Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

Şehirdışında görümcem karne tatili nedeniyle şehrimize geldi ve yavrumu görmek istediğini söyledi.Bende eşimde 2 ay geçmesine rağmen kendimizde o cesareti hiç bulamadık.Kucagımıza alıp bir kere bile öpemediğimiz yavrumu kara topraklara koymak ve şimdide onu o şekilde görmek fikri çok zordu her ikimiz içinde.Cumartesi gecesi görümcem söylediği andan itibaren hep kalbim sıkıştı ve geceyarısına kadar uyuyamadım.Pazar günü geldiğinde ise eşimin işini bahane edip eşimle beraber gittim. Yani yavrumun yanına bir türlü gidemedim.Yavrumun mezarının resmini çekmişler o resimleri bile görmek acayip yıprattı.Yavrum ben gitmedim diye üzülüyormudurkii annem bir kez olsun bile yanıma gelmedi diye...Annesini bekliyormudur benim minicik meleğimm Yaşarken ölmek resmen bu içim acıyor resmen ben gibi melek anneleri yavrunuzun mezarına gidebildiniz mi ne kadar zaman sonra gidebildiniz.

ahh canım çok iyi anlıyorm seni.ben onu unuttuğumu yalnız bıraktığımı düşünmesin diye hastaneden birlikte çıktık kendim götürdüm mezarlığa başka türlü içim rahat etmeyecekti.her şeyinde yanında olmalıyım diye düşündüm.ufacık mezar yaptılar Allahm ne büyük bir acıydı o daha ben sarılamadan soğuk toprağa yatırdılar yavrumu.gördüklerime yaşadıklarıma inanamıyorm hala.sanki seyirciydim o ben değildim o acıları sanki ben çekmedm.başından ayrılmak istemedm.ama mecbur bıraktık geldik.içim yanıyor sanki.daha sonrada 40ın dolmasını bekledm öyle gittim.şimdi çok güzel çiçekler aldım yavruma çiçek bahçesi yapıcam yattığı yeri.şehirdışına çıktm ufak bir tatile ihtiyacım vardı.bırakıp gidiyormuşum gibi geldi o kadar üzüldüm ki.dönüşte geldm yavrum yanındayım korkma annen geldi meleğim dedim.duyuyor beni biliyorum.sende git yalnız bırakma kuzunu o şimdi daha iyi daha mutlu zorda olsa onun için mutlu olmamız gerekiyor.acımız hiç bir zaman geçmeyecek ama bi şekilde alışacaz başka yolu yok.ne kadar kaçar yüzleşmezsen o kadar zor olacak.

ahh canım çok iyi anlıyorm seni.ben onu unuttuğumu yalnız bıraktığımı düşünmesin diye hastaneden birlikte çıktık kendim götürdüm mezarlığa başka türlü içim rahat etmeyecekti.her şeyinde yanında olmalıyım diye düşündüm.ufacık mezar yaptılar Allahm ne büyük bir acıydı o daha ben sarılamadan soğuk toprağa yatırdılar yavrumu.gördüklerime yaşadıklarıma inanamıyorm hala.sanki seyirciydim o ben değildim o acıları sanki ben çekmedm.başından ayrılmak istemedm.ama mecbur bıraktık geldik.içim yanıyor sanki.daha sonrada 40ın dolmasını bekledm öyle gittim.şimdi çok güzel çiçekler aldım yavruma çiçek bahçesi yapıcam yattığı yeri.şehirdışına çıktm ufak bir tatile ihtiyacım vardı.bırakıp gidiyormuşum gibi geldi o kadar üzüldüm ki.dönüşte geldm yavrum yanındayım korkma annen geldi meleğim dedim.duyuyor beni biliyorum.sende git yalnız bırakma kuzunu o şimdi daha iyi daha mutlu zorda olsa onun için mutlu olmamız gerekiyor.acımız hiç bir zaman geçmeyecek ama bi şekilde alışacaz başka yolu yok.ne kadar kaçar yüzleşmezsen o kadar zor olacak.
Seninde başın sağolsun arkadaşım kaderimiz seninde benimde öyleymiş Rabbim bizlerden çok sevmiş yavrularımızı ,kuzularımız şimdi cennetin vildanı oldu.Rabbim inşallah yeniden anne olmayı nasip eder.Çok ama çok zormuş arkadaşım aynı şekilde bende an ve an son dakikaya kadar kara toprağa verilene kadar hep yanındaydım.İnşallah giderim çok ama çokk özledimmm hergece anneciğin seni çok seviyor oğluşummm diyerek dua ediyorum.İnşallah bende çiçeklerle süsleyeceğim oğluşumun mezarını Martta ekilirmiş cennet kuşum miniğim benim bu dünyada kavuşamadık öte tarafta kavuşacağız inşallah.

Seninde başın sağolsun arkadaşım kaderimiz seninde benimde öyleymiş Rabbim bizlerden çok sevmiş yavrularımızı ,kuzularımız şimdi cennetin vildanı oldu.Rabbim inşallah yeniden anne olmayı nasip eder.Çok ama çok zormuş arkadaşım aynı şekilde bende an ve an son dakikaya kadar kara toprağa verilene kadar hep yanındaydım.İnşallah giderim çok ama çokk özledimmm hergece anneciğin seni çok seviyor oğluşummm diyerek dua ediyorum.İnşallah bende çiçeklerle süsleyeceğim oğluşumun mezarını Martta ekilirmiş cennet kuşum miniğim benim bu dünyada kavuşamadık öte tarafta kavuşacağız inşallah.
tatlım bebeğinin mezarına gidebildinmi

canlarım yazdıklarınızı okudum inanın o kadar doldumki buraya yazamadan edemedim. hepinizin başı sağolsun rabbim acılarını bir daha yaşatmasın cümlemize bende 16 ekimde kaybettim 7 saat yaşadı vefat etti meleğim mezarınada gittim evimin yakınlarında fırsat buldukçada elimden geldğincede gidiyorum meleğimin yanına ama rabbim öyle bir sabır verdiki ben bile şaşıyorum kendime millet benden daha üzgün durumda o denli.ilk hamşle haberini öğrendiğimde ağladım toprağa verirken bir daha ağladım ama şunu biliyordumki rabbim benden daha merhametliydi.biliyordumki orada güzel şeyler beni bekliyordu.hep böyle rahatladım tabiki üzülmüyormuyum elbet üzülüyorum görmüyormuyum benimle aynı anda hamile kalanların doğurduklarını çocuklarını öpe koklaya kucaklarına aldıklarını gezdiklerini ama biliyordumki bu göz yaşlarınında bir gün svince dönüşceğini burada olmasa bile öteki tarafta mükafat olacağını bildiğim için gönlüm rahat elhamdülillah birbirmize dua edelim kızlar sağlıcakla kalın

tatlım bebeğinin mezarına gidebildinmi
Yok malesef canım hala gidemedim.Kendimede kızıyorum bir türlü gidemiyorum.Yavrumla ilgili neler hayal ederken bu şekilde olması içimi acıtıyor gitmeyi düşünce resmen kalbim sıkışıyor. :KK43: :KK43:

canlarım yazdıklarınızı okudum inanın o kadar doldumki buraya yazamadan edemedim. hepinizin başı sağolsun rabbim acılarını bir daha yaşatmasın cümlemize bende 16 ekimde kaybettim 7 saat yaşadı vefat etti meleğim mezarınada gittim evimin yakınlarında fırsat buldukçada elimden geldğincede gidiyorum meleğimin yanına ama rabbim öyle bir sabır verdiki ben bile şaşıyorum kendime millet benden daha üzgün durumda o denli.ilk hamşle haberini öğrendiğimde ağladım toprağa verirken bir daha ağladım ama şunu biliyordumki rabbim benden daha merhametliydi.biliyordumki orada güzel şeyler beni bekliyordu.hep böyle rahatladım tabiki üzülmüyormuyum elbet üzülüyorum görmüyormuyum benimle aynı anda hamile kalanların doğurduklarını çocuklarını öpe koklaya kucaklarına aldıklarını gezdiklerini ama biliyordumki bu göz yaşlarınında bir gün svince dönüşceğini burada olmasa bile öteki tarafta mükafat olacağını bildiğim için gönlüm rahat elhamdülillah birbirmize dua edelim kızlar sağlıcakla kalın
Seninde başın sağolsun canım halimizden ancak bizim gibi olan anlıyor.Benimde benle beraber hamile olan arkadaşlarım ya doğurdu ya doğurmak üzere yavrum yaşasaydı 6 Martta doğacaktı...Ama malesef şuan ebedi istirahatinde hep bir yanım eksik hep bir yanım yaralı aklıma her gelişinde kah ağlayıp kah dua ediyorum.Rabbim hepimize sabrını versin dayanmak çok zor :KK43: :KK43:

Seninde başın sacabaun canım halimizden ancak bizim gibi olan anlıyor.Benimde benle beraber hamile olan arkadaşlarım ya doğurdu ya doğurmak üzere yavrum yaşasaydı 6 Martta doğacaktı...Ama malesef şuan ebedi istirahatinde hep bir yanım eksik hep bir yanım yaralı aklıma her gelişinde kah ağlayıp kah dua ediyorum.Rabbim hepimize sabrını versin dayanmak çok zor :KK43: :KK43:
Basin sagolsin canim kac haftalikken

kaybbettin neden oturu kaybettin acaba

Basin sagolsin canim kac haftalikken

kaybbettin neden oturu kaybettin acaba
Canım 25 haftanın içinde erken doğum nedeniyle kaybettim yavrumu 3 gün yaşadı ama malesef miniğimin ciğerleri tam gelişmediği için dayanamadı kara kuzum ve malesef yitirdim oğluşumu .... :KK43: Açıkcası neden erken doğum oldu hala anlamış değilim takdiri ilahi Rabbim öyle istedi diyorum.Yavrumla öte dünyada kavuşacağız yavrum annesini bir kez üzdü bir dahada böyle üzüntü acı göstermez inşallah rabbim.Peki ya sen neden kaybettin canım yavrunu kaç haftalıktı .

Çok şükür arkadaslarim en sonunda yavrumun yanina gitmek nasip oldu. Agladim yavrumun üzerinde ki taşları ve kucuk otlari temizledim.Kuzumun yani arkadaslariyla dolmuş.:cry::cry: Allahin izniyle mezarinida yaptiracagim.:cry:

benim arkadaşım 4,5 aylık bebeğini kaybetmişti erken doğumla ve evi mezarlığın yanında oturma odasının penceresi oğlunun mezarına bakıyor hergün bakıyor başlarda perdeyi hiç açmıyordu görmeyeyim diye ama artık bir kızı var onada göstermiş abi abi deyip gösteriyor

benim arkadaşım 4,5 aylık bebeğini kaybetmişti erken doğumla ve evi mezarlığın yanında oturma odasının penceresi oğlunun mezarına bakıyor hergün bakıyor başlarda perdeyi hiç açmıyordu görmeyeyim diye ama artık bir kızı var onada göstermiş abi abi deyip gösteriyor
Rabbim inşallah tekrar anne olmayı nasip ederse bende giderim inşallah abisinin mezarına götürürüm.Arkadaşınızın acısı daha bir kötüymüş hergün ama hergün görmek aynı acıyı yeniden yaşamak Rabbim sbaır versin :KK43: :KK43:

Allah sizede sabır versin inş en yakında bir çocuğunuz olur zor dayandı ama şimdi çok tatlı bir kızı var

Ben de hala mezarına gitmedim bebeğimin.gidebileceğimi de zannetmiyorum.kızmıyordur inşallah bana.aklımda,kalbimde ve her anımda var zaten nasıl kızsın annesine minik prensesim benim.

H
Ben de hala mezarına gitmedim bebeğimin.gidebileceğimi de zannetmiyorum.kızmıyordur inşallah bana.aklımda,kalbimde ve her anımda var zaten nasıl kızsın annesine minik prensesim benim.
Hazır olduğun zaman gidersin canim inan gitmek görmek ne kadar zor olsada bir yandan da ferahliyorsun.Ben hic gidemeyecegim sanmıştım ve en sonunda karar verdim ve gittim ağladım ağladım ama agladikcada acildim..Kuzumun mezarinida yaptirmak nasip oldu şükürler olsun şimdi bir nebze daha rahatladım hayay malesef bizlere pek nazdavranmadii.Millet besik secerken ne renk olsun diye ben.mezarini begendim :KK43: :KK43: Rabbim bir daha bizlere evlat acisi yasatmasin. ..

Ben bebegimi oglumu canimi herseyimi kaybedeli 5 gun oldu oyle bir aciki tarifi anlatmasi imkansiz bir kere olsun yuzunu goremedim cok pismanim keske gorebilseydim bir kerecik olsun sarilabilseydim kokusunu icime cekebilseydim icim yaniyo guclu olmaya calisiorum esimi annemi uzmeyeyim die ama yutkunamiorm nefes alamiyorum isyan etmiyorum hayirlisi boyleymis diorum ama dayanamiyorum mezarina gitmek istiyorum bebegimin daha cok yeni diye kaldiramam diye goturmuyorlar bu aci hic bitmiycek biliyorum hep icimde kalcak ama ne zaman hafifliycek icim cok aciyo canim cok yanio

Ben bebegimi oglumu canimi herseyimi kaybedeli 5 gun oldu oyle bir aciki tarifi anlatmasi imkansiz bir kere olsun yuzunu goremedim cok pismanim keske gorebilseydim bir kerecik olsun sarilabilseydim kokusunu icime cekebilseydim icim yaniyo guclu olmaya calisiorum esimi annemi uzmeyeyim die ama yutkunamiorm nefes alamiyorum isyan etmiyorum hayirlisi boyleymis diorum ama dayanamiyorum mezarina gitmek istiyorum bebegimin daha cok yeni diye kaldiramam diye goturmuyorlar bu aci hic bitmiycek biliyorum hep icimde kalcak ama ne zaman hafifliycek icim cok aciyo canim cok yanio
Başın sağolsun kaderdaşım acın çok taze çok yeni iyi ki görmemişsin.Ben gördüm sağken ve kaybettikten sonrada sadece kefenli haliyle inan bana öylesi daha zorr bir film şeriti gibi gözlerimi her kapattığımda görüyorum.Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın canım sanada bizlerede bende sen gibi gidemedim ne zaman hazır olursan o zaman git derim canım Rabbim sabrını arttırsın.

X