- 22 Ocak 2011
- 1.186
- 10
- Konu Sahibi cennettemelegim
ARKADAŞIM SEN NERDE YAŞIYOSUN Kİ?
fransada canim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARKADAŞIM SEN NERDE YAŞIYOSUN Kİ?
fransada canim....
insallah canim insallah....her kiz cocugunu gordugumde okadar icim aciyorki...tum cesaretimi toplayip bir kiz cocugu dusunuyorum...ama hamileliklerim riskli gectigi icinde korkuyorum...buyuk oglum zaten okula gidiyor kucuk oglumda seneye baslicak bir ihtimal ana okuluna...bende o bu sene hem yabanci dilimi iyice ilerletip seneye turkiyeye geldigimde en iyi jinekologta muayene olup dondukten sonra belki dusunurum...kendimle beraber cocuklarimi mahfedemem...burdaki drlara okadar gittigim halde sorun ne bulamiyorlar bir sebebi varki riskli geciyor....senin bebegini kaybetme sebebin ne birdaha olmadimi insss bu seferki yine ikiz olurda rahat bir hamilelik yasayip omrunun sonuna kadar yaninda kalirlar rabbim dermansiz dert vermez elbet...hepiniz bu yaranin dermani olarak meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz insss
amin canım inşallah benim bebeklerimi kaybetme sebebim dekolman plasenta yani plasentam ayrılmış bebeklerim oksijensiz kalmış ve beslenememişler ikizleri çok seviyorum ama korkuyorum artik yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu arada hangi ülkede yaşıyorsun?
fransada canim....
GURBET HAAAA ALLAH HAYIRLISIYLA KAVUŞMANI NASİP ETSİN ARKADAŞIM...
Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin arkadaşlar melek annelerini hiçççç bekletmesin rabbim inş. Müjdelendirsin hepimiz allah izin veririse...........sabır sabır sabır..............
amin canım inşallah benim bebeklerimi kaybetme sebebim dekolman plasenta yani plasentam ayrılmış bebeklerim oksijensiz kalmış ve beslenememişler ikizleri çok seviyorum ama korkuyorum artik yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu arada hangi ülkede yaşıyorsun?
benimde kucuk oglumda 9+2 de siddetli bir kanamam oldu...acile gittigimde decollement placentaydi....14 haftalikken dr degistirdim....dr ilk muayenesinde bu bebek durmaz gder demisti yuzde seksen ihtimalle...inanirmisin her ani korkuyla yasiyordum ayni seyleri yasamaktan...birde bakmak zorunda oldugum oglum vardi cok zordu ama allahima sukurler olsun allah yardim etti bebegime birsey olmadi....hayat kaybetmeyi bile bile herseyi goze almadan yasamak degilmidir...sana tafsiyem korkma allaha sigin bol bol dua et senin icin hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin...
aminnnn inşallah doktor bana 6 ay korun dedi ama sanırım o kadar bekleyemeyecem aralıkta korunmayı bırakacam zaten aralığa kadar 4 ay olacak
Selam arkadaslar bu nası bi acı böyle durup dururken birden saplanıyo yüreğine bidahada çıkmıyo nefesini daraltıyo Allahımmm veriyo sabrını ama herşey bomboş geliyo hiç bişeyden tat almıyosun.zamanda geçmiyo bebek olsa 40 ı nası çıktı anlamaz insan bugün 18. Gün Ben hemen bebek istemiyodum 2 3 sene diyodum ama dr kaç ay verirse okadar beklicem yaaa ben bebiş istiyorum bu burnuma gelen süt kokum bitiriyo beni göğüs pedimi elime alıp kokluyorum ben anca anlıyorum herşeyi galiba
öyledir canım çok zor bugün benimde tam 1 ayım oldu oğluşlarımı çok özledim ben halen ağlıyorum kolay değil ikisinide birden kaybetmek allah sabrımızı arttırsın. yapacak birşey yok bu dünyada kavuşamadık öbür dünyada kavuşuruz inşallah.hep dua ediyorum allahım bu dünyada öpüp koklayamadım öbür dünyada doya doya öpüp koklayayım diye.
ben aralıkta korunmayı bırakacam yeter daha fazla bekleyemem allah bu sefer aynı acıları yaşatmasın bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin cümlemize.
ondan ayrılmak istemedim doğurmak istemedim doğdu annesi bikere yüzünü bile göremedi annesine onu bile çok gördüler şimdi her fırsatta mezarına gidiyorum toprağını sevip okşuyorum..4 ay oldu hala içim acıyor rabbim herkese sabır versin..sağlılı evlatlar versin..
amin arkadaşım demekki aynı tarihlerde kaybetmişiz meleklerimizi aynı tarihlerde aynı acıları şayamızın farklı şehirlerde kimbilir daha ne annelerin yürekleri yandı bizler gibi inş. bu sınavlarımızı başarı ile tamamlarız rabbim başka acı ağrı göstermez inş.. en tez zmanda hayırlısıyla tekrar anne baba olmayı nasip eder rabbim cümlemize inş. tüm melek annelerini tez zmanda sevindirsin inş. allahımm
ben 4 mayısta kaybettim oğlumu başın sağ olsun rabbim sabır versin
canım benim sanada inş. çok sabır versin rabbim ben senden 3 gün önce bu acıyla yanmışım allahım sen yardım et bizlere allahımmmm
sende sağol arkadasım rabbim hhepimizin acısını hafifletsin bnm önceden bi bebeğim oldugu için bi nebze hafifliyo acım sizlerin inşallah en kısa zamanda bebekleri olur ve tabii acının üstüne bebişiniz olunca rabbim hafifletir acısını.hayirli aksamlar melek anneleri, sayfamizda yeni aci dolu hikayeler var yeni yazan annelerimize bas sagligi diliyorum rabbim kucaklarinizi bebislerle doldursun. kizlar artik bebis düsünüyoruz dualarinizi eksik etmeyin nolur.