melek annelerin hikayeleri

insallah canim insallah....her kiz cocugunu gordugumde okadar icim aciyorki...tum cesaretimi toplayip bir kiz cocugu dusunuyorum...ama hamileliklerim riskli gectigi icinde korkuyorum...buyuk oglum zaten okula gidiyor kucuk oglumda seneye baslicak bir ihtimal ana okuluna...bende o bu sene hem yabanci dilimi iyice ilerletip seneye turkiyeye geldigimde en iyi jinekologta muayene olup dondukten sonra belki dusunurum...kendimle beraber cocuklarimi mahfedemem...burdaki drlara okadar gittigim halde sorun ne bulamiyorlar bir sebebi varki riskli geciyor....senin bebegini kaybetme sebebin ne birdaha olmadimi insss bu seferki yine ikiz olurda rahat bir hamilelik yasayip omrunun sonuna kadar yaninda kalirlar rabbim dermansiz dert vermez elbet...hepiniz bu yaranin dermani olarak meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz insss

amin canım inşallah benim bebeklerimi kaybetme sebebim dekolman plasenta yani plasentam ayrılmış bebeklerim oksijensiz kalmış ve beslenememişler ikizleri çok seviyorum ama korkuyorum artik yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu arada hangi ülkede yaşıyorsun?

Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin arkadaşlar melek annelerini hiçççç bekletmesin rabbim inş. Müjdelendirsin hepimiz allah izin veririse...........sabır sabır sabır..............

Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin arkadaşlar melek annelerini hiçççç bekletmesin rabbim inş. Müjdelendirsin hepimiz allah izin veririse...........sabır sabır sabır..............

aminnnn inşallah doktor bana 6 ay korun dedi ama sanırım o kadar bekleyemeyecem aralıkta korunmayı bırakacam zaten aralığa kadar 4 ay olacak

amin canım inşallah benim bebeklerimi kaybetme sebebim dekolman plasenta yani plasentam ayrılmış bebeklerim oksijensiz kalmış ve beslenememişler ikizleri çok seviyorum ama korkuyorum artik yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu arada hangi ülkede yaşıyorsun?

benimde kucuk oglumda 9+2 de siddetli bir kanamam oldu...acile gittigimde decollement placentaydi....14 haftalikken dr degistirdim....dr ilk muayenesinde bu bebek durmaz gder demisti yuzde seksen ihtimalle...inanirmisin her ani korkuyla yasiyordum ayni seyleri yasamaktan...birde bakmak zorunda oldugum oglum vardi cok zordu ama allahima sukurler olsun allah yardim etti bebegime birsey olmadi....hayat kaybetmeyi bile bile herseyi goze almadan yasamak degilmidir...sana tafsiyem korkma allaha sigin bol bol dua et senin icin hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin...

aminnnn inşallah doktor bana 6 ay korun dedi ama sanırım o kadar bekleyemeyecem aralıkta korunmayı bırakacam zaten aralığa kadar 4 ay olacak

dr bana korunma suresi 3 ay vermisti butun testler otopsi hersey temiz ciktigi icin...ama ben hep korkularimdan kaybetmeye gucum kalmadigini hep dile getirdim...dr bana demesi suydu...her hamilelik kendine ozgudur...bir bebek olustugunda kendisiyle beraber olusur gittimide onunla beraber gider her hamileligin yapisi farklidir her hamilelik kendine ozeldir...bu bebegin boyle oldu diye hepsi boyle oldu diye bir sart yok...dr muslumandi...onceki bebegin allahtan gelen birseydi tekrardan denemen icin hicbir sorun yok olsa zaten raporlarla testlerde cikardi....size tafsiyem korkmayin....ben butun cesaretimi toplayarak herseyi goze alarak tekrar denedim cok zor deneyimimden sonra muradimada erdim....korku korku nereye kadar...korkarak stres yaparak guzel giden bir hamileligi riske atmis olmuyormuyuz....ben dogum edecegim gune kadar hergece dua ettim...dogum ettigim anda bile o acilarla kivranirken gozyaslariyla olmayanlara dua ettim....insss sizlerinde mujdeli haberlerini aliriz....

Selam arkadaslar bu nası bi acı böyle durup dururken birden saplanıyo yüreğine bidahada çıkmıyo nefesini daraltıyo :KK50: :KK50: Allahımmm veriyo sabrını ama herşey bomboş geliyo hiç bişeyden tat almıyosun.zamanda geçmiyo bebek olsa 40 ı nası çıktı anlamaz insan bugün 18. Gün :KK50: Ben hemen bebek istemiyodum 2 3 sene diyodum ama dr kaç ay verirse okadar beklicem yaaa ben bebiş istiyorum bu burnuma gelen süt kokum bitiriyo beni göğüs pedimi elime alıp kokluyorum ben anca anlıyorum herşeyi galiba :KK43:

Selam arkadaslar bu nası bi acı böyle durup dururken birden saplanıyo yüreğine bidahada çıkmıyo nefesini daraltıyo :KK50: :KK50: Allahımmm veriyo sabrını ama herşey bomboş geliyo hiç bişeyden tat almıyosun.zamanda geçmiyo bebek olsa 40 ı nası çıktı anlamaz insan bugün 18. Gün :KK50: Ben hemen bebek istemiyodum 2 3 sene diyodum ama dr kaç ay verirse okadar beklicem yaaa ben bebiş istiyorum bu burnuma gelen süt kokum bitiriyo beni göğüs pedimi elime alıp kokluyorum ben anca anlıyorum herşeyi galiba :KK43:

öyledir canım çok zor bugün benimde tam 1 ayım oldu oğluşlarımı çok özledim ben halen ağlıyorum kolay değil ikisinide birden kaybetmek allah sabrımızı arttırsın. yapacak birşey yok bu dünyada kavuşamadık öbür dünyada kavuşuruz inşallah.hep dua ediyorum allahım bu dünyada öpüp koklayamadım öbür dünyada doya doya öpüp koklayayım diye.
ben aralıkta korunmayı bırakacam yeter daha fazla bekleyemem allah bu sefer aynı acıları yaşatmasın bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin cümlemize.

öyledir canım çok zor bugün benimde tam 1 ayım oldu oğluşlarımı çok özledim ben halen ağlıyorum kolay değil ikisinide birden kaybetmek allah sabrımızı arttırsın. yapacak birşey yok bu dünyada kavuşamadık öbür dünyada kavuşuruz inşallah.hep dua ediyorum allahım bu dünyada öpüp koklayamadım öbür dünyada doya doya öpüp koklayayım diye.
ben aralıkta korunmayı bırakacam yeter daha fazla bekleyemem allah bu sefer aynı acıları yaşatmasın bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin cümlemize.

ağlanmazmı cnm yaa bugün neden bilmem çok kötüyüm ben düyorum ya süt kokusu hani hepsi zor ama günü geldimi ölünce bide süt olayı varya o kokuyu bebeğinde değilde boş göğüslerinde duymak kahrediyo.napalım bende senin gibi ahirette kavuşacağımıza inanıyorum yüzünü bile göremediğimiz koklayamadığımız meleklerimize kavusmayı tekrar sağlıklı sağ salim evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim

merhab hanımlar bende bebeklerimi kaybettim ....3 tane düşük yaşadım 3düşüğn ardından kanpıhtılaşması dendi 4. gebelikte tedviye başladım ama olmadı kese göründü bebek oluşmadı düşük yaşadım...hemen o ay tekrar hamile kaldım çok korkuyordum 3 aylık olunca korkularım bitti 4,5,6,7. ay herşey noramal oğlum çok sağlıklı annesine dil çıkarmalar gülmeler annesini kendine hayran bırakmıştı dünya bi yana o bir yanaydı.34.haftada rahatsızlandım kusma ishal şikayetiyle gittim hastaneye doktor sancın var erken doğum alabilir dedi apar topar daha iyi bi hastaneye gittim..nstde sancı cıkmadı ultrasonda bebeğim bana dil çıkarıyordu çok mutlu döndüm eve artık her hafta kontrole gitcektim 35.haftada tekrar gittik bebeğim sadece 100 gr almıştım normalmi dedim normal dedi geldik evimize .36.haftada tekrar gittik doktora önce nst dendi ilk başta duyuldu meleğimin kalp sesi sonra yavaş yavaş kayboldu ben panikleyince korkma çok hareketli yer değiştirdi dediler bi saat uğraştılar yok giitk doktora ultrasonla baktığı an yıkıldım aşkımın dünyamın kalbi atmıyordu inanmak istemedim doktora sordum cvp vermedi sonra başka bi doktor daha baktı söyledikleri andan sonrası yok çığlıklar ağlamalar kendime geldiğimde eşim yoktu yanımda birsürü doktor beni sakinleştirmeye çalışıyordu..

ondan ayrılmak istemedim doğurmak istemedim doğdu annesi bikere yüzünü bile göremedi annesine onu bile çok gördüler şimdi her fırsatta mezarına gidiyorum toprağını sevip okşuyorum..4 ay oldu hala içim acıyor rabbim herkese sabır versin..sağlılı evlatlar versin..

ondan ayrılmak istemedim doğurmak istemedim doğdu annesi bikere yüzünü bile göremedi annesine onu bile çok gördüler şimdi her fırsatta mezarına gidiyorum toprağını sevip okşuyorum..4 ay oldu hala içim acıyor rabbim herkese sabır versin..sağlılı evlatlar versin..

amin arkadaşım demekki aynı tarihlerde kaybetmişiz meleklerimizi aynı tarihlerde aynı acıları şayamızın farklı şehirlerde kimbilir daha ne annelerin yürekleri yandı bizler gibi inş. bu sınavlarımızı başarı ile tamamlarız rabbim başka acı ağrı göstermez inş.. en tez zmanda hayırlısıyla tekrar anne baba olmayı nasip eder rabbim cümlemize inş. tüm melek annelerini tez zmanda sevindirsin inş. allahımm

bende paza günü mezarına gittim meleğimin okadar boş geliyoki kızlar ilk basta ağlayamadım konuşaamadım çok farklı buruk bi duygu mezarlığın alt tarafında bahçesi var kaynvalidelerin kızımında sesi geliyo bak annecim ablanın sesini duyuyosun ne gzl dedim :KK43:

amin arkadaşım demekki aynı tarihlerde kaybetmişiz meleklerimizi aynı tarihlerde aynı acıları şayamızın farklı şehirlerde kimbilir daha ne annelerin yürekleri yandı bizler gibi inş. bu sınavlarımızı başarı ile tamamlarız rabbim başka acı ağrı göstermez inş.. en tez zmanda hayırlısıyla tekrar anne baba olmayı nasip eder rabbim cümlemize inş. tüm melek annelerini tez zmanda sevindirsin inş. allahımm

ben 4 mayısta kaybettim oğlumu başın sağ olsun rabbim sabır versin

canım benim sanada inş. çok sabır versin rabbim ben senden 3 gün önce bu acıyla yanmışım allahım sen yardım et bizlere allahımmmm

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun yine bugün çok kötüyüm sabahtandır ağlıyorum ne yapsam acıları içimden çıkmıyor bebeklerimin. nasıl dayanacam bilmiyorum

hayirli aksamlar melek anneleri, sayfamizda yeni aci dolu hikayeler var yeni yazan annelerimize bas sagligi diliyorum rabbim kucaklarinizi bebislerle doldursun. kizlar artik bebis düsünüyoruz dualarinizi eksik etmeyin nolur.

cennet meleğim arkadaşım sayfayı açtın kaçtın galiba uzun süredir semni göremiyoruz aramızda iyisin demi allah iyilik güzellik versin inş.... dileklerinin gerçek olması dileğiyle...

hayirli aksamlar melek anneleri, sayfamizda yeni aci dolu hikayeler var yeni yazan annelerimize bas sagligi diliyorum rabbim kucaklarinizi bebislerle doldursun. kizlar artik bebis düsünüyoruz dualarinizi eksik etmeyin nolur.
sende sağol arkadasım rabbim hhepimizin acısını hafifletsin bnm önceden bi bebeğim oldugu için bi nebze hafifliyo acım sizlerin inşallah en kısa zamanda bebekleri olur ve tabii acının üstüne bebişiniz olunca rabbim hafifletir acısını.

X