- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #1.841
yaş kaç cnm benimki kadar ilerlememiştirçok tşkederim.yaşimda ilerliyor birazda bu yüzden acele ediyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş kaç cnm benimki kadar ilerlememiştirçok tşkederim.yaşimda ilerliyor birazda bu yüzden acele ediyom.
hoşgeldin canım bnde 10 aylık ewlıyım :) inş muradımıza ererz tez zamanda
hoşbulduk.amin Allahim hepinizin gönlüne göre versin.Rabbim gönlüne göre versin canım hoşgeldin
neredesinRabbim gönlüne göre versin canım hoşgeldin
ne yazikki 36 senin kaçyaş kaç cnm benimki kadar ilerlememiştir
insallah burasi iyi gelir hepimize.hoşgeldin cnm listemize ekliyorum hemen umarım yarın mutlu haber alırız senden..........
kuzum bende 37ye yeni girdim....sen nezamandır istiyorun başka çocuğun varmı?ne yazikki 36 senin kaç
25 canımmamin canim sen kac yasindasin
9 aydir evliyim hic korunmadik 9 aydir istiyoruz.baska cocugum yok senin varmikuzum bende 37ye yeni girdim....sen nezamandır istiyorun başka çocuğun varmı?
biz eltiyle biraz samimiyiz bende dinlemek istemiyorum anladı zaten son aradığında ............herşey yoluna girer sıkıntı etme dedim kapattıkkarışma karışma ne hallerı warsa görsünler hatta dinleme bile
anammmmm elti kaynana çatışması sen en iyisi uzak dur canımezel ya kaynanayla eltim birbirine girmişler ortalık çok karışık dün akşamdan beri eltim kayınvalidemdeydi toplamış valizi çıkmış hemen........gel şimdi bunları dinle telefon susmuyo
bize geldi geliyor sanada gelir inşallah hoşgeldininsallah burasi iyi gelir hepimize.
hayırlısıyla olur inşallah doktora gidiyormusun peki ne deniyor?benim bir oğlum var inşallah ikincide olur 3 yıldır olmuyo işte hayırlısıyla sevineceğiz hepberaber inşallah:)9 aydir evliyim hic korunmadik 9 aydir istiyoruz.baska cocugum yok senin varmi
biliyor zaten bu ara eşim kötü hastaneden çıkmıyoz bak iyi fikirayy aklım o kadar dolu ki canım hiç anlamıyorum seni sonra konuşalm de kapat leylaa
acı ojeden başka aklıma bişey gelmiyorKızlar tirnaklarimi hiç uzatamiyorum sürekli dislerimle kopariyorum. Napmam lazım bi fikri olan var mı ?
benimde aklıma bi tek acı oje gelioKızlar tirnaklarimi hiç uzatamiyorum sürekli dislerimle kopariyorum. Napmam lazım bi fikri olan var mı ?
insallah olur.Allahim hayirli ve saglikli evlatlar versin.ben doktora gitmedim zamana birakalim dedik.bu ay cok umutluyum.sanki hamileymisim gibi hissediyorum.hic belirtim yok sadece 10 gundur belim agriyor.hayırlısıyla olur inşallah doktora gidiyormusun peki ne deniyor?benim bir oğlum var inşallah ikincide olur 3 yıldır olmuyo işte hayırlısıyla sevineceğiz hepberaber inşallah:)
Canim onuda denedim ama yine yememi engelleyemediacı ojeden başka aklıma bişey gelmiyor