayatta ama hepsi evlat acısınza çıkıyor rabbim bunlar inş. Son acılarımız olsun inş.. En tez zmanda ahyırlısıyla rabbim kollarımızı gönüllerimizi doldursun inş....herşeyde bi hayır vardır bunlarda da bi hayır var elbet vernede alanda rabbimmmm bize sadece dua etm ek kalıyor... Gerisi boş bu dünya geçici önemli olan gerçek .....dua edelim ki hep meleklerimizle yan yana olalım...allah cennetine inş. Bilzeride ddahil eder

öyle oldu biraz aynurcum. Tatildeydim annemlere gitmistim ordada net bazen oluyodu bu yüzden giremedim.girdiysemde sadece okuyup ciktim. Ama saolasin yoklugumu aratmiyosun :))) iyiki varsiniz kader arkadaslarim....

sagol canımmmmmm özleniyorsun arada uğramayı ihmal etme arkadaşım. Varmı bi gelişme ...meggide yok artık meliha nasıl acaba hiç kimsecikler yok..herkes bırakıp gittiii

arkadaslar dr unuz nekadar korunma süresi verdi tabii normal sezeryan değişiyo bide nasıl korunuyosunuz bilgi verirseniz sssevinirim

arkadaslar dr unuz nekadar korunma süresi verdi tabii normal sezeryan değişiyo bide nasıl korunuyosunuz bilgi verirseniz sssevinirim

ben 22+3 te normal doğumla kaybettim bebeğimi..ardından kürtaj yapıldı...

doktorum 3 ay yeterli dedi hamileleik haftası fazla olmadığı ve normal doğum olduğu için..
3 ay korunduk..(eşim korundu)

4. ay hamile kaldım allahıma hamdolsun...allahım isteyen herkese nasip etsin..

Allah sabır versin canım,bende kendi acımı tekrar yasadım gibi oldu bende cok pişmanım görmedim diye amaben yalvardım gene de göstermediler, cok zor cok,kızlarımız cennette belki de arkadads olup oyun oynuyorlar neseyle şimdi, nurlar yagsın üstlerine tüm melek bebeklerin, melekannelerine de peybamber sabrı versin Allah, tekrar aynı acıları yasatmasın, baska acımız olmasın, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım

Allah sabırlar versin saana, bende eczacıyım ve doktorum ne dedi biliyormusun, sağlıkcıların basına bu tür olaylar nedense daha cok geliyor dedi, tekrarını yasama insallah,benimde 4 ay geçti ama bir an unuttummu asla, sabır sabır sabır

oooffff aynı seyleri yasamıssız ya,
bende 2 defa karnımda bebklerim öldü kürtaj oldum 2 sefer.3gebeliğimden önce ufak bri ameliyat ve hergün kan pıhtılasmasını önleyen iğneler oldum, bu arada cocuğum yok, 3.bebeğimle 3ayı bitirdik cok mutluydum,hareketlerini 14.haftada duymaya basladım,bebeğim hep 2hafta önden gidiyordu, 32.haftamda tam 2000gr olmustu,cıkışta inanılmaz mutluyduk,eşim balık yemeye devam süpersin diyordu, bana bakıp bakıp vay be bu günleri gördük artık göbeğin kocaman diyordu, kızım babası zili calmaya baslayınca nasıl oynardı, babsının sesini duysun karnımı nasıl tekmelerdi,bazı sarkıları vardı kızımın hala dinleyemeyiz o sarkıları,offf offf anlatsam roman olur, neyse tansiyon yükselmelerim basladı ve 4haftada hemde 7,5 ayda 1 kilo alan bebek 8,5 aylıkken 2haftada 200gr almıstı, doktora gittim,hocam tansiyonum cıkıyor diyordum,ilac verdi hiç faydası olmadı o ilacın,vucudum şişiyor,tansiyonum cıkıyor,bebeğim az kilo alıyor ama doktor bebek gayet sağlıklı bu kadar şiş normal deyip yolluyor,ayrıca idrarda albumin vardı, yazdıkca doktora sinirleniyorum,neyse 37,haftamda ne bekliyorsak artık alsana artık 36da ne bekliyorsun,zaten sezeryan olcan dedi, 37de ani suyum geldi,hastaneye gittik,kendi doktorum il dısındaydı, baska doktor aldı hemen bebek iyi dedi ultrasonda, sonra nstye aldılar, hemşireler suratıma bön bön bakıyor,ellerimi deliyor, kız demekki o an kızımın öldüğünü görünce strese girmiş,birsey mioldu diye bagırıyorum defalarca sordum,yok diyorlar,offf neyse devam edemicem, melek oldu gitti yavrum...hemşireler kollarıma uyusturcu iğneler yaptılar falan filan

Allah sabır versin hepimize,umudum cok azaldı 3 gebelik ve hiç bebeğim yok, gercekten güçlü bir insandım mutluydum, ama artık cok gücsüz bi careyim,asla mutlu olamayacağım,ne yapcaksın ne kadar bekliceksin benim suan 4ayım bitti,ocakta denemek istiyorum tekrar,ama hangi doktora gideceğimi bilmiyorum, tıpa mı gitsem acaba ne yapsam hiç bilmiyorum

beni de aglattın canım, ben yeni doğan bebeklerden uzak durmaya calısıyorum bazen mecbur bir arada kalıyorum ama o zaman hiçdurmadan aglıyorum, bana bas sağlığına gelen bazı düşüncesizler 2-3bebekle gelmişti evden kovasım geldi,inanılmaz moralim bozuldu,insanlar bu kadar düşüncesiz işte, kimileri de benden bebklerine hayırlı olsuna gitmemi bekliyor,bir kişiye gittim cünkü onun bebeği de hasta doğdu ve baya sıkıntı yasadılar ki hala durumu iyi değil,onun dısında kimse benden bunu beklemesin, bir tane arkadasımda bebekten kalan seyleri alabilriz dedi bana kapının önüne cıkmıcam artık onunla

Allah hepimize sabır verrsin meleklerimiz,canlarımız,nurlar yagsın üstlerine

benim kızım eşimin doğduğu günden bir gün önce öldü,evden cıkarken kızım babasına süpriz yapıcak demiştim,doğum günleri yok artık bize, eşimin doğduğu gün kızımı topraga gömdüler,nasıl kutlayacağız ki artık

bu arada genelde hep kız bebekler melek olmus,canım kızlarım,erkekler de var tabi ama genelde kız bebekler((

canim basin saolsun rabbim tekrarini yasatmasin. basta öyle oluyor, cocuk görmeye sesini duymaya katlanamiyosun ama zamanla alisiyosun... senin acini, cani yanan anlar ancak malesef baskalari icimizdeki o firtinayi anlayamiyolar...evet bende farkettim genelde hep kiz cocuklari oluyor,,, hikayeni okudum canim rabbim büyük sabirlar versin. hala icinde bi umut tasidigina ve yeniden bebek düsündügüne sevindim melek annesi.rabbim günahlarimizi bagislasin ve o cennet bahcelerinde kizlarimiza kavusmayi nasip etsin... allah emanet ol.

Merhaba anneler sizleri okurken içim yanıyor.allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.21 aylık oğlumu kaybettim.hemde 11 günlük bir süre içerisinde.adını bile bilmediğimiz bir rahatsızlıkdan.sağlıklı bir cocuk nasıl olur derken allah çekti aldı elimden.4 ay olacak nasıl yaşıyorum bende bilmiyorum.kelimeler yetmiyor.yazarken neyse daha fazla yazamıyacagım herkesin başı sagolsun..

seninde basin saolsun canim rabbim sabirlar versin. caresizlik, bilinmezlik, evlat acisi bir sinav ve bunlarda o sinavin tuzu. bizede sabretmek düsüyor rabbim cennetinde kavusturur insallah.

Allah sabırlar versin o kadar zor ki. Ben daha yüzünü göremeden kaybettiğim halde 3 yıldır acılarını yüreğimde taşıyorum. Bir de sizin gibi kokusunu duysaydım o acıyı tahmin etmek bile çok zordur eminim. Allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin bir daha evlat acısı göstermesin.

başın sağolsun canım..seninki hepimizden zor..gerçi kıyaslanamaz ama...

ben yüzünü bile görmedim içimden çıkmıyor.aklıma gelince gözyaşlarım dökülüveriyor.....

Allahım sabrınıda versin inşallahhhhh..yar ve yardımcın olsun...
dicek bişi bulamadım

amin canim seninde basin saolsun, rabbim sanada baskasinada tekrar yasatmasin...kolay degil ama rabbimden gelen aci bize sabretmek bol dua etmek düsüyor bizi orda bekleyen kücücük bi yüregik var cennette, efendimizin yaninda öyle teselli ediyorum kalbimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…